Arkadaslar ben hic bir diyete yasam tarzi gözüyle bakamadim.zayiflarsam birakirim dayanamazdim cunku.ama karatayla kilo veremesemde ömür boyu yapıcam. Sekerin bu kadar zararları ni bilmiyordum. Gi si yuksek gidalarin bana neler yaptığını bilmiyordum
Nasıl sigara zararli oldugu icin bu yasima kadar yaklasmadim bundan sonra da gi yüksek karbonhidrat lara yaklasmamayi düşünüyorum. Bizim ailede kolesterol problemi olmayan yok ama artik sebebini biliyorum.yillarca yağlar suclandi bizim ailede zeytin yagimiz bahcemizden gelir ve hakiki tereyagindan baska yag kullanilmaz ama zayif olanlarimizda bile kolestrol var.inaniyorum bem hocaya yaa gercekten hiç bir cikari olmayan tam bir Anadolu insani kendisi allah ondan razi olsun ve hakiki bilim insanlarini herkes tanisin kitabını okusun yazik ulkemize insanlarimiza
Gunaydinlar
Canim bende seninle ayni fikirdeyim . Karatay hocanin Turkiye icin bir sans oldugunu dusunuyorum. Soyledikleri cok yeni degilmis aslinda. Ama onlarin toparlanmasi, bizim yasamimiza adapte edilmesi, bunun bu kadar guclu ve cesurca soylenmesi cok ama cok yeni. Bu anlamda ben hocaya mucize gozuyle bakiyorum.