Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam ben geldim kızlarr ..
1000. sayfaya yetiştim.
İlk geldiğimde daha 30lardaydı, şimdi bakıyorum da nasıl ilerlemişiz.

Yanıt veren arkadaşlar, teşekkür ederim ilginiz için. Demir eksikliği konusunda haklısınız. Başlangıç için azaltmaya çalışacağım. Sevgilerimle...

Kızlar bu keten tohumu ve çörek otunu nasıl öğütüyorsunuz? Öğütücüne marka ve nereden aldınız, paylaşır mısınız?

Kızlar bu keten tohumu ve çörek otunu nasıl öğütüyorsunuz? Öğütücüne marka ve nereden aldınız, paylaşır mısınız?

öğütülmüşü aktarlarda satılıyor...
yalnız buz dolabında saklayın çünkü öğütülmüşü çabuk bozulurmuşş..
öğütülmüş olanı benim bağırsaklarıma fayda etmiyor yalnız..
yoğurdumun içine katıyorun taneli olanı 15-20 dk bekletiyorum yumuşuyor hemn,çiğneye çiğyene öğütüyorum hem tane daha lezzetli:56:

Ben sinbo aldım 30 lira falandı sanırım. 2 ayrı markanın daha var bu öğütücülerden benimki şimdilik iyi öğütüyor.
$da9d703767195cab463727ec4c182821.webp

Ben sinbo aldım 30 lira falandı sanırım. 2 ayrı markanın daha var bu öğütücülerden benimki şimdilik iyi öğütüyor.
Eki Görüntüle 286833

bir debim'de gördüm tuzluk şeklinde minik öğütücüler var içinde hazır tuz karabiber oluyor onlardan da düşünebilirsin. 3-4 lira arası bir fiyatı vardı içinde hazır himalaya tuzu ve karabiberi de bedava.

:16::16::16::16::16::16:
11.11.11 umarım uğurlu gelir.
Ben de bildirimde bulunayım:
Kilo: 103
Başlama kilosu: 110
Başlama tarihi: 20 eylül
Hedef kilo: 87
Ölçüler: 128 - 108 - 130 (gögüs - bel - basen(göbek))

Kahvaltı menüm:
10 adet tuzsuz zeytin
tuzsuz peynir
yağda 1 adet yumurta
ceviz
aramıza hosgeldın canım:16:
hehheh 1000. sayfaya da yetiştim,tılılılılılı:9::24::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
1000.sayfanın en basında ben varım yanlız:21:kılo bıldırımım bundan 1sene sonra bu sayfayı acıp hey gıdı gunler heyyyy dıye ıc cekecem o an 38 beden gıyıyor olucam tabı:9::9::9::9::9:ah kih koh koh:21::21::21::21::21:
Tebrıkler papadıya ıkıncı sıradasın :66: hadı bakalım yok mu loxandra yı gecenn :52: ,yenı gelenler hosgeldınız :71:

cok tesekkurler gulcummm cok mutluyum ıkı gune kalmaz ıkı hanelı rakamlara ınerım oleyyyyy :21::21::21::21::21::21::21::21:
CANAN HOCA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN
CANAN HOCA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN

kaçamak olarak bır akşam sınemada patlamıs mısır yedım,ertesı gun de akşsam saat 10 da 1 dlm kunefe:)
sabahları kuruyemiş de yıyemedım bu arada

sağol canımm

teşekkürler canım.herkes kurban rehavetındeyken ortamı degerlendıreyım dedım:27:

kesınnnnnn:9::9::9:

yarın tartıl da soyle bakem sonucunu,o kadar zipor da yaptım ,fayda etmıstır mutlaka

hergun tartılmamak mı ıyı geldı dıye bıle dusundum bılıyomusun,evden uzak olunca 6 gun tartılamamıstım:)

hosgeldın,sekersız cay ıcelebılır tabii ki

tesekkurler canımmm,şimdiden birinci gibi tabrikleri kabul etmeye başladım yalnız,:9::9::9::9:

canım ekmegını kendın yap bari,hoca o da dogal olmalı dıyor.
bir makına alırsan daha kolay olur:26:

bu kadar yemissin anacığım iyi vermissin valla sevindim emme siz bir gelinde 60 lara bak nasıl yavaslıyorsunuz :37:

asmam nerde ya girmiyo artık:26::26:

öğütülmüşü aktarlarda satılıyor...
yalnız buz dolabında saklayın çünkü öğütülmüşü çabuk bozulurmuşş..
öğütülmüş olanı benim bağırsaklarıma fayda etmiyor yalnız..
yoğurdumun içine katıyorun taneli olanı 15-20 dk bekletiyorum yumuşuyor hemn,çiğneye çiğyene öğütüyorum hem tane daha lezzetli:56:

Eki Görüntüle 286833

bir debim'de gördüm tuzluk şeklinde minik öğütücüler var içinde hazır tuz karabiber oluyor onlardan da düşünebilirsin. 3-4 lira arası bir fiyatı vardı içinde hazır himalaya tuzu ve karabiberi de bedava.

Çok teşekkür ederim. Markete gideceğim öğleden sonra bakayım.

Bir de kızlar. Malum gider açılıp bulaşık makinası çalışmaya başlayınca benim mutfaktaki faaliyetlerimde başladı:1: Buzlukta köy tavuğu vardı, onu çıkardım pişireceğim. Yalnız köy tavukları 2,5-3,5 saat gibi bir sürede pişiyormuş, güzel tarifi olanlar paylaşabilir mi? Bu tavuk konusunda epey beceriksiz sayılırım da:37:

Back
X