Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım buğdayla yapılan çorba sormuşsun ben arada yaparım ve tam bizlik aslında...
önce bir su bardağı buğdayı az suda pişir. ara ara su koy tam piştiğinde üzerine tencerene göre su koy.5 dakika kaynat ve ocağı kapat.ayrı bir kapta yoğurdu çırp tencereye yavaşça dök kesilmemesi için.afiyet olsuuunn..
içinde ne yağ var ne de un ben çok severim...
emriye88 iki öğün yapan arkadaşlar vardır mutlaka, hocada çalışan bir bayan ve sabah 8 gibi işe gidiyordur heralde. Anladığım kadarıyla sabah erken kahvaltısını yapıyor. öğlenide ya bir elma, ya kuruyemiş gibi hafif bir öğünle geçiştiriyor. 5-6 gibide akşam yemeğini yiyor diye düşünüyorum. sende öğleni yoğurt v.b. hafif gıdalarla geçirebilirsin.
Arada bir kaçamaklar olur öyle,en azından sağlıklı şeyler dediğin gibi.Babanın da senin yolunu takip etmesi güzel,kısa sürede kilo vermeye başlayınca vazgeçmez.Selam kızlar dün gayet karataya uygun giderken tv karşısında atıştırmayı o kadar özledim ki koca tabak fıstık ceviz kayısı üzüm yedim 9 gibi doya doya en azından sağlıklı diye teselli ettim kendimi:)
Bu arada babamıda karataycı yaptım bakalım şimdilik iyi gidiyor biraz devam etse zaten kilo verdiğini ve daha sağlıklı hissettiğini anlayıp devam edicek ama işte boğazına aşırı düşkündür 120 kiloyla başladı bakalım umarım güzel sonuçlar alır oda:))
Hoşgeldin.kaç kilosun,kaçı hedefliyorsun?Arada menülerini paylaş,spor yapmaya çalış.Burada aradığın desteği bulursun.slm kızlar bi haftadır kk üyeyim henüz sadece birazinceleme fırsatım oldu ilk sayfadan itibaren yorumları karıştırdım biraz motive olmak için harika gerçekten 3 haftadır yapıyorum diyeti 2.5 -3 kilo kadar verdim daha ama daha çok vermiş gibi hissediyorum baya hafifledim sankişişlerimmi indi anlamadım hayatımın en uzun diyeti motive edin bni nolurr
bu ilk mesajım ama buralarda olucam bundan soraa
Soğuk sıkım zeytnyağı sağlıklı yaşam için öneriliyor.Bulamazsan diğer dediğin de olur.Onunla da kil verebilirsin bence.naturel sızma zeytinyağı olurmu, soğuk sıkım ben hiç görmedim bulamadım
bim de satılan sızma zeytinyağı olurmu