Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öğle yemeğimi yedim...

Domates çorbası kaşar lı (hazırdı çorba maalesef)bir tanecik biber dolması ve yoğurt

sabah kahvaltım: 7;30 da peynırlı tereyağlı omlet domates salatalık 5-6 ceviz
öğlen 12;30 da mercımek çorbası cacık ve 2-3 kaşık kırmızı et
akşam sanırım karnıbahar pizzası yerım

Selam kızlar

Kahvaltım

Kıymalı yumurta, fırında kaşarlı mantar, domates, peynir , zeytin, yeşillik

Sersumum geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Merhabalar 10.30 kahvaltım:2haşlanmış yumurta,peynir,3zeytin,7tane ceviz,domates salatalık 3dilim portakal ,sütlü kahve,Limonlu çay ,omega 3,2 bardak su.

N'assın cicim ? Beni konuşmuşsunuz Sersumla.Yürüyüşe gittim-geldim cancağızım...
konuşuruz bizz..
ay cok heyecanlandım tamam kız gel valla
aynen con vaynen

sorma bır zamanlar fırtına gıbı esıyodum

eskıbırmasal dı galıba ayla gunesle bozmustu
ne heyecanlı buluşunca foto paylaşın amaa

harikaymışsın yaw..ama şimdi tık yok

temem merkez.

Çok geçmiş olsun
sağol canım
sağol canım..senin de dişin devam ediyor.:26:.ama antibiyotik 3-4 günde anca etkiler canım..allah yardımcın olsun
sen listeye girmeyecek tin değil mi..sıra da yoksun:44::44:

ben de bu sayfadaki Nil gün ün yazısını paylaşmıştım birdye.ama hatun içmiyor maşallah..acep hala canı istiyor mu..bu arada benim kardeşim ve eşi de bıraktılar sigarayı..onlar da kendilerini yollara vurmuşlar birdy gibi
senin sadece verilecek 3 kilon mu vardıı:44::44:
Evet sersumcum aynen öyle ) Doğusundaki de aynı batısındaki de :)))
burada farklı canım..benim çorludaki lojmanım seninkinden di daha güzeldi..buradakinin camı yok sadece dar uzun ve balkon kapısı..mutfak karanlık oluyor..ben cam kenarında yemek yemeyi çok severim
şarap tabiki de yasak ama arada ben de kaçamak yapıp alkol aldım.:18:.çok seyrek özel günlerde..tüm alkollü içecekler yassak
e bu da özel bi gün..afiyet olsun canım

karataya başladıktan sonra adet gecikmesi yasadınızmı lütfen cevap kafayı yicem.
hayır aksine çok düzenli
Dukanı bıraktıktan sonra kilo almayan duymadım şimdiye kadar Ben de eski dukancılardanım...Diyeti tamamlayanları merak ediyorum ben koruma bittikten sonra ne olacak acaba.

tamamen haklısın ben de eski bir dukancı olarak 6 kilo verdim bırakınca 4 kilo aldım

2 gündür tuvalete cikamiyorum napicam ben
sabah 2 hurma üzerine bol su ya da form çay

merhaba arkadaşlar bu diyeti birkaç ay önce yapmaya başlamıştım.sonra düzen bozuldu bıraktım.şimdi tekrar yapmak istiyorum.kısa şok diyetler yapamıyorum artık eski iradem yok gibi.moralimde bozuluyor.boyum 166 kilom ise tartılmadım moralim daha da bozulmasın diye ama tahminen 68-69 arasıdır.ben doğumdan sonra bile 64 e inmiştim neden veremiyorum anlamadım.spora vakit bulamıyorum.okuldan gelincekafam ambale olmuş olıyo zaten .evişi çocuk anca.sanırım ondan veremiyorum diye kendime kızıyorum.offffffffffffff offffffffffffffff.neyse bugün yediklerimi yazayım da bir bakın yanlış bir şey var mı

sabah:3 kuru kayısı,avuçiçi kadar beyaz peynir,7 tane zeytin,2 tane sivri biber,yarım muz,1 avuç fıstık içi(aslında hep 1 yumurta yerdim ama bugün sıkıldım muz yedim)

öğle:1,5 kepçe tarhana çorbası,1 tabak pirinçsiz ıspanak,salata,yoğrt

akşam da :biftek ve salata yerim(etin miktarı önemlimi mesela)

bu diyeti 3 gündür yapıyorum çok şişlik var,kabızlık problemim vardı eskiden düzelmedi daha,kendimi davul gibi hissediyorum.her gün en az 2 litre su içiyorum mutlaka.

senin sadece verilecek 3 kilon mu vardıı:44::44:

[:[/I][/B][/SIZE][/COLOR]

merhaba ..ben 5 - 6 kilo kadar verdim karataya başlağımdan beri..şu an 56 kiloyum..verilecek 3 kilom kaldı...göbeğimde ve yanlarımda yağlarım var..
onlar verildimi ben tamam...toplamda 9 kilo vermem gerekiyor..

hayırlısı ..

ben de klasik karatay kahvaltısı yaptım..maydonoz ve dereotu bolca yiyerek..
öğlende sucuk ekmek yedim..kaynanam geldi..hastaneye uğramış ...bana da geldi...

akşama da ayvalık tostu yiyelim diyor..
onu ayvalık a götüreceğiz..akşama zaten sevgililer gününü kutlamak için onlara gidecektik..çocukları uzun zamandır görmemişlerdi ...
akşama da tost yiyelim diyor..ben de itiraz edemem..ayıp olur..
sucuk ekmeği de ayıp olmasın diye yedim...evimde misafir..
birde salep içtik..

bugün iyice kötü oldu karatay programım

Son düzenleme:

Annemmm annnemmm kıyamam sana dikkat dikkatt. geçmiş olsun cnm.
Bizim burası sanırsın bahar havası. sizede gelsin biran önce inşallah
sağol yavvlumm
gelsin artık valla bıktım..(töööbe tööbee) ama bugün burda da çok güzeldi hava..maalesef karlar ve buzlar duruyorr
kızlar size bir tavsiyem var trambolin alın ben aldım süper bişey.
işe yarıyor mu acep..kilo verme açısından:44::44:
boğazına mı dolandı..ibrahim hoca su gibi olcek rondo dan geçirince dediydi..bir de 1 dk rondo çalışsın dedi..galiba az çektin:44:
o site çok güzel

ama o kadın şişmansa bende de motivasyon gitti.

söylemiştin daha önce unuttum.. Allah şifa versin canım..sağol ayrıca
çocuk uyuyor, radyo çalıyor, yeşil çayımı içtim, dolapta yemeğim var,ohhh ne güzelmiş böyle burda olmak mübarek sevgililer gününün armağanı bana

2.öğünüm
1 kase bol yeşillikli kısır
1 elma
afiyet olsun bebeemm
Selam kızlar

Kahvaltım

Kıymalı yumurta, fırında kaşarlı mantar, domates, peynir , zeytin, yeşillik

Sersumum geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
sağol tatlım..gelmedin 1-2 gündür :44:
benı neden eklemedınız lısteye

sen katılıcam demedin ki canım kaç hafta oldu başladığın 2 haftan dolduysa ve liste yapmayı kabul ediyorsan bana söyle eklerim seni listeye..

Son düzenleme:

az kalmış canım ne güzel

Selam canlarım,

Sabah menümü yazmıştım.

Öğlen pazardaydım. Karnım acıktı. Gözleme, poğaça vs satan bir tezgahta mercimek köftesi gördüm. Mercimek köfte ve çay ile öğlen yemeğini atlattım çok şükür.

Dün gece eşim çok geç geldi. 2:30 falandı. Ben de buralarda takılırken Nil Gün ün yazıları, cd leri vs gördüm. Yatmadan telkin cd si varmış, onu dinledim. Yorum yazanlar müzikten ve kadının bişeyler söylediğinden bahsediyordu. Ben sadece müzik duydum. Neyse... Bugün kendimi çok enerjik ve pozitif hissediyordum. Acaba etkisi olmuş olabilir mi??? Yoksa tesadüf mü oldu acep? Benim orjinalim mi böyle ki??? Sebep her neyse, bugün pek güzel geçti!

evet canım 2 hafta dan fazla oldu kabul edıyrum canım

az önce forumdaki diğer diyetlere göz attım ve karataya başlamakla ne kadar doğru bir şey yaptığımı anladım. tek lokma yemeden sadece meyve suyu içenler, sadece meyve yiyenler, bütün gün lahana çorbası içenler vs. aman Allah'ım çıldırmış olmalılar

işe yarıyor mu acep..kilo verme açısından:44::44:

boğazına mı dolandı..ibrahim hoca su gibi olcek rondo dan geçirince dediydi..bir de 1 dk rondo çalışsın dedi..galiba az çektin:44:

Yokluktan kızzzz... Rondom yok, robotla yapmaya çalıştım, o da beceremedi. Daha çok ezdi koydu maydonozları. Yuttum bi şekilde:)

Son düzenleme:
ben de telkin kasetlerini dinlemiştim birzamanlar.(o zaman cd yoktu..) ama hatırlamıyorum işe yaramış mıydı:44::44:
evet canım 2 hafta dan fazla oldu kabul edıyrum canım

canım geçmişe baktım ama sen 2 hafta düzenli menü bildirimi, yapmamışsın..kuralımız eski eleman bile olsa 2 hafta düzenli menü bildirimi yapmak..sen sadece muhabbete katılmışsın..ama istiyorsan bugünden itibaren düzenli 2 hafta bildirimde bulun ben de seni listeye alayım..2 hafta sonra cumaya kilo bildirimine katılırsın..kurallarımız maalesef kimseye haksızlık olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…