Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Capadokyacim çok geçmiş olsun..

Bugünkü menüm
Sabah: KKK 1 yurta yerine muz yedim
Aksam.2 tabak kiymali mercimek yemeği, salata...
Gün içerisinde oda sicakliginda limonlu tarcinli karanfilli su 3 litre.spor: dip köse bucak ev temizliği utu camasir :)ama cok ter attim;)

kim demişti hatırlamiyorum. hem çok titiz bir hanım olun, sonra kendinizin temizlikçisi kendiniz olun. hem paranız cebinizde kalsın, hemde manken gibi olun

Cok sagolun. Bugunum cerrahpasa acilde gecti ne yazikki kizimin kolu kirilmis. Alciya alindi uc hafta duracak. İcim parcalandi cok agladi kolunu cektiler yerine getirmek icin bizi odaya almadilar yavrum icerde biz babasiyla disarda agladik ne zorms evladinin basina bisey gelmesi. Allah kimsenin basina vermesin.menumse bugun cok karisik oldu sabah karabugdayli karisimimdan yemistim aksama da ancak tarhana corba ve salata yiyebildim oda hastaneye yakin oturan gorumcemde vevsaat ona geliyordu sanirim bilmiyorum.

canım benimmm çok geçmiş olsun yaaaaa. çok üzüldüm valla.

arkadaşlar listede yer alıp topikte olmayan arkadaşlardan dolayı sıralar karıştı listede olup hiç hazırlamamış bir arkadaşımız bugün hazırlayacak kimin yapacağına kendiniz karar verin ben hafta içi yeni gelen arkadaşlarımızı da kapsayan yeni bir liste hazırlayacağım

1. 15efes25
2. avşarlı75
3. afatmas
4. capadocia
5. gurbet-izm
6. ilbatum
7. badelem
8. huzis
9. edut
10. nergis123
11. goncagül-ce
12. inar80
13. ebruzen23
14. soniaa
15. lamekan
16. afro61
17. foxon
18. mirshin
19. e-peck
20. texmuh
21. bicnv
22. hedef60
23. lawyer
24. xc9
25. felluz
26. mahzen
27. sea
28. destansı
29. leneva
didyenne
beril01
lufias
zeynom

Bende yeni üyeyim 20 nisanda nişanım var boy 172 kilo 86:-( yaş 22 aacil kilo vermek istiyorum canan karatay diyetinde kısaca neler yapmalıyım?sözümde elbise aldım ancak 42 beden oldu çook beğendiklerim bedeni yok diyen kızlara sinir olduğumla bakakaldım çok acı bir durum lütfen bana yardımcı olun :43:

canım 2 aya yakın zamanın var. gayet forma girersin bu sürede.
ben senin yerinde olsaydım. çalışıp çalışmamana göre saatler tekrar düzenlenebilir. sabah klasik karatay kahvaltımı yapar 5 saat sonra öğle yemeğimi yer. akşam yemeğimi 5-6 gibi bitirir. ardından 1 saat yürür. biraz soluklanır 1 saat daha yürür terle meydana çıkan toksinleri atmak için. duşumu alır gözeneklerimi açardım. kilo vermeye başladıktan sonraysa 2. set 1 saatlik yürüyüşümü toparlayıcı sıkılaştırıcı şekil veren hareketlere çevirirdim. gün boyu en az 3 lt su içer. bir ltresinin içine limon dilimleri atardım. öğlene kadar 1 öğleden sonra akşama kadar 1 fincan yeşil çay içerdim. akşam yatmadanda şekersiz herhangi bir çay içebilirdim. ve menülerimi mutlak surette diyete uygun ve kaçamaksız tutmaya bakardım. sonunda da aynada baktığım sonuç oldukça tatmin edici olurdu.

Anladım uzun vadede kilo vermek yaşam tarzı bu yani ... Peki nişana kadar neler yapabilirim en azından bi 10 kilo versem:2:lütfen bildiklerinizi paylaşın kızlar sadece ben miyim bu kötü durumdaaa yani kilolu acil kilo vermek isteyen:2:
İŞİN KÖTÜ YANI bu göbekle beni hamile sanmaları:5::5:

2 ayda 10 kilo verilmeyecek bir rakam değil. yüksek kilolarda başlandığında ve azimle daha fazlasını verenler bile oluyor. en güzelide bu verilen 10 kilo 20 görünümlü 10 kilo oluyor. sen biraz incel sonrada o göbeği çalıştıracvak hareketleri yaparsın olur biter.
kendimden biliyorum. hayatta ağzımı tutamam önüme ne konursa yerim. yanımda biri bişey yesin hemen canım çeker yerim falan. hiç kasmadan ne suya ne spora nede yeşilçaya filan kafayı takmadan 4 ayda falan 10 kilo vermiştim. hemen korkma. ben zaten 62 ile başlamıştım. ve hayatımda hiç 55-56dan daha zayıf olmamıştım. sen kararlı ol gerisi kendiliğinden oluyor.

Günaydın millet, herkese iyi haftalar. umarım bol eksili bir listemiz olur :16:

Başlangıç tarihi:19.08.2013
Başlangıç kg:70
Geçen hafta:61,5
Bu hafta:60
Fark:-1,5 kg
Toplam fark: 10 kg
Beden: 38
Spor:yürüyüş
Boy:1,61
Hedef:58
Verılen kılo yuzdesi: -% 2,439

seni kaçamak yaparken pek göremiyoruz zaten. telafide etmişsin. zaten de 2 öğün yiyorsun.

Kaçamak yaptığım an tartıda görünüyor hemen bu yüzden yapmamaya çalışıyorum. İki öğüne geçtim ben de aylar sonra ve böyle daha iyi olduğunu farkettim. Başta üç öğün yiyordum.

ooooffff birsürü şey yazmıştım silindi:41:
özetle yeni gelenler hoşgeldiniz
capadokya çok geçmiş olsun umarım daha iyidir kızın:16:
efescim kaçamakların adının yazılmasını ben de istemem canım çekiyor:9:ama cıss diye de yazmazsak birbirimizi kontrol edemeyiz bence asıl sorun son zamanlarda kaçamakları kınamadık:22::22: egzersizleri alkışlamadık:46::46:bu yüzden hepimiz de gevşedik kilolarımızda da artış oldu
bundan sonra bu konuya özen gösterelim kaçamak yapana spor yapmayana acımak yok hatta biraz daha ileri giderek günde en az 30 dk egzersiz yapmayanı da çantalamayı teklif ediyorum:47::47:

rumuz: xc9
başlangıç kilo: 74 kg
geçen hafta: 68.2 kg
bu hafta: 68.2 kg
fark: % 0 :50:
beden: 40-42
spor: yürüyüş-bisiklet

lawyer gördüm seni merhaba:3:
az önce leneva da burdaydı leneva merhaba:3:

merhaba felluz seni de gördüm:3:

ne zamandır karşılaşmıyorduk naber?nasılsınız kızlar

Son düzenleme:
Kaçamak yaptığım an tartıda görünüyor hemen bu yüzden yapmamaya çalışıyorum. İki öğüne geçtim ben de aylar sonra ve böyle daha iyi olduğunu farkettim. Başta üç öğün yiyordum.

bu hafta verdiğin 1,5 kilodanda anlaşılıyor daha iyi olduğu. seni tebrik ediyorum. bravo

iyiyim diyelim iyi olalım pek keyfim:50: yok azıcık kaçamağa kilo alıyorum ama o kadar egzersize veremiyorum ibre hep yukarı yönde:9:
lawyer bu haftanın birincisi olacak galiba henüz kesin sonuçlar açıklanmadı ama:32:hahahaaa seçim yaklaştı ya hemen havasına girdim:52:

iyiyim diyelim iyi olalım pek keyfim:50: yok azıcık kaçamağa kilo alıyorum ama o kadar egzersize veremiyorum ibre hep yukarı yönde:9:
lawyer bu haftanın birincisi olacak galiba henüz kesin sonuçlar açıklanmadı ama:32:hahahaaa seçim yaklaştı ya hemen havasına girdim:52:

nerde yanlış oluyo anlamadım kiii yaaaa

lawyer gördüm seni merhaba:3:
az önce leneva da burdaydı leneva merhaba:3:

merhaba felluz seni de gördüm:3:

ne zamandır karşılaşmıyorduk naber?nasılsınız kızlar

selam canım. sayfa açık kalmış ben de temizlik yapıyordum. yukarıda yazdıkların konusunda seninle aynı fikirdeyim. kaçamakları azaltmalı ve sporu çoğaltmalıyız. :10::10:

Back
X