Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar :) tam karatay diyetine uygun sağlıklı ve doyurucu bir anadolu lezzeti olan nohut dürüm ilk şubesini airport avm de açtı :) uygun fiyat, kaliteli lezzet arıyorsanız bekliyoruz. kalorisi düşük ve lezzetli. bekliyoruz :)))
Teşekkürler canımMerhaba canlarım,
Oğlumun okuluna konuşmaya gittim. Rahatsız olduğum konular vardı. Sonra da SBS noldu, kalktı mı diye sordum. Hala bilinmiyor![]()
Sersum maaşallah, kızının başarısı hep böyle devam etsin inş. Bu kadar başarılı çocuklar, sistem belirsizliği yüzünden heba olmazlar umarım. Üzülüyorum çocuklara. Seninki kadar değil ama benim kızım da dersleri konusunda üzmez beni. Töder sınavına girmişti o da... Okulunda 8., Türkiye genelinde (33500 kişi), 254. olmuş. Bu kadar uğraşıyorlar, emeklerinin karşılığını alsınlar istiyor insan.
Leylakım işleri kolaylamışsın. Yerleştirmek daha zevkli olur
Papadiyam, senin bilgisayara format gözüküyor sanırsam.
Sersum, leslie ye de başlamışsın.Çok iradeli gördüm seni. 1. olmanın sorumluluğunu omuzlarında hissediyorsun galiba
Sadece aşkım, tebrik ediyorum canım. Bitti mi şimdi okul? Diplomayı alıyor musun? Valla, ben, "okul bitsin, diplomayı almak için bile gelmem bi daha buraya" demiştim. Gerçekten de eşim almıştı diplomamı:)) O günlerin zor olduğunu zannetmiştim...
İyiniyetlim, sen de yürüyüşlere başlamış ve hatta kilo da vermişsin. Cansın... İdolsün...
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.
Daha ne yazacaktım, kimlere cevap yetiştirecektim... Unuttum yahu...
Halloldu mu canımcım pcleylakım sersumum bu pc benı delı ettıbı sayfayı ıkı saatte acıyo konuya cevap vere tıklıyom beklekı konuya cevap veresın
te allahım yaaa aksam eşime diyimde luzumlu luzumsuz ne varsa sılsınde az nefes alsın yavrucak
bu arada dun de bugun de 50 dk da 5 km hız yaptım kıslarpek yuruyen yok bu aralar herhalde galıba sanursam ıyınıyetlım atom karıncam baslamıs yuruyuslere
sersumum leslıyle kanka olmussun lahana kuru nasıl gıdıyo canım
leylakım tasınmak zordur ama ıyı dıleklerımız yanında olacagı ıcın sorun olmıycaktır
bırdy canım topıği degıl sıgarayı bırakacaktın
toptan yazayım dedım zira bunların hepsını ayrı mesajlarda yazsaydım geceyı bulurdu bu agırlıkla![]()
Tebrik ederimsağol canım. korktuğum bi ders vardı Onuda geçmişim öyle böyle değil süper bir rahatlama anlatılmaz yaşanır![]()
selam arkadaslar,görüyorum ki hergün biraz daha kalabaliklasiyoruz,yeni gelen herkese HOSGELDINIZ diyorum.Öyle cok kaynatmissiniz ki hepsine göz tmam mümkün olmadi:(
Leylakcim sen yogun bir sekilde ugrasiyorsun,tasinma isleriyle,kolay gelsin canim
Sersum kizinla ilgili gelisme umdugun gibiyse müthis olur,hadi insallah öyle olsun,tebrikler simdiden
BU arada BIRDY den haber var mi arkadaslar,ben rastlamiyorum kac gündür,cok uzun süreli kalamadigim icin gözden kacirmis olabilirim.
Bunun disinda herkesin keyfi iyidir insallah,herkese bol leptinli vakitler diliyorum.
Kahvaltim:2 yumurta,10 ufak zeytin,peynir,2 günkurusu,1 hurma,kaju-findik,Omega3,d-e vitaminleri ve demir hapi(basladim bugün)
ara:sütlü filtre kahve
Ögle:1 kepce kurufasulye,1 kase ketentohumlu yogurt,2 parca peynir,salata
Aksama:firinda kabak mücver(unsuz),hindi haslama,suyuna da tarhana corbasi yapmayi düsünüyorum.
Simdi gidip 3 mil leslie yapacagimgörüsürüz aksama
Reyhanım sağol canımcımiyiniyetlim süpersin.son zamanlarda çok dikkatli besleniyorsun
iyiniyetlim süpersin.son zamanlarda çok dikkatli besleniyorsun
yeniyor
kız helva yenir mi onun tamamı şeker,ille de yemek istiyorsan tahin pekmez ye,o daha masum.
ahh bu erkekler yok mu,o kadar iş yapıyoruz,yediriyoruz,giydiriyoruz ama teşekkür etmeyi unutuyorlar.bunu ifade etseler,takdir etseler,ellerine sağlık deseler.yardım etmeseler bile bu bile bize yeter.değerli olduğumuzu hissettirsinler hiç şikayet etmeyiz
alışverişspor yapıyım derken zararlı çıktın ha,olsun
![]()
çok haklısın..ben de evimden sıkıldım.Aslında güzel ama evin bütün duvarları kalemle çizilmiş durumda..çıkarsam evi boyatıp da çıkmak zorundayım...
ve bu evden çıkarsak kendi evimize taşınmayı istiyoruz artık..nasip olur inşallah..
sağol canım..sersum kızını ve seni için tebrik ederim.
40 dakika yürüdüm
T
leslie içindi
![]()
Teşekkürler canımOyam sbs kalkmadı kıss bu sene 8. sınıflar yine sınava girecek ve sonuçlara göre yerleştirilecekler
![]()
afiyet olsun kızlarr...![]()
bugün 3km yürüdüm.bunuda atlamamayım :)
40 dakika yürüdüm
Menümü de yazayım, sonra da 80ler ve kahve.
1 kocaman avuç fındık.
1,5 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt.
Bizim kızlar 7. sınıfta ya iyiniyetlim... Gelecek sene ne olacak belli değil diyorlar. Senin bir fikrin var mı gelecek yıl için?
Afiyet olsun canım kızın öğleci mi? ohh keyif yapın bakalım![]()
iyiniyetlim,süper yürümüşsünüz yine![]()