Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

23 EYLÜL KİLO BİLDİRİM LİSTESİ

KİLO VERENLER :72: YÜZDE

Hedef60busondiyet -1,858 :16::16::16::16::16::nazar:

law_yer -1,515 :16::16::16::16::nazar:

seraym -1,36 :16::16::16::nazar:

bicnv -1,013 :16::16::nazar:

sivasın gülü -0,52 :16::nazar:

SABİT KALANLAR :36:

xc9 0 :44::44::44:

Kaania 0: 44::44::44:

felluz 0 :44::44::44:

gül_0663 0 :44::44::44:

KİLO ALANLAR :47:

elifce82 0,152:14::22::22::22:

yklm 2 :53::22::22::22::22:

kızlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım.umarım yanlış veya eksik yoktur.şimdi yemeğimi yapmaya gidiyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum.gerçi durumuma bakınca sabit kalanları da tebrik etmem lazım:1::1::1::1:

ya ben bunu neden daha önce düşünüpte yazmadım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:10: kızlar hemoroidiniz varsa defne tohumlerını toplayın sabahları aç karnınıza 1 er tane hap gibi yutun. kabızlık problemine sooon, hemoroide sooon. bu mevsimde tam tohumları bitkinin üzerinde buzdolabına koyunca (bir kavanozun içinde) bozulmuyoda. hamile tansiyon falan olanlar doktora danışmadan kullanmasın. çünkü çokta bildiğim bişey değil. ama sağlıklı olan herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir.

bugün aktardan alacaklarım vardı zaten yazını okuduktan sonra defne tohumu sordum verdiler zeytine benziyor değilmi miniği ve üzüm gibi sapı var akta yutacakmıyım bunu böyle dediğimde havanda ezip yutun dedi sert baya çünkü dışı kabuk gibi içi kahve çekirdeği gibi bilmediğmden herşeyini yazdım doğrumu verdiler diye :44: yanlış bişey kullanmak istemem

Son düzenleme:

kızlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım.umarım yanlış veya eksik yoktur.şimdi yemeğimi yapmaya gidiyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum.gerçi durumuma bakınca sabit kalanları da tebrik etmem lazım:1::1::1::1:

ben yazmadım ama lise olarak isterseniz verebilirim

boy 1,67
başlangıç kilom 67,6
bugün kilom 65,5
12- 13 gün oldu başlayalı ama başka bişey yazmam gerekli mi ??

elifce ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir liste yapmışsın kilo veren ve vermeyen arkadaşları tebrik ediyorum alanlara bir şey diyemeyeceğim çünkü her an herşey olabilir bu hayatta bir dahaki hafta hepimiz daha fazla veririz inşaallah kızlar heran herşey olabilir yazdım o sırada kapı çaldı komşum kek poğaça börek getirmiş sizce bu bana yapılırmı ya nasıl bir nefis imtihanı veriyoruz biz yani karnımda aç çocukta hasta kucakt yatıyor yemekye yapamadım adamda evden kaçtı gitti çok söylenmeye başlyınca büyük çocukta sokakta tüm şartlar uygun o tabağı mideme götürmem için yaaaa

Son düzenleme:

Elifce ellerine sağlık canım. Ben de kilo veren, veremeyen, alan herkesi tebrik ediyorum. bu sağlıklı beslenme tarzını bildiğimiz ve uyguladığımız için diğer herkesten daha ayrıcalıklıyız biz, bu da tebrik etmeye değer. Bu hafta olmazsa haftaya verilir ama en sonunda verilir. öpüyorum herkesi.

Kızlar Canan Karatay hocamız yarın akşam (24.09.2013) star tv ana haber bülteninde; 26 Eylül 2013 Perşembe sabahı saat 10'da da yine Star Tv'de Melek programında olacakmış.

Ellerine sağlık elifce,gayret eden herkesi tebrik ediyorum:)) haftaya kilo verebilmeyi umuyoruuuummm..!!

Sabah10:00:kkk,

Öğlen13:30 4 kaşık barbunya,balık,1 hurma.

Akşam:4,5 köfte,salata,yoğurt.yiyecemmmmmm..

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım çok sevimli bi liste olmuş:16:

elifce ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir liste yapmışsın kilo veren ve vermeyen arkadaşları tebrik ediyorum alanlara bir şey diyemeyeceğim çünkü her an herşey olabilir bu hayatta bir dahaki hafta hepimiz daha fazla veririz inşaallah kızlar heran herşey olabilir yazdım o sırada kapı çaldı komşum kek poğaça börek getirmiş sizce bu bana yapılırmı ya nasıl bir nefis imtihanı veriyoruz biz yani karnımda aç çocukta hasta kucakt yatıyor yemekye yapamadım adamda evden kaçtı gitti çok söylenmeye başlyınca büyük çocukta sokakta tüm şartlar uygun o tabağı mideme götürmem için yaaaa

hahahaa :52:
çok sevimlisin sonucu merak ettim doğrusu

girdim bile. gelinliğim geldi. evin içinde temiz biyer bulupta deneyemedim:36::36: kilomuda bilemiyorum:33::33: ayyyy çok korkuyorum ya sığmazsaaaam

canım arada cevap yazmayı unutmuşum
umarım herşey istediğin gibi gidiyordur gelinşiğe de sğarsın merak etme incecik kızsın:8: ama bildirim yapmamışsın tartılmayı bıraktın mı
nikah tarihi netleşti mi bayramdan sonra diyordun

Son düzenleme:
sabah:56:
kkk+elma

arada 1 kase susamlı yoğurt

akşam:56:
yarım tabak barbunya pilaki
2 tane etli az bulgurlu dolma
1 kase cacık

2.5 lt su sabah 45 dk yürüyüş öğleden sonra 30 dk yüzme akşam yürüyüş yapamadım yorulmuşum
bu hafta atağa geçmem gerek son haftalarda ya + ya sabit çıkıyorum bu durum canımı sıkıyor:ssz:

kızlar bugün de o kadar yoğundum ki, yoğunluktan bildirim yapamadım zaten tartıda gördüğüm rakam da hiç iç açıcı değildi o yüzden çok da bir kaybım yok :((
Selam ben bugün ayran detoksuna başladım... Denediniz mi... Karataya aykırı bir durumu yok değil mi... Alışmıştim seyrek yemeye şimdi iki saatte bir yemek garip geliyor...
ben yaptığımda 2 saatte 1 yemedim, normal öğünlerimde 5 saat aralıklarla yemiştim..
tebrikler canım :46:.... bu arada %100 senin olduğunu tahmin ettiğim bir bayanın resimlerine baktım nerde gördüğümü mesaj atarım....kırmızı elbiseli kilo vermemiş halin bile 100 kg yu göstermiyor boyun uzun ondan demekki...siyah elbiseli halinde sanırım zayıflamış halin bahsettiğin düğünde çekilmiş gibi geldi bana..
yaa biz de görmek istiyoruz, bize de söyleyinnnn :(
ben de merak ettim öykünün sonunu :)) daha doğrusu o kek ve poğaçanın sonunu???

lenevacım bilahere sana kupa malzemelerini ve nasıl çekildiğini anlatan detaylı bir msj yazacağım inşallah..
xc9 yerinde olsaydım ben de o aslanla hatıra fotosu çektirirdim heralde.. :))

canımcım sen de bildirim yapmamışsın hayrola:44:
canım yazmıştım, iş yerindeki yoğunluğum nedeniyle yapamadım.. haftaya inşallah diycem ama haftaya da istanbulda olucam düğün nedeniyle.. ne diyeyim ondan sonraki haftaya gümbür gümbür geliyorum kızlar bekleyin beni :)
bu arada verenleri, koruyanları tebrik ederim.. alanlar da üzülmesinler, haftaya güzel verirler..

sabah(saat 08.00)
karatatay kahvaltısı
(3 adet günkurusu içinde kaymak ve fındık ile-böyle diyete can kurban yav)

öğle (saat 12.30)

kuru fasulye
bulgur pilavı
yoğurt
salata

akşam (17.30)

öğlenin aynısı

2 fincan sade türk kahvesi
1 kupa yeşil çay
suyum maalesef az, spor henüz yok akşama leslie yapmayı düşünüyorum..

Ögle. 1 kase un tarhanasi cay.

Aksama birsey yemedim henüz.

niloss tsk ediyorum canim gecmis olsun dileklerin icin.
Bugün doktora gittim kan tahlili & bazi tahliller yapti. Yarin ariyacagim sonucu ögrenmek icin.
Kg veren, veremeyen arkadaslari tebrik ediyorum. Sonucta herkes kendine göre elinden geleni yapiyor.

Son düzenleme:
..........xc9 yerinde olsaydım ben de o aslanla hatıra fotosu çektirirdim heralde.. :))

tipik aslan burcu kadını kan çekiyor herhalde annem de aslan korkacak ne var onlar evcilleşmiş artık yürüyüp gitseydin dedi:52:

tahin+kuruüzüm ikilisi bu aralar vazgeçilmezim oldu:39: gül sana da afiyet olsun bugün yemişsin
canım tatlı değil direkt onu çekiyor saat 8 i geçti ama azıcık yedim haberiniz olsun

tipik aslan burcu kadını kan çekiyor herhalde annem de aslan korkacak ne var onlar evcilleşmiş artık yürüyüp gitseydin dedi:52:

tahin+kuruüzüm ikilisi bu aralar vazgeçilmezim oldu:39: gül sana da afiyet olsun bugün yemişsin
canım tatlı değil direkt onu çekiyor saat 8 i geçti ama azıcık yedim haberiniz olsun

yani annene katılıyorum :)
tahin+kuru üzümü nasıl yiyorsunuz çıtırlar, tahinin içine mi karıştıyosunuz üzümü? afiyet olsun yaramasın ben de yarın balık yemeyi düşünüyorum bakalım yanında da tahin helvası... :)

yani annene katılıyorum :)
tahin+kuru üzümü nasıl yiyorsunuz çıtırlar, tahinin içine mi karıştıyosunuz üzümü? afiyet olsun yaramasın ben de yarın balık yemeyi düşünüyorum bakalım yanında da tahin helvası... :)

1 yk tahinin içine 8-10 tane çekirdekli siyah üzüm koyuyorum hem üzüm çekirdeğinden antioksidan da almış oluyorum:34:

Back
X