Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Efescim sporlar yapılmış:46:
Gurbetizm bende de bu ara şişkinlik çok:( ne kadar ağır yemek varsa geçen hafta yedim..hala cezasını çekiyorum:( pt ye kadar atmalıyım ! Form çayı ve yeşil çay içiyorum ..form çayını sadece bağırsaklarım çalışmayınca içiyorum.!

Bugün
Sabah:kkk

Öğlen: kısır(sanırım abarttım:( :22:

Akşam :sadece yoğurt yiyecem ki dengelensin !!!

Bendede siskinlik vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr!!!!! :(((((((

Bugunku menum
Sabah kkk, 4 kayisi (esime incr aldirdim yine yemicem diyordum inciri ama kilo verdigim haftalarda yiyordum yemeyince bisey degismemis oldu)
Aksam, mercimek corbasi, palamut, salata, kabak tatlisi (az sekerli) tahin bulamayinca yanina helvada yedim... :(( cisss yaptim bugun sanirim ...

Bu arada kizim kabak tatlisini cok sevdi ilk defa denedi, simdiye kadar niye yapip yedirmediysem cocuga :(((

sabah kahvaltım
1 tabak yoğurt
4 yumurta
15 zeytin
3 yaprak marul
1 avuç yer fıstığı
3 kayısı ve 3 ceviz
kahvaltıdan önce 40 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
canım buğdayla yapılan çorba sormuşsun ben arada yaparım ve tam bizlik aslında...
önce bir su bardağı buğdayı az suda pişir. ara ara su koy tam piştiğinde üzerine tencerene göre su koy.5 dakika kaynat ve ocağı kapat.ayrı bir kapta yoğurdu çırp tencereye yavaşça dök kesilmemesi için.afiyet olsuuunn..
içinde ne yağ var ne de un ben çok severim...

teşekkürler zeynom. enkısa zamanda deneyeceğim.

emriye88 iki öğün yapan arkadaşlar vardır mutlaka, hocada çalışan bir bayan ve sabah 8 gibi işe gidiyordur heralde. Anladığım kadarıyla sabah erken kahvaltısını yapıyor. öğlenide ya bir elma, ya kuruyemiş gibi hafif bir öğünle geçiştiriyor. 5-6 gibide akşam yemeğini yiyor diye düşünüyorum. sende öğleni yoğurt v.b. hafif gıdalarla geçirebilirsin.

emriye88 iki öğün yapan arkadaşlar vardır mutlaka, hocada çalışan bir bayan ve sabah 8 gibi işe gidiyordur heralde. Anladığım kadarıyla sabah erken kahvaltısını yapıyor. öğlenide ya bir elma, ya kuruyemiş gibi hafif bir öğünle geçiştiriyor. 5-6 gibide akşam yemeğini yiyor diye düşünüyorum. sende öğleni yoğurt v.b. hafif gıdalarla geçirebilirsin.

evet bende öyle düşünüyorum sabah kahvaltısını çokmu yiyorum bilmiyorum ama öğlen acıkınca kuruyemiş yerim artık

bu arada hepinize günaydın kızlar. dün gene neler neler yedim. menüm:
sabah:1 muz.
öğlen: 2 lahmacun( 1 tanesi fazla oldu, yasak) 1 ayran, soğan,domates,maydanoz
öğleden sonra anlam veremediğim bir şekilde yine tatlı krizi. ama direndim:46::46:sadece 1 tane gün kurusu kayısı attım ağzıma. esasında gene leptinim kaçtı, neyse en azından o trans yağ dolu çikolatayı yemedim.ha bu arada simit kokularıyla işkenceye maruz bırakıldım, gene yılmadım:52::52::52::52:
akşam 5 buçuk 6 gibi biraz cviz ve 1 muz yedim. çünkü akşam yemeğe gidecektik arkadaşlarla, yemesem dayanamazdım.
akşam 8 gibi 1 çupra, salata birde kola(yasak) içtim şu küçük şişelerden. okadar şeyden sonra kendimi frenleyemedim.
üstüne helva getirdiler. küçük bir parçada ondan yedim. saat 8 buçuk falan oldu. ortaya ceviz falan getirdiler birkaç tane ondan ağzıma attım. haaa unutuyordum az kalsın. o sırada bide ağzıma tatlı sakız attım. çünkü çok soğan kokuyordum.

Selam kızlar dün gayet karataya uygun giderken tv karşısında atıştırmayı o kadar özledim ki koca tabak fıstık ceviz kayısı üzüm yedim 9 gibi doya doya en azından sağlıklı diye teselli ettim kendimi:)

Bu arada babamıda karataycı yaptım bakalım şimdilik iyi gidiyor biraz devam etse zaten kilo verdiğini ve daha sağlıklı hissettiğini anlayıp devam edicek ama işte boğazına aşırı düşkündür 120 kiloyla başladı bakalım umarım güzel sonuçlar alır oda:))

slm kızlar bi haftadır kk üyeyim henüz sadece birazinceleme fırsatım oldu ilk sayfadan itibaren yorumları karıştırdım biraz motive olmak için harika gerçekten 3 haftadır yapıyorum diyeti 2.5 -3 kilo kadar verdim daha ama daha çok vermiş gibi hissediyorum baya hafifledim sanki:17:şişlerimmi indi anlamadım hayatımın en uzun diyeti motive edin bni nolurr:14: bu ilk mesajım ama buralarda olucam bundan soraa

arkadaşlar akşam 8 den sonra bır şey yemediğim için ağzımda koku oluyo sızde de böyle bır sorun var mı gunduz sut ve sutlu nescafe içtiğim için sıkıntı yaşamıyorum

naturel sızma zeytinyağı olurmu, soğuk sıkım ben hiç görmedim bulamadım
bim de satılan sızma zeytinyağı olurmu

Son düzenleme:
Bu sabah pazartesiye göre 700 gr eksildiğimi gördüm mutlu oldum.:9:
:56: sabah kkk
Saat 14 de karnabahar kızartıyordum,dayanamayıp ağzıma 2 lokma attım.(kızartma cıss,karnabahar değil diye teselli buldum.):17:
Saat 17 de ev halkı beraber balık yedik.Yani yemek arasına uyamadım.Yemekten sonra da helva,sonra bir ufak muz.(tüm bunlar eksi çıkmannın verdiği şımarıklık.):32:Neyse ,en kötü kaçamağım bu olsun.Yarın ne olacak merak ediyorum,artı çıkmam inşallah...
Sporumu da ihmal etmedim tabi,sabah jillian ripped yaptim.

Selam kızlar dün gayet karataya uygun giderken tv karşısında atıştırmayı o kadar özledim ki koca tabak fıstık ceviz kayısı üzüm yedim 9 gibi doya doya en azından sağlıklı diye teselli ettim kendimi:)

Bu arada babamıda karataycı yaptım bakalım şimdilik iyi gidiyor biraz devam etse zaten kilo verdiğini ve daha sağlıklı hissettiğini anlayıp devam edicek ama işte boğazına aşırı düşkündür 120 kiloyla başladı bakalım umarım güzel sonuçlar alır oda:))
Arada bir kaçamaklar olur öyle,en azından sağlıklı şeyler dediğin gibi.Babanın da senin yolunu takip etmesi güzel,kısa sürede kilo vermeye başlayınca vazgeçmez.

slm kızlar bi haftadır kk üyeyim henüz sadece birazinceleme fırsatım oldu ilk sayfadan itibaren yorumları karıştırdım biraz motive olmak için harika gerçekten 3 haftadır yapıyorum diyeti 2.5 -3 kilo kadar verdim daha ama daha çok vermiş gibi hissediyorum baya hafifledim sanki:17:şişlerimmi indi anlamadım hayatımın en uzun diyeti motive edin bni nolurr:14: bu ilk mesajım ama buralarda olucam bundan soraa
Hoşgeldin.kaç kilosun,kaçı hedefliyorsun?Arada menülerini paylaş,spor yapmaya çalış.Burada aradığın desteği bulursun.

naturel sızma zeytinyağı olurmu, soğuk sıkım ben hiç görmedim bulamadım
bim de satılan sızma zeytinyağı olurmu
Soğuk sıkım zeytnyağı sağlıklı yaşam için öneriliyor.Bulamazsan diğer dediğin de olur.Onunla da kil verebilirsin bence.

herkese merhabalar...
sabah:soğanlı yumurta peynir zeytin
akşam:çorba lahana sarma yoğurt..
efescim azmine hayranım kolay gelsin sana....

Bugunku menumu paylasip sizinle birsey daha paylasmak istiyorum..

Sabah, bir muz, biraz gauda kasar peyniri, bir kac yesil zeytin, iki kuru incir, bir kase kadar cig yer fistigi (tadinihic begenmedim esimede 1 kilo aldirdim nasil tuketecem bilmiyorum kavurcam bu gidisle) biraz badem ve kavrulmus cam fistigi
Aksam, palamut, sogan, iki kase tarhana corbasi, helva

Arkadaslarim konuma gelince yilbasindan beri kilomu nerdeyse korur durumdayim anlamiyorum halbuki ayni sekilde beslenmeye devam ediyorum yaptigim tek sey yuruyuse cikmak, kilo vermek yerine duruyorum yerimde sayiyorum. Kilomda 50 lerde 60 larda degilki 100 gram 200 gram verince mutlu olayim tam tamina 93 kiloyum boyumsa 1.58. Menulerimi paylasiyorum gercekten cok canim sikilmaya basladi bu duruma diyeti birakmayi dusunmuyorum esimse duzelen fizigimle cok destekci degisen alisverislerimden hic sikayetci degil ne dersem aliyor. Birakmayi dusunmuyorum dedigim gibi ama gercekten motivasyonum cok dustu. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Kilo verememekle beraber artik yiyebileceklerimin miktarini artirmaya basladim nerdeyse yani mesela sabahki kaysiyi inciri zaten veremiyorum dercesine yiyorum. 10-15 tane degil yediklerim taze meyveyi de cok tuketmiyorum cok nadir, kahve desem onceki haftalara gore dahada azalttim, durmasina ona sebep gostererek. Napsam bilemedim arkadaslarim acilll yardim. Duraksama donemindemiyim aceba diyorum ama eger oyleyse genelde ne kafar surer bu duraksama donemi bilen varmi?? Ve buldugumda alcam dedigim karabugday var onuda denemeyi dusunuyorum cok kilo verdiriyormus mantigini anlamadim ama zarari yok diye deneyeyim diyorum.

Cok basinizi agrittim sevgiyle kalin..

bişey öğrenmek istiyorum bu
sabah kkk nedemek kkk nin açılımı nedir

sabah kahvaltım
1 tabak süzme yoğurt
3 kuru kayısı 3 ceviz
15 civarında zeytin
tereyağında 2 yumurta
1 avuç kuruyemiş
kahvaltıdan önce 45 dk yürüyüş

Back
X