Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yine hocamıza tahlil sonuçlarımız için yazdığım soruyu ve cevabı kopyalıyorum:
Hocam iyi günler.
Bugün eşimin ve benim rutin tahlillerimiz yapıldı. Sizin diyetinize göre besleniyoruz. Genel olarak sonuçlar normal fakat sadece kolesterol tahlillerimiz anormal. Ben 34 yaşındayım benim total 292, ldl 206, hdl 76 çıkmış. Eşim 40 yaşında onun total 255, ldl 185,80, hdl 54 çıkmış. Sonuçları değerlendirerek bir yol göstermenizi rica ederim.
Saygılarımla,
Cevap :
Kan yağlarınıznız hepsi normal. Korkmayın.
Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay
kızlar uzun zamandır leslıe yapmıyordum hamlamısım,2 mıl bayagı yordu.
üstüne de gozleme onermıstı great abs ın 15 mınutes yaptım,karın kaslarım ağrıyor şu an
hergün yapsam şunu göbek neyım kalmaz
ıdealıstcım tesekkurler benı yerımden kaldırdıgın ıcın![]()
Bravo hergün 200gr gitse ne güzel)
Kızlar,
Ne zamandır tartılmıyorum biliyorsunuz. Şimdi bilgisayarımda notlarıma bakarken 31.10.11 tarihinde aldığım ölçülerimi gördüm. Tesadüfen üzerimde o günkü elbisem var. Hemen çıkardım çantamdan mezuramı ölçtüm. 31.10.11 tarihinde belim 97 cm. imiş şimdi ise 93 cm. yine basen 113 cm.miş şimdi 111 cm. üstelik 2 gün sonra regl olacağım ve karnım ciddi manada şiş.
Hemen paylaşmak istedim![]()
Üzülme, dediğin gibi bugün Hürrem i seyrederken 5 km.cik yürürsünHoca ne diyor 5 km yürürsen istediğini yiyebilirmişsin. Yarından itibaren de dikkat edersin.
![]()
Teşekkür ederim, tartıya çıkmaya korkuyorum ama regl sonrasını bekleyeceğim.
Sağol carmen ,moral oldu biraz..ya dünde dikkat edicem demiştim hooop bugün aynı yanlışı yaptım.acıkıyorum.herkes burada tokum diyor ama ben öğlen olunca açlık hissediyorum.sanırım 3 öğün yeme olayına dönüp yavaş yavaş arayı açacağım,bilemiyorummm
Bencede dönmelisin. Ben de önce iki öğün yapayım dedim ama mümkün değil iki öğün arasında 12 saat çok uzun. O nedenle 3 öğün yiyorum. Bir de konsantrasyon meselesi, iyice konsantre olmalısın. Bir de ben kendimde şunu keşfettim kuru meyve yediğimde açlık hissediyorum. Bu nedenle kaldırdım kuru meyveleri sadece sabahları omega 3 aldığımdan 1 kuru erik yiyorum. Diğerlerini kaldırdım ve hiç açlık hissetmiyorum. Belki sana da böyle hissettiren yiyecekler vardır beslenmende.
Çok teşekkür ederim Papadiyacım.
Kızlar hocaya dün sormuş olduğum omega 3 ile ilgili soruya cevap gelmiş aşağıda sorumu ve cevabı paylaşıyorum:
Sayın Hocam iyi günler dilerim.
Öncelikle size Kadınlar Kulubündeki tüm arkadaşlarımın sevgi ve saygılarını iletmek isterim. Son günlerde KK'da bulunan topiğimizde Omega 3 konusunda takıldığımız bir kaç yer var, size sormak ve bilgilenmek istedik.Şöyle ki; Omega 3 destek satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Günde kaç miligrama kadar kullanmalıyız? Örneğin ben her sabah 2 adet köy yumurtası,ayrıca 1/2 çay bard.ceviz ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum. Bunların yanında kahvaltıdan sonra Solgar firmasının 950 mg.Omega 3 desteğinden kullanıyorum. (Epa/dha 542/408) Başka bir arkadaşım benimle benzer kahvaltı yapıp içinde her üç kapsülünde 75 mg.dha ve 114 mg epa olan bir ürünü kullanıyor (aynı zamanda bu ürünün içeriğinde 13,6 kkal, 1,23 yağ, bir kapsul 500 mg.balık yağı yazıyormuş) Bizi bu konuda bilgilendirirseniz çok seviniriz. Hatta eğer mümkünse bize marka önermenizi rica ederiz. Ayrıca bayram ertesi kitabınızın çıkacağı bilgisini almıştık. Acaba çıktı mı?
Saygılarımızla,
cevap
Solgar 950'den 4 adet/gün kullanmalısınız. 4x542 EPA, ya da EFA S 1200'den -temel yağ-her gün vücudunuza girmeli. Yanında güçlü bir antioksidan Domates, E vitamini vs. gibi. almalısınız. Sabah Kahvaltıdan sonra tok karnına, dördünü birden almalısınız!!! Korkmayın. EPA İnsülin direncini kıran en önemli temel yağdır!!!
Yan etkileri var mı ? Var tabii sırayla: 1. Kanı sulandırır, 2. Yüksek tansiyonu düşürür, 3. Damarları genişletir, kalp hastalığından korur 3. Kan yağlarını normalleştirir, 4. Diabet hastalarının kan şekerlerinin düzenlenmesini kolaylaştırır (insülin direncini kırmasından dolayı) 5. Kilo verdirir, 6. Depresyonu önler, en güçlü ve doğal antidepresiftir, 7.Eklem, ve vücut ağrılarını, artrit ağrılarını geçirir, 8. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, 9. Adet öncesi sıkıntıları azaltır ve geçirir, 10. Sağlıklı hamile kalmayı sağlar, 11. Demans ve Alzheimer hastalığını önler, çünkü beynimizin ve sinir sistemimizin % 80 ve 90'ı, omega 3'den meydana gelmektedir!!!
Bunları yazmamın nedeni de 'AAAAAA bu kadar alınır mı, kilo aldırır, sakın ha almayın, günde bir tane yeterlidir ' diyen bilgisiz eczacı ve kişilerin olduğunu bilmemden dolayıdır.
NOT: İngilterede, şizofreni hastalarına günde 9gr kadar saf EPA verilmiştir ve bu yan ETKİLERİN!!! ortayaçıktığı görülmüştür...Römatoid artrit ağrı şikayetleri kalmamaıştır!
Kalınız sağlıcakla, KK'ya selam ve sevgilerimle.
Bugün yine hocamıza tahlil sonuçlarımız için yazdığım soruyu ve cevabı kopyalıyorum:
Hocam iyi günler.
Bugün eşimin ve benim rutin tahlillerimiz yapıldı. Sizin diyetinize göre besleniyoruz. Genel olarak sonuçlar normal fakat sadece kolesterol tahlillerimiz anormal. Ben 34 yaşındayım benim total 292, ldl 206, hdl 76 çıkmış. Eşim 40 yaşında onun total 255, ldl 185,80, hdl 54 çıkmış. Sonuçları değerlendirerek bir yol göstermenizi rica ederim.
Saygılarımla,
Cevap :
oooo süpersin canımmm maşallahhhhkızlar geçmişi oku oku bitmiyor harikasınız.
bugün benim 6. günüm ve toplamda 4 kg verdim.hemde hepsi yağdan gitti.kaslarımda değişme olmadı,vücudumdaki su biraz artmış.inşallah böyle devam eder.
hepinize kolay gelsin
teşşekkürler bebişkooooo
truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..
Buyur loxandracımmm ..
Sırf kayısıyla da olur sanırım ama tam tadını vermeyebilir, genelde hurmanın tadını alıyor gibiyim yerken
zor ve streslı gunlerde dıyete deam edenlerı ekstra takdir ediyorummmerhaba arkadaşlar
menüm: 2 haşlanmış yumurta domates biraz acılı sos(ev yapımı) 3 zeytin peynir fındık+ceviz
akşam:fırında etli patlıcan mercimek çorbası yoğurt turşu salata (karatay için biraz fazla gibi)
misafir ve hastane işleri olduğu için bir koşturmaca içindeyim.
diyetim biraz aksasa da yılmak yok.
Kaynanam biraz zayıflamışsın dedi çok sevindirik oldum![]()
buarada avatarımdaki benim küçük fıstığım 3 sınıfa gidiyor teyzeleri
Kızlar hocaya dün sormuş olduğum omega 3 ile ilgili soruya cevap gelmiş aşağıda sorumu ve cevabı paylaşıyorum:
Öncelikle size Kadınlar Kulubündeki tüm arkadaşlarımın sevgi ve saygılarını iletmek isterim. Son günlerde KK'da bulunan topiğimizde Omega 3 konusunda takıldığımız bir kaç yer var, size sormak ve bilgilenmek istedik.Şöyle ki; Omega 3 destek satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Günde kaç miligrama kadar kullanmalıyız? Örneğin ben her sabah 2 adet köy yumurtası,ayrıca 1/2 çay bard.ceviz ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum. Bunların yanında kahvaltıdan sonra Solgar firmasının 950 mg.Omega 3 desteğinden kullanıyorum. (Epa/dha 542/408) Başka bir arkadaşım benimle benzer kahvaltı yapıp içinde her üç kapsülünde 75 mg.dha ve 114 mg epa olan bir ürünü kullanıyor (aynı zamanda bu ürünün içeriğinde 13,6 kkal, 1,23 yağ, bir kapsul 500 mg.balık yağı yazıyormuş) Bizi bu konuda bilgilendirirseniz çok seviniriz. Hatta eğer mümkünse bize marka önermenizi rica ederiz. Ayrıca bayram ertesi kitabınızın çıkacağı bilgisini almıştık. Acaba çıktı mı?
Saygılarımızla,
cevap
Solgar 950'den 4 adet/gün kullanmalısınız. 4x542 EPA, ya da EFA S 1200'den -temel yağ-her gün vücudunuza girmeli. Yanında güçlü bir antioksidan Domates, E vitamini vs. gibi. almalısınız. Sabah Kahvaltıdan sonra tok karnına, dördünü birden almalısınız!!! Korkmayın. EPA İnsülin direncini kıran en önemli temel yağdır!!!
Yan etkileri var mı ? Var tabii sırayla: 1. Kanı sulandırır, 2. Yüksek tansiyonu düşürür, 3. Damarları genişletir, kalp hastalığından korur 3. Kan yağlarını normalleştirir, 4. Diabet hastalarının kan şekerlerinin düzenlenmesini kolaylaştırır (insülin direncini kırmasından dolayı) 5. Kilo verdirir, 6. Depresyonu önler, en güçlü ve doğal antidepresiftir, 7.Eklem, ve vücut ağrılarını, artrit ağrılarını geçirir, 8. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, 9. Adet öncesi sıkıntıları azaltır ve geçirir, 10. Sağlıklı hamile kalmayı sağlar, 11. Demans ve Alzheimer hastalığını önler, çünkü beynimizin ve sinir sistemimizin % 80 ve 90'ı, omega 3'den meydana gelmektedir!!!
Bunları yazmamın nedeni de 'AAAAAA bu kadar alınır mı, kilo aldırır, sakın ha almayın, günde bir tane yeterlidir ' diyen bilgisiz eczacı ve kişilerin olduğunu bilmemden dolayıdır.
NOT: İngilterede, şizofreni hastalarına günde 9gr kadar saf EPA verilmiştir ve bu yan ETKİLERİN!!! ortayaçıktığı görülmüştür...Römatoid artrit ağrı şikayetleri kalmamaıştır!
Hocam iyi günler.
Saygılarımla,
Cevap :
kızlar ne kaynatmıssınız yaw 40dk yurudum dusumu aldım esım ve cocuklara aksam yemeklerını yedırdım geldım sayfalar oku oku bıtmedı masalaahımız var yanı
carmen tsk canım hoca yıne butun samımıyetıyle cevaplamıs![]()
reca ederimm tatlımm ne demekkk
great abs nedir loxii leslie gibi mii?
buarada avatarımdaki benim küçük fıstığım 3 sınıfa gidiyor teyzeleri
Alınma profitcimmm ...
Hepimiz seviyoruzz birbirimiziii
Kızlar bu zayıflama telkinlerini veya nilgünün hipnomeditasyon cdlerini dinleyen var mı?
Onlar da ne ki???
İlk defa duydum....
arkadaşlar sizle bir şey paylaşmak istiyorum sıkılmazsanız tabi.
hani insan bazen okadar kalabalıklarda kendini tek başına hissederya.
bende işte öyleyim şuan.herkes evde canlarım onlar .ama ben yapayalnızım.ne yapsamki bilmiyorum içim yanlız ben yanlız..
ve herzamanki gibi emre aydınımı dinliyorum.
böyle bozuk oldugumda hep bunu dinlerim ..
Dailymotion - Emre aydin - bu kez anladim - Müzik Kanalı
neyse ben gidem yemek yapam yarın akşamki yemegimi.
birde bu halde şu leslie hanımı naıl çekeceksem.gidim lesli yapayım...
pc açık ben buralardayım...
hepinize kokulu öpücükler yolluyorum...
Saygılarımızla,
cevap
arkadaşlar sizle bir şey paylaşmak istiyorum sıkılmazsanız tabi.
hani insan bazen okadar kalabalıklarda kendini tek başına hissederya.
bende işte öyleyim şuan.herkes evde canlarım onlar .ama ben yapayalnızım.ne yapsamki bilmiyorum içim yanlız ben yanlız..
ve herzamanki gibi emre aydınımı dinliyorum.
böyle bozuk oldugumda hep bunu dinlerim ..
Dailymotion - Emre aydin - bu kez anladim - Müzik Kanalı
neyse ben gidem yemek yapam yarın akşamki yemegimi.
birde bu halde şu leslie hanımı naıl çekeceksem.gidim lesli yapayım...
pc açık ben buralardayım...
hepinize kokulu öpücükler yolluyorum...
canıımm kıyamam sana,sen cok duygusalsın zatennn,yalnız degılsın ailen var,: biz varız,sanal arkadas da olsak sevınıp uzuluyoruz bırbırımız ıcın
yalnız senın bu şarkıyı tutmadım,beni de bunalıma soktuiçim karardı
ben de bugun kötü bır sey duydum,hani su ısyerınde sureklı beraber yurudugum arkadasım var ya,eşi onu aldatıyormus,gören kişi eşime soylemıs.bizim söylememız dogru olmaz tabii ama cok üzüldüm arkadasıma,napmak lazım bılmıyorum:26:,7 yasında da kızları var.Allah yardımcısı olsun.
canıımm kıyamam sana,sen cok duygusalsın zatennn,yalnız degılsın ailen var,: biz varız,sanal arkadas da olsak sevınıp uzuluyoruz bırbırımız ıcın
yalnız senın bu şarkıyı tutmadım,beni de bunalıma soktuiçim karardı
ben de bugun kötü bır sey duydum,hani su ısyerınde sureklı beraber yurudugum arkadasım var ya,eşi onu aldatıyormus,gören kişi eşime soylemıs.bizim söylememız dogru olmaz tabii ama cok üzüldüm arkadasıma,napmak lazım bılmıyorum:26:,7 yasında da kızları var.Allah yardımcısı olsun.
Screet'ı okumuş veya izlemiş miydin bilmiyorum ama güzel şeyler düşün ve inan bunların olacağına.
Hayal et.
Güzellikleri kendine çektiğini hayal et.
Kötü şeyleri düşünme bile, düşünmeyerek it onları.
Hem spor da mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlıyor iyi olurr ..