sersumum bıdenem hosbuldum canımsecretın bır haftalık sanursam 1 hafta gelen olmadı ıkı gundur dolu yıne neler oldu ben yokken bırdy geldımı neden yokmus bırkac gun..leylakım toplanmaya basladımı,sen naptın kar varmı hala,lıste neden bu kadar erken yayınlandı ve son soru cok mu soru sordum
beni de listeye ekler misin canim kaneelcim :)) 1.haftam doldu benimde. Listeye girecegim.
e hani ben de yokum listede...ay küstüm vallahi... 2 hafta dolmadı ama ...
sebnemcim 2 haftada ekleniyorsun canım listeye..
komik ama acı verici kıss..Sersumumm sağol bidenem fena olmuştu kıs bide komiktiSınıfa giriyorum çocuklar direk gülüyolardı:76:
Tabisi hakkın canımcım diğer haftalarda da devamını dilerim
2 hafta dolmadan listeye alamiyoruz
kızlar bugun yemekte barbunya tavuklu pilav cacık şekerpare var...
bende barbunya ve cacık yiyeyim diyorum.....
ama barbunya yasak mı onu bilmiyorummmmmmmm :26::26::26:
Kızlarr ömrümde aldığım en güzel hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ve halaa ağlıyorum...
biraz önce annem aradı babam bana bir şiir yazmış..hiç duygularını belli etmez ama beni sevdiğini tabii ki bilirim..canım babamm..
Kızıma
uzaklarda olsanda herzaman kalbimdesin
gönlümdeki yazımsın
sen biricik kızımsın
dilim söylemez ama gizli saklı sızımsın
sen özlemin şarkısı sen biricik kızımsın
asuman dedim sana
benim tek yıldızımsın
dileğim hep mutlu ol sen biricik kızımsın
mutluluktan ve özlemden ağlıyorum tabiisi..Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin
Canim onu biliyorum o degil. O listenin altina listeye henüz girememis arkadas listesinden bahsetmistim.
harikaaaaaaaaaaaaKızlarr ömrümde aldığım en güzel hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ve halaa ağlıyorum...
biraz önce annem aradı babam bana bir şiir yazmış..hiç duygularını belli etmez ama beni sevdiğini tabii ki bilirim..canım babamm..
Kızıma
gönlümdeki yazımsın
sen biricik kızımsın
asuman dedim sana
benim tek yıldızımsın
mutluluktan ve özlemden ağlıyorum tabiisi..Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin
cok duygulandim gurbette babasina hasret biri olarakKızlarr ömrümde aldığım en güzel hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ve halaa ağlıyorum...
Kızıma
gönlümdeki yazımsın
sen biricik kızımsın
asuman dedim sana
benim tek yıldızımsın
barbunya kurufasulyenin kardesi:) bence yasak degildir..super olur cacik+ barbunya..doyasiya yeki ara ogun yapma.. ne is yapiyodun alyacim? haftaya tam baslicaksin ona gore gozum ustunde:))kızlar bugun yemekte barbunya tavuklu pilav cacık şekerpare var...
bende barbunya ve cacık yiyeyim diyorum.....
ama barbunya yasak mı onu bilmiyorummmmmmmm :26::26::26:
Valla gelcem kızcam onlara haaaa daha gelmeyin yetersiniz gari diyeceğim[/QUOTE aynen oyle ıyınıyetlım en kotusu de burdan uzak kalmak oluyo (bırdy bu sana gelsın)
yok bacım ne gecmesı aynıyım ben yıne eklemeye degmezyanı..bu arada 1.lıgını cok tebrıks takdırs edıyorumbeni geçtiysen ekleme kendini listeye stop..aramızda anlaşalım stop.. hevesim kursağımda kalmasın kısss stopp bu hafta menulerını takıp edemedım farklı bırsey yaptın mı bu sonuc ıcın:44:
aglayarak okudum sersumum allah ayırmasın benım babamda benım ıcın cok cok ozeldır 3 sene olacak kaybedelıKızlarr ömrümde aldığım en güzel hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum ve halaa ağlıyorum...
Kızıma
gönlümdeki yazımsın
sen biricik kızımsın
asuman dedim sana
benim tek yıldızımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?