Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

:1::1::1::1:

evde 13 yaşında abur cubur manyağı bi kızın varsa bu kaçınılmaz maalesef:31:..vee dayanılmasıı çok zorrr:18::18::18:
Benim de bir kizim var veeeee o da 13 yasinda,al bir ortak nokta daha,bakarmissin akraba da cikarmisiz SERSUMCUM:52::52::52::52:
:38::38::16::16:

yime kıss yime sakın:52::52::52::52:

sakin,asla,mümkün degil.....,bu kadar alerji muhabbetinin üstüne nasil yerim.Canimda cekmiyor zati :)))

sersum da kaçar kısslar:10::10:..hepinizi öpüyom.:54::54:.leylakım sonuçları bekliyoz:52::52:..iyi geceler..:16::16::16:

2881hlw.jpg

Ögle. 1 tane mandalina. 1 avuc findik, yarim avuc cekirdekli siyah üzüm.

Aksam. Kirmizi lahanali salata, Kavrulmus kusbasi et.
1 Litre su. cay.

sersum da kaçar kısslar:10::10:..hepinizi öpüyom.:54::54:.leylakım sonuçları bekliyoz:52::52:..iyi geceler..:16::16::16:
iyi geceler...
2881hlw.jpg

Ögle. 1 tane mandalina. 1 avuc findik, yarim avuc cekirdekli siyah üzüm.

Aksam. Kirmizi lahanali salata, Kavrulmus kusbasi et.
1 Litre su. cay.

afiyet olsun....

Ben de cikiyorum arkadaslar,bol leptinli vakitler herkese....

Benim de bir kizim var veeeee o da 13 yasinda,al bir ortak nokta daha,bakarmissin akraba da cikarmisiz SERSUMCUM:52::52::52::52:

sakin,asla,mümkün degil.....,bu kadar alerji muhabbetinin üstüne nasil yerim.Canimda cekmiyor zati :)))

Canım benim kızımda 13 yaşında ( yani 5 ay sonra olacak ) 2000 doğumlu :9: Bu topikte çoğumuzun kızı 13 yaşında :9:

Son düzenleme:
Merhaba, bende karatay diyetini yaklaşık 1 aydır yapıyorum 3,5 kilo verdim. Siteyi başladığımdan beri okuyorum sayılır artık üye olmalıyım dedim :)

herkese kolay kilo vermeler

Akşam menümü de yazayım:
Bir tabak kıymalı bulgurlu lahana sarması (Bulgur az kullanıyorum)
Biraz peynir
Birkaç fındık
Biraz nar
Turp salatası

Anam herkesler yatmış kızlar erkenden kaçmışınız yaw benim hiç uykum:50:
iyi geceler bol leptinler

Papişim kızımı tebrik etmiş teşekkür ederim bidenem:54: darısı sizinkilerin başına :16:

Sabah:
8 zeytin
2 tane haşlanmıs yumurta
1 ortaboy domates
peynir
yarım çay bardağı ceviz
yeşil çay

öğle:
1 kase domates corbası
salata
200gr yogurt

saat15.00 gibi
bi bardak yeşil çay

akşam:
3 tane köfte
biraz ceviz
ve salata

ve günde toplam 1 lt su içmişimdir öğleden sonra biraz başım ağrıdı sizce nasıl ilk gün için?
Ben hep bu tarz giderim muhtemelen vaktım olup sizin istelerinizdeki gibi yemekler yapamıcam gibi pek

uykusuz her gece.....sabahin 5 de sarkida gelmiyor aklima......:44::44::44::44::44:

kizlar nasilsiniz...

huu hanımlar hiç sesini zcıkmıyor :23::23::23:
suan hem pedal ceviriyorum hem yazmaya calısıyorum zor oluypr yahuuuuuuuuu:47::47:

gecmişi okuyayım di
dedim ama bogulurum diye korkuyorum:51::51::51:

Back
X