Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allah rahmet eylesin canım

Ramaskacim dogum günün kutlu olsun..
Rabbim esin, cocuklarin ve tüm sevdiklerinle uzun, saglikli, mutlu, huzurlu, berektli ve en önemliside ideal kilolu bir ömür nasip etsin

​Rumuz: agapi
Başlangıç tarihi :11/subat/2013
Başlangıç kilo :70,700 gr
Simdiki kilo : 69,800gr
Fark :-0,9
Toplam fark :-0,9
Spor: yok
Boy:1,61cm
Beden :40-42

böyle şeyleri ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum,çünkü insanlara hep güveniyorum,bu yaşa geldim yeni yeni akıllanıyorum,ben de birkaç ay önce can ciğer dost bildiğim biriyle yolları ayırdım,inan öyle rahatladım ki..ama aynı evde yaşamaya devam etmek zor tabi..zıtlaşmamaya çalış canım sinirlerin yıpranmasın...
sağol canım fazlası sizlere olsun inşallah
sersum kaçar..benim için dua edin sağ salim gidip geliim canlarım..:18::18:.tartı yüzünüzü güldürsün
sersumum Allah sizleri korusun.. sabır versin..göre göre dayanmak zor,isyan ediyo insan..inşllah sağ salim bitirin görevinizi canım

öncelikle aramıza hoşgeldin canım... sana tavsiyem menülerini eksiksiz olarak burada paylaşmaya devam et,imkanın varsa okuldan dönerken biraz yürüyüş yapabilirsin 10-15 dk mesela,hem kafan dağılır hem spor yapmış olursun..menünde aykırı bişey yok,etin belli bi miktarı yok ama doyunca bırak patlayınca değil habiraz da sabırlı ol,kafana takma,bundan böyle arada nadiren kaçamak olması şartıyla bu şekilde besleneceğini telkin et kendine..ben geçen hafta 200 gr verdim bu hafta 1.700 gitti mesela

tebrik ederim makbule ..arkadaşını da takma kafana..ben de hiç geçinemeyeceğimi düşündüğüm için devlet yurdunda kalmılştım...gerçekten evde bir dönem kaldıktan sonra anlaşamayıp da devlet yurtlarına gelen arkadaşlarım olmuştu.baktın olmuyor sende yurda başvurursun..daha zevkli ..kalabalık ve daha bi anlayış ortamı oluyor..

haklısın zo geçinmek.

kanel ciğim başın sağolsun...allah sabir versin...

ramaska canım oo 10 kilo gitmiş senin...desene bu haftanın birincisi kesinlikle sensin..

ve bebişine de bol uyku dilerim ki sen de rahat bir nefes al..rahat rahat dinlen...
doğum günün kutlu olsun ramaskaaaaaaaaaaaa..iyi ki doğdun

rumuz :adilemir
boy:165
başlanğıç kilo :59
geçen haftaki kilo :54
bu haftaki kilo: 56
alınan kilo :2
yüzde :+1.08

öncelikle aramıza hoşgeldin canım... sana tavsiyem menülerini eksiksiz olarak burada paylaşmaya devam et,imkanın varsa okuldan dönerken biraz yürüyüş yapabilirsin 10-15 dk mesela,hem kafan dağılır hem spor yapmış olursun..menünde aykırı bişey yok,etin belli bi miktarı yok ama doyunca bırak patlayınca değil habiraz da sabırlı ol,kafana takma,bundan böyle arada nadiren kaçamak olması şartıyla bu şekilde besleneceğini telkin et kendine..ben geçen hafta 200 gr verdim bu hafta 1.700 gitti mesela[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.Söylediklerine dikkat edicem dün saat 10 da 15 dakika bisiklet çevirdim mesela bugün kendimi iyi hissediyorum.desteğin için tekrar teşekkürler.menümü akşam yazarım

günaydın kızlargenellikle kilo vermiş herkes bu haftageçen hafta daha az vermiştik tabi telafi oldu bu
Ender saraç şu an selülit için tarif veriyo kanaltürkte ilgilenen varsa

bazı alıntılar daha yapmıştım cevap yazarken ama çıkmamış..unuttum bak şimdi de...ramaska doğum günün kutlu olsun canım,mutluluğun daim olsun

eşim dün bana bir kırmızı gül göndermiş kutuda..dışardaydım odama geldim baktım gül,üzerinde bi not var ama eşimin yazısı değil..bi korktum yavv kim bunu gönderdi diye..eşimi aradım sordum korkarak,ben gönderdim diyince rahatladım

kızlar dünkü menümü yazayım da işlere dalayım,çizelgemi de değiştireyim demisivasın gülü kolay gelsin bacım..

uyanınca 1 kuru kayısı ve yarım litre su
kahvaltı 08.30;1 yumurta,1 kk beyaz peynir,1 bardak süt,5 siyah zeytin,4 ceviz,omega 3
öğle 13.30;1 tabak bulgurlu kapuska,3 lahana sarma
akşam 18.00;1 tabak kuru fasulye,1 kase yoğurt

​Rumuz: KRoNiKDeLi
Başlangıç tarihi :07/Ocak/2013
Başlangıç kilo :74,300 gr
Simdiki kilo : 71,8 gr
Fark :-2,5
Toplam fark :-2,5
Spor: Haftada en az 4 gün bir saat spor salonuna gidiyorum
Boy:1,56cm

Bu hafta ilk kilo bildirimim olduğundan başlangıç kilomdan düştüm geçen haftaki kilom ne kadardı bilemiyorum.Tatilde aldığım + ları veriyorum hala

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
zeytin
lor peyniri
fındık
domates
çay

1 saat yürüyüş...

sabah:
tereygli peynirli omlet
salatalik, domates
peynir
pastirma

ögle:
muz
süt
bir caybadagii kadar ceviz
3 kuru incir
5 kayisi

aksam:
firinda musakka, salata ve keten tohumlu yogurt

rumuz:Ficans

geçen haftaki kilo:67 kg

bu hafta kilo:65.6 kg

fark:1.4 kg

haftalık yüzde:% 2.089

2 haftam doldu
kılo bıldırımım

rumuz:beyhan25
baş.kilo:74
geçen hafta kilo:70kg
bu hafta:69kg
fark:1000
yüzde:%1,428
toplam fark:5kg
beden:42-44
spor:yok

heyyyy maaşaAllah

​Rumuz: agapi
Başlangıç tarihi :11/subat/2013
Başlangıç kilo :70,700 gr
Simdiki kilo : 69,800gr
Fark :-0,9
Toplam fark :-0,9
Spor: yok
Boy:1,61cm

KIzlar kilo veren herkesi tepriks ediyorum, Ramaska, sevdiklerinle,mutlu,huzurlu, hayırlı ve güzel bir ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun.

teşekkür ederim canım.Söylediklerine dikkat edicem dün saat 10 da 15 dakika bisiklet çevirdim mesela bugün kendimi iyi hissediyorum.desteğin için tekrar teşekkürler.menümü akşam yazarım

ben hergün 1 saatlik yürüyüşümü de yaptım canım ama hala aynıyım,deliricem valla

leylakım papişim haddim değil sizin gibi kıdemli karataycılara akıl vermek ama sizin vücut bu düzene alışmışa benziyobiraz şaşırtın kızlar..yürüyüş yerine fitness mesela,2 öğün yerine az az 3 öğün mesela,bilmem işe yarar mı ama bunlar örnek tabi..siz kendinize göre ayarlayın bişeyler isterseniz,gül63 de takılmış ama aynı düzen devam ediyo,biraz değişiklik iyi gelebilir bacılar

kızlarrr hepinize çok teşekkür ederim dün akşam patlamak üzere fıçı gibiydim yani buraya yazıp rahatladım iyi ki varsınız o kadar sıcak bir ortam ki burası herkez derdine ortak oluyor fikrini paylaşıyor

iyi ki varsınız vallahi siz varken kimseye de ihtiyaç yok

sizi seviyorum

bu arada kahvaltım:
2 incir 2 kayısı iki hurma
2 yumurta 8 zeytin 1 çy bardağı fıstık badem cviz çay

haklısın canım,ben de kesinlikle vücudumun bu beslenmeye alıştığını düşünüyorum.çünkü ablam da aynı durumda.o da benim gibi kilo aldı ve yeniden veremiyo.tam uymasına rağmen hem de
artık ne yapacağımı şaşırdım.4-5 saat kuralına uymamayı düşünüyorum bu aralar mesela.haftaya da dr a gidip kan vericem bakalım.kilo vermeye engel bi durum mu ortaya çıktı son zamanlarda
:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…