Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende telimden yazıyorum yüklüyorum canım .. Sanada anlatayım
1-eklenti ekle butonuna tıkla
2-açılan pencerede dosya ekle butonuna tikla
3-minik bir kutucukta dosya seç geliyor tıkla
4-aşağıda iki seçenek çıkıyor foto. Cek veya varolanı seç diye birini seç ornek- varolanı yükle
5-yüklemek istediğin fotoyu seç
6-biraz bekle
7-minik resimi gördün yükle butonuna tıkla
8-yine biraz bekle eklediğin resimi yukaridada aşağıdada gördün sectin
9-icerige ekle ye tıkla
10-resim yüklendi eklenti ekle kısmında belirdi.
islem tamam

sana anlatırken bende bi resim yükledim :1:

$.facebook_574437149-3.webp $.facebook_574437149-3.webp resim yüklemeye çalışıyorum..bu arada gülen yüzleri sonunda yapmayı başarabilmiş..:kkk:

1.öğün : 10:45
8 zeytin
2 kk yumurta
maydanoz
adaçayı
10 fındık+ 4 ceviz
2 tane krep :4: içinede tereyağ sürüp yedim

2.öğün : 17:002 kase dövme çorbası
6-7 adet arnavut biberi
1 kase yoğurt
azcık nar

not : yarından itibaren düzelecek menüler. okulda tatile giriyor.15 günde düzenlerim inşaAllah:16::16:
1 haftadır kilomada bakmadım ama bana göre kilo almışım:53::36:

Son düzenleme:
Kahvaltı
Sucuklu yumurta
Hellim peyniri
Beyaz peynir
Küçük parça ekmek
Zeytin
Çay çay

Türk kahvesi

Akşam
Tarhana çorbası
Fırında sebzeli tavuk
Çok az ev yapımı erişte

Vee malesef 1 küçük dilim tiramusu

Bugün pazar olması nedeniyle oldukça cıss lı geçti.

Yarın sabah kendimi toparlamam lazım.

Slm arkadaşlar ben karatay diyetini merak ettim . Paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı okudum. Ama tam anlayamadım. Kahvaltı anlaşıldı kuruyemiş ve meyvelride nasıl ve ne zaman tüketeceğimide anladım ama neLer yasak bilemedim. Bulgur pilavı az tüketilmeli. Hamur işleri ve ekmekde yasak. Ama başka neLer yAsak. Mesala pirinç pilavı yAsakmı yada başka neler.. Ben kalori hesabı ve egzesizle bir ayda 5 kg verdim. Ama 1 kg geri aldım. Karatay diyeti de cazip geldi. Uygulamak istedim ama tam kurallarını biLmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
sabah kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
domates
salatalık
ceviz
çay
türk kahvesi

2.öğünümü 3 gibi yedim:1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
az haşlanmış tavuk
yoğurt
turp

akşamda ıhlamur içtim.

bugün benim için zordu...insülin direncimi kırmam lazım...direniyorum...

Öğlen 2 avuç badem ile yoğurt yedim.

Akşam da 1 dolu tabaka kurufasulye ile 2(yazıyla iki) kase cacık yedim.

Yürüyüş yok maalesef. Aslında niyetliydim yürüyüşe ama eşim bir iş çıkardı, yürüyüş yattı. Başı sıkıştıkça beni çalıştırıyor, ben de maaş istiyorum artık dedim:))

Şimdi de kahve içeyim dedim ama hevesim kursağımda kaldı. Bir tanıdığım kahve getirmişti. Kahve çok sert, acı ve kül tablası gibi kokuyor! İçemedim:120::120:

Yahu, eşim toplantıya gitti, kahvemi alıp bi keyif yapayım dedim, onu da beceremedim...

Son düzenleme:

Şimdi de kahve içeyim dedim ama hevesim kursağımda kaldı. Bir tanıdığım kahve getirmişti. Kahve çok sert, acı ve kül tablası gibi kokuyor! İçemedim:120::120:

Yahu, eşim toplantıya gitti, kahvemi alıp bi keyif yapayım dedim, onu da beceremedim...

süt iç arkadaşım bu saatte en iyisi...

yavlum nerelerdesin sen kıss..:23::23::29:

Sorma Sersumum çok yoğunlaştım bugünlerde.Kafamı kaşıyacak Halim yok valla:44:Menümü zor yazıyorum, geçmişi de okuyamıyorum :17:bu arada Dışarda yemek yemek zorunda kaldığımdan Karatay'ın dışına çıkmaya başladım :47:Çok fena durumlar anlayacağın

bayanlar leblebiyi merak ettim karatay diyetinde.. ben kitabı arıyorum bulamıyorum okuyanlardan yardım istiyorum maaalesef...allahtan sizler varsınız.bu leblebiyi ben seviyorum akşamları saat 20:00 öncesi yiyorum sizce nasıl olur..nasıl tüketmeliyim.

Hadi yaa..olabilirmi gerçekten..:2:
canım reklama giren şeyleri paylaşmak yasak diye biliyorum:34::34:..bidaha tehlikeye girme bence:1::1:
Kızlar bir deneme daha yapayım dedim, resim ters oldu bu defada:47:niye böyle oluyor cildiracagim..
:1::1::1: ben de diyom bu nasıl fırın yukarda aynası mı var..:53::1::1:

Yürüyüş yok maalesef. Aslında niyetliydim yürüyüşe ama eşim bir iş çıkardı, yürüyüş yattı. Başı sıkıştıkça beni çalıştırıyor, ben de maaş istiyorum artık dedim:))

iste kıss maaş hakkın tabii.:27::27:.sen habire yardım ediyon onun işlerine:34::34:
Sorma Sersumum çok yoğunlaştım bugünlerde.Kafamı kaşıyacak Halim yok valla:44:Menümü zor yazıyorum, geçmişi de okuyamıyorum :17:bu arada Dışarda yemek yemek zorunda kaldığımdan Karatay'ın dışına çıkmaya başladım :47:Çok fena durumlar anlayacağın

tahmin ettim canım ben senin yoğun olduğunu zaten:34::16:..Allah yardımcın olsun canımm..:5::5:

bayanlar leblebiyi merak ettim karatay diyetinde.. ben kitabı arıyorum bulamıyorum okuyanlardan yardım istiyorum maaalesef...allahtan sizler varsınız.bu leblebiyi ben seviyorum akşamları saat 20:00 öncesi yiyorum sizce nasıl olur..nasıl tüketmeliyim.

leblebi nohutgillerden olduğu ve nişastalı olduğu için yasak canım:34:

Back
X