Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bende yeni üyeyim 20 nisanda nişanım var boy 172 kilo 86:-( yaş 22 aacil kilo vermek istiyorum canan karatay diyetinde kısaca neler yapmalıyım?sözümde elbise aldım ancak 42 beden oldu çook beğendiklerim bedeni yok diyen kızlara sinir olduğumla bakakaldım çok acı bir durum lütfen bana yardımcı olun :43:

Son düzenleme:
Cok sagolun. Bugunum cerrahpasa acilde gecti ne yazikki kizimin kolu kirilmis. Alciya alindi uc hafta duracak. İcim parcalandi cok agladi kolunu cektiler yerine getirmek icin bizi odaya almadilar yavrum icerde biz babasiyla disarda agladik ne zorms evladinin basina bisey gelmesi. Allah kimsenin basina vermesin.menumse bugun cok karisik oldu sabah karabugdayli karisimimdan yemistim aksama da ancak tarhana corba ve salata yiyebildim oda hastaneye yakin oturan gorumcemde vevsaat ona geliyordu sanirim bilmiyorum.

capadokya geçmiş olsun canım yaa. insanın evladı canı. tez zamanda iyileşmesi ümidiyle.. sağlıcakla kalın.
:31:

çok azimli gördüm seni ne güzel. iyi haberleri bekliyoruz :72:

cnm ne zamndır istedğim kiloya ineyim diye uğraşıyorum araya ya eve gitme işim çıkıyor ya da kemal yanıma geliyor.tüm beslenme düzenm bozuluyor (onlarla beraber olmak ayrı mutluluk yanlış anlaşılmasın). kilo alıyorum vs vs. baharda çok fazla tatil yok Allahtan :)) hedefim mayıs ortasına geldğimde idealime kavuşmk.en kötü ihtimalle hedefe yaklaşmk :))

senin nasıl gidiyor lawyer ?? geçmişi çok okuyup bildirimini takip edemedm kusura bakma.haftasonu bile kursum var okulda.haftaiçi yine aynı yoğunluk..

Cok sagolun. Bugunum cerrahpasa acilde gecti ne yazikki kizimin kolu kirilmis. Alciya alindi uc hafta duracak. İcim parcalandi cok agladi kolunu cektiler yerine getirmek icin bizi odaya almadilar yavrum icerde biz babasiyla disarda agladik ne zorms evladinin basina bisey gelmesi. Allah kimsenin basina vermesin.menumse bugun cok karisik oldu sabah karabugdayli karisimimdan yemistim aksama da ancak tarhana corba ve salata yiyebildim oda hastaneye yakin oturan gorumcemde vevsaat ona geliyordu sanirim bilmiyorum.
Geçmiş olsun canım.Kolay değil yaşadıkların.Bu durumda diyeti filan düşünme.Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah yavrun.

Bende yeni üyeyim 20 nisanda nişanım var boy 172 kilo 86:-( yaş 22 aacil kilo vermek istiyorum canan karatay diyetinde kısaca neler yapmalıyım?sözümde elbise aldım ancak 42 beden oldu çook beğendiklerim bedeni yok diyen kızlara sinir olduğumla bakakaldım çok acı bir durum lütfen bana yardımcı olun :43:

hoşgeldin aramıza morpapatya.nisan yakın fakat deneyimlerime dayanarak şunu söyleyim karatay diyeti öyle çok hızlı kilo verdiren bi diyet değil.yavaş yavaş veriyorsun tabi bozduğun zamnlarda bile çok fazla kilo almıyorsun.işin özü 3 beyazdan uzak durmaya dayanıyor ama kilo vermek isteyenler için uzak durulması gerek bazı yiyecekler de var: patates,pirinç gibi.. en güzeli aşağıdaki linkten kitabı incelemen,okuman ya da kitapçıdan satın alman.okuyup işin mantığını almak seni daha çok bilgilendirir ve motive eder.sağlık açısından ne kadr zararlı şeyler yediğimizi fark etmeni sağlar.kopuş kolay olsa da diyetten geri dönüp yanlışı görmen bir o kadar kolaydır.sporla,yürüyüşle desteklemeyi de unutma cnm.burayı takip et cnm..her gün hangi yemekleri yapıp yediğimzi,hangi sporları yaptğımızı okur soracakların yine de varsa sorarsın.haftalık bildirmimiz ve aylık yarışmalarımz var iyi birer motive aracı olabilir.

http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf kolay gelsn...

cnm yaa üzüldm okurken.çok büyük geçmiş olsun...

huzis,6 Week, Six Pack e geçeceksin sanırım,tecrübelerini paylaşmak istersen,egzersiz bölümünde bir topik var.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692965

sabah : kkk

öğle: kabak yemeği + yoğurt

akşam : çorba +salata + yoğurt (plan bu yemek hazır )

şimdiye kadr 1 lt su içtim 2 lt hedefim var bakalım :))

Anladım uzun vadede kilo vermek yaşam tarzı bu yani ... Peki nişana kadar neler yapabilirim en azından bi 10 kilo versem:2:lütfen bildiklerinizi paylaşın kızlar sadece ben miyim bu kötü durumdaaa yani kilolu acil kilo vermek isteyen:2:
İŞİN KÖTÜ YANI bu göbekle beni hamile sanmaları:5::5:

Son düzenleme:
Anladım uzun vadede kilo vermek yaşam tarzı bu yani ... Peki nişana kadar neler yapabilirim en azından bi 10 kilo versem:2:lütfen bildiklerinizi paylaşın kızlar sadece ben miyim bu kötü durumdaaa yani kilolu acil kilo vermek isteyen:2:
İŞİN KÖTÜ YANI bu göbekle beni hamile sanmaları:5::5:

cnm dert etme o linkten kitabı oku ve hemn uygulamaya başla.metabolizman hızlıysa istedğin sonucu alabilirsin nisana kadr 10 kg verebilirsn belki.bünyeye göre değişiyor.bazı arkadaşların sonuçlarından görüyoruz 1 ayda 4-5 kg verebiliyor.erkek arkadaşım 2 ayda 8 kg verdi.çok da kasmadı kendini.vakit kaybetme git gide daralıyor zamanın.bi an önce yola koyul... :)))

huzis,6 Week, Six Pack e geçeceksin sanırım,tecrübelerini paylaşmak istersen,egzersiz bölümünde bir topik var.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692965

cnm evet yarın inş bu egzersize başlıcam.2 video buldum nette.normalde sanırım 6 video olmalıymış ama bulamadım.verdğin linki incelicem cnm,tecrübelerimi yazarım orayainş.nasıl gidiyor cnm senin??yarıyıl tatilinde bozdum azıcık ucundan.azimle devam edenlerden misn sen de? ramazanda ne yapacaz ya Efes :((( ben çok korkuyorum.oruç tutmaya başladğımdan beri ( 6.sınıf) hep kilo alıyorum ramazanlarda.en korkulu kabuslarımdan biri sahurda iyiyip uyumak ve akşam deli gibi yemek. :18: :18:

cnm evet yarın inş bu egzersize başlıcam.2 video buldum nette.normalde sanırım 6 video olmalıymış ama bulamadım.verdğin linki incelicem cnm,tecrübelerimi yazarım orayainş.nasıl gidiyor cnm senin??yarıyıl tatilinde bozdum azıcık ucundan.azimle devam edenlerden misn sen de? ramazanda ne yapacaz ya Efes :((( ben çok korkuyorum.oruç tutmaya başladğımdan beri ( 6.sınıf) hep kilo alıyorum ramazanlarda.en korkulu kabuslarımdan biri sahurda iyiyip uyumak ve akşam deli gibi yemek. :18: :18:
Bir ara benim de canım bir şeyler istedi,bu ay regl olamadığımdan sanırım bir şişkinliğim vardı.Ama kendime geldim artık bu hafta güzel verdim.İnşallah ramazanı da hayırlısıyla atlatırsın canım.

Merhaba :3:

sabah: 2 rafadan yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, 1 çay bardağı ceviz, 4 kayısı,çay

akşam: mercimek çorbası,kıymalı yumurta, barbunya, semizotlu yoğurt, salata(havuç ve kara lahana)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah 10.30 peynirli omlet ve zeytin

Aksam 17.00 pidesiz İskender ve salata

Spor: 30 dk yürüyüş

cnm 2-3 gündür karataya tekrar başladım.jillianın sayfasına üye oldum orada istedğim kiloya ulaşabilmem için günlük 930 kalori almam gerektğini söylüyordu anket.karataya göre besleniyorum ve kalori cetveli var(online bi site.yiyecekler orda var.tıklıyorum besinleri.günlük almam gerekeni geçersem uyarıyor) oradan da onu hesaplıyorum.3 gün önce 54.4 kg geliyordum bu sabah itibariyle 53.3 kg oldum.(ödem atmak kolay da görecem sonucu hep vererek devam edecek miyim)belkide başlarda bi yerden sonra kilo veremiyor olmamın nedeni yakamayacağımdan fazla kalori alıyor olmamdır.bakalım bu yöntemle nasıl bir sonuç alacağım.paylaşırım sonra.:54: jillianda da six week six pack abse başlıcam ptesi.yarın saçlarıma kına yapacağım sabahtan.o yüzden spora başlayacamayacağım :26:

HUZİS iyi akıl etmişsin kalori hesabını işe koşmakla..
bende kendi deneyimlerimle anladım ki Karatayla doyana kadar yemek serbest olmamalı-en azından benim için- ben Karataya uygun beslenip porsiyonlarımı büyük tutuyorr ve kilo veremiyordum. aç kalmadan zayıflanılmıyor arkadaş... Karataya ara verip yeniden başladığım hafta -ki kaçamakları bol bir hafta geçirdim- kaçamaklarım için kendimi cezalandırıp aç kalddım ve o hafta da verebildim.
sonuç olarak öğünlerimi azaltma yoluna girdim ve önümüzdeki hafta okulumuzda ayrobik-plates-step içeriklşi bir spor programı başlayacak bende katılmayı düzenli-hoca eşli,ğinde- spor yapmayı planlıyorum bakalım..:kkk:

cnm yaa üzüldm okurken.çok büyük geçmiş olsun...

Geçmiş olsun canım.Kolay değil yaşadıkların.Bu durumda diyeti filan düşünme.Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah yavrun.

capadokya geçmiş olsun canım yaa. insanın evladı canı. tez zamanda iyileşmesi ümidiyle.. sağlıcakla kalın.
:31:

geçmiş olsun....

Geçmiş olsun capadokya...

Mönüm

Sabah:kkk

Akşam:balık,salata,3 dilim elma

Cok sagolun arkadaslarim gercekten zormus, gerci suan keyfi yerinde kosusturup duruyor ama alcili kolu yukarda durmasi gerekiyormus kan toplamamasi icin bu da bebeklerde cok zor oluyor.

Bugunku menum ise soyle
Sabah, iki dilim et, az yogurt, domates, iki uc adet ceviz yedim sanirim
Aksamda, patlican yemegi, domates salatasi yedim.

sabah 10.30: 1 simit (cıssss) 1 dilim peynir

akşam 18.30: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, salata

spor: 1 saat (62 dk) yürüyüş

Canan Karatay Hoca'nın bir lafı var "Günde 5 km yürüyün ne yerseniz yeyin" Ben de bu sabah simit yediğim için akşam 5.5 km yürüdüm :9::9::8::10:

seni kaçamak yaparken pek göremiyoruz zaten. telafide etmişsin. zaten de 2 öğün yiyorsun.

Bugün kilo bildirim günü...henüz kimseden ses çıkmadı,listeyi kim hazılayacaktı kızlar..?

Felluz
Geçen hafta:77,5
Bu hafta:77,5
Fark:0
Yüzde:yok
Toplam verilen kilo:9.5 kg
Spor:2 kere yürüyüş
Boy:163

Bu hafta istediğim sonucu alamadım...misafirlikler beni mahvetti...tek tesellim bu hafta misafirlik yoğunluğu daha az:)

cnm 2-3 gündür karataya tekrar başladım.jillianın sayfasına üye oldum orada istedğim kiloya ulaşabilmem için günlük 930 kalori almam gerektğini söylüyordu anket.karataya göre besleniyorum ve kalori cetveli var(online bi site.yiyecekler orda var.tıklıyorum besinleri.günlük almam gerekeni geçersem uyarıyor) oradan da onu hesaplıyorum.3 gün önce 54.4 kg geliyordum bu sabah itibariyle 53.3 kg oldum.(ödem atmak kolay da görecem sonucu hep vererek devam edecek miyim)belkide başlarda bi yerden sonra kilo veremiyor olmamın nedeni yakamayacağımdan fazla kalori alıyor olmamdır.bakalım bu yöntemle nasıl bir sonuç alacağım.paylaşırım sonra.:54: jillianda da six week six pack abse başlıcam ptesi.yarın saçlarıma kına yapacağım sabahtan.o yüzden spora başlayacamayacağım :26:

maşşalllah bu ne enerji. vallahi okurken bile benim tempom yükseldi. bakalım nasıl sonuçlar alacaksın.inşallah istediğin olur.kolay gelsin

Back
X