- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
sevgililer gununu babam oldugunden beri kutlamiyorum canim daha dogrusu en son babama hediye almistim 14 subatta o oyle kaldi esim alir kutlar bende soz ile kutlarim ama oyle ozel o gun plan yapmam.. sacma belki ama insanlarin birbirlerine hediye vermeleri guzel her ne kadar kar amaci gudulerek ortaya cikmis bir gun olsada
böyle şeyleri ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum,çünkü insanlara hep güveniyorum,bu yaşa geldim yeni yeni akıllanıyorum,ben de birkaç ay önce can ciğer dost bildiğim biriyle yolları ayırdım,inan öyle rahatladım ki..ama aynı evde yaşamaya devam etmek zor tabi..zıtlaşmamaya çalış canım sinirlerin yıpranmasın...Günaydın kızlar dün giremedim malum sevgililer günü dısardaydım akşam da ev arkadaşımla tartıştım bütün günümü berbat etti canım çok şıkkın insanlara çok değer verip çok fedakarlık yapınca maalesef hıç kıymetini bilmemeler üstlerine yok o kadar üzgünüm ki anlatamam ama biliyorum ki üzülmeye değmez neyse dün yedıklerımı yazayım
Öğlen 1.5 lahmacun ayran saat 1:30
Akşam 1 salep içtim çok canım çekti saat 4:00
Sonrasında ev arkadaşım saolsun üzülmekten ne çay ne sütonun sayesınde mi desem :)
Ve bugün tartıldım bende ama listede yokum ben haberciniz olsun 67.1 kilo ile 1 kilo vermişim
sağol canım fazlası sizlere olsun inşallah
sersumum Allah sizleri korusun.. sabır versin..göre göre dayanmak zor,isyan ediyo insan..inşllah sağ salim bitirin görevinizi canımsersum kaçar..benim için dua edin sağ salim gidip geliim canlarım..:18::18:.tartı yüzünüzü güldürsün
merhaba arkadaşlar bu diyeti birkaç ay önce yapmaya başlamıştım.sonra düzen bozuldu bıraktım.şimdi tekrar yapmak istiyorum.kısa şok diyetler yapamıyorum artık eski iradem yok gibi.moralimde bozuluyor.boyum 166 kilom ise tartılmadım moralim daha da bozulmasın diye ama tahminen 68-69 arasıdır.ben doğumdan sonra bile 64 e inmiştim neden veremiyorum anlamadım.spora vakit bulamıyorum.okuldan gelincekafam ambale olmuş olıyo zaten .evişi çocuk anca.sanırım ondan veremiyorum diye kendime kızıyorum.offffffffffffff offffffffffffffff.neyse bugün yediklerimi yazayım da bir bakın yanlış bir şey var mı
sabah:3 kuru kayısı,avuçiçi kadar beyaz peynir,7 tane zeytin,2 tane sivri biber,yarım muz,1 avuç fıstık içi(aslında hep 1 yumurta yerdim ama bugün sıkıldım muz yedim)
öğle:1,5 kepçe tarhana çorbası,1 tabak pirinçsiz ıspanak,salata,yoğrt
akşam da :biftek ve salata yerim(etin miktarı önemlimi mesela)
bu diyeti 3 gündür yapıyorum çok şişlik var,kabızlık problemim vardı eskiden düzelmedi daha,kendimi davul gibi hissediyorum.her gün en az 2 litre su içiyorum mutlaka.
tebrik ederim makbule ..arkadaşını da takma kafana..ben de hiç geçinemeyeceğimi düşündüğüm için devlet yurdunda kalmılştım...gerçekten evde bir dönem kaldıktan sonra anlaşamayıp da devlet yurtlarına gelen arkadaşlarım olmuştu.baktın olmuyor sende yurda başvurursun..daha zevkli ..kalabalık ve daha bi anlayış ortamı oluyor..Günaydın kızlar dün giremedim malum sevgililer günü dısardaydım akşam da ev arkadaşımla tartıştım bütün günümü berbat etti canım çok şıkkın insanlara çok değer verip çok fedakarlık yapınca maalesef hıç kıymetini bilmemeler üstlerine yok o kadar üzgünüm ki anlatamam ama biliyorum ki üzülmeye değmez neyse dün yedıklerımı yazayım
Öğlen 1.5 lahmacun ayran saat 1:30
Akşam 1 salep içtim çok canım çekti saat 4:00
Sonrasında ev arkadaşım saolsun üzülmekten ne çay ne sütonun sayesınde mi desem :)
Ve bugün tartıldım bende ama listede yokum ben haberciniz olsun 67.1 kilo ile 1 kilo vermişim
haklısın zo geçinmek.ben de son ev arkadaşım ile tartışmıştım, o kadar kötü bir hal almıştı ki konuşmaya anlaşmaya kalktıkça tartışma hararetleniyordu
evin içine neredeyse kırmızı şerit çekecektik. şerit çekmedik ama odaları ve kullanım alanlarını paylaştık
o dönemlerde evlenmeye çok sıcak bakmayan ben bu sayede evlenmeye karar vermiştim( ev arkadaşlığı böyle olacaksa evlenirim kocamın kahrını çekerim demiştim-erkek milletini kahırlı varlıklar olarak görüyordum o dönem)
arkadaşlık güzel ama ev arkadaşlığı daha farklı, bütçe farklı kültürler farklı, aileler farklı. ev arkadaşlığı kesinlikle karşılıklı fedakarlık ve anlayış gerektiriyor.
Allah hayırlı bir çıkış yolu versin, umarım durum düzelir
benim kilo yerinde sayıyosen de durum ne papişim?
bende aynı leylakım ama ben bu hafta pek yuruyemedım(((
böyle şeyleri ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum,çünkü insanlara hep güveniyorum,bu yaşa geldim yeni yeni akıllanıyorum,ben de birkaç ay önce can ciğer dost bildiğim biriyle yolları ayırdım,inan öyle rahatladım ki..ama aynı evde yaşamaya devam etmek zor tabi..zıtlaşmamaya çalış canım sinirlerin yıpranmasın...
kesinlikle çok iyi anlıyorum bende hep öyleyim maalesef bu huyumdan vazgeçemiyorum her şeyi yaptım ben onun için ama bana etmediği hakaret kalmadı insanlara birşeyler feda ettikçe hep daha fazlasını istiyorlar ne kadar verirsen o kadar kötü oluyorsun üstelik amaaan en fazla ne olabilir ki o bana değer vermiyorsa bu benim değersiz olduğum anlamına gelmez
tebrik ederim makbule ..arkadaşını da takma kafana..ben de hiç geçinemeyeceğimi düşündüğüm için devlet yurdunda kalmılştım...gerçekten evde bir dönem kaldıktan sonra anlaşamayıp da devlet yurtlarına gelen arkadaşlarım olmuştu.baktın olmuyor sende yurda başvurursun..daha zevkli ..kalabalık ve daha bi anlayış ortamı oluyor..
yok canım artık yurda da çıkmam zaten son senem kaç ay kaldı ki şurda sanki idare ederim çeker giderse de ablası var burda ona güveniyor belki gider onun evinde kalır aammaaan kafam rahat olur tek başıma ohh miss gibi
rumuz:Ficans
geçen haftaki kilo:67 kg
bu hafta kilo:65.6 kg
fark:1.4 kg
haftalık yüzde:% 2.089
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79000 gr
bu hafta kilo:78300 gr
fark:--700gr
haftalık yüzde:% 0.886
toplam fark:6.7kg
beden:42-44
spor:2 gün leslie ve hemen hergün 20 dk yürüyüş
2 haftam doldu
kılo bıldırımım
rumuz:beyhan25
baş.kilo:74
geçen hafta kilo:70kg
bu hafta:69kg
fark:1000
yüzde:%1,428
toplam fark:5kg
beden:42-44
spor:yok
Bildirim
kaneel
Başlangıç tarihi: 2-4-2012
Başlangıç kg: 84.00
Geçen hafta: 70.900
Bu hafta:70.600
Fark:-300
Toplam fark:-15.00
Beden:40/38
Spor:bu hafta yapmadim
Boy:1.72
yavaş da olsa gidiyor kilocuklar çok şükür
rumuz: Selmaninkizi
başlangıç tarihi:2 Subat 2013
başlangıç kilo:69
geçen haftaki kilo:67.7
bu hafta kilo:66.8
fark:--900gr
haftalık yüzde: 1,34% (umarim dogru hesaplamisimdir)
toplam fark: 2.2
beden: 40-42
spor: hemen hemen yok :2: bu hafta söz daha gayretli olcam
heyyyy maaşaAllahBildirim: 15.02.2013
Rumuz: özlemkartal
Başlangıç tarihi: 21.01.2013
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 90.3
Bu hafta:88.6
Fark: -1.700
yüzde:% 1.882
Toplam fark: -4.400
Beden:46
Spor:bu hafta 5 gün yürüyüş
Boy: 170
Hedef: 70
​Rumuz: agapi
Başlangıç tarihi :11/subat/2013
Başlangıç kilo :70,700 gr
Simdiki kilo : 69,800gr
Fark :-0,9
Toplam fark :-0,9
Spor: yok
Boy:1,61cm
Beden :40-42
teşekkür ederim canım.Söylediklerine dikkat edicem dün saat 10 da 15 dakika bisiklet çevirdim mesela bugün kendimi iyi hissediyorum.desteğin için tekrar teşekkürler.menümü akşam yazarım
ben hergün 1 saatlik yürüyüşümü de yaptım canım ama hala aynıyım,deliricem valla
leylakım papişim haddim değil sizin gibi kıdemli karataycılara akıl vermek ama sizin vücut bu düzene alışmışa benziyobiraz şaşırtın kızlar..yürüyüş yerine fitness mesela,2 öğün yerine az az 3 öğün mesela,bilmem işe yarar mı ama bunlar örnek tabi..siz kendinize göre ayarlayın bişeyler isterseniz,gül63 de takılmış ama aynı düzen devam ediyo,biraz değişiklik iyi gelebilir bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?