Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında sen çok iyi spor yapıyorsun.. Tartı mutlaka -- gösterecek merak etme cnm ..sabah
kkk+elma
arada 1 kase susamlı yoğurt
akşam
yarım tabak barbunya pilaki
2 tane etli az bulgurlu dolma
1 kase cacık
2.5 lt su sabah 45 dk yürüyüş öğleden sonra 30 dk yüzme akşam yürüyüş yapamadım yorulmuşum
bu hafta atağa geçmem gerek son haftalarda ya + ya sabit çıkıyorum bu durum canımı sıkıyor![]()
Elifece ellerine sağlık canımm...23 EYLÜL KİLO BİLDİRİM LİSTESİ
KİLO VERENLERYÜZDE
Hedef60busondiyet -1,858
law_yer -1,515
seraym -1,36
bicnv -1,013
sivasın gülü -0,52
SABİT KALANLAR![]()
xc9 0 :44::44::44:
Kaania 0: 44::44::44:
felluz 0 :44::44::44:
gül_0663 0 :44::44::44:
KİLO ALANLAR
elifce82 0,152
yklm 2
kızlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım.umarım yanlış veya eksik yoktur.şimdi yemeğimi yapmaya gidiyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum.gerçi durumuma bakınca sabit kalanları da tebrik etmem lazım![]()
İzleyelim mutlaka...Kızlar Canan Karatay hocamız yarın akşam (24.09.2013) star tv ana haber bülteninde; 26 Eylül 2013 Perşembe sabahı saat 10'da da yine Star Tv'de Melek programında olacakmış.
Sanırım ben de senin nerden tahmin ettiğini tahmin ediyorum cnm.. Özelden konuşalım .. :)tebrikler canım.... bu arada %100 senin olduğunu tahmin ettiğim bir bayanın resimlerine baktım nerde gördüğümü mesaj atarım....kırmızı elbiseli kilo vermemiş halin bile 100 kg yu göstermiyor boyun uzun ondan demekki...siyah elbiseli halinde sanırım zayıflamış halin bahsettiğin düğünde çekilmiş gibi geldi bana..
direnmeye devam :)![]()
günaydın kızçeler ilk kilo bildirimi benden sonuç hüsran tabiki
Rumuz: elifce
Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:68
Geçen hafta:66,6
bu hafta 66,7
F,ark:+100 gram
yüzde=
Toplam fark: 1300gram
Beden:38-40
Spor:yok
Boy:166 cm
Hedef: 63
aynı mehter takımı gibiyim 2 ileri 1 geriama kendim hakediyorum spor yapmazsan böyle olur.ayrıca 2 haftada bir gram bile vermemişim geçen hafta bildirim yapamamıştım ya.birde bu kabızlık bu hafta ilaç kullanıcam artık.keşke birisi çayıma müshil atsa
![]()
23 EYLÜL KİLO BİLDİRİM LİSTESİ
KİLO VERENLERYÜZDE
Hedef60busondiyet -1,858
law_yer -1,515
seraym -1,36
bicnv -1,013
sivasın gülü -0,52
SABİT KALANLAR![]()
xc9 0 :44::44::44:
Kaania 0: 44::44::44:
felluz 0 :44::44::44:
gül_0663 0 :44::44::44:
KİLO ALANLAR
elifce82 0,152
yklm 2
kızlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım.umarım yanlış veya eksik yoktur.şimdi yemeğimi yapmaya gidiyorum.kilo verenleri tebrik ediyorum.gerçi durumuma bakınca sabit kalanları da tebrik etmem lazım![]()
Aramıza hoşgeldin mavibisiklet:) fazla kilolarımızı hep beraber; birbirimizden güç alarak verecez inşallah...kemdimi biraz tanıtayım 2 çocuk annesiyim. annelik sürecinde 12 kilo kadar bir fazlalığım oluştu. Çok kez diyet yaptım ve sonuç hep daha çok kilo artışı oldu. beni bu diyetler mahvetti diyebilirim. A ma karaty çok farklı algıladım ve çok sevdim. öğrenilmiş çaresizlik durumum ortadan kalktı ve birşeyleri değiştirenileceğime inandım. Kaç kalori aldım akşama ne pişirsen doyarmıyım endişem yok. doyuyorum ve kendimi diyette hisetmiyorum. vucudum kıtlık psk yaratmıyor. daha sağlıklı ve daha zindeyim. önceleri 9 saat uyumassam bütün gün uykulu gezen ben 5 saatlik uykuyla saati 12 ediyorum rahatlıkla.
Karatay diyeti ile tanışmam 1.5 ay öncesine dayanıyor. bu sürede kaçamaklar uygulama yanlışlıkları derken 5.5 kilo verdim. bu sürenin iki haftasında plato evresi yaşadım ve baya moralim bozuldu. 3gün kadar bir bilinçli kopuş yaşadım. dünden bu yana yeniden ve daha iyi şekilde başladım. beneğim henüz bir yaşında zamanım genelde kısıtlı çok fazla uğrayamıycam büyük ihtimalle. umarım hepimiz istediğimiz hedefe en yakın zamanda ulaşırız. sevgiler
Hoşgeldin ozzy:) öncelikle geçmiş olsun...karatayla sağlığının iyiye gideceğini umuyorum...Merhaba
Ben de kendimden bahsetmek isterim öncelikle. Yıllardır kilo problemim var. 29 yaşında 72 ile hamile kaldım ve 90 ile doğum yaptım 6,5 ayda. Gebeli zehirlenmesi sebebiyle bütün vücudum altüst oldu. Çok şükür tek sevindiğim çocuğum sağlıklı ve hiçbir sorunu yok. Bunun yanı sıra homa testinde 6 çıktı değerim biraz kilo verince ise 4,5 a düştü ama tabi ki 2,5 ve altı olması gerekli. Dukan diyeti yaptım kilo verdim ve rahat ettim evet ama panik atak gibi belirtiler başlayınca ve guttan korktuğum için onu da bıraktım. Gitmediğim diyetisyen ve ünlü doktor! kalmadı. Artık da bu konuya para harcamak istemiyorum. İrade problemim var çünkü. Zorlanıyorum. Karatay diyetini de aslında insülin direnci kriterlerine uyduğu için denemek istiyorum. Benim gibi zorlananlar varsa ve yakın zaman tecrübelerini benle paylaşırlarsa çok sevinirim. Bu sabah güzel bir karatay kahvaltısı yaptım. Bakalım sonraki aşamalara geldi sıra. Kitabı var sil baştan okumam gerek çünkü unuttum.
Herkese çok selamlar, sevgiler.
Merhaba
Ben de kendimden bahsetmek isterim öncelikle. Yıllardır kilo problemim var. 29 yaşında 72 ile hamile kaldım ve 90 ile doğum yaptım 6,5 ayda. Gebeli zehirlenmesi sebebiyle bütün vücudum altüst oldu. Çok şükür tek sevindiğim çocuğum sağlıklı ve hiçbir sorunu yok. Bunun yanı sıra homa testinde 6 çıktı değerim biraz kilo verince ise 4,5 a düştü ama tabi ki 2,5 ve altı olması gerekli. Dukan diyeti yaptım kilo verdim ve rahat ettim evet ama panik atak gibi belirtiler başlayınca ve guttan korktuğum için onu da bıraktım. Gitmediğim diyetisyen ve ünlü doktor! kalmadı. Artık da bu konuya para harcamak istemiyorum. İrade problemim var çünkü. Zorlanıyorum. Karatay diyetini de aslında insülin direnci kriterlerine uyduğu için denemek istiyorum. Benim gibi zorlananlar varsa ve yakın zaman tecrübelerini benle paylaşırlarsa çok sevinirim. Bu sabah güzel bir karatay kahvaltısı yaptım. Bakalım sonraki aşamalara geldi sıra. Kitabı var sil baştan okumam gerek çünkü unuttum.
Herkese çok selamlar, sevgiler.