Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

lahanalarım sarılmak için beni bekler bacılar,ben kaçarbitince gelirim artık,seçim çalışmalarına devam ederiz

lahanalarım sarılmak için beni bekler bacılar,ben kaçarbitince gelirim artık,seçim çalışmalarına devam ederiz

canim sana kolay gelsin.....

canim biliyorum espiri yaptim....cok mu kaptirdik ne oy meselesine....
arkadaslar mevzu su leylak arkadaslik talebi gondermis bende cvp olarak sersum a oy vermistin dimi ona gore..

cok politik gordum kendimi....

yenmeye yenmeye geldik...
1.olmaya geldik ....

nerdesin kıss sen kaçak

insallah kazanırsın kısss kk arkan da

sen de özlendin bebişim nerelerdesin

korkma korkma ayırmayız seni bebelerden

evde net yok
annemlerden girdim bı kac güne düzelcekmiş ama pofff cok sıkıcı oluyor hayat
net olmadan valla içim içimi yidi ne kaynattınız diye

o derece yanı

merhaba kıslarrrr yine bir sorum var.bügün mantar çorbası yaptım 2 kaşık unla.yenilebiliyormu?

2. ogunum

cınekop
ıstavrıt
kt yogurt
fındık
fıstık
omega3

ılk kez balıkla yogurt yıyorum gecenkı soylemlerınıze guvenerek...aksam gelemezsem bır fatıhayı esırgemeyın arkadasınızdan

merhaba.bende oy verem.ne için veriyoruz?kime verecem?
oy için teşekkür ederiz
kıss ben de acaba istemiyo mu diye düşünüp özeline mesaj attım,bi bak istersen
he kıss o derece

2. ogunum

cınekop
ıstavrıt
kt yogurt
fındık
fıstık
omega3

ılk kez balıkla yogurt yıyorum gecenkı soylemlerınıze guvenerek...aksam gelemezsem bır fatıhayı esırgemeyın arkadasınızdan

afiyet olsun bebeğem,balık tazeyse bişey olmaz korkma.benim de çok yemişliğim vardır, ölmedim daha allaha şükür

canim sen sersum a oy vermismiydin...balikla yogurt yemeden sorayim......

papadiya canim geyik yapiyorum...sakin alinma....bugun oy meselesine kaptirdim gidiyorum....

arkadaslar kirdiysan veya yanlis birsey yazdiysam kusura bakmayin.amacim kimseyi kirmak degil......

durun ben bir toparlanip geleyim....

papadiya canim geyik yapiyorum...sakin alinma....bugun oy meselesine kaptirdim gidiyorum....

arkadaslar kirdiysan veya yanlis birsey yazdiysam kusura bakmayin.amacim kimseyi kirmak degil......

durun ben bir toparlanip geleyim....

kıssss ne dedin ki çantalıyon kendiniüzecek kıracak bişey yapmadın ki aşkolsunalıncak bişey ortada canım benim

MErhaba kızlar bugünkü menüm
sabah
-12 zeytin
-2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
-1 çay bardağına yakın badem ve fındık karısımı
-şekersiz cay
-mandalina 1 tane
-yarım salatalık

Akşam ya da işte okula gitmeden önce biraz erken yiyecegim mecburen okula da badem fındık falan götürecegim çünkü ggeç gelecegim okuldan. 7-8 gibi kuruyemiş yerim okulda artık.
-tavuk çorbası ve fasülye salatası diye düşünüyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…