Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dukanı bıraktıktan sonra kilo almayan duymadım şimdiye kadar Ben de eski dukancılardanım...Diyeti tamamlayanları merak ediyorum ben koruma bittikten sonra ne olacak acaba.

karataya başladıktan sonra adet gecikmesi yasadınızmı lütfen cevap kafayı yicem.

Diyet yapanlarda genelde adet gecikmesi görünür ama karatayda nasıl bilemiyorum :26::26::26:

Son düzenleme:
günaydin arkadaslar,tr'den misafirim oldugu icin dün giremedim,bu sabah misafirler kalkmadan hemen girip yazip cikayim dedim.
Dün sabah klasik karatay kahvaltim,Omega 3,antioksidan ve demir ilacim
ara:filtre kahve(bol sütlü?
Aksam:lahmacun,salata,ayran(3 aydan beri ilk defa yedim)

bugün tekrar girebilir miyim bilemiyorum,misafirim cumartesi aksam dönecek,giremezsem bildirimi toptan yaparim sanirim.

Herkeze bol leptinli vakitler...

Annemmm annnemmm kıyamam sana dikkat dikkatt. geçmiş olsun cnm.
Bizim burası sanırsın bahar havası. sizede gelsin biran önce inşallah

karataya başladıktan sonra adet gecikmesi yasadınızmı lütfen cevap kafayı yicem.

Ya çok enteresan ama ben başladığımdan beri her ay gecikiyo..ihtimal vermek istemedim ama benimde aklıma diyet geldi. Ama sadece karataya bağlamak lazım. Ben hiç meyve yemem sebzeyle aram yoktur. Daha çok protein ağırlıklı besleniyorum.

2 gündür tuvalete cikamiyorum napicam ben

canim yogurdun icine 2-3 kasik keten tohumu koyuyorum ben..
hocamiz cok yemeyin keten tohumunu ishal olursunuz diyor ama bana anca 2-3 corba kasigi yardimci oluyor.
kesinlikle tavsiye ederim, hemen hemen herkese yariyor.

ayrica kuru incirde kabizligi önlüyor, benim fazla aram yok ama 3-4 tane yiyince hemen sorun kalkiyor.

insallah isine yarar canimcim

Benim de süt ürünleriyle aram yok iste ayrani bile burnumu kapatip iciyorum ama cok zor durumda kalirsam denicem baska carem yok

arkadaslar bugün sevgililer günü, yarin kilo bildirme günü...

Allahtan bugün cok yogunum, kocisime kalpli pasta yapmayi yarina erteledim

bugün birtek sabah kahvaltiyi evde yaptim, gerisini yanima aldim, is yerinde yiyecegim, yani 5ten sonra yemek yemek yok demek..

kahvalti:
1,5 haslanmis yumurta
beyaz peynir
pastirma
domates, salatalik, paprika

ögle:
muz
ceviz, kayisi, incir
1 bardak süt

aksam:
4 kasik bulgur pilavi ve bol keten tohumlu yogurt

is yerinde 2 bardak yesil cay iciyorum her gün
ve bir litreye yakin su

spor yine yok, yine yok :2:

Aksine, ömrüm boyunca (38 yaşındayım) hiç düzenli regl olmamıştım, Karataya başladığımdan beri her ayın 24-26 sı arası regl oluyorum. Benim için mucize gibi birşey!

canım akşam da karnıbahar pizzası yedım
2-3 HAFTADIR KILO VEREMIYORUM CANIM YAAAA

Arada plato dönemi denen, vücudun kilo vermesinin durakladığı, kendini toparladığı dönemler olurmuş. Bu durumda kilo vereceğine inanmak ve devam etmek gerekmiş.

Benim de süt ürünleriyle aram yok iste ayrani bile burnumu kapatip iciyorum ama cok zor durumda kalirsam denicem baska carem yok

salatanin icine, corbanin veya herhangi bir yemegin icinide koyabilirsin canim, hocamiz hatta salatada öneriyor. ayrica kasik ve bol suyla bile yutabilirsin..
ben ziyan olmasin diye bi tanesi bile yogurda koyuyorum

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
peynir
lor peyniri
pastırma
fındık
çay
omega 3

1 saat yürüyüş

Protein ağırlıklı beslenme kesinlikle etkiliyor...Dukan diyeti yaparken topikte herkesin gecikmişti. :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…