Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar... sabah kk yaptım ama moralim çok bozuk..
şeker b12 kan değerim demir hepsi çoookk güzel çıktı ben bile şaşırdım yani ama bu tiroid yedi bitirdi beniönceden düşsün diye uğraşıyodum şimdi fena düşmüş gebelikte olur diyolar ama tahlilde gebelik çıkmadı yarın bi doktoruma gidicem bakalım ne diyecek kilo verip üzerine yüksek doz ilaç kullanınca da oluyo galiba ooooffffff ,,,,,,,,
kıyamam kuzucuklara çok çok geçmiş olsun...Kızlar selam,
dun aksam : corba, kereviz salatası, kofte yedim.
Bugun de sabah : karabugday, elma
aksam : kereviz salatası, zeytinyaglı fasulye, yogurt yiyeceğim birazdan.
Sabah hastaneye gittik. Küçük beyleri yuvaya bırakırken kulak agrısı tuttu birinindoktora mecbur. iyi ki de götürmüşüm. Meshur grip öksürükle beraber bu kez kulak iltihabına cevirmiş
antibiyotiklendik geldik :) ilaçlardan sonra cocuk butun gun uyudu. masumum benim aksam uyuyamamıstı zaten .
sabahta kosusturmacadan dogru durust yiyemedim
dun 1 saat pilates, 1 saatte interval yapmıstım eve geldim ir de ne göreyim bir hafta onceden regl surprizianlamadım ben bu ay kendimi iyice denge gitti bir yerlere
canım acayip cikolata falan istiyor![]()
olur bazen böyle üzülme canım. bende geçen hafta bayağı sapıtmıştım bu hafta iyiyim :)dün sabah simit yedim:18:
öğlen kıymalı kaşarlı pide yedim:18:
akşam mercimek yemeği, kıyma kavurma, 1 dilim ekmek:18: ayran kavun yedim:18::18:
benim menünün hiç diyetlik bir tarafı yok!!!
napıcam bilmiyorum.
dolabım gelse sabah ve öğlen böyle olmaz ama oldu işte
kahvaltını güzelce yaparsan acıkmıyorsun canım. 8e kadar yesen daha iyi olur tabi ama en son 8de olur :) 3 öğün ye hemen 2 olmaz .zaten çalışıyorsun zor olur sonra 2 yaparsan yaparsın ama şart değil. rahat ol çünkü karatay çok rahat bir beslenme tarzı özel hiçbir şey yapmana gerek yok. ben öyle yapıyorum eve ne pişirdiysem oturup yiyorum :)ben de karatay yapmak istiyorum daha önce dukan yapmıştım ama ona uymak çok zor. vermem gereken 10kg var. karatay yaparken akşam yemeğini erken mi yiyorsunuz. geçmiş sayfaları okudum ancak 16:00 da yemek yiyenler var. ben işten çıkıp ancak 8 civarı yemek yiyebliyorum. nasıl yapmalıyım. tesekkürler
hoş geldin canım yardımcı olmaya çalışırız sen günlük menünü paylaş mutlak yorumlar arkadaşlarımız.Selam kizlar ben yeni karataya basladim bir haftadir:16
3 takimda yarisiyorum normalde ordan arkadasim yonlendirdi onlar cokk deneyimli dedi
Benim gelen sorunum cikolataydi cozuldu sukur hic yemeden bi hafta gecirdim engellemedim canim bile istemedi
Kisaca anlatiyim ben bebek dusunuyorum ve keciboynuzu ve incir yiyordum onceden ksrataydada yiyebilirmiyim hicbir saglik problemim yok
Kabaca menum
Sabah (06:00)
Karatay kahvaltisi
Ogle (12:00)ogle yemegi
Ara (17:00)
1 bardak sut
Aksam (19:00)
Salata
Gune erken baslafigimdan iki yada uc ogunle geciremiyorum bu sekilde bir haftada 1, 6 kg verdim sizce yanlisim neler basinizi agrittim : (
canım geçen hafta ben yapmıştım ama sanırım gurbet-izm deydi sıra onun yerine ben yapmıştım ,onun nette sorun vardı. o gelmiş o yapacak canım :) sende ondan sonra olabilirsin XC9 mutlaka paylaşır merak etmekızlar merhaba bu hafta liste sırası kimde ??? benm ismim 7.-8. sırada falandı bana geldi mi acaba?? o liste elinde olan varsa yayınlayabilr mi kopyalayım word'e ?
zararın neresinden dönsen kardır canım . sen aynen yolun devam et. bak bana geçen hafta dünyaları yedim reglim yüzünden bu hafta ağzıma bile almadım. zaman zaman oluyor sen bunlara kanıpta bozma sakın. bugün öyle olmuş diye hergün olacak değil sonuçta değil mi canımcıııııım :)selam kızlar. 4 gündür internetim var ancak bugün yazabildim. bazı sorunlar yaşadım internete bile giresim gelmedi. Karatay'a da devam edemediğimi açıklamak zorundayım.
Günler sonra bugün yeniden başladım ama yarım yamalak oldumoralim bozuk 1 aydır, özllikle o zehirlenme olayım ve alarjilerim(önceki hafta yine yüzüm kızartılar içindeydi) yüzünden de Karatay'ı çok boşladım ve 1 aydır aynı kilodayım
sabah 2 adet haşlama yumurta yedim okula gittiim. okuldaki kahvaltıda da arkadaşın şaşkınlığı yüzünden donmuş peynirler ve donmuş domatesler filan vardı. mecburen ekmek, sarelle dolu bi kahvaltı yaptım,
öğlen eve geldiğimde tutamadım kendimi hazır içi karamel dolgulu waffle lardak 4 tane yedim (cıss), 1 kase yoğurt yedim,
akşama da 1 kase mercimek çorba, salata, turşu, ezme, sonrasında çeyrek elma yedim. ama hala aç hissediyorum.. geçmişi de tam okuyamadım 2 haftadır yokum baya dolmuş.
iyisinizdir umarım . nasıl gidiyor Karatay Diyeti. benim gibi sorumsuz yoktur heralde aranızda
Başınız sağolsun.iyi akşamlar kızlar...
bugün kahvaltı yapamadım eşimin amcası vefat etti apar topar oraya gittik.
akşam:bulgurlu kara lahana küçük parça lavaş yedim doktora da gidemedim neyse artık
bu hafta çok karışık geçti bakalım tartıda neler olacak...
Başınız sağolsun.
Sabah 10:30 da kkk,saat 17 de pırasa yemeği,yeşillik,turp,yoğurt.
Öğlen jillian yaptım,birazdan debbie ile karın hareketleri yaparım.
Malum virüs maduruyum sanırım ilk hasta olanlardandım, sonrasında da maaile hasta olduğumuz için toparlanmak çok zor oldu anca kendimize geldik. Beni tekrar aranıza alır mısınız :)
iyi akşamlar kızlar.sabah yumurta,peynir,ceviz,kayısı ve tereden oluşan kahvaltımı yaptım.buraya kadar herşey güzeldi.ama öğlen oğlumun bakıcısı bir bazlama yapmış kokusuna dayanamadım.yarım bazlama ekmeğini hüplettim.yemek yok diye et döner almıştım ekmeksiz pilavsız güya.akşam da 1 kepçe tarhana çorbası,brokoli haşlama sarımsaklı yoğurtlu.
kızlar bana akıl verin ya kafayı yiycem sinirlerim çok bozuk.oğlum doğru dürüst birşey yemiyo.sofrada 1 saat oyalanıyo sen yedir diye.hayır kendin ye diyorum oyalanıyo.yemek süresi bitti diyorum başlıyo ağlama krizi.çok bunaldım ya.dün gece süt içermisin dedim içerim dedi ısıttım.içmedi.bugün sırf onun için boş dersimde tatlı kabağı aldım,yaptım,yiycem dedi yemedi sırf bana gıcıklık yapıyo.sinirden ağladım,moralim bozuldu 2 dilim kabağı da saatin 9 unda sinirli sinirli yedim.şuan moralim bozuk ve spor yapmak için kendimi zorluyorum,içimden gelmior hemen salıyoru kendimi bir türlü relaks olamıyorum.ya buralarda psikolog olsa giderim yemin ediyorum.o derece yani.çoook yıprandım ya.allah evlatlarımızın canlarını sağ etsin.sağlıklar versin de bize de koca bir sabır versin valla.kendimi çok sabırlı bilirdim.artık kendimi tanıyamıyorum.en ufak şeyde tepem atıyor.hemen mutsuzluk yapışıyor suratıma.iyiki varsınız ya buraya yazarken bile biraz rahatladığımı hissediyorum
iyi akşamlar kızlar...
bugün kahvaltı yapamadım eşimin amcası vefat etti apar topar oraya gittik.
akşam:bulgurlu kara lahana küçük parça lavaş yedim doktora da gidemedim neyse artık
bu hafta çok karışık geçti bakalım tartıda neler olacak...
ben de karatay yapmak istiyorum daha önce dukan yapmıştım ama ona uymak çok zor. vermem gereken 10kg var. karatay yaparken akşam yemeğini erken mi yiyorsunuz. geçmiş sayfaları okudum ancak 16:00 da yemek yiyenler var. ben işten çıkıp ancak 8 civarı yemek yiyebliyorum. nasıl yapmalıyım. tesekkürler
İcine seytan kacmis uyma sen onaSabah
tek yumurtalı kkk
Öğle
tavuk çorbası
akşam
kıymalı karnıbahar
pazı buğlama
salata
2 ısırık börek
2 yk tahinpekmeze fındık koyup yedîm
bugün çok isikleteyim 1 saati doldurmayı planlıyorum
iyi akşamlar kızlar.sabah yumurta,peynir,ceviz,kayısı ve tereden oluşan kahvaltımı yaptım.buraya kadar herşey güzeldi.ama öğlen oğlumun bakıcısı bir bazlama yapmış kokusuna dayanamadım.yarım bazlama ekmeğini hüplettim.yemek yok diye et döner almıştım ekmeksiz pilavsız güya.akşam da 1 kepçe tarhana çorbası,brokoli haşlama sarımsaklı yoğurtlu.
kızlar bana akıl verin ya kafayı yiycem sinirlerim çok bozuk.oğlum doğru dürüst birşey yemiyo.sofrada 1 saat oyalanıyo sen yedir diye.hayır kendin ye diyorum oyalanıyo.yemek süresi bitti diyorum başlıyo ağlama krizi.çok bunaldım ya.dün gece süt içermisin dedim içerim dedi ısıttım.içmedi.bugün sırf onun için boş dersimde tatlı kabağı aldım,yaptım,yiycem dedi yemedi sırf bana gıcıklık yapıyo.sinirden ağladım,moralim bozuldu 2 dilim kabağı da saatin 9 unda sinirli sinirli yedim.şuan moralim bozuk ve spor yapmak için kendimi zorluyorum,içimden gelmior hemen salıyoru kendimi bir türlü relaks olamıyorum.ya buralarda psikolog olsa giderim yemin ediyorum.o derece yani.çoook yıprandım ya.allah evlatlarımızın canlarını sağ etsin.sağlıklar versin de bize de koca bir sabır versin valla.kendimi çok sabırlı bilirdim.artık kendimi tanıyamıyorum.en ufak şeyde tepem atıyor.hemen mutsuzluk yapışıyor suratıma.iyiki varsınız ya buraya yazarken bile biraz rahatladığımı hissediyorum
çok geçmiş olsun canım
kıyamam kuzucuklara çok çok geçmiş olsun...
o çikolatayı biz bu karatayı 40 yılda yapsak canımız isteyecek ,yok yani olmuyoooo can bu istiyoooo . ben o 21 gün efsanesine de inanmıyorum hıhhh
olur bazen böyle üzülme canım. bende geçen hafta bayağı sapıtmıştım bu hafta iyiyim :)
kahvaltını güzelce yaparsan acıkmıyorsun canım. 8e kadar yesen daha iyi olur tabi ama en son 8de olur :) 3 öğün ye hemen 2 olmaz .zaten çalışıyorsun zor olur sonra 2 yaparsan yaparsın ama şart değil. rahat ol çünkü karatay çok rahat bir beslenme tarzı özel hiçbir şey yapmana gerek yok. ben öyle yapıyorum eve ne pişirdiysem oturup yiyorum :)
hoş geldin canım yardımcı olmaya çalışırız sen günlük menünü paylaş mutlak yorumlar arkadaşlarımız.
mesela öğle yemeği demişsin de ne yedin öğle?
akşam salata sadece çok az değil mi? salatan nasıl bir salataydı mesela?
canım geçen hafta ben yapmıştım ama sanırım gurbet-izm deydi sıra onun yerine ben yapmıştım ,onun nette sorun vardı. o gelmiş o yapacak canım :) sende ondan sonra olabilirsin XC9 mutlaka paylaşır merak etme
zararın neresinden dönsen kardır canım . sen aynen yolun devam et. bak bana geçen hafta dünyaları yedim reglim yüzünden bu hafta ağzıma bile almadım. zaman zaman oluyor sen bunlara kanıpta bozma sakın. bugün öyle olmuş diye hergün olacak değil sonuçta değil mi canımcıııııım :)![]()