Sağol hayatım , bugünlük temiz ama yarına bişey kalmaz
Ohhhh afiyetler olsun tatlım , şahane uydurmuşun valla menüyü.Benim de canım acayip derecede bulgurlu şeyler yemek istiyo.İhtimal ki yarına bi kısır yapiciiimm...
Valla çok leziz , canım çekmedi desem yalan olur
sağol canım..valla tadı da görüntüsü gibi güzeldi ..tavsiye ederim ..ben de kısır mı mercimek köftesi mi diye düşündüm sonra köfte de karar kıldım ..eşim kısırı pek sevmez ..ben bayılırım o ayrı
Birdcim ciger isi bugünlük yatti,yarina kismetse artik.Esim mac izlemeye gidince ben de yarina erteledim,kizim dünden kalma böregi yedi ben de corbayi ictim.Ciger cok olmadi biraz öyle,biraz diger türlü yapar ve herkesin gönlünü ve midesini sen ederim olmazsa dimi amaEeee tabe nişanlının yanına bakımsız saçla gidilmez , iyi etmişsinKaraman-Urfa kaç saat , uzak mı çok ? Gözümün önüne getiremedim ama 5-6 saat falan mı sürüyo ?
Canım sana da iyi Pazarlar.Ben de çok seviyorum erken kalkmayı ama 1 gün kalksam 10 gün uyuyorum , hiç istikrarım yok...
Canikom , kocam erken kalkacaktı ben de onu bahane edip uyanınca ve bir de evde yalnız olunca tıkır tıkır yaptım herşeyi , yoksa bakma , hep böyle diilim ben de ...
Ciğer konusunu geçenlerde ben de sordum ama çok farklı fikir yok.Hatta fırın için tarif sormuştum ama arkadaşlar genelde sote yapıyo , ben de ciğeri çok kızgın tavaya atıp iki taraflı mühürledikten sonra çok az yağ ilavesiyle pişiriyorum.Ciğer iyidir , candır , ben çoook severim , hele ki Arnavut ciğerini ...
ohhh ne güzel o heyecanlar onlar,bana kendi hallerimi hatirlattin.Mesafe uzunmus ama ask'a mesafemi dayanir.Tadini cikar köküne kadar canimSağol canım. Evet aynen ben gene yollarda.. Eeee bi şehirde okur bi şehirde ailen yasar bi şehirdede bi nişanlı bulursam kendime olacagı buUmarım cnm. bi aksilik çıkmaz rahat rahat herşeyi hallederim. aşkımıııı çooook ama çoooook özledimm yaaa
cok istah acici görünüyor SERSUM,eline saglik canim,karnabaharin her türlüsünü cok seviyorum zati ben.Afiyet olsun...
bizimkiler paranormal activity 4 ü seyrediyorlar..anlaşılan kızım yine bizim yanımıza gelicek bu gece ..manyak bu çocuk. .hem korkuyo hem de zorla babasına açtırıyor filmi
değilmi yaa insanın en heyecan verici zamanları..hele o ayrılık sonu kavuşmalarohhh ne güzel o heyecanlar onlar,bana kendi hallerimi hatirlattin.Mesafe uzunmus ama ask'a mesafemi dayanir.Tadini cikar köküne kadar canim
SERSUM,eline saglik canim,karnabaharin her türlüsünü cok seviyorum zati ben.Afiyet olsun...
Ben de 2. ögünümde:dünden kalma kirmizi mercimek corbasini,yaninda beyaz peynir,4-5 dilim pastirma yedim.
kizimla disarida 70dak.yürüyüp geldik
Eh iyi olmuş valla , yarına ne pişireceğini biliyosun en azından.Yemek işi hergün hergün....Birdcim ciger isi bugünlük yatti,yarina kismetse artik.Esim mac izlemeye gidince ben de yarina erteledim,kizim dünden kalma böregi yedi ben de corbayi ictim.Ciger cok olmadi biraz öyle,biraz diger türlü yapar ve herkesin gönlünü ve midesini sen ederim olmazsa dimi amasagol canim
ohhh ne güzel o heyecanlar onlar,bana kendi hallerimi hatirlattin.Mesafe uzunmus ama ask'a mesafemi dayanir.Tadini cikar köküne kadar canim
cok istah acici görünüyor SERSUM,eline saglik canim,karnabaharin her türlüsünü cok seviyorum zati ben.Afiyet olsun...
Ben de 2. ögünümde:dünden kalma kirmizi mercimek corbasini,yaninda beyaz peynir,4-5 dilim pastirma yedim.
kizimla disarida 70dak.yürüyüp geldik
Sersumcum ben karnabaharı peynirli ve yumurtalı bi tarif vermiştim , o şekilde mi yaptın cicim pizza tabanını ? Ben daha hiç yapmadım ama malzemeler var evde , yarın yapiiim , kısırın yanına hem uyumlu hem tamamlayıcı olur...değilmi yaa insanın en heyecan verici zamanları..hele o ayrılık sonu kavuşmalar
sağol canım..lezzet de harikaydı..
sana da afiyet olsun canım
Sersumcum ben karnabaharı peynirli ve yumurtalı bi tarif vermiştim , o şekilde mi yaptın cicim pizza tabanını ? Ben daha hiç yapmadım ama malzemeler var evde , yarın yapiiim , kısırın yanına hem uyumlu hem tamamlayıcı olur...
yok canım..sen söyleyince hatırladım onu..bunu ben uydurdum tabanı falan yok..ilkönce yemeğini yapar gibi kıymalı olarak pişirdim biraz..fırın kabına döktüm..3 yumurtayı ve biraz sütü çırptım..üzerine döktüm karıştırıp fırına verdim..yumurtalarla beraber suyunu çekene kadar pişirip en son kaşar rendesi döküp onlar kızarana kadar da pişirdim.. .evde kabak olsaydı kabakla yapıcaktım aynısını
senin ki nasıldı hatırlatsana işin yoksa
Oooo seninki de çok güzelmişBenimkinde çiğ karnabaharı rondodan geçirip bulgur gibi yapıyosun.Sonra erimeyen bi peynir (ben tulum kullanıcam) ve yumurtayla karıştırp 200 derecede 15 dakka pişiriyosun.Yağlı kağıt koyup pişiricem ben.Sonra üzerine istediğin malzemeleri döşeyip tekrar fırına....Güzel olur gibime geliyo , deniiim yarın gerçekten...
yapınca resmini paylaş bakalım canım..ama tahminim çok leziz olur ..seninki baya baya pizza olucak. .benim yaptığım ograten gibi ama başamel sosu yok..
benim aldığım tulum peynir eriyo kıss..senin ki nasıl..:44:
Benimki de eriyo ama çok yağlı diil o yüzden kaşar gibi vıcık olmuyrjinal tarifte taze mozerella kullanıyodu .O da çok pahalı , onun yerine köy peyniri kullanılabilir bence ama evde tulum var diye onunla yapiciiim gibime geliyo
karnıbahar için de mozerella kullanılmaz canım haklısın yazık beyaa..tuluma lor da karıştırılabilir bak..daha az erir ..daha hamurumsu olabilür..
Evvet çok şahane fikir , sabah markete gitmeyi düşünüyodum lor aliim bi miktar , çok iyi akıl ettin valla...
Yarın ben onu küçük bi boyutta deniim , güzel olursa sonra büyütür orta boy yaparızhadi bakalım ..çok merak ettim nasıl olcek
Yarın ben onu küçük bi boyutta deniim , güzel olursa sonra büyütür orta boy yaparızSana da detaylı bilgi vericem sonuç hakkında
Ayyy şimdi sana o yollar vız gelir valla
gelmez mii aşkk nelere kadirsin..
ohhh ne güzel o heyecanlar onlar,bana kendi hallerimi hatirlattin.Mesafe uzunmus ama ask'a mesafemi dayanir.Tadini cikar köküne kadar canim
değilmi yaa insanın en heyecan verici zamanları..hele o ayrılık sonu kavuşmalar
Aşşk Aşkk Aşkkkk
Oyyyh hiç sorma canım. Birbirimize bi sarılmamız var sımsıkı. Annem olacak ya bu sefer nasıl olcek bilmiyorum ama
İşlerimi bitirdim geldim. acım ama ben. ne yicem. annemin yaptıgı yemek bitti... kahvaltılık mı takılsam diom ama sıkıldım ondan da pfff Bir akıl hatunlar bir akılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?