Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bayıldım sizeeeee . çok güzel olmuş şiirleriniz.
capadokya yada gurbet_izm söylemişti galiba, yavaş yavaş normal beslenmeye mi geçiyor anlaşılmıyor diye, kilo çizelgelerimizi güncel tutalım kii birbirimizi takip etmek açısından pratik olsun.

Evet dogru cizelgeniz vardi ama ben tabletten giriyorum ve gormuyorum cizelgeleri ne yazikki.

Bugun kahvaltiya misafirim vardi aksam yemegede kaldilar bugunku menum

Sabah, kisir, mor lahana salatasi, yumurta, ceviz, peynir birazda hurma yedim baska yedimmi hatirlamiyorum
Aksam, hamsi tava (karatayla ilgisi yoktu hem misir unu hem aycicek yagindaydi), tarhana corbasi, salata, tahinli cevizli kabak tatlisi (biraz fazla yedim ama oftan gelmis bi kabakti)

ben kendimi bildiğim bileli kilolarla savaşıyordum balık etli kadındım takii son 6 aya kadar kızımın doğumundan sonrada aldığım kilolar canıma tak ettti o kadr çok diyetler denedim belki sonu gelseydi olumlu sonuç alıcaktım ama nefsimi tutamadım sanırım :) bi gün arkadasım aktarcıdan bi zayıflama macunu önerdi bana bende şu cvbı vermiştim ya o kadar cok kilo kontrol hapı kullandım artık inanmıyorum dedim lahana diyeti sogan suyu dıyetı maydonuz suyu dıyetı altın cılek hapı mourses hapı ... vb bunların hepsini denemiştim daha sonra bana iddaya girelim dedi ve gittim o macunu aldım aktardan şu an 24 kilo verdim kendimi kuş gibi hiseediyorum kızlar şunu söylemeliyim ki bikini giymek harika bişeymiş :) umarım tüm balık etli kızlarımız birer altın kız olup zayıflarlar :)

ben kendimi bildiğim bileli kilolarla savaşıyordum balık etli kadındım takii son 6 aya kadar kızımın doğumundan sonrada aldığım kilolar canıma tak ettti o kadr çok diyetler denedim belki sonu gelseydi olumlu sonuç alıcaktım ama nefsimi tutamadım sanırım :) bi gün arkadasım aktarcıdan bi zayıflama macunu önerdi bana bende şu cvbı vermiştim ya o kadar cok kilo kontrol hapı kullandım artık inanmıyorum dedim lahana diyeti sogan suyu dıyetı maydonuz suyu dıyetı altın cılek hapı mourses hapı ... vb bunların hepsini denemiştim daha sonra bana iddaya girelim dedi ve gittim o macunu aldım aktardan şu an 24 kilo verdim kendimi kuş gibi hiseediyorum kızlar şunu söylemeliyim ki bikini giymek harika bişeymiş :) umarım tüm balık etli kızlarımız birer altın kız olup zayıflarlar :)

Nişanlı gözüküyorsunuz, çocuğunuz kısmı boş bırakılmış ama doğum sonrası aktardan aldığınız macunla 24 kilo verdiniz:ssz:
Ve o kadar mutlu oldunuz ki hemen sitemize üye olup diyet topiklerini tek tek gezip aynı mesajı yazarak mutluluğunuzu paylaştınız.
Anladım ben sizi:51:

Offf moralim çok bozuk kizlar bugün baharlik birşeyler alayim kendime dedim ama hicbisey bulamadim 46 beden bile zor oldu üzerime oturdu:( off hic bisey yakismiyo:'( elim bos dondum ama çok hirslandim :\ bbugünkü menüm

Sabah: 11:00 da KKK
Aksam: 16:30 izgara köfte,bir kase yoğurt,bir tabakta dünden kalan kuru kabak yemeği, gün içinde bol su

38 Beden alacağın günleri düşün. çok yakında :34:

evet ben elma tipliyim malesef :43: ya diyet yaparken aklıma takılan çok şey oldu ama burada yazmak hiç aklıma gelmemişti buradaki arkadaşlar meyve yemekten bahsediyor meyvede yasaklılardan değilmiydi

meyve yasak değil. meyveden de alacağımız vitaminler var. ama meyveyi sınırlı tüketiyoruz. mevsim meyvesi olacak, bütün olarak yenecek (yani suyu sıkılmış şekilde değil) son olarak da kahvaltı öğününde tüketilecek. Glisemik indeksi düşük (yani 50'nin altında) olan meyvelerden seçmeye özen göstereceğiz bir de :34:

Reklam amaçlı üyelik diyorsunuz zaten. Sağolun biz diyetimizle mutluyuz. Macunla, hapla, ilaçla işimiz yok.

Son düzenleme:
Selam kızlar ben son bir yıldır karatay diyeti yapıyordum 12 kilo verdim 2 aya yakın bir zaman önce bıraktım ve yine kilo almaya başladım 5 kilo kadar aldımda şimdi yavaştan yeniden başlamak istiyorum benim sorum bu diyetle kilo verenlere olucak ben hep bacak ve kalçadan kilo verdim 2 ayda bir pantalon bedenim değişti ama bel ve karın bölgesi olduğu gibi duruyor itiraf etmelimki diyet yaptığımı söylediğim zamanlarda bile dört dörtlük uymamıştım bu beslenme planına çok kaçamak yaptım bu gün kardeşimle konuştuk oda hep bacak ve kalçadan kilo verdiğini söyledi sizleredemi öyle oldu bana bel ve karın bölgesini inceltecek bir diyet lazım

bildiğim kadarıyla karatay diyeti göbek ve bel bölgesi için en etkili diyetlerden biri. sadece şöyle bir tahmin yürüttüm: ilk önce karın içi yağlanması yaşıyoruz belimiz kalınlaşıyor sonra göbek ve basenler şeklinde gidiyor. dolayısıyla en son alınan yağlar ilk önce gidiyor en sona göbek, bel ve karın içi yağları kalıyor. bunlarda eski yerleşen yağlar olduğu için çok daha uzun zamanda gidiyor.
bilgisi olan arkadaşlarım beni düzeltirlerse sevinirim.

Offf moralim çok bozuk kizlar bugün baharlik birşeyler alayim kendime dedim ama hicbisey bulamadim 46 beden bile zor oldu üzerime oturdu:( off hic bisey yakismiyo:'( elim bos dondum ama çok hirslandim :\ bbugünkü menüm

Sabah: 11:00 da KKK
Aksam: 16:30 izgara köfte,bir kase yoğurt,bir tabakta dünden kalan kuru kabak yemeği, gün içinde bol su

1 aya kadara 1 beden düşersin. istersen ölçünü al hemen bugün. 21 martta tekrar ölç. aradaki farkı göreceksin. çünkü yağ hücreleri kapladığı hacim kadar ağır değildir. dolayısıyla az miktar kilo bile verse daha çok vermiş gibi görünürsün.
hatta ölçülerini ister şimdi ister karşılaştırma esnasında yayınla, sana motivasyon olur.

evet ben elma tipliyim malesef :43: ya diyet yaparken aklıma takılan çok şey oldu ama burada yazmak hiç aklıma gelmemişti buradaki arkadaşlar meyve yemekten bahsediyor meyvede yasaklılardan değilmiydi

hayatımızda kilo verme derdi olmasa meyveyide rahatlıkla tüketirdik. karatay diyeti aslında bir yaşam şekli olduğu için belli öğün ve porsiyonlarda meyve tüketebiliyoruz. kilo verme döneminde olanlar hızlı kilo vermek için yemeseler daha iyi olur.

38 Beden alacağın günleri düşün. çok yakında :34:

İnşaallah 38 hayal gibi şuan:(

1 aya kadara 1 beden düşersin. istersen ölçünü al hemen bugün. 21 martta tekrar ölç. aradaki farkı göreceksin. çünkü yağ hücreleri kapladığı hacim kadar ağır değildir. dolayısıyla az miktar kilo bile verse daha çok vermiş gibi görünürsün.
hatta ölçülerini ister şimdi ister karşılaştırma esnasında yayınla, sana motivasyon olur.

Olculerimi aldim:( bir ay sonra karsilastirmali olarak yayinlayacagim..Cok tesekkur ederim acayip moral oldun lenevacim:*

.

merhabalar :3:

sabah bir şey yiyemediğim için akşam karatay kahvaltısı yaptım
2 rafadan yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, 1 çay bardağı ceviz, 4 gün kurusu kayısı, çay

benim gibi yeni başlayan var mı aranızda :61:

Son düzenleyen: Moderatör:
cevap verenlere teşekkürler ben 1 seneye yakın sık sık kaçamak yaparak bu diyeti uyguladım ve de çoooook memnunum ama şimdi yeniden kilo aldım kışın tatlı krizlerime mani olamıyorum bir türlü ama tekrar başlıyorum şu an itibariyle benim isteğim şu karnımdaki ve yanımdaki yağlardan kurtulmak Allah yar ve yardımcımız olsun

sabah 10.30: 1 simit (cıssss) 1 dilim peynir

akşam 18.30: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, salata

spor: 1 saat (62 dk) yürüyüş

Canan Karatay Hoca'nın bir lafı var "Günde 5 km yürüyün ne yerseniz yeyin" Ben de bu sabah simit yediğim için akşam 5.5 km yürüdüm :9::9::8::10:

merhabalar :3:

sabah bir şey yiyemediğim için akşam karatay kahvaltısı yaptım
2 rafadan yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, 1 çay bardağı ceviz, 4 gün kurusu kayısı, çay

benim gibi yeni başlayan var mı aranızda :61:

Neredeyse her gün yeni birileri katılıyor aramıza. Burada birşey yazmayıp sadece takipte kalarak diyet yapanlar olduğundan da eminim. Başlangıçta daha hızlı kilo veriliyor, bu da motive olmanı sağlar.

Neredeyse her gün yeni birileri katılıyor aramıza. Burada birşey yazmayıp sadece takipte kalarak diyet yapanlar olduğundan da eminim. Başlangıçta daha hızlı kilo veriliyor, bu da motive olmanı sağlar.

ne güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin :24:

ne güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin :24:

Ağustos ayında 70 kg ile başladım Aralık ayında 60'ı gördüm. Daha sonra 59,5 kg'a indim ama geçtiğimiz hafta ve ondan önceki hafta dikkat etmediğim için 61,5 kg'a çıktım. Bu hafta sıkı tutuyorum diyeti ve sporu. Bakalım Pazartesi emeğimin karşılığını görecek miyim?

Ağustos ayında 70 kg ile başladım Aralık ayında 60'ı gördüm. Daha sonra 59,5 kg'a indim ama geçtiğimiz hafta ve ondan önceki hafta dikkat etmediğim için 61,5 kg'a çıktım. Bu hafta sıkı tutuyorum diyeti ve sporu. Bakalım Pazartesi emeğimin karşılığını görecek miyim?

Spor olarak ne yapıyorsun yürüyüş mü yoksa spor salonuna mı gidiyorsun ? :31:

bugünkü menüm....
sabah:menemen peynir zeytin çiğ fındık
akşam:mezgit balığı çorba salata....
bugün hastane çarşı derken neredeyse üç saat yürüdüm....

Back
X