Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gnaydn06sp5.gif

merhaba. bende aranıza katılabilir miyim? :18:

yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptım, ve epeyce araştırdıktan sonra karatay diyetine başlamaya karar verdim. az ve sık öğün yiyerek kilo verebilen biri değilim çünkü. 3 öğün ama sağlam yemek bana daha iyi geliyor. ayrıca çalışıyorum, diğer diyetlerdeki gibi 6 öğün beslenme şansım ta yok. şuan 72 kiloyum. boyum 1.62. hedefim 60 kg olmak.

gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş yediklerini yazıyor, bende sabah ki menümü yazayım:

1 domates
avuç içi kadar peynir
10 adet ceviz
10 zeytin
2 yumurta
bunların hepsini ufak ufak doğradım(gözüme çok görünsün diye,zaten koca bir kase yaptı:1:) üzerine kekik ve yanına bir büyük bardak kuşburnu çayı

60 kilo olmayı çooook istiyorum, çok hevesliyim inş. azimle devam ederim
hosgeldın canım ınsaallah kalıcı olursun..bu sekılde ıstedıgın kg ya kolayca ınebılırsın.cevız bıraz fazla gıbı 5 tanede aynı işi görür bence:34:kolay gelsın hepımıze:71:

kızlar 6 gündür karatay diyeti yapıyorum 300gram vermişim sadece bu normalmi mesele dünki menumude paylaşayım bana bir yorum yapın nerde hata yapıyorum
1.5 muz 1incir 1hurma biraz peynir 5 zeytin ceviz 1 mısır gevreği
ikindi 1 mısır gevreği 1bonfile tavuk salata yoğurt
1incir biraz ceviz yeşil çay
2litre su 30dk k.bisiklet

canim oncelikle yeni baslamissin.misir gevregi yasak.sabahlari muz tamam ama 2 incir ve hurma yemissin.ilk baslarda muz haric meyve tuketmiyoruz.meyvede seker var cunku.ayrica sabah tok tutmasi icin sut icebilirsin.

sinemaksungur hosgeldin canim.ins.hedefine ulasirsin.bugunku yediklerin guzel.sormak istediklerin varsa sorabilirsin.2 hafta duzenli yediklerini paylasirsan listeye girebilirsin.burada yediklerimizi yazip birbirimize yardimci oluyoruz eksiklerini ve fazlalari soyluyoruz.

kolay gelsin.bebeginide allah bagislasin.

kizlar gunaydin.....

sadece askim bugun erkencisin galiba sinavlar nasil gidiyor.

Evet canım bugün böyle mecburen gece ders çalışmaya enerjim yoktu. Sınavlar dün ilk sınavı olduk. Valla ne iyi ne kötü yaptım ama emin değilim hiç birinden. Bugün iki tane var işte.. Dünkünü de 50 alabilirsem geçerim. Bakalim hocanın insafı

yaklaşık 1 yıl önce doğum yaptım, ve epeyce araştırdıktan sonra karatay diyetine başlamaya karar verdim. az ve sık öğün yiyerek kilo verebilen biri değilim çünkü. 3 öğün ama sağlam yemek bana daha iyi geliyor. ayrıca çalışıyorum, diğer diyetlerdeki gibi 6 öğün beslenme şansım ta yok. şuan 72 kiloyum. boyum 1.62. hedefim 60 kg olmak.

gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş yediklerini yazıyor, bende sabah ki menümü yazayım:

1 domates
avuç içi kadar peynir
10 adet ceviz
10 zeytin
2 yumurta
bunların hepsini ufak ufak doğradım(gözüme çok görünsün diye,zaten koca bir kase yaptı:1:) üzerine kekik ve yanına bir büyük bardak kuşburnu çayı

Hoşgeldiniz.İstedikten sonra niye girmeyesiniz..Hergün menü bildirimi yapıyoruz. Muhabbet falan güzel yani bende 2 haftayı geçti burası ile tanışalı..Kolay gelsin. Azim ve irade hepsi bu

mısır gevreği20 kalori peki siz bu diyette haftada kaç kilo verdiniz

ben başlayalı 2 haftayı geçti 1.5 -2 kiloya yakın verdim. Mısır gevriginin kolorisi değil işlenmiş gıda olması sorun cnm.

Günaydın arkadaşlar dün tam bildirim yapamadım...

Sabah bir avuç badem, fındık
Ara: Bir bitter madlen
Öğle: Bir Portakal
Akşam: tereyağlı bol peynirli yumurta, badem,fındık, biraz salatalık turşusu. Dün eve zor ulaştım o yüzden akşam yemeğimi 20:10 gibi yedim yemeseydim açlıktan ölürdüm zannımca :)

Bu sabah da form çay eşliğinde badem, fındık ile güne başladım...

canim onemli olan kalorisi degil islenmis gida olmasi....herkesin kilo vermesi farkli ama 4 kilo rahat veriliyor.

Evet canım bugün böyle mecburen gece ders çalışmaya enerjim yoktu. Sınavlar dün ilk sınavı olduk. Valla ne iyi ne kötü yaptım ama emin değilim hiç birinden. Bugün iki tane var işte.. Dünkünü de 50 alabilirsem geçerim. Bakalim hocanın insafı

Hoşgeldiniz.İstedikten sonra niye girmeyesiniz..Hergün menü bildirimi yapıyoruz. Muhabbet falan güzel yani bende 2 haftayı geçti burası ile tanışalı..Kolay gelsin. Azim ve irade hepsi bu

ben başlayalı 2 haftayı geçti 1.5 -2 kiloya yakın verdim. Mısır gevriginin kolorisi değil işlenmiş gıda olması sorun cnm.

canim oncelikle yeni baslamissin.misir gevregi yasak.sabahlari muz tamam ama 2 incir ve hurma yemissin.ilk baslarda muz haric meyve tuketmiyoruz.meyvede seker var cunku.ayrica sabah tok tutmasi icin sut icebilirsin.

sinemaksungur hosgeldin canim.ins.hedefine ulasirsin.bugunku yediklerin guzel.sormak istediklerin varsa sorabilirsin.2 hafta duzenli yediklerini paylasirsan listeye girebilirsin.burada yediklerimizi yazip birbirimize yardimci oluyoruz eksiklerini ve fazlalari soyluyoruz.

kolay gelsin.bebeginide allah bagislasin.
çok teşekkür ediyorum tavsiyleriniz için inş daha dikkat etmeye çalışacam yoksa bu diyetten vazgeçecektim çünkü 15 gün 6 öğün diyet yaparak 3 kilo vermiştim

Günaydın kızlar..
Bugün erkenciyim 6 da kalktım. Kalktım da nasıl kalktım..Ders çalışmam lazımm....:37::37::37:

Dün gelemedim sınav derdinden dolayı..
Sabah 10:30 da kalkmama ragmen 1 i geçiyordu kahvaltı yaptım..
-biberli yumurta
-biraz peynir
-ceviz ve fındık..Zeytinimde yoktu biraz fazla yedim
-şekersiz çay
-kuru erik ve kayısı 1 er tane

Aksam sınavdan 10:30 gibi gelebildim okulda kar dolu normalde bindiğim hat çalışmıyordu kar yuzunden. biraz gecikmeli gelebildim
arkadasım tavuk ve patates haslama yapmış ondan yedim az birazda bulgur pilavı vardı onu yedim
Sonra o yorgunlugun ustune bugun iki sınavım olmasına ragmen yattım uyumaya calıstım
Simdi ayaktayım dersin birini bi kere üstünden geçtim sıra ötekinde onuda kahvaltı yapınca başlayacagım inşallah .
Biraz şişkinliğim var sanırım stresten :S
ondan olsa gerek yarım kilo almış gözüküyorum..
Sınavlarım bitsin ya sınav zamanı çok stres yapıyorum.dengem sasıyoo:27::27::27:

Günaydın canım sınavlarında başarılar

kizlar gunaydin.....

sersum canim dogum gunun kutlu olsun..:71::71::71:
saglikli mutlu huzurlu ve hedef kilona ulasip birdaha kilo almaman dilegiyle nice mutlu yillara....

ficans canim gecmis olsun.acaba yedigin birseymi dokundu...ins.bugun daha iyisindir....

leylakcim ins.doktorda sonuclar iyi cikar hersey yolundadir...

igneoyam canim nefes almamda problem yok ama bilmiyorum rahat uyuyamiyorum.sagima soluma donup duruyorum bir uyanincada birdaha uyuyamiyorum.dualarin icin cok sagol allah razi olsun.

kaneel canim SIKI yonetim ilan ettik. 2 hafta listeye girmeyenler listeden cikartiliyor.bence listeden cikma.

birdy canim ins.bu sefer olacak...esinle beraber birbirinize destek olmaniz guzel hadi hayirlisi....

sadece askim bugun erkencisin galiba sinavlar nasil gidiyor.

Günaydın canım, bilmiyorum bişey mi dokundu, farklı bişey de yemedim , belki de üşüttüm

1 domates
avuç içi kadar peynir
10 adet ceviz
10 zeytin
2 yumurta

Aramıza hoşgeldin

mısır gevreği20 kalori peki siz bu diyette haftada kaç kilo verdiniz

Canım kalori hesabı yapmıyoruz, yasak olmayan glisemik indeksi düşük gıdalardan doyuncaya kadar yiyoruz

gunaydın kızlar..ramaskacım nasılsın canım

Sana da günaydın canım

2nkrrlw.jpg

Sabah. 8 tane zeytin, 5 tane ceviz, 1 yks peynir, 3 siyah kaysi.
# cay bardagi cay. 1 bardak su.

Son düzenleme:
Papişim sivasın gülü ficansım şekerkız günaydın günaydınnn:16:

Dışarıda kar yağıyor yerler buzlu kış kendini iyice hissettiriyor. Burası böyleyse doğuyu düşünemiyorum bile:26:

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
fındık ceviz
çay
üzerine kahvemi de içtim:7::7: sizlere de afiyetler olsun

canim iyiyim cok sagol.sen nasilsin.bu sira misafir yok insallah.canim sen daha once protein yapmayi dusundunmu.belki metabolizmani sasirtirdin.sersum kaneel faydasini goruyorlar.

olmaz olurmu ramaskacım dun aksam yemege geldıler allahtan kalmadılar:27:
canım bende 2 gun proteın yaptım fakat karatay gıbısı yok gercekten:34:
ben bu metabolızmamı bırak sasırtmayı aklını alacamda sabredıyorum ıste:51::51::51::9::9:

Papişim sivasın gülü ficansım şekerkız günaydın günaydınnn:16:

Dışarıda kar yağıyor yerler buzlu kış kendini iyice hissettiriyor. Burası böyleyse doğuyu düşünemiyorum bile:26:

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
zeytin peynir
fındık ceviz
çay
üzerine kahvemi de içtim:7::7: sizlere de afiyetler olsun

afıyet olsun bebısım:56:
burdada kar var ve okullar tatıl oglus pek bır memnun bu durumdan:52:

Günaydın

Dün siteye üye oldum 1,70 boyum var diyete başlamadan önce 70 kilo idim (6 ay önce doğum yaptım dünyalar güzeli bi kızım var halen emziriyorum ) şimdi 66,5 kiloyum hedef 58 umarım ulaşabilirim (diyete başlayalı 1 ay oldu)

Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
5-6 adet yeşil zeytin
çok az peynir ve hasta olduğumdan 2 çay kaşığı pelmez (tamamen boğazlarım için )

hosgeldın canım ınsaallah kalıcı olursun..bu sekılde ıstedıgın kg ya kolayca ınebılırsın.cevız bıraz fazla gıbı 5 tanede aynı işi görür bence:34:kolay gelsın hepımıze:71:

teşekkür ederim canım. inşallah istediğimiz kiloya indiğimiz günleri görürüz hep beraber. evet cevizi biraz abartmışım:1:

Sersumcum doğumgününmüş bugün hayatım :16::16::16: Doğmak için niye bu kadar soğuk ve karlı bi havayı seçtin be yawww :9::9::9:
Çok çok mutlu bir yaş diliyorum sana.Herşey çok güzel olsun , herşey çok kolay olsun , nice nice yaşlara canım :54::54::54:

Back
X