- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
sabah sabah nerde yürüyorsunuz yaaa
canim seninle bmi miz ayni, seninle yarisalimmiii
kıss maşallah hep ilk 3 teymişsin..
konuşuruz bizz..N'assın cicim ? Beni konuşmuşsunuz Sersumla.Yürüyüşe gittim-geldim cancağızım...
ne heyecanlıay cok heyecanlandım tamam kız gel valla
aynen con vaynen
sorma bır zamanlar fırtına gıbı esıyodum
eskıbırmasal dı galıba ayla gunesle bozmustu
sağol canımÇok geçmiş olsun
sağol canım.Merhaba Arkadaşlar ne çok yazışmışsınız böyle :)
Yetişemedim hepsine okuyamadım, Sersum geçmiş olsun
Diş ağrımda 3. gün majezik hiçbirşeye yaramıyor.
Antibiyotik henüz etkisini göstermedi.
Velhasıl acılara devam.
Su ve bitki çayı içemiyorum dilediğim gibi hatta suyu ağlamak üzere bir halde içiyorum.
Elbette diyete devam :) Hiçbir acı beni yolumdan çeviremez.
Sabah: Tek yumurta ile klasik karatay kahvaltısı omega keten tohumu
Saat 17:00 gibi aromalı türk kahvesi ,arkadaşla kahve içmeye gitmiştik,yapacak birşey yoktu.
Akşam:Somon+bol salata+omega
Yaklaşık 2,5 saat yürüyüş.
Yarın tartılma günüm,hem kendi sonucumu hem sizlerin sonucunu merakla bekliyorum
ben de bu sayfadaki Nil gün ün yazısını paylaşmıştım birdye.Herifimin toplantısı vardı. Ben de uyuyamadım. Aşağıya bir lik eklemeye çalışıcam. Ben okudum. Yazı dizisi çok bilgilendirici. Çok uzun olduğu için buraya kopyalamadım. Tavsiye ederim.
Duygusal Şişman mısınız? Yazı Dizisi 3 « Kuraldışı Eğitim & Danışmanlık
senin sadece verilecek 3 kilon mu vardıı:44::44:
burada farklı canım..Evet sersumcum aynen öyle) Doğusundaki de aynı batısındaki de :)))
şarap tabiki de yasak ama arada ben de kaçamak yapıp alkol aldım.:18:.çok seyrek özel günlerde..tüm alkollü içecekler yassakGünaydınlar
Dün akşam eşim sevgililer günü için masa hazırlamış
Balık ızgara,salata ve biraz meyve yedim.Şarapta içtim şarap yasakmı acaba :26::26::26:
Sabahta klasik kahvaltı yaptım sucuklu omlet ile beraberSucuk ev yapımı idi omegalarımıda aldım
hayır aksine çok düzenlikarataya başladıktan sonra adet gecikmesi yasadınızmı lütfen cevap kafayı yicem.
Dukanı bıraktıktan sonra kilo almayan duymadım şimdiye kadarBen de eski dukancılardanım...Diyeti tamamlayanları merak ediyorum ben koruma bittikten sonra ne olacak acaba.
sabah 2 hurma üzerine bol su ya da form çay2 gündür tuvalete cikamiyorum napicam ben
senin sadece verilecek 3 kilon mu vardıı:44::44:
[:[/I][/B][/SIZE][/COLOR]
sağol yavvlumm
Annemmm annnemmm kıyamam sana dikkat dikkatt. geçmiş olsun cnm.
Bizim burası sanırsın bahar havası. sizede gelsin biran önce inşallah
işe yarıyor mu acep.kızlar size bir tavsiyem var trambolin alın ben aldım süper bişey.
boğazına mı dolandı.Sabah menüm:
5 zeytin, 1 avuç badem, kaşar peynir, domates, salatalık, maydonoz, tulum peynir.
Ha, bir de kahvaltıdan önce maydonoz kürü yaptım. Anaaaam... Boğazıma dolandı. Neyse, 1 hafta idare edicez artık. Kontrol haftası yapıp, durum değerlendiricez. Gerçi benim yanımdaki kadın dedi ki, onun komşusu yıllardır her sabah içermiş. Zayıf mı dedim. Şişman dedi. Motivasyon biraz düştü tabi:)
Omegalarımı da alayım şimdi, unuttuğumu farkettim burda okuyunca.
Yürüyüşümü de yaptım. 4km/45 dak.
Bu arada Nil Günün sitesinde (dün gece linkini yazmıştım) çok güzel zayıflamayla ilgili yazılar var. Tavsiye ederim.
söylemiştin daha önce unuttum..teşekkürler canım, çok sağolun, daha dikkatli olmaya çalışcağım.. Aslında canımı sıkan sağlık,, yani abimin hastalığı uzaktayım aklıma kötü bir şey getirmemek için sürekli hamur işi yapasım var mutfak beni dinlendiriyor, bi yandan da kilo vermek istiyorum bildiğiniz gibi, yerken, yaparken mutlu olsam da sonra çok üzülüyorum..işte neyse
ayrıca çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çocuk uyuyor, radyo çalıyor, yeşil çayımı içtim, dolapta yemeğim var,ohhh ne güzelmiş böyle burda olmakmübarek sevgililer gününün armağanı bana
Ay, ne güzel olucak!
Oğlumu getirebilirim. Ufaklıklar da tanışır:) Önümüzdeki hafta sadece 1 gün, bi arkadaşa başsağlığına gidicez. Onun da günü belli değil henüz. Başka da hiç işim yok. Önümüzdeki hafta müsaitim yani. Sen hangi gün müsaitsen ben İkeanın oraya gelebilirim. Veya sen bana buyur istersen.
afiyet olsun bebeemm2.öğünüm
1 kase bol yeşillikli kısır
1 elma
sağol tatlım..Selam kızlar
Kahvaltım
Kıymalı yumurta, fırında kaşarlı mantar, domates, peynir , zeytin, yeşillik
Sersumum geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
benı neden eklemedınız lısteye
merhaba ..ben 5 - 6 kilo kadar verdim karataya başlağımdan beri..şu an 56 kiloyum..verilecek 3 kilom kaldı...göbeğimde ve yanlarımda yağlarım var..
onlar verildimi ben tamam...toplamda 9 kilo vermem gerekiyor..
hayırlısı ..
ben de klasik karatay kahvaltısı yaptım..maydonoz ve dereotu bolca yiyerek..
öğlende sucuk ekmek yedim..kaynanam geldi..hastaneye uğramış ...bana da geldi...
akşama da ayvalık tostu yiyelim diyor..
onu ayvalık a götüreceğiz..akşama zaten sevgililer gününü kutlamak için onlara gidecektik..çocukları uzun zamandır görmemişlerdi ...
akşama da tost yiyelim diyor..ben de itiraz edemem..ayıp olur..
sucuk ekmeği de ayıp olmasın diye yedim...evimde misafir..
birde salep içtik..
bugün iyice kötü oldu karatay programım
[sıze=3][ı]sağol yavvlumm[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]gelsin artık valla bıktım..(töööbe tööbee) ama bugün burda da çok güzeldi hava..maalesef karlar ve buzlar duruyorr [/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]işe yarıyor mu acep..kilo verme açısından:44::44:[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]boğazına mı dolandı..ibrahim hoca su gibi olcek rondo dan geçirince dediydi..bir de 1 dk rondo çalışsın dedi..galiba az çektin:44:
O site çok güzel
Ama o kadın şişmansa bende de motivasyon gitti.[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]söylemiştin daha önce unuttum..Allah şifa versin canım. .sağol ayrıca [/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]afiyet olsun bebeemm[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]sağol tatlım..gelmedin 1-2 gündür :44:[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]sen katılıcam demedin ki canımKaç hafta oldu başladığın 2 haftan dolduysa ve liste yapmayı kabul ediyorsan bana söyle eklerim seni listeye.. [/ı][/sıze]
işe yarıyor mu acep..kilo verme açısından:44::44:
boğazına mı dolandı..ibrahim hoca su gibi olcek rondo dan geçirince dediydi..bir de 1 dk rondo çalışsın dedi..galiba az çektin:44:
ben de telkin kasetlerini dinlemiştim birzamanlar.(o zaman cd yoktu..) ama hatırlamıyorum işe yaramış mıydı:44::44:Selam canlarım,
Sabah menümü yazmıştım.
Öğlen pazardaydım. Karnım acıktı. Gözleme, poğaça vs satan bir tezgahta mercimek köftesi gördüm. Mercimek köfte ve çay ile öğlen yemeğini atlattım çok şükür.
Dün gece eşim çok geç geldi. 2:30 falandı. Ben de buralarda takılırken Nil Gün ün yazıları, cd leri vs gördüm. Yatmadan telkin cd si varmış, onu dinledim. Yorum yazanlar müzikten ve kadının bişeyler söylediğinden bahsediyordu. Ben sadece müzik duydum. Neyse... Bugün kendimi çok enerjik ve pozitif hissediyordum. Acaba etkisi olmuş olabilir mi??? Yoksa tesadüf mü oldu acep? Benim orjinalim mi böyle ki??? Sebep her neyse, bugün pek güzel geçti!
evet canım 2 hafta dan fazla oldu kabul edıyrum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?