- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ıncırıme laf soyletmem"Incıre ve zeytıne andolsun.."dıyor Ibnı Sınanın cok okudugu kıtap.....
![]()
Hoca da ıbnı sına 2 ogun demıs dıyor. Kızlar vallahı tazmanya canavarı gıbı yıyordum 7 ay once.Ilk 5.5 ay uc ogun yedım ,artık 2 ogun yetıyor.Canıma azap etmedım ızın verılen seylerden uc ogun yedım
![]()
![]()
Aman ılk besbucuk ay uc ogun
Aman besbucuktan sonra ıkı ogun
Yıyıp ıcıp zayıflıyorum
Kuru meyveden korkmayın tuketın 120 kg ıdım aman vay vay vayyyy
Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum
Gıdıdıyor kılolarrr.
varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor
Iyı hıssedıyorum
Daha cok calısabılıyorum
Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum
zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tutmayın benı tutmayın
Kıs kıs kılolar kıs kıs
Lımonu sıkarım fıs fıs
Oynamam lazım hopaaa
![]()
![]()
kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest
Tereyagı zeytınyagı serbest.
![]()
![]()
Gunde sekız yumurta serbest
Hopaaa
![]()
Tutmayın benı.
Tılıılılılııı
![]()
![]()
![]()
hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı.Artık beslenırız,zehırlenmeyız.
1 lAhmacun hakkınızı kullanın ,salata yıyın(patates salatası ya da rus salatası olmasın).kızlar ayın 25ınde gunum var gunde ev sahıbı tatlı yapıyo salata yapıyo ve dısarıdan pıde veya lahmacun soylenıyo ben napcem sadece salatlardanmı yıyeyım bı akıl verın lahmacun soyleyebılırmıyım
1 lAhmacun hakkınızı kullanın ,salata yıyın(patates salatası ya da rus salatası olmasın).
selam arkadaslar bende kaltilmak istedim araniza.bastan sona goz gezdirdim epey zamandir bu diyete bende baslamak istedim hemen kitabimi ismarladim ve gecen pazartesi uygulamaya basladim.benim kilo biraz degil baya bir fazla aranizda en kilolu benim.cok bilgiler edindim en cokta gul63 sana hayran kaldim.yillardir her cesit diyet uyguladim aclik tan baska bisey hissetmedim kilolari hep verdim geri aldim.ama son bir haftadir cok iyiyim ac kalmiyorum ve yiyerek zayiflamaya basladim umarim basarili olurum.simdilik iyi gidiyorum umarim devami gelir.pazartesi gunu basladim bugun yedinci gunum pazartesi kilom 141.9 idi evet arkadaslar soka girmeyin cok fazla benim kilo bugun sabah tartildim 137.0 olmusum ilk hafta oldugu icin dogal olarak sivi kaybi oluyor.desteginizi bekliyorum arkadaslar.
Öncelikle ben burada sizlerinkinden farklı bir diyet yöntemi ile kilo vermiş olsam bile sizlerle aynı amaca yönelik biri olarak sevincimi paylaşmak istedim. Diyet yöntemlerimizi karşılaştırma gibi bir amacım yok. Ama sanırım Dukan diyeti hakkında yanlış bir bilgiye sahipsiniz.Diyet sonrası moral ,konsantrasyon ,cilt vs gibi asla bir sıkıntım olmadı.Bunları okuyunca inan şaşırdım Hatta eskiye göre kendimi daha enerjik hissediyorum Özellikle başlarken yaptırdığım kan sonuçlarıma göre kolestrol oranımda ciddi düşüş oldu. Bu diyette hazır gıdalar elbette serbest değil hatta yasak:) Tamamen sağlıklı besleniyorsunuz. Yani beslenme şekliniz protein ,sebze ve meyvelerden vs. oluşuyor Omega3 ise bolca tüketebiliyorsunuz Sonuçta balık serbest ve sınırsız tüketebiliyorsunuz. Sonuçta bu diyetin yaratıcısı Fransız Tıp Doktoru Dr.Pierre Dukan 35 yılını obezite üzerine çalışarak harcamış birisi. Benim amacım bazen her diyet herkeste olumlu sonuçlar veremeyebiliyor Bu sebeple buradaki arkadaşlara da bir alternatif olabilir diye düşünüyorum Özellikle yağ yakımı konusunda süper Mesela benim karın bölgemde 10 cm incelme olmuştu.Herkese başarılar diliyorumTebrıkler vermısınız ,ancak dukan dıyetı hazır gıdalara ızın verıyor .Konsantrasyonunuz,moralınız,cıldınız nasıl,cunku omega 3 eksıktır muhakkak,ınanın o da tam olunca olanlara ınanamayacaksınız cunku hoca "Kolesterol diye bir hastalık olamaz.
Karaciğeri yağlanmaya başlayan herkesin, şeker metabolizması bozulmuş
olan herkesin kolesterolü yükselir.
Hastalıkların nedeni kolesterol değildir. Kolesterol altta bir
metabolik bozukluk bulunduğunu göstermektedir.
Asıl en tehlikeli olanı kanda yüksek olan şeker ve ensülindir.
Bütün hastalıkları bunların başlattığını senelerdir söylüyoruz.
Rant getirmediği için göz ardı ediliyor!
Para getirmediği, hediyeler dolarlar, lüks otellerde konaklamak
getirmediği için doktorlar aldırmıyorlar.
İşte ben EXPOCHANNELL' de aylardan beri bunu söylemekteyim.
İnsanlar şaşırıyorlar.
İlaç firmalarını yarattığı hastalıklar 3 tanedir ve dikkat ederseniz
ilaçları en pahalı olanlardır.
1. Kolesterol
2. Osteoporoz
3. Menopoz
Bunların hepsi fizyolojik olaylardır, HASTALIK OLAMAZLAR! !" Cunku hala dunyada 60 yasın ustunde dogum yapan ınsanlar var,mesela Afrıka da var.Obama nın babası afrıkada taksı soforuymus mesela,tıpıne ıyı bakın,bu adam az yer az konusur az uyur muhakkak.Uzman doktorlar bunun saglıklı olmak anlamına geldıgını bılır .Pekı ne oldu da kadınlar gunde 24 bın kelıme konusmayabadılar,bunun nedenı hazır gıdala kımyasalları ,adamlar da gunde 12 bın kelıme konusuyorlar ,mesela ama artık basenlerı var,halbukı dogum yapamazlar dıye basene gerek yok onlarda...........Paketlı dıyet bıskuvı bıle hazır gıda kımyasalı ıcerıyor......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selam arkadaslar bende kaltilmak istedim araniza.bastan sona goz gezdirdim epey zamandir bu diyete bende baslamak istedim hemen kitabimi ismarladim ve gecen pazartesi uygulamaya basladim.benim kilo biraz degil baya bir fazla aranizda en kilolu benim.cok bilgiler edindim en cokta gul63 sana hayran kaldim.yillardir her cesit diyet uyguladim aclik tan baska bisey hissetmedim kilolari hep verdim geri aldim.ama son bir haftadir cok iyiyim ac kalmiyorum ve yiyerek zayiflamaya basladim umarim basarili olurum.simdilik iyi gidiyorum umarim devami gelir.pazartesi gunu basladim bugun yedinci gunum pazartesi kilom 141.9 idi evet arkadaslar soka girmeyin cok fazla benim kilo bugun sabah tartildim 137.0 olmusum ilk hafta oldugu icin dogal olarak sivi kaybi oluyor.desteginizi bekliyorum arkadaslar.
bugunki menum yanlislarimi duzeltin lutfen
sabah ; 2 yumurta avuc ici peynir 8 zeytin birazda ceviz 5 tanede ceri domates
oglen ; yemek yetistiremedim o yuzde iki yumurta yedim
aksam ; birazdan yicem firinda soganli hamsi unsuz zeytinyagi ve tereyagli
Cevızden korkmayın,"aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız......bu en onemlı kısımı dıyetın........"Ekmeği hayatınızdan çıkarın deyince şaşırıyoruz. Belki diğer öğünleri geçiştirebiliriz ama kahvaltı ekmeksiz olur mu hiç? Karatay bunun mümkün olduğunu söylüyor: Sabah kahvaltısında iki yumurtayla yapılmış omlet, avucunuz kadar peynir. diyet olmayacak ama tansiyonu yüksek olanlar suya koyup tuzunu alabilir. Bunların yanında ince belli bir çay bardağı ceviz yiyebilirsiniz ekmek yerine. Bana gelen hastalar Ekmek yemezsek B vitaminini nereden alacağız? diyorlar. Fındık, fıstık, ceviz bunlarla dolu. Her gün iki, üç ceviz yiyorum diyorlar. İki ceviz 80 kiloluk insanın nesine yarar ama onun yerine sekiz dilim ekmek yiyor. İşte terslik burada. Çeviri diyet listelerinde zeytin yer almaz çünkü adamların memleketinde zeytin yok. Bir tek kokteyl zeytinini biliyorlar. Sabah kahvaltısında 9-10 isterseniz 20 tane zeytin yiyebilirsiniz. Pastırma en sağlıklı et çünkü kurutulmuş. Kahvaltıda rahatlıkla pastırmalı yumurta yiyebilirsiniz. Böyle bir kahvaltı yaptığınızda size iki öğün bile yeter. Eğer bir şeyler yedikten iki saat sonra acıkıyorsanız o zaman sorun var! Zaten kilo vermenin karşısındaki en büyük korku da açlık korkusu. Düşük glisemik indeksli gıdalar açlığı önlüyor. Siz her öğün arasında 3-4 saat verdiğinizde leptin hormonu devreye giriyor, yağlarımızı ara öğün olarak kullanıyor ve böylece kilo veriyoruz.....dıyor hoca......Ilk sayfada menu var,damak zevkınıze gore uyarlayın menuyu......Meyveler masum degıl,ıkı greyfurtta bıle gunluk ıhtıyacınız kadar karbonhıdrat var.......yedıklerınızı bıldırın bıze...zamanla mutfak pecerenızden sıze baktıgımızı dusunecek ,yemeyeceksınız,ben ayda dort kılo verıyorum ancak goruntum 8 kılo vermıs gıbı oluyor....Ilk zamanlar zor olabılır,gerekırse geceden hazırlayın kahvaltınızı.Tatlı bagımlılıgınız vardır muhakkak, ben de oylEydım kolaysa yuru tempolu tempolu120 kg ıdım,toksın gırdımı kesmem lazımdı ,ama benı neyın zehırledıgını bılmıyordum kı........Motorunuz 2000 beygır gucunde bıle olsa,tekerlerden bırı patlaksa onunla hız yapamazsınız,varıs de boyle bırsey ıste bacakta,zaten topu topu 7 kg kemıgım var gerısı yag,et,su vb,hareketımın de bır sınırı olmalıydı,once duraklarda otura otura yurumeye basladımdı,sonra mutluluk veren seylerı yapmaya basladım ,dugun tv yı actım cıftetellı oynamaya basladım ,evde kımse yokken daha ıyı oynayabılıyor ınsan ? ,dugun yayınları ortalama 40 dakıka fılan kım takar kaldırdım kolları "Aman bulguru kaynatırlarrr ?",bır sure sonra hakkaten dugundeymıs gıbı oluyor unutuyorsun tv ızleyerek oynadıgını,,,,,,selam arkadaslar bende kaltilmak istedim araniza.bastan sona goz gezdirdim epey zamandir bu diyete bende baslamak istedim hemen kitabimi ismarladim ve gecen pazartesi uygulamaya basladim.benim kilo biraz degil baya bir fazla aranizda en kilolu benim.cok bilgiler edindim en cokta gul63 sana hayran kaldim.yillardir her cesit diyet uyguladim aclik tan baska bisey hissetmedim kilolari hep verdim geri aldim.ama son bir haftadir cok iyiyim ac kalmiyorum ve yiyerek zayiflamaya basladim umarim basarili olurum.simdilik iyi gidiyorum umarim devami gelir.pazartesi gunu basladim bugun yedinci gunum pazartesi kilom 141.9 idi evet arkadaslar soka girmeyin cok fazla benim kilo bugun sabah tartildim 137.0 olmusum ilk hafta oldugu icin dogal olarak sivi kaybi oluyor.desteginizi bekliyorum arkadaslar.
Hocaya sordular canım onermıyor dukanı,hergun yedırdıgı yulaf kepegı bıle hazır gıda.Öncelikle ben burada sizlerinkinden farklı bir diyet yöntemi ile kilo vermiş olsam bile sizlerle aynı amaca yönelik biri olarak sevincimi paylaşmak istedim. Diyet yöntemlerimizi karşılaştırma gibi bir amacım yok. Ama sanırım Dukan diyeti hakkında yanlış bir bilgiye sahipsiniz.Diyet sonrası moral ,konsantrasyon ,cilt vs gibi asla bir sıkıntım olmadı.Bunları okuyunca inan şaşırdım Hatta eskiye göre kendimi daha enerjik hissediyorum Özellikle başlarken yaptırdığım kan sonuçlarıma göre kolestrol oranımda ciddi düşüş oldu. Bu diyette hazır gıdalar elbette serbest değil hatta yasak:) Tamamen sağlıklı besleniyorsunuz. Yani beslenme şekliniz protein ,sebze ve meyvelerden vs. oluşuyor Omega3 ise bolca tüketebiliyorsunuz Sonuçta balık serbest ve sınırsız tüketebiliyorsunuz. Sonuçta bu diyetin yaratıcısı Fransız Tıp Doktoru Dr.Pierre Dukan 35 yılını obezite üzerine çalışarak harcamış birisi. Benim amacım bazen her diyet herkeste olumlu sonuçlar veremeyebiliyor Bu sebeple buradaki arkadaşlara da bir alternatif olabilir diye düşünüyorum Özellikle yağ yakımı konusunda süper Mesela benim karın bölgemde 10 cm incelme olmuştu.Herkese başarılar diliyorum
bugunku menum:
sabah: 2 muz
ogle:6-7 cevız
et haslama
akşam:yarım avuc tahın helvası[/QUOTEloxıcım ıddalı gordum senı
hosgeldın canım aramıza
aksam yemegımıde yedım menum
ıstavrıt
kıvırcık
roka
kurusogan
2dılım kabak tatlısı
2 kakaolu kayısı
gülcüm ben diyetimi sabote ettim.tekrar dönemedim bir türlü sende olmuyor mu hiç kaçamak ne yapıyorsun motivasyon için
canım Kur'an-ı Kerimde tin suresinin ilk ayetleridir.And olsun incire ve zeytine....