Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afiyet olsun papadiyam. Yarın ben de arkadaşlarla görüşücem. Kısır varmış neyse ki... Kurtarıcım:)

Olursun inş., sende bu disiplin varken kesinlikle olursun.

Tiroid için hormon ilacı vermediler mi?

Nereye gittiniz kızlaaaar? Sevgililer Günü mü kutluyosunuuuuuz?

tamam canim ben kiz kardesime al desem almaz artik zayiflamami istemiyorlar .. artik ben tr ye gidince kendim yaptiririm .. not ettim umarim senin de isine yarar ..

yok canim burada oyle kolayina ilac vermiyorlar dogal yollarla iyilesmemizi istiyorlar ???? tabi sagliklisi bu ama bazen canimiza tak etmiyor degil ... inanirmisin ben bi idrar yolllari iltihaplanmasi icin tam 15 gun antibiotik yazssin diye dr kapisinda kaldim agri kesici al gecer oyle her agri kesici de satilmiyor sadece p ..... ile baslayan baska yok .. ancak tr ye gidince derdime derman arayacagim canim

sevgililer gununu babam oldugunden beri kutlamiyorum canim daha dogrusu en son babama hediye almistim 14 subatta o oyle kaldi esim alir kutlar bende soz ile kutlarim ama oyle ozel o gun plan yapmam.. sacma belki ama insanlarin birbirlerine hediye vermeleri guzel her ne kadar kar amaci gudulerek ortaya cikmis bir gun olsada

sağol canım..senin de dişin devam ediyor.:26:.ama antibiyotik 3-4 günde anca etkiler canım..allah yardımcın olsun
sen listeye girmeyecek tin değil mi..sıra da yoksun:44::44:

Teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim şükürler olsun

Dediğin gibi 3-4 gün kullanmam lazım.

Listeye girmiyorum açıkcası takip edemem ,ara veririm size mahçup olurum diye düşünüyorum.

O yüzden girmemeyi uygun gördüm.

Ama hepinizi ezberledim bile

Merhaba Arkadaşlar..
Pek istediğim gibi bir hafta geçirmedim ama elbette yine de tartıldım.
Yağ yaktığını düşündüğüm çayları içemedim çayı geçtim su bile içemedim bu hafta.
Bu sebebten günlük tuvalet rutini de şaştı.
Kabızlıkla ilgili birçok kişi yazmış bence tek çaresi su içmek.
Yani diyelim 2 lt içiyorsunuz 3 olacak demek ki,sanırım hocanın böyle bir açıklaması da vardı.
Ve elbette keten tohumu oldukça yardımcı.
Sonucu merak ediyordum ama dürüst olayım eskisi kadar merak etmiyorum.
Yani niye bilmem kilo vereceğimden eminim ve artık diyet yapıyormuşum gibi gelmediği için garip bir rahatlık içindeyim.
1 kilo+ vermişim ben + olan kısmını dikkate almak istemedim çünkü birkaç kez tartıldım her defasında farklı çıktı.
Şu anda 21 günde 6 kilo ve ödem vermiş durumdayım tabii bunun içinde büyük ölçüde ödem olduğunu unutmamak gerek.
Bu sayfaları üye olmadan okuyan çok fazla kişi var insanları yanıltmak istemem.

Bugün ,dün ile aynı menüm

Sabah: Klasik Karata Kahvaltısı+omega

Akşam: Somon+salata+omega+keten t

3 bardak bitki çayı sanırım 3 lt bile olmayan su :/

Yarın sonuçlarını bekliyorum,herşey güzel olur inşallah.
Bir de şöyle bir sorum var benim 5 gün içinde adet olmam gerekiyor.
Bu aşamada kilo vermem durur mu ,durursa sonra telafi edilebiliyor mu?
21 günde bir kez bile şeker arzusu duymadım adet öncesinde genelde çıldırırdım çikolata diye acaba duyar mıyım şeker arzusu :/
Yani rutinim düzenim bozulur mu,adet dönemi için özel birşey yapıyor musunuz ?

Öpüyorum herkesi,hayırlı geceler,bol leptinler

Ben bugün hiç menü bildirimi falan yapmıyım, sevgiler günü pastası falan havalarda uçtu
Amma yarına çocuklarla beraber 20 kişilik misafirim var. 1 haftadır koşturuyorum. Bu saat oldu hala hazırlık yapıyorum. Yediklerimi kesin yakmışımdır. Tartıya bi binip indimde ehhh işte idare eder. Bakalım sabaha Allah Kerim :)
İnşallah hazırlıklardan fırsat bulup bildiririm kilomu elim ayağıma dolanmasa bari :)
Herkese iyi geceler

tamam canim ben kiz kardesime al desem almaz artik zayiflamami istemiyorlar .. artik ben tr ye gidince kendim yaptiririm .. not ettim umarim senin de isine yarar ..
inşallah canım sonuçları bildiriciimm

regl olmadan 4-5 gün öncesinden hatta 1 hafta önce vücut su toplamaya başladığından kilo vermenin durması yanında 1-2 kilo artabilir..çok normal canım

eşim erken gitti ben de bekliyorum bakalım gidebilecek miyim..nedenine gelince terorist aponun türkiyeye geliş tarihiymiş bugün..tabii olayylarr olayylar..bahar geliyor kudurur köpekler yine

kontak kapatma,kepenk kapatma...taksiler lütfedip çalışırsa işe gidicem inşallah

bugün biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

8-kilo bildirim listesine sadece liste yapma sırasına girmeyi kabul edenler alınır...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta:78300gr
fark:700gr
yüzde:%0.886
toplam fark:6.7 kg
beden:42-44
spor:2 gün leslie ve günde 20 dk yürüyüş

eksiğim varsa arkadaşlar tamamlayınız lütfen..

Son düzenleme:
arkadaşlar herkes yüzdesini de hesaplasın lütfen..sivasıngulu arkadaşımız hesaplayamayabilirim dedi..yardımcı olalım..

kilo yüzdesi hesaplama

verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :700gr
geçen haftaki kilom:79000gr

700*100=70000/79000=0.886 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79000 gr
bu hafta kilo:78300 gr
fark:--700gr
haftalık yüzde:% 0.886
toplam fark:6.7kg
beden:42-44
spor:2 gün leslie ve hemen hergün 20 dk yürüyüş

sersum kaçar..benim için dua edin sağ salim gidip geliim canlarım..:18::18:.tartı yüzünüzü güldürsün

Canım yaa bugün gitmesen olmaz mı , inşallah olaysız geçer:26:

Canım ne güzel kilo vermişsin , tebrik ederim, devamını da bekleriz inşallah

sersum kaçar..benim için dua edin sağ salim gidip geliim canlarım..:18::18:.tartı yüzünüzü güldürsün

Canım kazasız belasız gidip gelirsin inşallah

Selam kızlar, günaydın hepinize , cumanız da mübarek olsun

Dün sabahı yazmıştım

Öğlen yemeğim etli nohut, yoğurt, 1 portakal

Arada yeşil çay

Akşam bol limonlu zeytinyağlı pırasa

Adaçayı

Bu sabah kahvaltımı daha yapmadım, ben de hastaneye gideceğim tahlil vermeye, gelince yazarım artık

Tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

Rumuz:Gul63 Bıldırım: 15.02.2013 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 58.5kg Bu hafta:58.5kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Günaydin kizlar. Liste sirasi bende bugün.
Bildirimlerinizi bekliyorum.
InsaALLAH yüzümün akiyla basaririm. kg yüzdesini beceremem diye korkuyorum.

Ilk ben yapayim sersum yapmis.

Boy 1.58
baslangic kg 83
Gecen haftaki kg. 71.800
Bu hafta 74.400. kg .
Benim tartim kafayi yedi yine.
toplam fark 2600 kg.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…