Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ıyınıyetlım pcyı sormussun esım bırseyler yaptı eskısınden ıyı ama cok hızlı degıl yınede:35:

kosubandı kullanımıyla ılgılı bır soru vardı sersumum bana yonlendırmıs ben ılk baslarda 5 hızında 30 dk ıle baslamıstım
sımdı 6 da 50dk yapıyorum

yuruyus yapan arkadaslarıma kocamannn:46::46::46::46::46:[/QUO

Papadiya demin bir arkadaş 25 kilo üstü verenlerde sarkma oldumu diye sormuştu bende Leylak84 le papadiya ya sor dedim trickeri değiştirince millet verdiğin toplam kiloyu göremiyor vede gazlanamıyo bacım eskisi gibi ilk başlangıc kilonu yazsan olmazmı?

ben yaklasık 40 kg verdım vucudumda herhangı bır sarkma olmadı cunkı hergun mutlaka yuruyusumu yaptım...canım bır surede boyle denıyeyım dıye dusunmustum 66 yı falan gorunce degısebılırım:34:kolay gelsın hepımıze:70:

alem Fm Nihatı dinliyorum..Galatasaray Üni.si yanmış başka nereler yanarsa güzel otel olur diye tartışılıyor..:51::51:
yazık yazık rant uğruna tarihimiz kül oluyor:43::43:..önce Haydarpaşa ,şimdi Galatasaray Üni.si bakalım sırada neresi var:5::5::5:

ben yaklasık 40 kg verdım vucudumda herhangı bır sarkma olmadı cunkı hergun mutlaka yuruyusumu yaptım...canım bır surede boyle denıyeyım dıye dusunmustum 66 yı falan gorunce degısebılırım:34:kolay gelsın hepımıze:70:

utanmıyon di mi aylardır burdasın gram oynamadı çizelgen..:60::60::60::60::60:

canımm nice mutlu yıllar:16::16:..iyi ki doğdun iyi ki seni tanımışım..:38::38::38::29:

:71::71::71::119::119::119::119:

3344.jpg

2013mevlitkandilimesaji.jpg

gunaydınnnn ask bocugum sen nasılsın bakem:38:

kahvaltımı yaptım çayımı ıcıyorum bırazdanda turk kahvesısen neden erkencısın kız tatılın tadını cıkarsana:21:

:38: afiyetler olsun datlum kıymatlum..:29:

kızıma kalktım uyku tutmadı sonra..haftaya eşim de kızım da evde ya uyurum :1::1:

2 sene olacak neredesye burdayım haha bı gram veremedım yaffff:35::35:

sersum gı lahana kurunu nasıl yapıyon anlatıver hele:26::26:

:9::9::9::9::9::9:

yaziim canım:34:..ben de nurudilara arkadaşımdan aldıydım sanursam:44:

lahana kürü.​
.

4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
LAHANA KÜRÜ

Günaydııın :) Kahvaltımı yaptım geldim :)

2 yumurta, biraz peynir, 10 yeşil zeytin, bir çay bardağı karışık kuruyemiş, 2 kayısı

Sersumcum sen diyete ne zaman başladın şekerim, aynı kiloda başlamışız :)

canım ben istisnayım.:37:.85 le dukana başladım 6 kilo verdim ..bırakınca(bıktım yanee:37:) 83 e geri çıktım..nisanda karataya başladım..tam kilo vericem dedim ki taşınma olayı girdi:37:..velhasıl eylülden beri 83 den 78 e inebildim..benim metabolizmam çok yavaş canım..hızlandırmak içinde arada protein yapıyorum..:34::34:

canım ben istisnayım.:37:.85 le dukana başladım 6 kilo verdim ..bırakınca(bıktım yanee:37:) 83 e geri çıktım..nisanda karataya başladım..tam kilo vericem dedim ki taşınma olayı girdi:37:..velhasıl eylülden beri 83 den 78 e inebildim..benim metabolizmam çok yavaş canım..hızlandırmak içinde arada protein yapıyorum..:34::34:

Cevap için teşekkür ederim :) Dukan ya da karatay önemli olan kilo vermiş olmak :)

Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dunku menum .:24:..... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (14TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün (aksam)kurufasulye,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum

:9::9::9::9::9::9:

yaziim canım:34:..ben de nurudilara arkadaşımdan aldıydım sanursam:44:

lahana kürü.​
.

4-5 ADET BEYAZ LAHANA YAPRAĞINI KAYNAYAN 750 ML SUYUN İÇİNE KOYUN VE HAFİF ATEŞTE AĞZI KAPALI 7 DAKİKA PİŞİRİN. AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE TÜKETİN:
İLK BEŞ GÜN:HER GÜN SABAH VE AKŞAM BİR SU BARDAĞI
İKİNCİ HAFTA:HER GÜN BİR SU BARDAĞI
ÜÇÜNCÜ HAFTA:İKİ GÜNDE BİR BİR SU BARDAĞI
DÖRDÜNCÜ HAFTA:ÜÇ GÜNDE BİR SU BARDAĞI
BEŞİNCİ HAFTA:7 GÜNDE BİR SU BARDAĞI
ALTINCI HAFTA:ALTINCI HAFTADA İÇİLMİYECEK
YEDİNCİ HAFTA:BİR SU BARDAĞI
NOT: ZAYIFLAMAK İÇİN YAPTIĞINIZ BU KÜR , AYNI ZAMANDA TOKSİN ATICI,ARINDIRICI VE KANSERE KARŞIDA KORUYUCUDUR..
LAHANA KÜRÜ
hımmm kolay gelsın canım ınsaallah ıyı bır sonuc alırsın:38:ellerıne saglık bu arada

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun​

:16::16::16::16::16::16::16::16:

amin canım hepımızın kandılı mubarek duaları kabul olsun:16:

2 mil leslie yapıldı:8::8:..dujj alındı:12::12:..çamaşırlar makineye atıldı:32::32:..1 bardak lahana suyu içildi..:7:
müzik açıldı:24::24:..dinlenmece:21::21:

Akadaşlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun, bu gün dua edceğim herkes istediği kiloya sağlıkla kavuşsun diye bi de bebeği olmayanlara inş:16: Siz de bana ve şu an hasta olan abime dua edin olurmu:17: Sevgilermle..
bugün fazla giremem belki öpüyorum sizi:54:
kahvaltı:56:
klasik karatay
öğlen yine nohut(ya çok yapmışım 3 daha yesek bitmeyecek gibi:37:)
akşam :56:
çorba salata
yemeklerdn sonra tatlı istiyo özellikle akşam o zaman 2 cevizli gün kurusu yiyorum
ben kaçtımmm:10::10::10::10:

Back
X