Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Evet canim ben demistim yani sanki tahlillerin daha dogru cikar gibi geldi bana sonucta demir hapi kullanarak kanindaki demir oranini yukseltirsin diye dusundum. Bu arada bende tahlil yaptirmak istiyorum da her saglik ocagi yaparmi ki bu tahlili ve ne diyerek yaptircaksin tahlili merak ettim bizim saglik ocagi sagolsun yerinden kalkip muane etmeye bile pek tenezzul etmez de.

Canim helvadaki maksat yedigin baliktaki omega 3 den maksimum faydalanmak. Ama kimi arkadaslar helva yiyor kimisi iki kasik helvanin icine birkac kuru uzum atip yiyor kimiside kabak tatlisi yapip tahin ve ceviz dokup yiyor. Ben simdiye kadar helva yiyordum ama bu hafta kabak tatlisi yaptim tadi muthisti. Bu arada baligi her hafta sirf bu tahinden sebep yiyorum diyebilirim,ki ipin ucunu bende kaciriyorum.

Canim efese sormussun ama ben cevap vereyim dedim. Ozgur tavuk bulursan yumurtasinida bulursun ama tabi benim gibi sehirde yasiyorsan ya organik veya ozgur tavuk yumurtasi yazan paketli urun alacaksin yada kalitesine guvendigin bi markaninkini. Ben keskin.... normal yumurta kullaniyorum.

Bugunku menume gelnce
Sabah, yarim cay badagindan olusan aksamdan islatilmis greckanin icine sarimsakli yogurt, ceviz ve dereotu yedim bir incir ile (tadini yinede begenmedim)
Aksamda, iki minik kase cam fistigi (cisss) iki tabaga yakin bulgurlu ispanak yedim yogurtlu

bende şehirdeyim bulmam çok zor marketten bende keskin alıyodum teşekkür ederim cevabın için

Öncelikle herkese teşekkür ederim . Ben bankada çalışıyorum . Geç biten mesailere rağmen kendime sana verdim.ilk işim ekliptik bisiklet aldım odama koydum . Daha sonra 35 tlye revoflex Aldım . Güne klasik karatay kahvaltısı ile başlıyorum . Öğle yemeği aramız çorba , zeytinyağlı yemek ve belki az bulgur pilavı yiyorum .ve olmaza olmaz ayran veya yoğurt.akşam üZeri saat 6 gibi bi yeşil elma . Gün içinde çay ve Türk kahvesi ise tamamen şekersiz.eve geliyorum saat sekiz gibi ortalama . Çok açsam bi kase yoğurt içine varsa evde örnek nohut yemeyi yağını süzüp, iki kaşık atıp yiyorum .yoksa maydonoz ve yoğurt ☺️ Saat 9 buçukta yirmi dakika bisiklet çeviyorum. 120 kere bel Twist sonrasında ise 5 dakik revoflex yapıyorum .yanş günlük ortalama 35 40 dakika spora ayırıyorum . Canım bişey yemek istediğine ise hemen spor yaparken Halim aklıma geliyor ve yemiyorum 😊😊 bı arada kpss için ders çalışıyorum ,hafta sonu kürsüm var .iStemek önemli .toplamd 11 kilo verdim ki geçen hafta yeniden başladım . Arada bıraktığım zaman dilimi içinde de kilo almadım . Sabit kaldım ☺️☺️☺️Önceden bir simit beni doyurmaZken şimdi ise çok geliyor .önce isteyin ve mutlaka spor yapın 😊😊😊💝💝

ne kadar sürede verdin 11 kğ mı.

sabah: kkk kahvaltısı yaptım, az önce 5 adet köfte , pancarlı marul salatası ve bir kase cacık yedim,sabahtan artan kuruyemişlerimi de akşam yedim , 1,5 lt su içtim şimdiye kadar,
1 saat yürüyüş bandında hızlı tempoda yürüdüm

merabalar efes hanım

ben serbest gezen tavuk ve yumurtasını nerde bulcam bi fikir verirmisin

spor konusunda bende örnek alıyorum seni
Ben de bulamıyorum serbest gezen tavuk ve yumurtasını,marketten alıyoruz artık ne yapalım.Sporu herkese tavsiye ediyorum.Bakın ben emekliyim evdeyim,vaktim var.Ama Moonauspicios,hem çalışıyor,hem de işten sonra üşenmeyip spor yapıyor,iyi bir örnek o da.

Bu hafta düzeni tamamen bozdum, reglimde gecikti günde 10 dan fazla hurma yedim onunla bastirdim tatlı krizlerimi..hiç ümidim yok bu hafta :( 2 hafta sonra eşimin yanına gidicem edirnede asker..55 olmak istiyorum gidene kadar.iddaya girdik,bakalım verebilecekmiyim..uzun zamandır karatay yaptığım için vücudum bu tempoya alıştı veremiyorum eskisi gibi,2 hafta yediklerimin miktarını azalticam bide bole deniyim 1 ayı geçti aynı kilodayim motivasyon sıfır değişiklik yapmam şart kızlar..
Bence stres yapma.Kafaya taktıkça vereceğin varsa bile ters tepebilir.Kilo ne kadar azsa,kilo verme hızı da az oluyor sanırım.Yine de bir değişiklik yap bakalım,belki fayda eder.

Oğlumu yolladım bakalım.:40:
:56: Sabah kkk,akşam kuru fasulye,yeşillik,bir havuç,yoğurt.
Sabah tartıda yüzüm güldü,inşallah yarına artmaz.:15:

Öncelikle herkese teşekkür ederim . Ben bankada çalışıyorum . Geç biten mesailere rağmen kendime sana verdim.ilk işim ekliptik bisiklet aldım odama koydum . Daha sonra 35 tlye revoflex Aldım . Güne klasik karatay kahvaltısı ile başlıyorum . Öğle yemeği aramız çorba , zeytinyağlı yemek ve belki az bulgur pilavı yiyorum .ve olmaza olmaz ayran veya yoğurt.akşam üZeri saat 6 gibi bi yeşil elma . Gün içinde çay ve Türk kahvesi ise tamamen şekersiz.eve geliyorum saat sekiz gibi ortalama . Çok açsam bi kase yoğurt içine varsa evde örnek nohut yemeyi yağını süzüp, iki kaşık atıp yiyorum .yoksa maydonoz ve yoğurt ☺️ Saat 9 buçukta yirmi dakika bisiklet çeviyorum. 120 kere bel Twist sonrasında ise 5 dakik revoflex yapıyorum .yanş günlük ortalama 35 40 dakika spora ayırıyorum . Canım bişey yemek istediğine ise hemen spor yaparken Halim aklıma geliyor ve yemiyorum 😊😊 bı arada kpss için ders çalışıyorum ,hafta sonu kürsüm var .iStemek önemli .toplamd 11 kilo verdim ki geçen hafta yeniden başladım . Arada bıraktığım zaman dilimi içinde de kilo almadım . Sabit kaldım ☺️☺️☺️Önceden bir simit beni doyurmaZken şimdi ise çok geliyor .önce isteyin ve mutlaka spor yapın 😊😊😊💝💝

gerçekten hayran kaldım sana

Bence stres yapma.Kafaya taktıkça vereceğin varsa bile ters tepebilir.Kilo ne kadar azsa,kilo verme hızı da az oluyor sanırım.Yine de bir değişiklik yap bakalım,belki fayda eder.[/QUOTE]

Tşk ederim cnm desteğin için,son kalan 5-10 kilo ne zor gidiyormus .sabredicem inş vermeye başlarım.bugün 2 saat tempolu yürüyüş yaptım az yedim yarın inş tartiya yansır.

Oğlumu yolladım bakalım.:40:
:56: Sabah kkk,akşam kuru fasulye,yeşillik,bir havuç,yoğurt.
Sabah tartıda yüzüm güldü,inşallah yarına artmaz.:15:

Allah kavustursun universiteye mi gidiyor oglun yoksa askere mi? Bu arada benimde sabah yuzum guldu tartida bakalim yarina ne olacak.

Sabah, iki kase cam fistigi biraz badem, iki yumurta, bir incir, kefir
Aksam, icebildigim kadar tavuk suyu corba bol limonlu karabiberli

Bisey yiyince nedense bazen dur diyemiyorum kendime fistiga takmistim sabah aksam derken nihayet bitti... incirimde bitti... :((

yüzde hesaplama
bu hafta verilen kilo(kg cinsinden)/geçen haftaki kiloX100

1. efes yaptı
2. avşarlı75 yaptı
3. afatmas yapmadı
4. capadocia yaptı
5. gurbet-izm yaptı
6. ilbatum yaptı
7. badelem yok
8. huzis yaptı
9. edut yok
10. nergis123 yok
11. goncagül-ce yok
12. İnar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom
ria
hopisu
alanis
redddd
lizbeth
emriye
talhagizem
pekmez

Cordoba00
Gezelim
Moonauspicios
CANANSU60
Tienen
Ayseyas
Bubble

Geçen hafta sıra İNAR80 de idi ama kendisinden ses gelmeyince ben hazırladım.sıradakilerin de sesi çıkmıyor.! BİCNV görünmezse HEDEF60 sırada.

Son düzenleme:
Aa muzmu cok sevindim o zaman haftada 6 gün muz yerim :))

hergün muz yemek ne kadar doğru dersen, arada yememiz gerekiyor. ama sen sağlıklı beslenmeye istekli bir kişi olarak yurt şartlarında elinden geldiğince yapmaya çalışıyorsun. yoğurt olabilir, bol kuruyemiş filan. aslında paket ürünler tüketmiyoruz ama, sen yurtta yoğurduda dışarıdan alacağın için ton balığı falan olabilir. herzaman kullanabileceğiniz bir buzdolabı var mı? çünkü hoca kahvaltı için yetişemezsek ne yapalım gibi bir soruya; hiç bişey yapamıyorsanız 8-10 yumurtayı önceden haşlayın buzdolabına dizin evden çıkarken 2 tanesini cebinize atın yolda yada işte yersiniz demişti. sende yemakhaneden birkaçtane fazla alırsın. nasılolsa yumurtayı sevmeyen arkadaşların vardır onlarınkileri falanda alır haftaiçi tüketirsin.

çok iyi vermişsin brova sana bende daha yeni başladım bana biraz yazarsan yaptıklarını sevinirim canım seninde başarılarının devamını dilerim ne yiyip içiyorsun ne kadar yiyiorsun bide bu bahsettiğin spor ne ben yürüyüş yapıyoru ben 10 günde 1,5 kilo verdim ve kilom çoooooooooooook kiloma göre az verdim sen ne kadar sürede verdin bu 3 kiloyu ve ben çok az yiyorum.

az yemek yerseniz kilo veremezsiniz. öncelikle gözünüz sonra mideniz doymalı(ki bu karatay beslenme şekliyle mümkün) beyin besinvar diyerek kıtlık durumundan çıkmalı. sonrasında kilo vermeyi engelleyen ne gibi etkenler var bunlara bakılabilir.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben yıne adet oldu (ayın 05 ınde ve 31 ınde bende anlamış değlim) onun için kendımı kotu hissetmemek için tartılmadım

Allah kavustursun universiteye mi gidiyor oglun yoksa askere mi? Bu arada benimde sabah yuzum guldu tartida bakalim yarina ne olacak.
((
Üniversiteye canım.Küçük bu yıl başladı,büyük de bitirme safhasında.
İlk kilo bildirimini ben yapayım.
rumuz: 15efes25
başlangıç: 8 nisan
başlangıç kilo: 81.5
geçan hafta: 69.3
bu hafta: 68.8

fark:-500 gr
toplam fark:12.7kg
yüzde:%-0.721
spor: bir-iki gün jillian,

canım bu revoflex i hangi siteden aldın özelden yazabilirsin ben nerden alacağıma karar veremedim

canım özel mesaj atamadım ama ben hepsiburada.com aldım:) 2 günde geldi ve kesinlikle tavsiye ediyorum :) zaten göbek problemim fazla
yoktu ama yandan bakınca bi düzelme ve ; belimde incelme meydana geldi.. sporu haftada 1 gün arayla yaptım ama bu hafta herghün yapmayı hedefliyorum)

Back
X