Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol canım..valla tadı da görüntüsü gibi güzeldi ..tavsiye ederim..ben de kısır mı mercimek köftesi mi diye düşündüm sonra köfte de karar kıldım..eşim kısırı pek sevmez..ben bayılırım o ayrı

Benimki de hiç sevmezdi ama alıştı şimdi , yapınca içine düşüyo kısırın

bizimkiler paranormal activity 4 ü seyrediyorlar..anlaşılan kızım yine bizim yanımıza gelicek bu gece..manyak bu çocuk..hem korkuyo hem de zorla babasına açtırıyor filmi

Birdcim ciger isi bugünlük yatti,yarina kismetse artik.Esim mac izlemeye gidince ben de yarina erteledim,kizim dünden kalma böregi yedi ben de corbayi ictim.Ciger cok olmadi biraz öyle,biraz diger türlü yapar ve herkesin gönlünü ve midesini sen ederim olmazsa dimi amasagol canim
ohhh ne güzel o heyecanlar onlar,bana kendi hallerimi hatirlattin.Mesafe uzunmus ama ask'a mesafemi dayanir.Tadini cikar köküne kadar canim

Eki Görüntüle 617634 Eki Görüntüle 617635

2. öğünüm kızzlar...
içecek şalgam suyu..
cok istah acici görünüyor SERSUM,eline saglik canim,karnabaharin her türlüsünü cok seviyorum zati ben.Afiyet olsun...

Ben de 2. ögünümde:dünden kalma kirmizi mercimek corbasini,yaninda beyaz peynir,4-5 dilim pastirma yedim.
kizimla disarida 70dak.yürüyüp geldik

değilmi yaa insanın en heyecan verici zamanları..hele o ayrılık sonu kavuşmalar

sağol canım..lezzet de harikaydı..

sana da afiyet olsun canım

Eh iyi olmuş valla , yarına ne pişireceğini biliyosun en azından.Yemek işi hergün hergün....

sağol canım..lezzet de harikaydı..

sana da afiyet olsun canım
Sersumcum ben karnabaharı peynirli ve yumurtalı bi tarif vermiştim , o şekilde mi yaptın cicim pizza tabanını ? Ben daha hiç yapmadım ama malzemeler var evde , yarın yapiiim , kısırın yanına hem uyumlu hem tamamlayıcı olur...

yok canım..sen söyleyince hatırladım onu..bunu ben uydurdum tabanı falan yok..ilkönce yemeğini yapar gibi kıymalı olarak pişirdim biraz..fırın kabına döktüm..3 yumurtayı ve biraz sütü çırptım..üzerine döktüm karıştırıp fırına verdim..yumurtalarla beraber suyunu çekene kadar pişirip en son kaşar rendesi döküp onlar kızarana kadar da pişirdim...evde kabak olsaydı kabakla yapıcaktım aynısını

senin ki nasıldı hatırlatsana işin yoksa

Son düzenleme:

Oooo seninki de çok güzelmiş Benimkinde çiğ karnabaharı rondodan geçirip bulgur gibi yapıyosun.Sonra erimeyen bi peynir (ben tulum kullanıcam) ve yumurtayla karıştırp 200 derecede 15 dakka pişiriyosun.Yağlı kağıt koyup pişiricem ben.Sonra üzerine istediğin malzemeleri döşeyip tekrar fırına....Güzel olur gibime geliyo , deniiim yarın gerçekten...

yapınca resmini paylaş bakalım canım..ama tahminim çok leziz olur..seninki baya baya pizza olucak..benim yaptığım ograten gibi ama başamel sosu yok..

benim aldığım tulum peynir eriyo kıss..senin ki nasıl..:44:

Son düzenleme:

Benimki de eriyo ama çok yağlı diil o yüzden kaşar gibi vıcık olmuyrjinal tarifte taze mozerella kullanıyodu .O da çok pahalı , onun yerine köy peyniri kullanılabilir bence ama evde tulum var diye onunla yapiciiim gibime geliyo

karnıbahar için de mozerella kullanılmaz canım haklısın yazık beyaa..tuluma lor da karıştırılabilir bak..daha az erir..daha hamurumsu olabilür..

karnıbahar için de mozerella kullanılmaz canım haklısın yazık beyaa..tuluma lor da karıştırılabilir bak..daha az erir..daha hamurumsu olabilür..

Evvet çok şahane fikir , sabah markete gitmeyi düşünüyodum lor aliim bi miktar , çok iyi akıl ettin valla...

kimsecikler yok bizden gayrı..millet sosyal hayata akıyor galiba sanursam..

Ayyy şimdi sana o yollar vız gelir valla

Valla aynen öyle. izmitten urfa'ya otobüsle 18 saatte gidiyordum yaf. nasıl da dayanıyordum. şimdi izmitteen gittiğimde ucakla gidiyorum. ama otobüste sorun değil benim için. annemle gidicez işte. annem uzun yola dayanamıyor pek. bakalım. o hasta olmasında ben her halukarda her şekilde giderim

gelmez mii aşkk nelere kadirsin..

Aşşk Aşkk Aşkkkk

ohhh ne güzel o heyecanlar onlar,bana kendi hallerimi hatirlattin.Mesafe uzunmus ama ask'a mesafemi dayanir.Tadini cikar köküne kadar canim

Aynen canım çok güzeller. kendime bakma girişimlerine başladım hem aşkıma hem ordaki herkese çok güzel gözükmeliyim

Oyyyh hiç sorma canım. Birbirimize bi sarılmamız var sımsıkı. Annem olacak ya bu sefer nasıl olcek bilmiyorum ama

İşlerimi bitirdim geldim. acım ama ben. ne yicem. annemin yaptıgı yemek bitti... kahvaltılık mı takılsam diom ama sıkıldım ondan da pfff Bir akıl hatunlar bir akılll

usturuplu olun bakiimmm sonra sarılırsınız

ben benimkinden yollıyayım canım çok var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…