Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaslar ben hic bir diyete yasam tarzi gözüyle bakamadim.zayiflarsam birakirim dayanamazdim cunku.ama karatayla kilo veremesemde ömür boyu yapıcam. Sekerin bu kadar zararları ni bilmiyordum. Gi si yuksek gidalarin bana neler yaptığını bilmiyordum
Nasıl sigara zararli oldugu icin bu yasima kadar yaklasmadim bundan sonra da gi yüksek karbonhidrat lara yaklasmamayi düşünüyorum. Bizim ailede kolesterol problemi olmayan yok ama artik sebebini biliyorum.yillarca yağlar suclandi bizim ailede zeytin yagimiz bahcemizden gelir ve hakiki tereyagindan baska yag kullanilmaz ama zayif olanlarimizda bile kolestrol var.inaniyorum bem hocaya yaa gercekten hiç bir cikari olmayan tam bir Anadolu insani kendisi allah ondan razi olsun ve hakiki bilim insanlarini herkes tanisin kitabını okusun yazik ulkemize insanlarimiza

Gunaydinlar
Canim bende seninle ayni fikirdeyim . Karatay hocanin Turkiye icin bir sans oldugunu dusunuyorum. Soyledikleri cok yeni degilmis aslinda. Ama onlarin toparlanmasi, bizim yasamimiza adapte edilmesi, bunun bu kadar guclu ve cesurca soylenmesi cok ama cok yeni. Bu anlamda ben hocaya mucize gozuyle bakiyorum.

Arkadaşlar sizin yazdıklarınızı okuyarak karatay diyetini yapmaya karar verdim. Bügüm 3.günüm. Maşallah sonuç inanılmaz. Hemen sizinle paylaşmak istedim. Ilk gün 700gr. Ikinci gün 800 gr. 74.6 kilodan az önce tartıldım 72.4 diyor. Buda demek oluyorki sabah dahamda az çıkıcak inşallah. 60 lı kilolarıma bir dönebilsem. Ayrıca şunu belirtmeliyimki hiç acıkmıyorum. 2öğün yedim mesela 2.gün. Benki şeker yeme hastasıyım. Hiç aramıyorum. Sevgiler

Canim hosgeldin.
Ne de guzel geldin oyle masallah gitmis epey.
B en ilk sebze yemegi ve yogurt yedigimde 2 saate acikirim diye beklerken 4 saat sonra acikmistim. baya sasirmistim ekmeksiz acikmama. BU bile baya motive etmisti bi seylerin degisecegine ve gercekten cok sey degisti.

günaydın akşam yemeğimde lahana sarması yedım (kızım çokk huysuzdu nereme yedım yemeği bılmıyorum)
sabah 2 yumurtalı az kaşarlı omlet ve fındık yedimmmmm
bu akşam spor yapılacak

günaydın sabah 2 yeşil mandalina 1 tane muz yedim kahvaltıyı öğleye yapmayı düşünüyorum meyveyi çok mu yemişim acaba

yeşil çayın fazlası vücuttan potasyumu atarmış ayaklarda kıramp olurmuş
en çok d vitamini sakatatlarda varmış

Son düzenleme:
günaydın sabah 2 yeşil mandalina 1 tane muz yedim kahvaltıyı öğleye yapmayı düşünüyorum meyveyi çok mu yemişim acaba

yanlış anlamadıysam öğle yemeği olarak kkk yapacaksın bu yediklerin kahvaltı
hayır olmamış:20: sen kahvaltıda şekere yüklenmişsin üstüne 1 bardak süt iç bari

Ya benim kafam kuru incire takildi oda meyve ve cok sekerli.hoca bugün mercimegi soylerken onuda ekledi valla sekerli diye ben kayısı bile yemiyorum acaba söyledigi kilo problemi olmayanlar icin mi

kilo vermeden sac boyatmak yok yeni kıyafet almak yok heççççç bişey yok bana yok işte allahım 20 kilo yerken iyiydi ama löööp löööp bekarken 1 kilo alsam dert ederdim alsana 30 kilooo löööp löööööp:43:
.
Bnde ayni seyi dusunuyorum isim geregi cok aliyordum almayi kestim olanlar zayiflayana kadar yeter ...10 kg verdim elbiselerim normal oldu bol gelen pantolonlari kaldirdim istedigim kg ya gelince dikis makinasini cikarip firsat buldukca daraltacagim cogunu 1,,2 sefer giydim hepsi yeni yeni kaldi...3 aydir bluz disinda kiyafet almamaya calisiyorum zayiflasamda goguslerden dolayi bol gelmez ::) klcadan zayiflayinca etekte pantolonda hos olmuyor...zayiflarsam diye kiyip veremedigim bazi pantolonlarim olmaya basladi .
40 bedene inince yeniden almaya baslayacagim...sacim su an belimde onlarida kestirip kızıla boyatacagim ...su anda bakimliyim kendimi hic bir zaman birakmam 3 cocugum olsada islerim yogun olsada bastan sona uyumlu giyinir takar takistirir yakistiririm...:)....imaj dgistirme isini zayiflayinca yapacagim tepeden tirnaga degisiklik olsun diye :)
Ayran detoksu tam olarak ne oluyo acaba? :D internette baktm ama sabahtan akşama sadece ayran içiliyo o mu, dayanabiliyo musunuz :D
Evet canim kadinlar klubu sitesinde tarifi var kahvaltiyi siki yapinca acikilmiyor
Herkese günaydın;
gittim gezdim geldim gene kürkçü dükkanına, geçmişi okuyamadım ama umarım herkesler iyidir, aramıza yeni katılanlar hoşgelmişler..

sabah menüm karatay kahvaltısı ( gün kurum bitmişti, kaymak yiyemedim :43:)
Hos geldin canim

Arkadaslar hocanin kitabinda okudum selülit insülin direncinin gösteren bir belirtiymis.benim 20li yaşlarında bile selülit problemim vardi hemde okadar cokki valla heryerim gamze gamze :'(

Ya benim kafam kuru incire takildi oda meyve ve cok sekerli.hoca bugün mercimegi soylerken onuda ekledi valla sekerli diye ben kayısı bile yemiyorum acaba söyledigi kilo problemi olmayanlar icin mi

karatay kahvaltısında kuru kayısı yiyebiliyoruz 3-4 tane incir kabızlık için iyi ve kilo verme sürecinde fazla tüketmemek gerek ama tatlı krizlerinde içine ceviz koyunca 1-2 tane bana çok iyi geliyor yanında süt içiyorum ama

Senede bir kez izin var allah bilir 1 dilimdir:-(

1 tepsi mi sandın:33:

karatay kahvaltısında kuru kayısı yiyebiliyoruz 3-4 tane incir kabızlık için iyi ve kilo verme sürecinde fazla tüketmemek gerek ama tatlı krizlerinde içine ceviz koyunca 1-2 tane bana çok iyi geliyor yanında süt içiyorum ama

1 tepsi mi sandın:33:

Valla ben korkumdan incire bile yaklasmiyorum 1tepsiyi yalvarsan da yemem;-)

arkadaşlar bişey sorabilirmiyim? akşamları genelde ne yiyorsunuz ben bu akşam için domates çorbası düşünüyorum ama unu tam buğday unu koycam zaten 2 kaşık koyuluyor içine uygun olurmu? yanınada kıbrısın sebzesini pişireceğim molehiya bizdeki ıspanak gibi diyelim zeytinyağlı bunlar karataya uygunmu
:18:

öğle yemeği malesef iş yerınde mecbur kaldım yoğurt ve bıber dolması pirinçli idi yemedğişim diğer seçenekler makarna pirinç çorbası idi

Ama arkadaşım sağolsun şimdi yerfıstığı getırdı yedım ondannnnnnnnn

Back
X