Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kandilimiz Mübarek olsunn :) Her kimin ne isteği varsa bu hayırlı günde kabul olması dileğiyle, dua ederken tanıdıklarımın ne istekleri varsa hayırlısı ile onları kabul et rabbim diyeceğim :) Sizler de varsınız duamda şekerler :34:

Bugün spor günüm, akşama doğru salona giderim ve 3 saate yakın kalırım :1:

Bir kaç saat sonra da bir iş için dışarı çıkacağım yürüyerek gidersem çok mu yorulurum acaba karar veremedim akşama zaten haşatım çıkcak :1:

2 mil leslie yapıldı:8::8:..dujj alındı:12::12:..çamaşırlar makineye atıldı:32::32:..1 bardak lahana suyu içildi..:7:
müzik açıldı:24::24:..dinlenmece:21::21:

:16::16::16::16:

leylakım hayırlısıyla taşınıp en kısa sürede aramıza dön canımcım..Allah yardımcın olsun:16::16:

ben de araba kullanmayı ösledim:5::5:

zor iş canım çiftçilik:26:..Allah kolaylıklar versin:16:..ohh her iki taraftan da gelsin doğal gıdalar:32::32:

okul bence de bitsin canım:34::34:..ben eşimle okulun ilk yılında çıkmaya başladık 1 yıl sonra ciddiye döndü olay..eşimin ailesi bi söz keselim dedi benim babam nayır olmaz okul bitene kadar sen sadece bana karşı sorumlu olceksin dedi..ah canım babam çok doğru ve ileri görüşlüdür..sadece eşimle tanıştı..eşime sen seviyorsan kızımı bekliyceksin dedi:27: o da garibim 4 yıl bekledi..iyiki sözlenmemişim..rahmetli kaynanatör çok çektirdi:37::37:..babam sayesinde 4 yıl rahattım:16::16: aileler işe girince ortalık karışıyor vesselam:37::37:

sağol canımm....:16::16:

işi erbabına bırakiim dedim..:16::16:

amanınnn iyiniyetlimin dediği gerçek oluyo..mahalle liselerine gidilecek desene:53::53::53: yazık yaa çok yazık:31::31:
sağol canım..:16::16: eşine geçmiş olsun:5:
ellerine sağlık işler bitmişş:46::46:

tamam canım..:16::16:

datlum ösledim kıss seni:38::38::29:

sağol canım:16:..ben atlattım darısı başına:34:..sen de özlettin canım..hiç gelemiyorsun:5::5:
ooooh müziği sırf dinleme oyna biraz kız yandan yandan:8:spor olur hemide:32:babana bravo diyorum düşünceli ve uzağı gören biriymiş,seni de çok sevdiği belli...çok iyi toparlanıyosun ayrıca gün sonrası,seni örnek almalı...eğitimdeki bilinmezlik çok kötü,inşallah çocuklarımız için hayırlısı olur:50:
Peki sizler sistem böyle değişirse sonuçları hakkında ne düşünüyorsunuz sevgili öğretmen arkadaşlar önceki uygulamalarla kıyaslayınca yani
canım benim çocuklarım küçük olduğu için bu seneye kadar fazla ilgilenmemiştim..dolayısıyla karşılaştırma yapacak kadar bilgili değilim..öğretmen olan arkadaşlar işin içindeler en güzel değerlendirmeyi onlar yapabilir,ama şu var ki gelecek nesiller için en iyisi düşünülüp planlanmalı,eğitim başka şeye benzemez:50:

Okudum canım teşekkür ederim. Yeni resimlerde ekledim bakabilirsin :16:

İnşallah canm teşekkürler.. Maşallah baya bi yorulmuşsun iyi geceler..

sağol canım,iyi yoruldum ama karatay yapınca daha dinç oluyosun:32:

ben de araba kullanmayı ösledim:5::5:

zor iş canım çiftçilik:26:..Allah kolaylıklar versin:16:..ohh her iki taraftan da gelsin doğal gıdalar:32::32:

okul bence de bitsin canım:34::34:..ben eşimle okulun ilk yılında çıkmaya başladık 1 yıl sonra ciddiye döndü olay..eşimin ailesi bi söz keselim dedi benim babam nayır olmaz okul bitene kadar sen sadece bana karşı sorumlu olceksin dedi..ah canım babam çok doğru ve ileri görüşlüdür..sadece eşimle tanıştı..eşime sen seviyorsan kızımı bekliyceksin dedi:27: o da garibim 4 yıl bekledi..iyiki sözlenmemişim..rahmetli kaynanatör çok çektirdi:37::37:..babam sayesinde 4 yıl rahattım:16::16: aileler işe girince ortalık karışıyor vesselam:37::37:

Evet canım aileler işe karışınca kötü oluyor. biz geçen yıl nişan söz isteme hepsini bi gün içinde yaptık. ayrı memlekette olunca çok sorun çıkmadı şimdilik. düğün yaklaştıkça Allah kerim. bizde okul bitsin istiyorduk zaten ama işte kayınvalidem gelcem isticem dedi. Babam hatta sadece tanışmaya gelicekler diye biliodu kayınbaba isteyince çok şaşırdı. ki benim ilişkimi biliyordu babam. anlatmıştım. Sorun çıkarmadı. verdi beni. Ama okul bitmeden evlilik diye tutturmayacaksın dedi o kadar. Ya bizde biraz farklılıklar var onlar Urfa biz Karaman biraz prüzler çıkıyor ama bakalım. Biz birbirimiz sevince alttan alacagız bi süre evlenince rahat edeceğim inşallah :16:

Eki Görüntüle 613857

sabah kahvaltım ve çayımm :7::7: afiyet olsun hatunlar..:16::16:

:56::56::56::56::56:

Afiyet olsun canım..

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun​

:16::16::16::16::16::16::16::16:

Amin canım. seninkide mübarek olsun..

2 mil leslie yapıldı:8::8:..dujj alındı:12::12:..çamaşırlar makineye atıldı:32::32:..1 bardak lahana suyu içildi..:7:
müzik açıldı:24::24:..dinlenmece:21::21:

Ohh süpersin bende hamur yoğurdum ekmek yapacağız annemle..

selam kızlar,hepimizin mevlid kandili mübarek olsun,hayırlara vesile olsun,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

kızlar dikkatimi çekti, ben dahil bir kısmımız spora fazla vakit ayırmıyoruz...ya da ayıramıyoruz,ama tecrübeyle sabittir ki istersek yapabiliriz..ben öğlen araları yürüyüş yanında akşamları bantta yürümeye de başlıcam..şimdilik haftada bir gün de nivea CD sinden yapıcam...bakalım sonuç ne olacak,sporlarımızı yazıp birbirimizi teşvik edebiliriz ne dersiniz:13::13::13::8::8::8:

Herkesin Mevlid Kandili Mubarek Olsun Hatunlar..

Sabah 6:30 kalkış. Hayvanlara git gel. Sonra 2 kuru kayısı bol su.Sonra kahvaltı..
Kahvaltım;
-1 bardak süt
-4 zeytin
-2 yumurta
-biraz peynir
-bi avuc kadar badem ve ceviz

Bol bol su..

ooooh müziği sırf dinleme oyna biraz kız yandan yandan:8:spor olur hemide:32:babana bravo diyorum düşünceli ve uzağı gören biriymiş,seni de çok sevdiği belli...çok iyi toparlanıyosun ayrıca gün sonrası,seni örnek almalı...eğitimdeki bilinmezlik çok kötü,inşallah çocuklarımız için hayırlısı olur:50:

canım benim çocuklarım küçük olduğu için bu seneye kadar fazla ilgilenmemiştim..dolayısıyla karşılaştırma yapacak kadar bilgili değilim..öğretmen olan arkadaşlar işin içindeler en güzel değerlendirmeyi onlar yapabilir,ama şu var ki gelecek nesiller için en iyisi düşünülüp planlanmalı,eğitim başka şeye benzemez:50:

sağol canım,iyi yoruldum ama karatay yapınca daha dinç oluyosun:32:
evet canım babam çok düşüncelidir sağolsun..şanslıyım:16::16:
leslie yetti canumm:32::32:..sloww dinliyom kıss romantik mi takılayım yastığa sarılıp dans ediyomuşum:1::1::1:
kızımın doğumgünü gün derken ipin ucu kaçıyordu:37:..bakalım işe yarıyacak mı 2 gündür tartılmıyorum yarın sabah tartılıcam:ssz::ssz:

Allah evlatlarımız için hayırlısını versin:16::16:

Evet canım aileler işe karışınca kötü oluyor. biz geçen yıl nişan söz isteme hepsini bi gün içinde yaptık. ayrı memlekette olunca çok sorun çıkmadı şimdilik. düğün yaklaştıkça Allah kerim. bizde okul bitsin istiyorduk zaten ama işte kayınvalidem gelcem isticem dedi. Babam hatta sadece tanışmaya gelicekler diye biliodu kayınbaba isteyince çok şaşırdı. ki benim ilişkimi biliyordu babam. anlatmıştım. Sorun çıkarmadı. verdi beni. Ama okul bitmeden evlilik diye tutturmayacaksın dedi o kadar. Ya bizde biraz farklılıklar var onlar Urfa biz Karaman biraz prüzler çıkıyor ama bakalım. Biz birbirimiz sevince alttan alacagız bi süre evlenince rahat edeceğim inşallah :16:

Afiyet olsun canım..

Amin canım. seninkide mübarek olsun..

Ohh süpersin bende hamur yoğurdum ekmek yapacağız annemle..

evet hele kültür farkı varsa daha zor:5:..ama eşinde bitiyor iş..seni arada bırakmaz arkanda olursa sorun olmaz canım:16:..sana bir tavsiye fazla içli dışlı olma resmi ol.:51::51:.o zaman senden çekinirler ciddiye alırlar canım..tecrübeyle sabittir:27::27:

oo ekmek miii.:53::53:.ne kaa güzel olur o şimdi:5::5:

Kandilimiz Mübarek olsunn :) Her kimin ne isteği varsa bu hayırlı günde kabul olması dileğiyle, dua ederken tanıdıklarımın ne istekleri varsa hayırlısı ile onları kabul et rabbim diyeceğim :) Sizler de varsınız duamda şekerler :34:

Bugün spor günüm, akşama doğru salona giderim ve 3 saate yakın kalırım :1:

Bir kaç saat sonra da bir iş için dışarı çıkacağım yürüyerek gidersem çok mu yorulurum acaba karar veremedim akşama zaten haşatım çıkcak :1:
amiin inşallah canım..:16::16:

Akadaşlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun, bu gün dua edceğim herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşsun diye bi de bebeği olmayanlara inş:16: Siz de bana ve şu an hasta olan abime dua edin olurmu:17: Sevgilermle..
bugün fazla giremem belki öpüyorum sizi:54:
kahvaltı:56:
klasik karatay
öğlen yine nohut(ya çok yapmışım 3 daha yesek bitmeyecek gibi:37:)
akşam :56:
çorba salata
yemeklerdn sonra tatlı istiyo özellikle akşam o zaman 2 cevizli gün kurusu yiyorum
ben kaçtımmm:10::10::10::10:

amiin:16::16:..Allah senin abine ve tüm hasta olanlara tez zamanda şifa versin canım..:16::16:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..dünkü öğünüm:
sabah: klasik karayat diyebilirim
öğlen: tavuklu yeşil salata
akşam: havuç ve turp salatası, peynir, yoğurt şeklinde oldu

bu sabah: klasik karatay
birazdan yemekli bi toplantı için çıkacağım, köfte + salata tarzı bişey yerim sanırım..akşama Allah kerim..

hepimize bütün dualarımızın kabul olduğu iyi kandiller diliyorum..:16:

kizlar merhaba...biraz once doktordan kontrolden geldim.yarin tekrar hastaneye gidicez doktor tekrar kontrollerimi yapip karar vericek belki sezeryan olabilirmisim belkide hastaneye yatis yapmam lazimmis...ilk dogumum normaldi...o yuzden biraz gerginim acikcasi sahsen normal dogum yapmak isterdim ama hayirlisi...

arkadaslar MEVLUT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN....arkadaslar allah herkesin dualarini kabul etsin...ins.herkese saglik mutluluk huzur versin.bu gece sizleride dua edicem. dertlilere deva hastalara sifa...herkes istedigi kiloya iner insallah....
kizlar sizde bana dua edin hayirlisiyla su dogumu atlatip bebegime saglikli bir sekilde kavusayim...

iyiniyetlim canim dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu yillara...allah tum dualarini kabul etsin insallah...saglik mutluluk huzur diliyorum...

kizlar bugun doktordan sonra esimle yemek yemege gittik...gittigimiz restoranda kurtlar vadisi pusu bilgisayardan acmislar.buyuk ekranda izliyorlardi.esimle cok sasirdik.ayrica turkce ve bizden baska anlayan da yok...herkes gozunu kirpmadan izliyordu...cok degisik bir duygu.cok hosumuza gitti.......

evet hele kültür farkı varsa daha zor:5:..ama eşinde bitiyor iş..seni arada bırakmaz arkanda olursa sorun olmaz canım:16:..sana bir tavsiye fazla içli dışlı olma resmi ol.:51::51:.o zaman senden çekinirler ciddiye alırlar canım..tecrübeyle sabittir:27::27:

oo ekmek miii.:53::53:.ne kaa güzel olur o şimdi:5::5:

Evet biraz zorluk var ama bi şekilde aşacağızz.. Ya o da biraz çekinik kalıyor ama çok da üstüme geldikleri yok gibi ya da ne bileyim ya. Düğün olsa bitsede rahatlasam yahu..
Çok da içli dışlı olduğum da söylenemez çok resmi olduğumda ortaya karışık sandımca:44:

Evet mayalı :52::52: Tabi ben yemicem o ayrı hehehe

kizlar merhaba...biraz once doktordan kontrolden geldim.yarin tekrar hastaneye gidicez doktor tekrar kontrollerimi yapip karar vericek belki sezeryan olabilirmisim belkide hastaneye yatis yapmam lazimmis...ilk dogumum normaldi...o yuzden biraz gerginim acikcasi sahsen normal dogum yapmak isterdim ama hayirlisi...

arkadaslar MEVLUT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN....arkadaslar allah herkesin dualarini kabul etsin...ins.herkese saglik mutluluk huzur versin.bu gece sizleride dua edicem. dertlilere deva hastalara sifa...herkes istedigi kiloya iner insallah....
kizlar sizde bana dua edin hayirlisiyla su dogumu atlatip bebegime saglikli bir sekilde kavusayim...

iyiniyetlim canim dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu yillara...allah tum dualarini kabul etsin insallah...saglik mutluluk huzur diliyorum...

kizlar bugun doktordan sonra esimle yemek yemege gittik...gittigimiz restoranda kurtlar vadisi pusu bilgisayardan acmislar.buyuk ekranda izliyorlardi.esimle cok sasirdik.ayrica turkce ve bizden baska anlayan da yok...herkes gozunu kirpmadan izliyordu...cok degisik bir duygu.cok hosumuza gitti.......

Amin canım seninde mubarek olsun.. Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşursun canım. Dualarımız seninle..
O pusu yok mu o pusu bitemedi yahu bi :D ama orada gösterilmesi ayrı bi güzelmişş..

günaydin kizlar. òncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun. hepimizin tüm dualari kabul olsun. sabah kahvaltim az once bitti.
2 adet yumurta.
bir avuc ceviz ve peynir
9 adet yesil kirma zeytin
ufak bi bardak süt (az kalmis süt tam bi bardak olmadi yani)
ve canim tatli istedi biraz kuru kayisim kalmamisti, bir cimdik tahin helva attim agzima.

ve 2. ogun olucak bugün yemegim gec kahvalti ettigimden.

Hayırlı kandiller herkese...Dualarınız kabul olsun inşallah...

Bende bundan sonra düzenli menü bildirimi yapmak istiyorum.İnsan öyle olunca daha disiplinli oluyor :16::16::16:

Sabah peynirli omlet,zeytin peynir yedim...Domates,salatalık kalmamış o yüzden zayıf oldu kahvaltı...

Bu arada tatlı demişken annem incir tatlısı yapıyor yenebilir sanırım...İncirleri ikiye bölüp sıcak suda bekletiyor.İncirler biraz yumşayınca içlerine fındık koyuyor.Daha sonra tereyağ ile kavurup servis ediyor :56::56::56:

$537157_4837170920468_143481023_n.webp

2. öğünüm..
bol maydanozlu soğanlı tavuk ciğeri
bol sulu et haşlama(çorba niyetine)
yoğurt

:56::56::56:

herkese afiyet olsun:16:

canım bitanem:48::29:..Amiin diyorum..ve Allahım seni sağlıkla kolaylıkla bebeğine kavuştursun inşallah:16:..Allaha emanet ol canım..:16::16:
hastaneye yatsan da bizi haberdar edebilirsen et canım:38::38:..aklımız sende,dualarımız seninle güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz:16::16:

demek ruslar kurtlar vadisi izliyor he miii:53::9::9:..çok komik kıss:1::1:..ama sana orada öyle bir görüntü mükemmel gelmiştirr:16:

günaydın arkadaşlar..dünkü öğünüm:
sabah: klasik karayat diyebilirim
öğlen: tavuklu yeşil salata
akşam: havuç ve turp salatası, peynir, yoğurt şeklinde oldu

bu sabah: klasik karatay
birazdan yemekli bi toplantı için çıkacağım, köfte + salata tarzı bişey yerim sanırım..akşama Allah kerim..

hepimize bütün dualarımızın kabul olduğu iyi kandiller diliyorum..:16:
amiinn..afiyet olsun:16::16:
Evet biraz zorluk var ama bi şekilde aşacağızz.. Ya o da biraz çekinik kalıyor ama çok da üstüme geldikleri yok gibi ya da ne bileyim ya. Düğün olsa bitsede rahatlasam yahu..
Çok da içli dışlı olduğum da söylenemez çok resmi olduğumda ortaya karışık sandımca:44:

Evet mayalı :52::52: Tabi ben yemicem o ayrı hehehe
iyi düşün iyi olsun..:16::16:
ben dayanamazdım heralde:53::53::46::46:

günaydin kizlar. òncelikle herkesin mevlid kandili mübarek olsun. hepimizin tüm dualari kabul olsun. sabah kahvaltim az once bitti.
2 adet yumurta.
bir avuc ceviz ve peynir
9 adet yesil kirma zeytin
ufak bi bardak süt (az kalmis süt tam bi bardak olmadi yani)
ve canim tatli istedi biraz kuru kayisim kalmamisti, bir cimdik tahin helva attim agzima.

ve 2. ogun olucak bugün yemegim gec kahvalti ettigimden.
amiinn..afiyet olsun:16::16:
Hayırlı kandiller herkese...Dualarınız kabul olsun inşallah...

Bende bundan sonra düzenli menü bildirimi yapmak istiyorum.İnsan öyle olunca daha disiplinli oluyor :16::16::16:

Sabah peynirli omlet,zeytin peynir yedim...Domates,salatalık kalmamış o yüzden zayıf oldu kahvaltı...

Bu arada tatlı demişken annem incir tatlısı yapıyor yenebilir sanırım...İncirleri ikiye bölüp sıcak suda bekletiyor.İncirler biraz yumşayınca içlerine fındık koyuyor.Daha sonra tereyağ ile kavurup servis ediyor :56::56::56:
amiin canım..:16::16:
iyi fikir :34::34:..burada olmak insanı motive ediyor:52::52:..hem yapılan yanlışlar düzeltiliyor böylelikle:16:

Kızlar merhaba;
Hepinize hayırlı kandiller.Sizler beni tanımasanızda ben bir yıldır zaman,zaman buraya girip sizleri takip ettiğim için bazılarınızı isim olarak hatırlıyorum.
Bir yıldan beri bu diyeti yapmaya yeltenip sonunu getiremeyenlerdenim :( hocanın ilk kitabını okudum buradan sizleri takip ettiğim kadarı ilede çoğu şeyi biliyorum tek eksiğim azim.
Umarım bende bir gün aranıza dahil olurum.Kızımla birlikte başladık bakalım inşallah.Şimdi leslie yapmaya gidiyorum.
Sevgiler...

Kızlar merhaba;
Hepinize hayırlı kandiller.Sizler beni tanımasanızda ben bir yıldır zaman,zaman buraya girip sizleri takip ettiğim için bazılarınızı isim olarak hatırlıyorum.
Bir yıldan beri bu diyeti yapmaya yeltenip sonunu getiremeyenlerdenim :( hocanın ilk kitabını okudum buradan sizleri takip ettiğim kadarı ilede çoğu şeyi biliyorum tek eksiğim azim.
Umarım bende bir gün aranıza dahil olurum.Kızımla birlikte başladık bakalım inşallah.Şimdi leslie yapmaya gidiyorum.
Sevgiler...

iyi kandiller..katıl canım aramıza:34::34:..burada olunca o azim geliyor..başarılar:16::16:

leslie:46::46:

Back
X