selam kızlar bu sabah kahvaltımı karataya uygun yapmıstım ogleden sonra bır arkadasa gıttık bana senın kısırın guzel oluyo yaparmısın demıstı bende bol yesıllı guzelll bır kısır yaptım goturdum.borek,kek,patates salatası,yalancı tavuk gogsu,kurabıye vardı hepsınden tadımlık aldım bolca kısır yedım...kaneelcım bende ıstıyorum bır kan tahlılı,ıyı oluyo ya vucutta ne olup ne bıttıgını ogrenıyo ınsan...
bugun bir test yaptirdim tiroid bezlerim az calistigi icin kilo vermem yavasmis ,, birseyler oldugunu anlamistim ve sonuc ortaya cikti olsun bakalim bizde yavas yavas veririz .. zaten bi acelemiz yok ama nisan sonuna kadar da bi 65 gorsem cok da fena olmaz hani ..
Ayhan Ercan TABDER başkanı diye bi baharat uzmanı hazırlamış bu karışımı..ben hazır satılanlarına güvenemedim sahtedir diye..eltim maraşta baharatçıdan aldı..saba tümerin programına katılmıştı orda görmüştüm..
Afiyet olsun papadiyam. Yarın ben de arkadaşlarla görüşücem. Kısır varmış neyse ki... Kurtarıcım:)
Olursun inş., sende bu disiplin varken kesinlikle olursun.
Tiroid için hormon ilacı vermediler mi?
Nereye gittiniz kızlaaaar? Sevgililer Günü mü kutluyosunuuuuuz?
sağol canım..senin de dişin devam ediyor.:26:.ama antibiyotik 3-4 günde anca etkiler canım..allah yardımcın olsun
sen listeye girmeyecek tin değil mi..sıra da yoksun:44::44:
inşallah canımtamam canim ben kiz kardesime al desem almaz artik zayiflamami istemiyorlar .. artik ben tr ye gidince kendim yaptiririm .. not ettim umarim senin de isine yarar ..
sevgililer gununu babam oldugunden beri kutlamiyorum canim daha dogrusu en son babama hediye almistim 14 subatta o oyle kaldi esim alir kutlar bende soz ile kutlarim ama oyle ozel o gun plan yapmam.. sacma belki ama insanlarin birbirlerine hediye vermeleri guzel her ne kadar kar amaci gudulerek ortaya cikmis bir gun olsada
Teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim şükürler olsun
Dediğin gibi 3-4 gün kullanmam lazım.
Listeye girmiyorum açıkcası takip edemem ,ara veririm size mahçup olurum diye düşünüyorum.
O yüzden girmemeyi uygun gördüm.
Ama hepinizi ezberledim bile
Merhaba Arkadaşlar..
Pek istediğim gibi bir hafta geçirmedim ama elbette yine de tartıldım.
Yağ yaktığını düşündüğüm çayları içemedim çayı geçtim su bile içemedim bu hafta.
Bu sebebten günlük tuvalet rutini de şaştı.
Kabızlıkla ilgili birçok kişi yazmış bence tek çaresi su içmek.
Yani diyelim 2 lt içiyorsunuz 3 olacak demek ki,sanırım hocanın böyle bir açıklaması da vardı.
Ve elbette keten tohumu oldukça yardımcı.
Sonucu merak ediyordum ama dürüst olayım eskisi kadar merak etmiyorum.
Yani niye bilmem kilo vereceğimden eminim ve artık diyet yapıyormuşum gibi gelmediği için garip bir rahatlık içindeyim.
1 kilo+ vermişim ben + olan kısmını dikkate almak istemedim çünkü birkaç kez tartıldım her defasında farklı çıktı.
Şu anda 21 günde 6 kilo ve ödem vermiş durumdayım tabii bunun içinde büyük ölçüde ödem olduğunu unutmamak gerek.
Bu sayfaları üye olmadan okuyan çok fazla kişi var insanları yanıltmak istemem.
Bugün ,dün ile aynı menüm
Sabah: Klasik Karata Kahvaltısı+omega
Akşam: Somon+salata+omega+keten t
3 bardak bitki çayı sanırım 3 lt bile olmayan su :/
Yarın sonuçlarını bekliyorum,herşey güzel olur inşallah.
Bir de şöyle bir sorum var benim 5 gün içinde adet olmam gerekiyor.
Bu aşamada kilo vermem durur mu ,durursa sonra telafi edilebiliyor mu?
21 günde bir kez bile şeker arzusu duymadım adet öncesinde genelde çıldırırdım çikolata diye acaba duyar mıyım şeker arzusu :/
Yani rutinim düzenim bozulur mu,adet dönemi için özel birşey yapıyor musunuz ?
Öpüyorum herkesi,hayırlı geceler,bol leptinler
eşim erken gitti ben de bekliyorum bakalım gidebilecek miyim..nedenine gelince terorist aponun türkiyeye geliş tarihiymiş bugün. .tabii olayylarr olayylar..bahar geliyor kudurur köpekler yine
kontak kapatma,kepenk kapatma...taksiler lütfedip çalışırsa işe gidicem inşallah
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79000 gr
bu hafta kilo:78300 gr
fark:--700gr
haftalık yüzde:% 0.886
toplam fark:6.7kg
beden:42-44
spor:2 gün leslie ve hemen hergün 20 dk yürüyüş
sersum kaçar..benim için dua edin sağ salim gidip geliim canlarım..:18::18:.tartı yüzünüzü güldürsün
rumuz:Ficans
geçen haftaki kilo:67 kg
bu hafta kilo:65.6 kg
fark:1.4 kg
haftalık yüzde:% 2.089
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?