Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şimdiden Allah kavuştursun canım...spor deyince hep sen aklıma geliyosun efescim resmen idolüm oldun:32::32::32:

Bu arada bende bugun 20 dk leslie yaptim 1 mile anca. 10 dk da jillian yaptim isinma hareketleri yetti sanki :-) biraz da sinav cektim yeter anca :-). Bu arada efesten esinlendim.
Teşekkür ederim iyi dileklerinize...Bu arada spor konusunda örnek olmuşum haberim yok.:34:Oğlumu yollayım da spora tekrar döneyim bari,hazır sizleri de harekete geçirmişken...:13:

merhaba kızlar..
sabah:karatay kahvaltımı yaptım...
akşam:ızgara tavuk ayran ve birazcık lavaş (cısss) yedim...
dışarıdaydım bugün yoruldum acıktım lavaşa dayanamadım yarın misafirim var tartıdan önce dikkatli olmam lazım...

Bu hafta fazla veremedim.Pazartesi yediğim çiğ köfte ayarımı bozdu.
:56: Sabah kkk,bir mandalina(kendime meyveyi yasaklamıştım oysa),
Akşam balık,salata,az helva.
Haftaya tekrar sağlık ocağına gidip kansızlık vs için tahlil yaptıracağım.capadokia önermişti sanırım,tahlilden önce demir hapı almayı bırak diye,bir süredir almıyorum.Belki bu hafta fazla vermememde etkili olmuştur kansızlık.Bakalım ne olacak?

arkadaşlar akşamyemeğim: ızgara et , karnabahar,brokoli karışımı ve salata , cola zero bile içmiyorum 4 gündür, sizlerin sayesinde azimliyim, kilolarımla birlikte sıkıntılarım da gidiyor sanki,herkese iyi geceler ….

Haftaya tekrar sağlık ocağına gidip kansızlık vs için tahlil yaptıracağım.capadokia önermişti sanırım,tahlilden önce demir hapı almayı bırak diye,bir süredir almıyorum.Belki bu hafta fazla vermememde etkili olmuştur kansızlık.Bakalım ne olacak?

ben helvayı çok severim o yüzden balık da yesem yemiyorum, bir küçük parça helva beni asla tatmin etmez, bir anda yarım paketi yiyebilirim diye korkuyorum...

merhaba arkadaşlar bende karatay yapıyorum bugünkü menim
sabah;yarım domates yarım salatalık 1 yumurta az peynir
akşam;tarhana çorbası 1 kase
10 günden beri yapıyorum buğün tartıldım 1,5 kğ verdim.cumartesi günleri tartı günüm kızlar bu arada çok kötü grip oldum çok halsizim.

kızlar bugun baslamıs bulunuyorum spor olarak jilliandan 6w6p yapmayı dusunuyorum okudugum ile döndüğümde yani 9.gün sonra spor salonuna yazılıcam umarım hedef kiloya düşebilirim 55le baslangıc ilk hedef 48 sonra 46 düsünüyorum.Ayrıca sabah kalkar kalkmaz tartılıyorduk ben daha önce bunu rahatca yapabiliyordum wc ihtiyacımı giderebildiğim için ama simdi kalkar kalkmaz o ihtiyacı gideremediğim için tartılamıyorum ac karnına wc ihtiyacı karsılayabilcek bi kür biliyomusunuz?

su tabiki ılık ve bir iki damla limonlu 2 kupa su canım 15 dk sonra wc de olursun

Teşekkür ederim iyi dileklerinize...Bu arada spor konusunda örnek olmuşum haberim yok.:34:Oğlumu yollayım da spora tekrar döneyim bari,hazır sizleri de harekete geçirmişken...:13:

merabalar efes hanım

ben serbest gezen tavuk ve yumurtasını nerde bulcam bi fikir verirmisin

spor konusunda bende örnek alıyorum seni

Evet canim ben demistim yani sanki tahlillerin daha dogru cikar gibi geldi bana sonucta demir hapi kullanarak kanindaki demir oranini yukseltirsin diye dusundum. Bu arada bende tahlil yaptirmak istiyorum da her saglik ocagi yaparmi ki bu tahlili ve ne diyerek yaptircaksin tahlili merak ettim bizim saglik ocagi sagolsun yerinden kalkip muane etmeye bile pek tenezzul etmez de.
ben helvayı çok severim o yüzden balık da yesem yemiyorum, bir küçük parça helva beni asla tatmin etmez, bir anda yarım paketi yiyebilirim diye korkuyorum...
Canim helvadaki maksat yedigin baliktaki omega 3 den maksimum faydalanmak. Ama kimi arkadaslar helva yiyor kimisi iki kasik helvanin icine birkac kuru uzum atip yiyor kimiside kabak tatlisi yapip tahin ve ceviz dokup yiyor. Ben simdiye kadar helva yiyordum ama bu hafta kabak tatlisi yaptim tadi muthisti. Bu arada baligi her hafta sirf bu tahinden sebep yiyorum diyebilirim,ki ipin ucunu bende kaciriyorum.
merabalar efes hanım

ben serbest gezen tavuk ve yumurtasını nerde bulcam bi fikir verirmisin

spor konusunda bende örnek alıyorum seni

Canim efese sormussun ama ben cevap vereyim dedim. Ozgur tavuk bulursan yumurtasinida bulursun ama tabi benim gibi sehirde yasiyorsan ya organik veya ozgur tavuk yumurtasi yazan paketli urun alacaksin yada kalitesine guvendigin bi markaninkini. Ben keskin.... normal yumurta kullaniyorum.

Bugunku menume gelnce
Sabah, yarim cay badagindan olusan aksamdan islatilmis greckanin icine sarimsakli yogurt, ceviz ve dereotu yedim bir incir ile (tadini yinede begenmedim)
Aksamda, iki minik kase cam fistigi (cisss) iki tabaga yakin bulgurlu ispanak yedim yogurtlu

merhaba çok güzel kilo vermişsiniz, kaç ayda verdiniz bu kiloyu?, ben de aynı kilodayım şuan, dün başladım bu diyete...
Kilo verme hızı ve miktarı her metabolizmada farklıdır..doğru yoldayız devam:)
gunaydin arkadaslar. 6-7 aydir bu diyeti takip ediyorum ama tatli duskunlugum yuzunden bi turlu baslayamadim. aslinda ablam bu diyetle 3 ayda 10 kilo verdi. gozumun oninde canli sahitte var yaniO:-)O:-).... dun oylesine sabah karatay kahvaltisi yapiyim dedim hakkatende cnm ne tatli istedi nede aciktim. bu yuzdende bu diyeti yapmaya kesin kararligim artik. benide kabul ederseniz sevinirim.
Aramıza hoşgeldin kilolar yavsş yavaş gidecek:)
kızlar ben de 3 gün önce başladım, sabah kkk kahvaltısı yapıyorum akşam 17:00 gibi bir tatlı tabağı barbunya, bir yoğurt kasesi etli bamya ve bir kase yoğurt yedim iki gündür , hiç ama hiç acıkmıyorum, canım hiç tatlı istemiyor, ben de akşam yediğim tatlı ve abur cuburlar yüzünden kilo almıştım, şimdiki kilomu tam bilmiyorum, çünkü regl olmak üzereyim, bitince tartılacam, hergün ben de buraya yediklerimi yazacam , dün yürüş yapamadım aşırı yorgun olduğum için ama bugün yürüyecem inşallah...
Regl öncesi artış olması normal ! Doğru uygulanırsa eksilmek de ödülü oluyor.
kızlar bende size katılmak istiuorum. yeni üye oldum mesajımı göremedinizmi? biyerlerde yanlışlıkmı yaptım.
:14:
Hoşgeldin :)
ozaman ne yapmam gerekiyo şimdi. kilo bildirimlerilerini cumalarımı yapıyoruz?
Pt günü bildirim günümüz..
Küçük oğlumu pazar günü yolcu ediyoruz.Bu sıralar sporum düzensizleşti.Pazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum.:ssz:
:56: Sabah kkk,akşama doğru 2 lahmacun(aslında bir taneye izin var.),çay,biraz fıstık 2 kuru kayısı,birazdan az yoğurt yerim.
Ayrıldığın gibi kavuşursun inşallah.bazen düzen şaşıyor önemli olan kaldığımız yerden devam etmemiz...
kızlar bugun baslamıs bulunuyorum spor olarak jilliandan 6w6p yapmayı dusunuyorum okudugum ile döndüğümde yani 9.gün sonra spor salonuna yazılıcam umarım hedef kiloya düşebilirim 55le baslangıc ilk hedef 48 sonra 46 düsünüyorum.Ayrıca sabah kalkar kalkmaz tartılıyorduk ben daha önce bunu rahatca yapabiliyordum wc ihtiyacımı giderebildiğim için ama simdi kalkar kalkmaz o ihtiyacı gideremediğim için tartılamıyorum ac karnına wc ihtiyacı karsılayabilcek bi kür biliyomusunuz?
Hoşgeldin doğru yerdesin,bana nane limon ve arada bir form çayı iyi geliyor.boy kaç.?
2 günlük kaçamak gününden sonra bugün yeniden kkk ile başladım. Regl dönemimin gecikmesi ile yiyeceklere saldırmıştım :26:
Sanırım bu hafta pek kilo veremeyeceğim.
Zararın neresinden dönsen kardır.
merhaba kızlar , sabah güne 7 km yürüyerek başladım, kkk kahvaltısı yaptım çoook mutluyum…
:46:spor süper olmuş.
merhaba arkadaşlar bende karatay yapıyorum bugünkü menim
sabah;yarım domates yarım salatalık 1 yumurta az peynir
akşam;tarhana çorbası 1 kase
10 günden beri yapıyorum buğün tartıldım 1,5 kğ verdim.cumartesi günleri tartı günüm kızlar bu arada çok kötü grip oldum çok halsizim.
Canım öncelikle kitabı okumanı tavsiye ediyorum.!kahvaltıda 2 yumurta,kuruyemiş,2,3 günkurusu,zeytin,peynir yemen gerekiyor akşam da az yemişsin yoğurt,salata,et veya sebze yemeği olmalı.
Geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
Dün
Sabah:kkk

Öğlen:2 lahmacun

Akşam:1 tabak etli kabak,1 kase yoğurt.

Misafir vardı:(
Maalesef yemekten sonra çerez (cısss)ve 2 tane baklava(cısssss) ve biraz cıssss içtim.gelsin çantalar:( hatta ben kendime atayım.
:22: :22: :22:

Bu hafta düzeni tamamen bozdum, reglimde gecikti günde 10 dan fazla hurma yedim onunla bastirdim tatlı krizlerimi..hiç ümidim yok bu hafta :( 2 hafta sonra eşimin yanına gidicem edirnede asker..55 olmak istiyorum gidene kadar.iddaya girdik,bakalım verebilecekmiyim..uzun zamandır karatay yaptığım için vücudum bu tempoya alıştı veremiyorum eskisi gibi,2 hafta yediklerimin miktarını azalticam bide bole deniyim 1 ayı geçti aynı kilodayim motivasyon sıfır değişiklik yapmam şart kızlar..

Bugün sabah,kalkınca limonlu yeşil çay,2 ceviz,2 gün kurusu,1 incir,1 dilim peynir,3 zeytin,roka,turp,maydanoz limonlu,1 tatlı kaşığı keten tohumu,şimdide kakuleli türk kahvesi içiyorum
Öğlende,kapuska yemeği,keten tohumlu yogurt,salata yerim

Akşam sadece bitki çayı içiyorum bünye alıştı artık hiç acikmiyorum..

Herkese iyi pazar diliyorum . Geçen haftaya göre spor sayesinde tam 3 kilo verdim 😊😊 akşam 6 dam sonra bişey yemedim .kendime bahane üretmedim .revoflex ile çalıştım ve belim çok inceldi,herkese tavsiye ederim . Bahane yok artık ,hedefe son 8 kilo ☺️

Herkese iyi pazar diliyorum . Geçen haftaya göre spor sayesinde tam 3 kilo verdim 😊😊 akşam 6 dam sonra bişey yemedim .kendime bahane üretmedim .revoflex ile çalıştım ve belim çok inceldi,herkese tavsiye ederim . Bahane yok artık ,hedefe son 8 kilo ☺️

gerçekten tebrik ediyorum, harkasınız bugün 5. günüm bu diyette ve inanılmaz mutluyum, başarı hikayeleriniz beni heycanlandırıyor...

çok iyi vermişsin brova sana bende daha yeni başladım bana biraz yazarsan yaptıklarını sevinirim canım seninde başarılarının devamını dilerim ne yiyip içiyorsun ne kadar yiyiorsun bide bu bahsettiğin spor ne ben yürüyüş yapıyoru ben 10 günde 1,5 kilo verdim ve kilom çoooooooooooook kiloma göre az verdim sen ne kadar sürede verdin bu 3 kiloyu ve ben çok az yiyorum.

Öncelikle herkese teşekkür ederim . Ben bankada çalışıyorum . Geç biten mesailere rağmen kendime sana verdim.ilk işim ekliptik bisiklet aldım odama koydum . Daha sonra 35 tlye revoflex Aldım . Güne klasik karatay kahvaltısı ile başlıyorum . Öğle yemeği aramız çorba , zeytinyağlı yemek ve belki az bulgur pilavı yiyorum .ve olmaza olmaz ayran veya yoğurt.akşam üZeri saat 6 gibi bi yeşil elma . Gün içinde çay ve Türk kahvesi ise tamamen şekersiz.eve geliyorum saat sekiz gibi ortalama . Çok açsam bi kase yoğurt içine varsa evde örnek nohut yemeyi yağını süzüp, iki kaşık atıp yiyorum .yoksa maydonoz ve yoğurt ☺️ Saat 9 buçukta yirmi dakika bisiklet çeviyorum. 120 kere bel Twist sonrasında ise 5 dakik revoflex yapıyorum .yanş günlük ortalama 35 40 dakika spora ayırıyorum . Canım bişey yemek istediğine ise hemen spor yaparken Halim aklıma geliyor ve yemiyorum 😊😊 bı arada kpss için ders çalışıyorum ,hafta sonu kürsüm var .iStemek önemli .toplamd 11 kilo verdim ki geçen hafta yeniden başladım . Arada bıraktığım zaman dilimi içinde de kilo almadım . Sabit kaldım ☺️☺️☺️Önceden bir simit beni doyurmaZken şimdi ise çok geliyor .önce isteyin ve mutlaka spor yapın 😊😊😊💝💝

Back
X