Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlar
tekrar aranızdayım. karatay programına tekrar başlıyorum. bu arada eccük kilo da aldım geldim. bu sabah wcye çıkmadan tartıldığım için net biş isöyleyemiyeceğim ama sanırım 600-700 gram aldım:(

bu sabahki kahvaltım
-ekşimiş sütün kesiğinden bir kepçe
-az domates
çay

Kahvaltim

1haslanmis yumurtanın sarısı
2 ceriden az halli domates
biraz peynir
iki zeytin
bedem fındık
kahve
omega3

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 111
Londoner_ kullanıcısından alıntı
selülitlerim felaket, nasıl kurtulurum bilemiyorum. spor da yapıyorum fakat selülitlerimde azalma yok. resmen dizlerime kadar ve sıkmadığım halde belli olan selülitlere sahibim ve henüz 27 yaşındayım. hiçbir zaman çok kilolu olmadım hep 38 beden pantalon giydim, 40ı görmedim ama resmen selülit tarlasıyım. ne yaptıysam kurtulamadım..

............

arkadaşlar Dr. ayşegül çoruhlunun alkali diyet kitabını okudum geçen hafta açıkcası çok da etkilendim ve tavsiye ederim. vücuttaki bir çokj hastalığı bozukluğu biriken asitlerin paketlenip çeşitli yerde depolanmasıyla ve bu asitler eğer paketlenmemişse hücre zarına ve hücreye verdiği zararla açıklıyor. hücre zarının yapısı bozuluyor insülin direnci, damar sertliği , Ldl kolestereol yükseliyor (tamir için9. paketlenmiş asitler de damar çevresinde birikiyor ürk asit olarak birikiyor, eklemlerde artirit bildiğimiz kireçlenme yapıyor, veyaaaaa ciltte selülit yapıyor. o yüzden asitlenm eyapan gıdaları tüketmeyin diyor. çaresi alkali beslenme ile o asitlerden kurtulma. bol alkali su içme. alkali beslenmeyi okumuştum ama kitabını okumak çok daha etkili oldu. su içmek çok önemli, çok.

ufff..sabah erkenden kalkıp gün hazırlığına başladım..:36:
yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
peynir içli top ponçikler de sırada..ne zormuş beyaaa:31:..bana göre değil:37::37::37:

güzel püf noktalarınız icin tesekkur ederim kizlar yarin yapacagim insallah hamuru tutar .. bu arada ben kuzudan baska et tanimama yeni aldim 10 kilo buzdolabi posetlerine yarim yarim ayirdim attim dondurucuya cok kolay oluyor ondan yapacagim. Yaptiktan sonra resmini paylasacagim cok cok tesekkurleeerr
püf noktası hamurunu tutturmak canım gerisi damak zevkine göre:34:..ben dün felleh köfte yaptım mesela aynı hamurla 3 dene de içli köfte yaptım tadımlık.:52:
benim hamurum:köftelik bulgur,yumurta,un istenilen baharatlar..dağılmayayacak şekilde yapışık bir hamur olacak kıvamı..:34::34:

evet evet tatilde biyerlere özellikle de akrabaların olduğu yerlere gidince bozuluyor diyet:36:..naapalım sende gelinde düzelirsin yeniden:31::31:

benim bugün son olacak:kkk::kkk:..günüm bitsin artık bahane yok:51::51:

canım ben urfa dbakır karısımıyım hamurunu köftelik bulgur yumurta ve az da irmık bunu guzelce yogur bız kuzu kıyma kullanırız bıraz yaglı olacak kuru sogan kuru reyhan pulbıber tuz karabiber kimyon toz kişnis ve ceviz annem içli köfteyı salatalıkla acar oyle açmayı deneyebılırsın çok kolay oluyor ve çabuk oluyor hamuruda ınce olur

yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
peynir içli top ponçikler de sırada..ne zormuş beyaaa:31:..bana göre değil:37::37::37:

sersumcum nerelisin yogurtluu yarma salatası nasıl oluyor tarıfını verırmısın

menü harika hamarat kızçesin vesselam maasallah :nazar:şimdiden afiyet olsun :9:
birde milfoy varsa attiriverseydin biseycikler en kolayı o bir sorum faha var felak kofte tarifini verirmisin ?? minik kofte yapip yuvarliyosun sonra guzelcene kaynar suda pisirip bir cama alip sarimsakli yogurtla yogurtluyorsun o olabilirmi ?? hic bi bilgim yok sorrry .. o
:emir_bebek:
yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma

canim gunaydin...tatildesin super.........bugun de gunun varmis.neyse bugunun tadini cikar.cumaya halledersin.canim oncelikle kolay gelsin.sonrada afiyet olsun canim....
bende yine gec kahvalti ettim simdide keyif cayi iciyorum...
evet canım ama ben yarına tatil diyorum.:52::52:.
afiyet olsun datlum..:16:

içli köfte yiyebılıyoruz değil mi
peki şekersız turk kahvesı içebılıyomuyuz
evet içli köfte(haşlama) ve şekersiz türk kahvesi serbest..:34:
Kahvaltim

1haslanmis yumurtanın sarısı
2 ceriden az halli domates
biraz peynir
iki zeytin
bedem fındık
kahve
omega3
afiyet olsun canım..:16:
arkadaşlar Dr. ayşegül çoruhlunun alkali diyet kitabını okudum geçen hafta açıkcası çok da etkilendim ve tavsiye ederim. vücuttaki bir çokj hastalığı bozukluğu biriken asitlerin paketlenip çeşitli yerde depolanmasıyla ve bu asitler eğer paketlenmemişse hücre zarına ve hücreye verdiği zararla açıklıyor. hücre zarının yapısı bozuluyor insülin direnci, damar sertliği , Ldl kolestereol yükseliyor (tamir için9. paketlenmiş asitler de damar çevresinde birikiyor ürk asit olarak birikiyor, eklemlerde artirit bildiğimiz kireçlenme yapıyor, veyaaaaa ciltte selülit yapıyor. o yüzden asitlenm eyapan gıdaları tüketmeyin diyor. çaresi alkali beslenme ile o asitlerden kurtulma. bol alkali su içme. alkali beslenmeyi okumuştum ama kitabını okumak çok daha etkili oldu. su içmek çok önemli, çok.
canım biz nazfiliz arkadaşımız ve iğneoyası sayesinde 1-2 ay kadar önce öğrenmiştik o alkali diyetini:34::34:..ben hatta denedim..ama kısa süre:37:..tatilimde yine alkali su içmeye başlayacağım:52::52:
güzel püf noktalarınız icin tesekkur ederim kizlar yarin yapacagim insallah hamuru tutar .. bu arada ben kuzudan baska et tanimama yeni aldim 10 kilo buzdolabi posetlerine yarim yarim ayirdim attim dondurucuya cok kolay oluyor ondan yapacagim. Yaptiktan sonra resmini paylasacagim cok cok tesekkurleeerr
hadi bakalım kolay gelsin:34::34::52:
sersumcum nerelisin yogurtluu yarma salatası nasıl oluyor tarıfını verırmısın

canım kocaeliliyim ben:34:..tarifi vereyim çok leziz oldu..:52::52:

yarmayı haşladım..2 salatalığı rendeleyip suyunu sıkarak pişen yarmaya ekledim..ayrı bir kapta bol yoğurt az mayonezi karıştırdım göz kararı da salatalık turşusunu küçük küçük doğrayıp hepsini karıştırdım:34: bu kadar..:21::21:

kızçeler ben okula gidiyorum malum Pazartesi bir tam gun okulum var .. Hepinizi optum .. Herkeze iyi başarılı günler bir metre kar var 35 dakikalık yolum çıkmalıyım :emir_bebek:

sersum can. Aksam tarife bakacağım optum cano
:1:

canım biz nazfiliz arkadaşımız ve iğneoyası sayesinde 1-2 ay kadar önce öğrenmiştik o alkali diyetini:34::34:..ben hatta denedim..ama kısa süre:37:..tatilimde yine alkali su içmeye başlayacağım:52::52:

yarmayı haşladım..2 salatalığı rendeleyip suyunu sıkarak pişen yarmaya ekledim..ayrı bir kapta bol yoğurt az mayonezi karıştırdım göz kararı da salatalık turşusunu küçük küçük doğrayıp hepsini karıştırdım:34: bu kadar..:21::21:

fellah köftesi yazınca urfa falan sandım:)) tarıfın için tesekurler denıyecegım

Papadiam meraba naber nasılsın
sabah kahvaltıda
1 büyük yumurta
biraz yeşil zeytin
biraz kaşar peyniri
5 adet ceviz yedim.
Karataya kaldığım yerden devammmmmmm
:16::16:
selam canım ıyıyım sen nasılsın kahvaltın super afıyet olsun:16:

yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
sersumum menu harıka masamı acıcan tabak mı yapıcan foto ıstıyoruz kolay gele bebısım:16:

günaydın kızlar..kahvaltı bitti kahve içiyorum:7:kaçamaksız bir hafta olur inşallah:kkk:sersum günün bugün mü kolay gelsin,haftaya çok yorgun başladım ben,misafirin düşüncesi bile içimi ürpertiyo:37:

kızçeler ben okula gidiyorum malum Pazartesi bir tam gun okulum var .. Hepinizi optum .. Herkeze iyi başarılı günler bir metre kar var 35 dakikalık yolum çıkmalıyım :emir_bebek:

sersum can. Aksam tarife bakacağım optum cano
:1:
iyi dersler canımm..:16::54::54:
sersumum menu harıka masamı acıcan tabak mı yapıcan foto ıstıyoruz kolay gele bebısım:16:

masa açıciim canımm:34:..çekerim tatlım ayıpsın..:16::16:

günaydınn..
geçtiğimiz cuma günü listeye girmekti niyetim ama yoğun günler buna müsaade etmedi..
çok şükür notları girdim,okul işlerim bitti..cuma gelse de tatile girsek diye dört gözle beklemekteyim..
kızlar,ben karatay diyetine başlayalı 2 hafta oldu ama henüz 1 kg. verebildim! daha önce dukan yapıyordum,biliyorsunuz..o metabolizmamı bozmuş olabilir mi? bu diyete başladığımdan bu yana sadece bir akşam diyet dışı yedim,tek kaçamağımdı o..
oysa daha önceki sadece birkaç günlük karatay deneyimlerimde daha güzel kilo verebiliyordum..içinizde böyle önce çok yavaş kilo verip sonra hızlanan oldu mu?
bu arada sabah yediklerimi yazayım:
peynirli 2 yumurtadan tereyağında omlet
Biraz beyaz peynir
2 kuru kayısı
Bir-iki lokma elma kurusu
6-7 zeytin
Yarım küçük kase kadar fındık

kızlar günaydın bende karatay geri döndüm ilk denememde cok hevesliydim ve sizin kaybettiğiniz kiloları gördükçe inanılmaz motive olmuştum fakat ah su gezmeler ve mazeretler.9bucuk aylık kızım var onu emziriyorum bahane 1.öğretmenimö haftada 30 saat derse giriyorum sabahcıyım çok yoğun tempom var mazeret 2.günlerim gezmelerim var ee okadar pasta börek hazırlanmış yemesem olmaz mazeret 3.ama bi karar verdim 3günüm var haftada 3 gün free olcamö.arbayı bıraktım artık otobüs tramvay kullanıcam 1 durak sonra binip 1 durak önce inicem.günlerimö dışında asla pasta börek yemicem karatay beslenicem.nolursunuz beni motive edin yardım ve desteklerinize ihtiyacım var.75kiloyum sanırım daha fazlada olabilir:)63e düşmek istiyorum boyum 1.70.beni yeniden aranıza alın bağrınıza basın:)hepinize slmlar

tşk ettım içiyoum şimdi gelın beraber içelımm

yaptıklarım
fellah köfte
renkli patates topları
yoğurtlu yarma salatası
elmalı kurabiye
kırma
ooo menü süpper ponçiklerin de tarifini bi ara yazsana canımcım aldım tariflerini bu arada yapçam bende:112: Canım bööle uğraşırken zor oluyor gerçekten temizlik + ikramlar:35:
Ama sonrası güzel tertemiz ev + kalanlardan yenecekler :112:
Papadiam meraba naber nasılsın
sabah kahvaltıda
1 büyük yumurta
biraz yeşil zeytin
biraz kaşar peyniri
5 adet ceviz yedim.
Karataya kaldığım yerden devammmmmmm
:16::16:
Funda nerelerdeydin canım sen hoşgeldin
içli köfte yiyebılıyoruz değil mi
peki şekersız turk kahvesı içebılıyomuyuz
Evet sade kahve free:112:
selam canım ıyıyım sen nasılsın kahvaltın super afıyet olsun:16:

Günaydın Papişim:112:
günaydın kızlar..kahvaltı bitti kahve içiyorum:7:kaçamaksız bir hafta olur inşallah:kkk:sersum günün bugün mü kolay gelsin,haftaya çok yorgun başladım ben,misafirin düşüncesi bile içimi ürpertiyo:37:
Canım sen nelerdeydin:112: merhaba
günaydınn..
geçtiğimiz cuma günü listeye girmekti niyetim ama yoğun günler buna müsaade etmedi..
çok şükür notları girdim,okul işlerim bitti..cuma gelse de tatile girsek diye dört gözle beklemekteyim..
kızlar,ben karatay diyetine başlayalı 2 hafta oldu ama henüz 1 kg. verebildim! daha önce dukan yapıyordum,biliyorsunuz..o metabolizmamı bozmuş olabilir mi? bu diyete başladığımdan bu yana sadece bir akşam diyet dışı yedim,tek kaçamağımdı o..
oysa daha önceki sadece birkaç günlük karatay deneyimlerimde daha güzel kilo verebiliyordum..içinizde böyle önce çok yavaş kilo verip sonra hızlanan oldu mu?
bu arada sabah yediklerimi yazayım:
peynirli 2 yumurtadan tereyağında omlet
Biraz beyaz peynir
2 kuru kayısı
Bir-iki lokma elma kurusu
6-7 zeytin
Yarım küçük kase kadar fındık

Karatayla haftada ortalama 1 kg verilebiliyor. Bol su içmelisin. Yasaklılardan pek yememelisin. spor yapmalısın. Ancak bu şekilde haftada 1 kg gider. Bir de yerleşmiş olan kilolar yavaş gidiyor:112: Ben yavaş yavaş kilo verdim ama hala zayıfım:112: önemli olan da bu verip verip aldıktan sonra zayıflamanın hiç bir anlamı yok.

En önemlisi sağlıklı besleniyor ve spor yapıyoruz..

Back
X