Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçen haftanın listesi(efsane liste..).

bruxelles arkadaşımızın topikte 2 haftası dolmadı canım..

Son düzenleme:

Yukarıdaki mesajım geçen haftaki kilo bildirimim Kaneelcim kafan karışmasın:112:

rumuz: iyiniyetli
baş.tarihi: 11.02.2012
baş.kilo:64.5
geçen hafta kilo: 56.4
bu hafta kilo: 55.5
fark:-900
yüzde:-1.595
toplam fark: 9 kg
beden: 36
Boy:1.66
spor:yok bu hafta yürüyemedim Ama Pazar-p.tesi yürüdüm sonra boynum tutuldu bugün iyiceyim yağmur çok yağmazsa yürüyeceğim inş.

Son düzenleme:
rumuz :sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79.6 kg
bu hafta kilo:78.3 kg
fark:-- 1300gr
yüzde:%1.633
toplam fark:6.7 kilo
beden:42-44
spor:yok
ohhh maaşallahhh

rumuz:cad_02
baş.tarihi:04 ocak 2013
baş.kilo:67.8 kg
geçen hafta kilo:63.7 kg
bu hafta kilo:62.3 kg
fark:-1.4kg
yüzde:%-2.198
toplam fark:5.5 kg
beden:38
spor:yok
çok kıskandım tebrik ederim

Günaydın kızlar
listemiz oluşuyor

bildirim yapması beklenenler:

iyiniyetli
papadiyaşı
birdy
ficans
kadifegül
sivasingülü
fbmy878
sebnemguducu
bruxelles
ana yeni gördüm
bende yapayım o zaman

rumuz:bruxelles
başlangıç kilo: 69 kg
geçen hafta: 68 kg
bu hafta:68 kg
toplam fark:-1 kg
hedef 59
beden 42

ana yeni gördüm
bende yapayım o zaman

rumuz:bruxelles
başlangıç kilo: 69 kg
geçen hafta: 68 kg
bu hafta:68 kg
toplam fark:-1 kg
hedef 59
beden 42

canım senin 2 haftan dolmadı diye hatırlıyorum ben:44:..diğer arkadaşlara haksızlık olmasın

gunaydin kizlar..
kizlarimi biraktim birazcik yurudum geldim kahvaltimi yapiyorum..kilolar verilmis..evet bende vermisim sefindum:))

11 ocakta katılmışsın bize..yani haftaya kilo bildiriminde bulunucan..kendimi araştırmacı gazeteci gibin hissettim yavv..bütün delilleri topladım ortaya seriyorum yaniii ..

Hepinize günaydın ve iyi Cumalar canlarım ,
Birkaç gündür yoktum ,birkaç gün daha olmucam , hepinizi çok özledim , inşallah hepiniz iyisinizdir.Bende de bir yaramazlık yok , herşey yolundaBugün sanırım 11. gün ve o sigarayı hala yakmadım ama hiç yakmıcam anlamına da gelmez tabe
Kilo işine gelince , 200 gr vermişim , Allah kabul etsin

rumuz:Birdy
baş.tarihi:bilemedim
baş.kilo:43 kg
geçen hafta kilo:45.4 kg
bu hafta kilo:45.2 kg
fark: -0.2
toplam fark:+2.2 amanın
beden:34
yüzde:-% 0.44 (sizin hesaba göre yaptım bu sefer.)
Mazeret : Reglim , doğum kontrol hapını bıraktım , reaktif hipoglisemi oldum , sigarayı bıraktım , tonla vitamin-mineral içiyorum

Haftaya daha güzel rakamlarla buluşmak üzere...Şimdiden tüm arkadaşlarımı çabalarından ötürü kutluyorum.Kilo verenlere BRAVOSSS , veremeyenlere İNŞALLAH HAFTAYA ve kilo alanlara BU DA GEÇER diyorum...
Kaneelcim kolay gelsin canım...

canım senin 2 haftan dolmadı diye hatırlıyorum ben:44:..diğer arkadaşlara haksızlık olmasın
doğrudur canım, bak bende eskiyim diye hemen sevindim niysem haftaya kilo vererek girerim bende
şimdiden herkesi tebrik ederim.
birdy şükür geldin ya, canım umarım iyisindir

[iyiniyetli]Herkese günaydınlar

Yalan olmasın pazar yürümüştüm
Sonra boynum tutuldu yamuldum kaldım şükür bugün iyiyim

Gecmis olsun canim bende birazdan doktora gidecegim bazi tahliller yaptirmistirmistim.
Seker, klosterol vs. bakalim ne diyecek. hayirlisi olsun ne yapalim.
Ben fazla giremeyebilirim biraz islerim var bu aralar. elimde bitmesi gereken yarim el islerimde var.

Simdi alisveris zamani. Eve erzak almam gerek

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar

Yalan olmasın pazar yürümüştüm
Sonra boynum tutuldu yamuldum kaldım şükür bugün iyiyim
canım sevindim boynunun düzelmesine..
gunaydin kizlar..
kizlarimi biraktim birazcik yurudum geldim kahvaltimi yapiyorum..kilolar verilmis..evet bende vermisim sefindum:))

sana da bravoss canım(birdy geldi ya onun gibin diyeyim..)

11 ocakta katılmışsın bize..yani haftaya kilo bildiriminde bulunucan..kendimi araştırmacı gazeteci gibin hissettim yavv..bütün delilleri topladım ortaya seriyorum yaniii ..
hakkatten yavvv, allah iyiliğini versin,çok utandım bakk gözüm korktu valla senden:18:

bu mudur yanii bu mudur..hatuuunnn hepimizi öldürdün meraktan ööle ceeee ee diyip gidiyon..kızım aklımıza binbirtürlü şey geldi..
çarpıntı mı olduu nooldu bu kısa dedik..insan bi uğrar açıklama yapar

doğrudur canım, bak bende eskiyim diye hemen sevindim niysem haftaya kilo vererek girerim bende
şimdiden herkesi tebrik ederim.
birdy şükür geldin ya, canım umarım iyisindir

canım kusura bakma kimseye haksızlık olmasın diyoruz..herkes bekliyor bu 2 haftayı..eskiler bile

Merhaba, sivastamısınız sivaslımısınız merak ettim :)

canım sevindim boynunun düzelmesine..

sana da bravoss canım(birdy geldi ya onun gibin diyeyim..)
teskürr:)) 1.900 vermisim..bayada kacamagim vardi bu hafta..daha iyi bir hafta olmasini umid ediyorum..boyle giderse hedefe cabuk ulasirim..kendi kendime gaz veriyorum:)) bu arada tahin yiyebiliyomuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…