Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar hepinize.

dün giremedim dün görümcemin oglunun nikahı vardı. sabah 9dan akşam 10 a kadar dügün evindeydim .tabi sabah erkenden yetişebilmek için sadece 1 bardak süt içtim gittim ve mecburen ordada tabi mutfakda görevli idim .ve okadar sabretmeme ragmen akşamına hem yorgunluktan hemde artık çok çok acıktıgımdan .tabagın yarısı pilav diger yarısıda patlıcan dolma yedim.bir dünya kişi vardı gelene gidene yemek hazırlayıp yedirdik 2 kişiydik ama baya kalabalıga hizmet ettik .ne su içebildim nede dogru dürüst birçay.çok şükür bitti gitti.gelinle damadıda akşam ugurladık balayına gittiler.bizde evde misafirleri agırlayıp yolcu ettik..

fakat dün farkında deildim ama bugun çok zor kalktım yataktan çok yorulmuşum .tüm yüzüm ellerim şişmiş.şimdi kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum.bugunde eve alışveriş günüm nasıl çıkcaz pazara markete bilmiyorum.gecenhaftada bayramdı çıkılmadı evde ne zeytin var ne peynir.çıkmasamda olur ama diyetimiçin lazım.

sabah kahvaltım.

2yumurta
1çaybardagı ceviz+4kayısı+3 erik kurusu
çay

dün için harbi çok üzgünüm ama yapamadım işte.bugun pazar hedefimde baskulde eksi görmek vardı ama aynı yım gramına kadar.o yüzden çok üzülüyorum
Kız sen dugunu bahane edıp yemıssın resmen,boyle durumlarda. Cevızını cantana koyabılırsın ,saatını sat bır beslenme cantası al canım ıcınde muz tasırsın ıste bu ,cevız muz al sana bır ogun :6:

Eklentiler

• $Bu%20b%C4%B1r%20ogun,ara%20ogun%20deg%C4%B1l,Karatay%20D%C4%B1yet%C4%B1%20cok%20faydal%C4%B1...webp
    $Bu%20b%C4%B1r%20ogun,ara%20ogun%20deg%C4%B1l,Karatay%20D%C4%B1yet%C4%B1%20cok%20faydal%C4%B1...webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 72
Aynen o can simitleri.
Ben onlar gitmez diyordum ama şimdi hiç yok.
Su konusunda pes etme, su içmeyince zayıflamak çok zor oluyor çünkü.
Kabızlık problemin var mı ?
Şişkinlik ondan olabilir.
Ben wc'ye gidemeyince şişiyor karnım.
Bu sıralarda benim de hiç spor yapasım yok nedense ama yediklerimize bari dikakt edelim.
Fırsat buldukçada mümkün oldukça spor yaparız.

evet nedense günde 2 kere çok rahat tuvalete çıkıyordum :D :D ama akşamları artık çıkamıyorum göbeğim kocaman oluyo nedeni yeşil çay olabilir mi çok düşündüm ama :S bide sen sodalı karışıma devam ediyormusun.

dogrudur.demek biryandanda denemiş oldum.

ama ne yemekller bildigin gibi deil.şimdi ben beslenme şeklimi yaklaşık 3 aydır degiştirdim her ne kadar kilo veremesemde beslenme düzenim aileme göre baya degişti.ailemede fazla yüklenmek istemiyorum bizimkiler yanlış anlayıp aaa bak begenmiyor bizi denmemesi adına.(ben kendi ailemide eşimin ailesinide ayırmıyorum ailem diyince hepsi içinde.çünkü bizim aile tarzımızda gelenekler görenekler gecerliidir).sen kalkıp ufak birşeyi bak bu şekil yanlış dediginde tepki alırsın.o yüzden aileye karışmıyorum fakat evdekilerimin yemek şeklini düzeltiyorum

dün yapılan yemekleri gördüm aman hepsi ne yemekler.pilav yetmedi.bizim büyüklerden geldi pilavı yaptı bende mutfak yamaklıgı yapıyorum yanlarında.teflonu aldı kocaman bir tencere(diyemedim teflonu bırak) ayçiçek yagını doldurdunerdeyse 1 bardak.(onada karışamadım)içine teregganını kaydu bayaca sonra o erimeden arpa şehriye attı.o şehriye kızarana kadar bereber karıştırdı.o yaglar eridi yandı .teryag köpürdü yandı .içine pirinci attı bol tuz da attı suyunu da kattı.karıştırdı bir koca tencere zehir etti koydu işte.bende o zzehirden yedim anlayacagınız..

ben pilavı öle yapmam.az fındık yagı ile ince şehriyeyi kavururum.pirinci atarımbir iki döndürürüm içine tereyagını atarım suyunu koyarım kapatırım.tereyagını yakmam yani.ve sıvıyı yagda fındık kullanırım.

şimdi o aile büyügüne bak sen pilavı yanlış yapıyon desen ne olur..derlerki çok bilmiş kalktı bana pilav yapmayı ögretiyor.trans yagdan ne anlar...

haklısın tatlım dogru dıyosun dun sabhata ben kayınvalıdemle celıştım e dıyet yapıyon cevızde yaglı deılmı dıyo bana zeytındede yag var dıyo nasıl verıyo dıyo gelde anlat ıste:1:

Kız sen dugunu bahane edıp yemıssın resmen,boyle durumlarda. Cevızını cantana koyabılırsın ,saatını sat bır beslenme cantası al canım ıcınde muz tasırsın ıste bu ,cevız muz al sana bır ogun :6:

ne bilem hiç aklıma bile gelmedi.zaten dügün önceden olmuştu sadece nikah vardı sabah 10da .7de kaltım ama çocukları giydir adamı giydir kendimi giydirip kokoş olucam diye 1 bardak süt içebildim.almadım yanıma bişey .nikah salonu 1 saat uzakda.gitti ordan eve gittik .yemedim yemedim ama ikindi oldu baya açıktım dolaba açtım bakındım bulamadım bişey gerci dolabda muz vardı ama yemek aklıma gelmedi.alıp yeseydim keşke.ne bilem düşünemedim hiç.yoksa görümcemler esigrgemez ne alıp yersen ye onlardan.demezlerdi yani bişey.akşam 6da yedim artık ...

selam çıtır çerezler :)
bayramda yular az kaçtı 1.5 kilo geri aldım ama bu kadarla kurtarmış olmam bile mucize zaten 1 günde normal düzenime dönünce yarım kilooooğğsuuuu gittii:) yani çabıcak eskıye donmeye calışıyorum.

gül yine formundasın cnm sabah sabah hem neşem hem de motivasyonum yerine geldiii :8::8::8:
ohhhh kış kışşş yağlar kış kışşş:52::52::52:
Kız sevgıyle ugurlayalım kıloları aklın yolu bırdır = == Karatay Dıyetı==...........Numaralı yerlerı arzu edersenız 2 kez tekrar ederek .....derın derın ,nefes alıp vererek tekrar edebılırsınız.......:24: :24: :24: :24: 2-3 gonullu arkadas ta kısık sesle su besteyı soylesınler(yanı oyle farzedın :34:)...:24: Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum:24:Gıdıdıyor kılolarrr.:24: varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor :24: Iyı hıssedıyorum :24: Daha cok calısabılıyorum :24: Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum :24:zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa :66: :66: :66: :46: :46: :46: Tutmayın benı tutmayın :24: Kıs kıs kılolar kıs kıs :24: Lımonu sıkarım fıs fıs :24: Oynamam lazım hopaaa :46: :46: :46: kalk bacım kalk oyna bu dıyette fısdık,fıstık serbest :24: Tereyagı zeytınyagı serbest.:46: :46: :46: Gunde sekız yumurta serbest :24: Hopaaa :66: :66: Tutmayın benı. :1: Tılıılılılııı :66: :66: :46: :46: hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı.Artık beslenırız,zehırlenmeyız.........................................dıye kısık sesle muzık yaparken .........tekrarları arzu eden okurken yapabılır........1)Derın bır sessızlıkte oturuyor gevsıyorum, butun bedenımı gevsetıyorum..2)Sakınlesıyorum gozlerım kapalı derın bır sessızlıkte oturuyorum.3)Zıhnım omzum kafam gevsıyor rahatlıyorum huzurlu oluyorum. 4)Bacaklarım ayaklarım kollarım gevsıyor tum bedenım tamamen gevsıyor. 5)Tum bedenım tamamen gevsıyor. 6)Nefes alısverıslerımı sakınlestırıyorum. 7)Nabız kalp atıslarım gayet yavaslıyor sakın ve sessız durumda dusuncelerımle basbasa kalıyorum.:::::::Ben her duydugunu hafızlayabılen,fondoten kullanmayan ve formda bır beden ıstıyorum:::::::::::ve su dusunceler aklıma gelıyor ve onaylıyorum kendımce::::66:" ...1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım...:16: 2)Omega3 agırlıklı beslenmeyı sevıyorum. :16: 3)Omega3 agırlıklı beslenmek ıyı duygular verıyor. :16: 4)Bu dıyetle aldıgım enerjımı sevgıyle dıyaloglarıma ve kendıme aktarıyorum. :16: 5)33 kılo verdım artık hareketlıyım ve hareketlı olmayı sevıyorum bana guven verıyor.:16: 6) Nefesımı sevıyorum yasamayı sevıyorum. 7)Gulumsemeyı sevıyorum. 8)Saglıklıyım. 9)Huzurluyum. 10) Mutlu ve neselıyım.11)Karatay DIyetı ıle bedenımın ıhtıyacı kadar beslenmek ıyı duygular verıyor.:16: 12)Sevıyor ve sevılıyorum,gorenler soruyor "Nasıl verdın?" dıye. :16: 13)Dansta huzur buluyorum sık sık dans edıyorum. :16: 14)Durumumu dusunmek ıyı gelıyor. :16: 15)Enerjım artıyor. 16)33 kılo verdım artık egzersız yapmak nese ve huzur verıyor. 17)Artık yurudugumde gelısıyorum,degısıyorum ve huzur buluyorum. :16: 18)ıdeal bır beden umudum var artık :16: 17)Dengelerım normale donuyor 18)Dogal dengelerımı ayarladım 19)Karatay Dıyetıyle metabolızmam saglıklı bır sekılde calısıyor. :16: 20)Bedenımdekı stoklama deneyımımı artık sevgıyle gonderıyorum,ınsulın dırencım kırıldı kırılıyor,aksam sekızden sonra yemıyorum hıcbırsey,ayran ya da sut ıcıyorum. 23)Konsantrasyonum daha ıyı artık seker kullanmıyorum,saf seker(alkol asla) beyın hucrelerım sag kalmalı bır omur. 24)Tereyagıyla, zeytınyagıyla dostum ama cok samımı degılız tabı,dıgerlerını tanımıyorum. :16: 25) Beslenme alıskanlıklarımı etkılıyorum degıstırıyorum kararlıyım ve basarılıyım. :16: 26)Sabah ne yıyecegımı dusunuyor geceden hazırlıyorum.Ertesı sabah tatıldeymıs gıbı kahvaltı yapıyorum. :16: 27)Dusunuyorum nese doluyorum. 28) Karatay Dıyetıyle saglıklı beslenmek daha keyıflı ve kolay bu dıyette tereyagı serbest, pastırma serbest,yumurta yasak degıl. :16: 29)Ac olan beynımdı artık sorguluyorum,canım tatlı ısterse kahverengı kuru kaysı onerıyorum. :16: 30)Lokmalarımı yavas yavas lezzetın farkındalıgını vucuduma sındırerek beslıyorum. :16: 31)33kılo verdım,ayda dort kılo verıyorum,egzersıze,dansa evet ,yasama evet dıyorum. :16: 32)Ne yedıgımı dusunuyorum oyleyse varım. :16: 33)0mega3 ruh saglıgıma ıyı geldı,kendımı sevıyorum. :16: 34)Hayatı sevıyorum bedenımı sevıyorum ınsanları sevıyorum. :16: 35)Yenı dusuncelerım yenı bedenımı olusturuyor. :16: 36) Hareket ettıkce enerjım artıyor. :16: 37)ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar bu gucu bılıyor bedenıme dılıyorum. 37)Kendımı sevıyorum,ınsanları sevıyorum ınsanlar da benı sevıyor."Sahı nasıl verdın kıloları ?"dıyorlar. :66: 38)Karatay Dıyetı ıle dengelı beslenıyorum ve saglıklı bır yasam suruyorum. :16: 39)Yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor. :16: 40)1000kalorının altına ınmıyorum yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor...41)Hepınızı sevıyorum :71: :71: ama kendımı de sevıyorum bedenım ve zıhnım sevgı dolu. :71: :71: "dıyorum kendıme gecenın sessızlıgınde kahvaltı tepsımızı hazırlayıp uyuyorum.Hedefım 47 kg olmak ve ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma :66:
Prf Canan Efendıgıl Karatay Hocam a ve Kadınlar Kulubune ve sızlere sonsuz tesekkurler :71: :71: :71:

kızlar yazılarına göz misafiri oldum da :3: yeşilçay kabızlık yapar mı ya ben çok severek içiorum içmediğim bi gün yok. kabız olmuyorum ama dengesiz beslendiğim zamanlarda tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum zor çıkıyo yani :17: ya çok utanıyorum ama dğn klozeti tıkadım insan gibi yeseydim lifli gıdalar tüketseydim öle olmazdı tabi off utandım ya anneme bile söleyemedim klozetin tıkandığını. zaten orayı bi tek ben kullanıyorum. onlar alaturka wc yi kullanıyo.

kızlar yazılarına göz misafiri oldum da :3: yeşilçay kabızlık yapar mı ya ben çok severek içiorum içmediğim bi gün yok. kabız olmuyorum ama dengesiz beslendiğim zamanlarda tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum zor çıkıyo yani :17: ya çok utanıyorum ama dğn klozeti tıkadım insan gibi yeseydim lifli gıdalar tüketseydim öle olmazdı tabi off utandım ya anneme bile söleyemedim klozetin tıkandığını. zaten orayı bi tek ben kullanıyorum. onlar alaturka wc yi kullanıyo.

walla bende çözemedim işte neden öyle oluyo belkide bu ara kaçamak yaptım diye olabilir :D ama birde yeşil çayın sallama poşet olanından mı kullanıyorsunuz? ben öyle kullanıyorum,ama aktarlardan yaprağını alıp kaynatmak daha iyiymiş doğrumu?
neyse bugün den itibaren bırakmıcam 3 öğün beslenmeyi :D

evet evet aktardan alıyorum benim bi aktarım var bütün yağlarımı çaylarımı sabunlarımı ondan alırım. kapaklı kupada demliorum içiorum işte canım. bu arrada klozete lavabo açıcılar mı dökmedim kaç kettle kaynar su mu dökmedim çamaşır suyu kireç çözücü oohoo:14: iki üç saat öle kaldı klozet. ama neyseki en son lavabo açıcıyı kullanma talimatına bakarak uyguladım foşş die gitti sevinçten havalara uçtum :10:

walla bende çözemedim işte neden öyle oluyo belkide bu ara kaçamak yaptım diye olabilir :D ama birde yeşil çayın sallama poşet olanından mı kullanıyorsunuz? ben öyle kullanıyorum,ama aktarlardan yaprağını alıp kaynatmak daha iyiymiş doğrumu?
neyse bugün den itibaren bırakmıcam 3 öğün beslenmeyi :D

evet pirinc ozellıkle kabız yapıyor bunu deneyımledım....

caykurun cok guzel kutuda yesılcayı var ondan bulabılırsın.ama ben gullu yesılcayı da cok begenıyorum...
benım de cok sıskınlıgım oluyor buna nasıl bır care bulucam onu bılmıyorum...
yumurtada yıyemıyorum alerjı yapıyor...
esım de masallah yemeyı cok sevıyor..ben ne yapıcam nasıl vercem bu kıloları

haklısın tatlım dogru dıyosun dun sabhata ben kayınvalıdemle celıştım e dıyet yapıyon cevızde yaglı deılmı dıyo bana zeytındede yag var dıyo nasıl verıyo dıyo gelde anlat ıste:1:

benim kayganada :) aynı seyi söyledi. kahvaltıda onlar ekmek yıyodu ben çerezlerımı aldım oturdum onlarda yağlı kılo aldırır dedi bende bunlar sağlıklı yağ ekmek yerine tuketiliyor tok tutuyor dedim sıvıyağlarında neden nasıl transyağa dönustuğunu anlattımm dınledı ama aynı bıldığını okuyor :) ayy bana karısmasında napıyosa yapsın 60 yasın ustunde kadın değişmez bu saatten sonra ama kılo verdığı farkettıklerı ıcın karısmadı pek ne yedığıme ne ettiğime :)

benim kayganada :) aynı seyi söyledi. kahvaltıda onlar ekmek yıyodu ben çerezlerımı aldım oturdum onlarda yağlı kılo aldırır dedi bende bunlar sağlıklı yağ ekmek yerine tuketiliyor tok tutuyor dedim sıvıyağlarında neden nasıl transyağa dönustuğunu anlattımm dınledı ama aynı bıldığını okuyor :) ayy bana karısmasında napıyosa yapsın 60 yasın ustunde kadın değişmez bu saatten sonra ama kılo verdığı farkettıklerı ıcın karısmadı pek ne yedığıme ne ettiğime :)

kayganaaaa çok güldümm yahuu:1::1::1:

Günaydınlar :)

kahvalt öncesi:
limonlu su
2 kuru kayısı+ su

kahvaltı:

2 yumurta
1.5 kk peynir
8 zeytin
domates (üzerinde zeytinyağ gezdilirmiş)
1 avuç ceviz
birkaç dal maydanoz ve dereotu(limon sıkılmış)
1 fincan çay

bakıyorum her gün yeni arkadaşlarımız ekleniyor :46: herkes hoşgelmiş :71: inşallah devamlılığı olur :16:

selam kızlar.
bu sabah çizelgemdeki kiloya iyice yaklaştım 60.3 çıktım
bayram şişkinlikleri gidiyo çok şükür.

kahvaltım:
1 peynirli yumurta
2kk peynir
6 zeytin
yarım dilim kızarmış tereyağlı ekmek
ceviz, fındık

hanımlarrrr walla hepinize hayran kaldımmmm :) sayfalar 1000 nin üstünde bende en son 10 sayfayı okuyuverdim, şimdi canım acaip diyet yapmak istiyor :P bende yaklaşık 2 ay önce meme küçültme ameliyatı oldum, öncesi sigara içiyordum hatta ameliyata girmeden bir gün öncesi stresten yarım paketi içtim ertesi gün ameliyat ve sonrasında birtane bile içmedim ameliyata girmeden önce 84,5 tum ameliyattan çıktım 82.5 kafadan 2 kilo gitmişti anlayın artık ne kadar ağırlık taşıyormuşum yıllarca :( ama sonra sigarayı kesip attığım için zaten çok sevdiğim çikolataya dahada saldırdım:( şimdi 88 kiloyum:(( zaten herzaman kilo almaya müsaittim ve balık etliydim ama yaş 36 en güzel senelerimi kilolu geçirmekten, zayıf kişileri görüp hep iççç.. geçirmekten gerçekten bıktım.. sırf ağrılarımdan ve yazın askılı giyebilmek için memeleri aldırdım :P kiloları napıcam diye kara kara düşünüyorum.. ama sizleri okuyunca ve bu diyetin daha doğrusu bu sağlıklı yaşam tarzında ki yenilen yemeklerin hepsi benim deli olduğum çok sevdiğim yiyecekler olduğunu görünce en kısa zamanda bende başlıcam karar verdim ancak kendimi biraz motive etmem ve düzenimi kurmam için birkaç gün alacak.. hepinize başarılar gerçi görüyorum ki hepiniz azimli ve başarılı bayanlarsınız sizleri ayakta alkışlıyorum.. güzel günler diliyorum..
canım aramıza hosgeldın cok guzel anlatmıssın yasadıklarını hemen hemen hepımız bunu yasıyoruz en onemlısıde yıllar gectı gıttı fakat ıstedıgımız kıyafetlerı cogu zaman gıyemedık ama bırkac ay sonra cok daha farklı olcak bunu hep bırlıkte basarıcaz
günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar hepinize.

dün giremedim dün görümcemin oglunun nikahı vardı. sabah 9dan akşam 10 a kadar dügün evindeydim .tabi sabah erkenden yetişebilmek için sadece 1 bardak süt içtim gittim ve mecburen ordada tabi mutfakda görevli idim .ve okadar sabretmeme ragmen akşamına hem yorgunluktan hemde artık çok çok acıktıgımdan .tabagın yarısı pilav diger yarısıda patlıcan dolma yedim.bir dünya kişi vardı gelene gidene yemek hazırlayıp yedirdik 2 kişiydik ama baya kalabalıga hizmet ettik .ne su içebildim nede dogru dürüst birçay.çok şükür bitti gitti.gelinle damadıda akşam ugurladık balayına gittiler.bizde evde misafirleri agırlayıp yolcu ettik..

fakat dün farkında deildim ama bugun çok zor kalktım yataktan çok yorulmuşum .tüm yüzüm ellerim şişmiş.şimdi kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum.bugunde eve alışveriş günüm nasıl çıkcaz pazara markete bilmiyorum.gecenhaftada bayramdı çıkılmadı evde ne zeytin var ne peynir.çıkmasamda olur ama diyetimiçin lazım.

sabah kahvaltım.

2yumurta
1çaybardagı ceviz+4kayısı+3 erik kurusu
çay

dün için harbi çok üzgünüm ama yapamadım işte.bugun pazar hedefimde baskulde eksi görmek vardı ama aynı yım gramına kadar.o yüzden çok üzülüyorum
hayırlı olsun dugununuz canım mutfakta gorevlı olup atıstırmadan durmak buyuk basarı yedıgın ıctıgının onemı yok bugunden ıtıbaren saglıklı beslenmeye devam ha bu arada bıtkı caylarına agırlık verkı sıslıgın azalsın
günaydın hatunlar,kahvaltı zamanı:56::52:
evette ben hıcbısey yıyemıyorum yaaa 2 zeytın az peynırı zor yedım
dogrudur.demek biryandanda denemiş oldum.

ama ne yemekller bildigin gibi deil.şimdi ben beslenme şeklimi yaklaşık 3 aydır degiştirdim her ne kadar kilo veremesemde beslenme düzenim aileme göre baya degişti.ailemede fazla yüklenmek istemiyorum bizimkiler yanlış anlayıp aaa bak begenmiyor bizi denmemesi adına.(ben kendi ailemide eşimin ailesinide ayırmıyorum ailem diyince hepsi içinde.çünkü bizim aile tarzımızda gelenekler görenekler gecerliidir).sen kalkıp ufak birşeyi bak bu şekil yanlış dediginde tepki alırsın.o yüzden aileye karışmıyorum fakat evdekilerimin yemek şeklini düzeltiyorum

dün yapılan yemekleri gördüm aman hepsi ne yemekler.pilav yetmedi.bizim büyüklerden geldi pilavı yaptı bende mutfak yamaklıgı yapıyorum yanlarında.teflonu aldı kocaman bir tencere(diyemedim teflonu bırak) ayçiçek yagını doldurdunerdeyse 1 bardak.(onada karışamadım)içine teregganını kaydu bayaca sonra o erimeden arpa şehriye attı.o şehriye kızarana kadar bereber karıştırdı.o yaglar eridi yandı .teryag köpürdü yandı .içine pirinci attı bol tuz da attı suyunu da kattı.karıştırdı bir koca tencere zehir etti koydu işte.bende o zzehirden yedim anlayacagınız..

ben pilavı öle yapmam.az fındık yagı ile ince şehriyeyi kavururum.pirinci atarımbir iki döndürürüm içine tereyagını atarım suyunu koyarım kapatırım.tereyagını yakmam yani.ve sıvıyı yagda fındık kullanırım.

şimdi o aile büyügüne bak sen pilavı yanlış yapıyon desen ne olur..derlerki çok bilmiş kalktı bana pilav yapmayı ögretiyor.trans yagdan ne anlar...

cok haklısın canım allahtan ben hem kendı hem esımın aılesınden uzak yasıyorum karısanım gorusenım yok:1::1::1::1::1::1:

kayganaaaa çok güldümm yahuu:1::1::1:

ama hakikaattttt bu :) yaşı baya var ama çok dinç kadın birde ilkokul öğretmeniymiş anlıcanız benim esim 40 yasında ama annesı bazen hala kucuk çocuklarmıs gibi işlerine karısır konusurkende sanırsınız ki sürekli öğretmeniniz konusuypor :D hahaha kayganaaaaa:D

evet nedense günde 2 kere çok rahat tuvalete çıkıyordum :D :D ama akşamları artık çıkamıyorum göbeğim kocaman oluyo nedeni yeşil çay olabilir mi çok düşündüm ama :S bide sen sodalı karışıma devam ediyormusun.

Yeşil çay kabızlık yapmaz aksine kabızlığı gidermede yardımcı olur.
Yapmıyorum pes ettim sodalı zaten soğuyor bu havada hiç gitmiyor. ( sodalı olan kabızlık yapabilir ama. )
Şimdi çaydanlığa demliyorum sıcak duruyor öyle içiyorum sıcak sıcak.
Ama bugünlerde çok faydasını gördüm gibi geliyor.
Yine de günde 1 kere gidiyorsan problem değildir bence.

gunaydın kızlar gecmısı okumaktan yazmam bu saate kaldı
kahvaltım
2zeytın
1yumurta
az peynır
1domates
2kayısı
2cevız

spor olarakta bugun avm ye gıdıcem hep arabayla gıdıyodum bugun yurıycem buda gıdıs gelıs 1 saat yurumek demek :21::21::21::21:

Back
X