Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunki menum
9.00 Sabak, iki yerli muz ve yumurtasiz kkk
18.30 Aksam, iki-uc tabak eristeli yesil mercimek corbasi, iki catal et doner, biraz yogurt ve bol soganli cherry domates salatasi
Arkadaslar ben bu aralar kendimi inanilmaz sis hissediyorum sanki bu hafta hic kilo vermemisim gibi geliyor. Halbuki bu hafta carsamba haric her gun 20 dk yuruyus yaptim disarda tempolu olarak. Suyuma dikkat ettim iki gun haric genelde 2 l ye tamamladim. Yaptigim tek degisiklik yemek ve uyku saatlerimin degisikligi. Aksam en gec 12 de uyumaya calisiyorum sabahta 7 gibi kalkiyorum. Onceden kahvaltim 11-13 arasi olurdu simdi 9-10 arasi yiyorum. Aksam sa yine gec olabiliyor ama acikmiyorum. Ytarkende cok tok yatiyorum. Onceden 2-3 u buluyordu yatmam haliyle acikmis oluyordum genelde kahve iciyordum yatmadan. Sizce neden boyle oldu? Eger kilo veremediysem ve hatta aldiysamki bana alim gibi geliyor cok uzulucem yaa. Yarinda diyete baslayali tam iki ay olmus olacak. Ben on kilo gitmis olur diye hesapliyordum.
Nasılsınız sevgîli karataycılarr
ben hala kahvaltı yapıyorum bugün biraz geç kaldım kahvemi sonra içicem
kimler kahve îçiyor şu an
telden yazıyorum kahve îçme ikonu gönderdîğimi farzedin:)
Günaydın kızlar aldım kahvemi elime.. Güzel hafta sonları
Nasılsınız sevgîli karataycılarr
ben hala kahvaltı yapıyorum bugün biraz geç kaldım kahvemi sonra içicem
kimler kahve îçiyor şu an
telden yazıyorum kahve îçme ikonu gönderdîğimi farzedin:)
Günaydın kızlar aldım kahvemi elime.. Güzel hafta sonları
Güzel deneme xc9 cummm.. Sonuç alacaksın inş.. Streç işe yarayacak..Bisiklete oturmaktan totom ağrıyo pzt sonuç alamazsam bisikleti naparım bilmiyorum:)))
Streç film aldım sabah acıbiber yağı da yapıyorum yağı sürüp streçe sarınıp öyle yapacağımbundan sonra
Gunaydın canım,
ben de halen cay içiyorum. :) Kızı kandırabilirsem bir kız Türk kahvesi içelim diyoruz ama bakalım hayırlısı :)
Kızlar..Ben yeni bi karar aldım kendimce Bundan sonra 28 ocağa kadar mucize olmayacağına göre .. Artık kafamdaki idda fikrini atıyorum kenara Artık Okan bey gibi olacağım. Karatay tarzı beslenip sporumu da yapmak için çalışacağım. Çünkü yüzdüğüm dönemde çok iyi vermiştim. Artık bişeyler yapayım derken ters tepti hep.Karayayca beslenip Okan beyin dediği gibi bonusu kilo vermek diyeceğim.Bakalım ne olacak.
Bisiklete oturmaktan totom ağrıyo pzt sonuç alamazsam bisikleti naparım bilmiyorum:)))
Streç film aldım sabah acıbiber yağı da yapıyorum yağı sürüp streçe sarınıp öyle yapacağımbundan sonra
Gunaydın canım :) afiyet olsun :)
Kızlar ben de beğen butonu görünmüyo hepinizin herşeyini çok beğeniyorum yoksa:)))
hedef yeni kararın hayırlı olsun kasmak hep ters etki ediyor
lawyer bugün kahve detoksu yaptırıcaz sana anlaşılan:))
sea senin kuz kahve içiyor mu ee artık yavaş yavaş başlar bu işlere bir de ilk kahvesini pîşirdi mî sen mî yapıyorsun benîm kızım îlk yaptığında kendini zafer kazanmış komutan gibi hissetmîştî :)))
Kızlar ben de beğen butonu görünmüyo hepinizin herşeyini çok beğeniyorum yoksa:)))
sea senin kuz kahve içiyor mu ee artık yavaş yavaş başlar bu işlere bir de ilk kahvesini pîşirdi mî sen mî yapıyorsun benîm kızım îlk yaptığında kendini zafer kazanmış komutan gibi hissetmîştî :)))