Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öncelikle hepinize keyifli pazarlar.

Benim bugün diyetteki 3.günüm ve geçtiğimiz iki gün içinde sadece akşamları acıktım. Aç kalmayınca kilo veremeyeceğim gibi paranoyalarım oldu.

Sabahki menüm: kaşarlı menemen, 3 kuru kayısı, 5 zeytin ve bir çay bardağı süt.

Öğlen yoğurt ve ceviz yemeyi düşünüyorum.

Akşam mercimek yemeği ve yoğurt yiyeceğim. Bu arada günde 3 fincan yeşil çay içiyorum. Doğadan'ın güllü yeşil çayı var. Ben çok seviyorum. Bağırsaklarıma da iyi geliyor.Tavsiye ederim.

eferimm..bi gün ters bi gün düz..gelene kadar idare etcez seni artık

Yok daha cıss yok inşallahhh . bi hafta sonra aşkımın yanında alacagım cumaya kadar gene kilo vermem lazımm. durmak yooookkcuma günü kilo bildirimi ve cumartesi öğlene kadar varım ondan sonrası için izin istiyorum annemmm. orda giremem hiç. kilo bildirimide yapamam. ama dikkatli olmaya calısacagım tartıda aldırcam

sana da iyi pazarlar canım..güllü yeşil çay..hımm deniyeyim..lakin bi türlü alışamadım yeşil çaya..:26:

tamam canım yazdım seni de izin listesine..hadi gözünaydın

sana da iyi pazarlar canım..güllü yeşil çay..hımm deniyeyim..lakin bi türlü alışamadım yeşil çaya..:26:

Yeşil çayın bergamotlusunu dene sersum eğer hiç içemiyorsan.Ben onunla alıştım yeşil çaya

canım tam bilmiyorum ama çoğumuz onu kullanıyoruz..hocamızın onayladığı düzeyde olduğunu biliyorum..fiyatı da uygun 13 tl galiba

Ben eczaneye gittim eczacı bana onun aktif değerleri çok düşük dedi ve solgarın 1000 mg mı verdi. İçindeki değerler 300 mg yazıyor.Benim ne kadar içmem gerek ona karar veremedim.Marincaptan yola çıkarak ayarlamaya çalışıyorum :44::44::44:

tamam canım sağol deniyeceğim..
valla eczacı tabii onu tavsiye eder..en pahalısı o..ama topikte çoğumuz m.rincap kullanıyoz ve kimse olmaz demedi şimdiye kadar..

45 dk sporumu yaptim..actim cocuklara cizgifilmi:)) kucuk ayagima dolansada tamamladim..mekik cekiyorum ustume yatiyo allahim ya:))
yesil cayin incelmede etkisi cok onceki kilo vermemdede tecrubeyle sabit..zorlayon kendinizi alisacaksiniz..zaten icinde nikotin oldugundan bagimli yapiyor yani ben oyleyim:)vede herkes aromali icerken ben sade iciyorum aromalilar kotu geliyo:) yaninda bol su icmeyi ihmal etmeyin arkadaslar...

tamam canım sağol deniyeceğim..
valla eczacı tabii onu tavsiye eder..en pahalısı o..ama topikte çoğumuz m.rincap kullanıyoz ve kimse olmaz demedi şimdiye kadar..

Bir dahaki sefer marincap alayım bende o halde... Günde 4 tane mi alıyorsunuz :26:

merhaba kızlar

herkeze mutlu pazarlar .. Nasilsiniz ??

Geç uyandık ve mükellef ve kaçamaksız bir karatay kahvaltısı yaptım .. Bu haftaki yemeklerimi yaptım .. Listemi hazırladım suyumu aldım simdi oturdum.. Biraz sonrada yürüyüşe çıkacağım .. Cok yoruldum simdi suyumu çayımı içip sizleri okuyacağım

Merhaba

Sen demi haftalık yapıyorsun yemekleri kaneel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…