Evet canim ben demistim yani sanki tahlillerin daha dogru cikar gibi geldi bana sonucta demir hapi kullanarak kanindaki demir oranini yukseltirsin diye dusundum. Bu arada bende tahlil yaptirmak istiyorum da her saglik ocagi yaparmi ki bu tahlili ve ne diyerek yaptircaksin tahlili merak ettim bizim saglik ocagi sagolsun yerinden kalkip muane etmeye bile pek tenezzul etmez de.
Canim helvadaki maksat yedigin baliktaki omega 3 den maksimum faydalanmak. Ama kimi arkadaslar helva yiyor kimisi iki kasik helvanin icine birkac kuru uzum atip yiyor kimiside kabak tatlisi yapip tahin ve ceviz dokup yiyor. Ben simdiye kadar helva yiyordum ama bu hafta kabak tatlisi yaptim tadi muthisti. Bu arada baligi her hafta sirf bu tahinden sebep yiyorum diyebilirim,ki ipin ucunu bende kaciriyorum.
Canim efese sormussun ama ben cevap vereyim dedim. Ozgur tavuk bulursan yumurtasinida bulursun ama tabi benim gibi sehirde yasiyorsan ya organik veya ozgur tavuk yumurtasi yazan paketli urun alacaksin yada kalitesine guvendigin bi markaninkini. Ben keskin.... normal yumurta kullaniyorum.
Bugunku menume gelnce
Sabah, yarim cay badagindan olusan aksamdan islatilmis greckanin icine sarimsakli yogurt, ceviz ve dereotu yedim bir incir ile (tadini yinede begenmedim)
Aksamda, iki minik kase cam fistigi (cisss) iki tabaga yakin bulgurlu ispanak yedim yogurtlu
bende şehirdeyim bulmam çok zor marketten bende keskin alıyodum teşekkür ederim cevabın için