- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
baslayalı 2 gün oluyor benım de
sabah klasık karatay kahvaltısı
aksam tavuklu sebze yemegı 5 kofte yogurt ve 6 tane kornıson tursu yedım
30 dakıka da yurudum gecen sene dukanla 17 kılo verdım malesef bunun 7sını gerı aldım dukan uzun surecte zor süreklı yulaf kepeğinden ekmek yapmak zorundasın ve yasakları fazla dıyetı bıraktıktan sonra kılo alımı oluyor sımdı karataya basladım ama cok zorlanıyorum motıve edemıorum kendımı dıyete bır turlu
karataya başladıktan sonra adet gecikmesi yasadınızmı lütfen cevap kafayı yicem.
ben yasamadim canim..
acep bebismi yolda
Kılo bıldırımım 80,80
2 gündür tuvalete cikamiyorum napicam ben
Geçenlerde burada bir arkadaştan okumuştum bende denedim işe yaradı...Ilık suyun içine kuru kayısı koyup bekletin biraz daha sonra suyunu için kayısılarıda yerseniz işe yarıyor
Geçenlerde burada bir arkadaştan okumuştum bende denedim işe yaradı...Ilık suyun içine kuru kayısı koyup bekletin biraz daha sonra suyunu için kayısılarıda yerseniz işe yarıyor
bugün işten dönerken 40 dk yürüdüm..
minübüsten inip lojmanlara doğru giderkenki yol çok dar ve her iki tarafı 1 metre kar..kenarları da buz..karşıdan araba gelirken o buzların üstüne çıkmak gerekiyor ki bana da öyle oldu elimde poşetlerle araba geçsin diye buzun üstüne çıkmamla ayağımın kayması ve benim yere kapaklanmam bir oldu..elimde 2 yara açıldı..offf nefret ediyorum kışştann
karataya başladıktan sonra adet gecikmesi yasadınızmı lütfen cevap kafayı yicem.
2 gündür tuvalete cikamiyorum napicam ben
canim yogurdun icine 2-3 kasik keten tohumu koyuyorum ben..
hocamiz cok yemeyin keten tohumunu ishal olursunuz diyor ama bana anca 2-3 corba kasigi yardimci oluyor.
kesinlikle tavsiye ederim, hemen hemen herkese yariyor.
ayrica kuru incirde kabizligi önlüyor, benim fazla aram yok ama 3-4 tane yiyince hemen sorun kalkiyor.
insallah isine yarar canimcim
canım akşam da karnıbahar pizzası yedım
2-3 HAFTADIR KILO VEREMIYORUM CANIM YAAAA
Benim de süt ürünleriyle aram yok iste ayrani bile burnumu kapatip iciyorum ama cok zor durumda kalirsam denicem baska carem yok
Ya çok enteresan ama ben başladığımdan beri her ay gecikiyo..ihtimal vermek istemedim ama benimde aklıma diyet geldi. Ama sadece karataya bağlamak lazım. Ben hiç meyve yemem sebzeyle aram yoktur. Daha çok protein ağırlıklı besleniyorum.
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
zeytin
domates
peynir
lor peyniri
pastırma
fındık
çay
omega 3
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?