Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ilk 5 yıl önce teşhis konuldu çok fazla ameliyat oldum sonunda ciğerimin tekini almak zorunda kaldılar. uzun süre kontrole gitmedim psikolojik olarak da çok iyiydim savaşçı bir ruhum vardı her zaman ve hiç bir zaman o illete yenilmedim. ama insanın elinde olmayan şeyler oluyor hayatınıza giren insanlar sizin kazanmaya çalıştığınız hayatı kolaylıkla yıkıp elinizden alabiliyorlar. bir konu açmıştım profilimden bakabilirsiniz.
bu hastalığın sevmediği şey stres ve moral bozukluğudur siz kendinizi bırakırsanız o sizi ele alır. bende yaşadıklarımdan kendimi bırakmıştım ve kanserli hücrelerin beyne metastaz yaptığını öğrendik son kontrollerde.o da epilepsi nöbetlerini tetikliyor.

bu arada altını çizmek istiyorum. herkes sigara içenler sadece akciğer kanseri olur gözüyle bakmasın. pasif içiciler ve asbestli ortamlarda bulunanlar ve ev hayvanları besleyen insanlarda ne yazıkki yakalanabiliyorlar
Allah düşmanıma vermesin. savaşması çok zor

çok geçmiş olsun canım....:71:

ilk 5 yıl önce teşhis konuldu çok fazla ameliyat oldum sonunda ciğerimin tekini almak zorunda kaldılar. uzun süre kontrole gitmedim psikolojik olarak da çok iyiydim savaşçı bir ruhum vardı her zaman ve hiç bir zaman o illete yenilmedim. ama insanın elinde olmayan şeyler oluyor hayatınıza giren insanlar sizin kazanmaya çalıştığınız hayatı kolaylıkla yıkıp elinizden alabiliyorlar. bir konu açmıştım profilimden bakabilirsiniz.
bu hastalığın sevmediği şey stres ve moral bozukluğudur siz kendinizi bırakırsanız o sizi ele alır. bende yaşadıklarımdan kendimi bırakmıştım ve kanserli hücrelerin beyne metastaz yaptığını öğrendik son kontrollerde.o da epilepsi nöbetlerini tetikliyor.

bu arada altını çizmek istiyorum. herkes sigara içenler sadece akciğer kanseri olur gözüyle bakmasın. pasif içiciler ve asbestli ortamlarda bulunanlar ve ev hayvanları besleyen insanlarda ne yazıkki yakalanabiliyorlar
Allah düşmanıma vermesin. savaşması çok zor

rabbim yardımcın olsun gülüm ne diyeyim .senin için çok dua edicem..

seninde dedigin gibi herşeyin başı moral.sende kazanacaksın bitecek gidecek herşey.

gecenlerde senin yaşlarında bir kızla tanıştım oda senin gibi çıtır bir kız 44 kiloydu sanırım.boyda senin kadar. okadar güzel bir kızki uzun sarı saçları kaşı gözü kumral .dediki beyin ameliyatı oldum tümör aldılar.şimdi atlattım abla.iyiyim şükür..
hep moralini yüksek tutmuş kazanmış.ama çok ugraşmış ameliyatlar falan uzun sürmüş.

artık çok var bu illet yaşam şeklimizden dolayı.heran herkesde olabiliyor.

rabbim yardımcın olsun gülüm ne diyeyim .senin için çok dua edicem..

seninde dedigin gibi herşeyin başı moral.sende kazanacaksın bitecek gidecek herşey.

gecenlerde senin yaşlarında bir kızla tanıştım oda senin gibi çıtır bir kız 44 kiloydu sanırım.boyda senin kadar. okadar güzel bir kızki uzun sarı saçları kaşı gözü kumral .dediki beyin ameliyatı oldum tümör aldılar.şimdi atlattım abla.iyiyim şükür..
hep moralini yüksek tutmuş kazanmış.ama çok ugraşmış ameliyatlar falan uzun sürmüş.

artık çok var bu illet yaşam şeklimizden dolayı.heran herkesde olabiliyor.

sağol ablacım teşekkür ederim hayır duaların için. hep ailem için ayakta kalmaya çalıştım ve çalışıyorum. ama bu sayfalara kara bulutlar girmeden güneş açtıralım..
eveeettt benim yarın ki ilk günüm de bana nasıl bir program önerirsiniz?:56:

sağol ablacım teşekkür ederim hayır duaların için. hep ailem için ayakta kalmaya çalıştım ve çalışıyorum. ama bu sayfalara kara bulutlar girmeden güneş açtıralım..
eveeettt benim yarın ki ilk günüm de bana nasıl bir program önerirsiniz?:56:
evet dagıt o bulutları gelmesinler
seni gül ile loxandaraya havale ediyorum ablam bende onların ögrencisiyim gelirler birazdan .yazarlar burdaki kızların hepsi çok şeker kızlar.

seni gül ile loxandaraya havale ediyorum ablam bende onların ögrencisiyim gelirler birazdan .yazarlar burdaki kızların hepsi çok şeker kızlar.

ben başlangıçta 3 öğün tavsiye ederim....alıştıkça 2 öğüne düşebilir bence...:17:
ay bende ne güzel 2 öğün yiyordum..3-4 gün bir kaçamak yaptım,başa döndüm:59:

bekliyorum ablacım hepsiyle tanışmayı...koştum not defterimi aldım geldim unutkanlık var diye not edicem hepsini:87::126:

kızlar yahu ne yazmışsınız kaç saattir oku oku bitmedi:53:
saatlerdir aşağıdayım orda napıyosun demediniz biriniz:35:

saphira canım maşallah sana ve kızına, pek güzelsiniz..
profit senin cimcime de pek şeker:nazar:

ceylin tedavide yumuş büyütme dönemindeyim. şişkinlik var hafif ilaçlardan ötürü ama tartıda eksideyim
cuma günü birinciliğe oynıcam :27:
tedavide 3-5 kilo alanlar var şimdilik almadım mutluyum

major arkadaşa biraz kaba davrandık sanırım. herkesin tarzı farklı, ben tarzına takılmadım.
ama listedekileri aynen ayarlamaya çalışma benzerlerini yiyebilirsin diye birkaç defa yazmama rağmen yarın öğlen okulda nasıl fasülye yerim diyo, sanki ben o msjları başkasına yazdım. boşa konuşuyo gibi hissettim. kırıldım demiş ama yazdığım msjları okumamış gibi umursamaz olması da baya kırıcı

yemek tarifleri uçuşmuş, şöyle rahat rahat yemek yapmayı özledim, hep araya sıkıştırıp yapıyorum.
famirin turftan yapcam bi hurma alamadım, vakit olmadı

kolestrolu fazla çıkan carmen arkadaş mıydı, alıntı yapmamışım isimleri yanlış hatırlarsam affedin
hoca değerler normal demiş. diğer dr ilaç yazıyomuş.
bu dr.lara hiç güvenmiyorum artık. bilinçli sorgulayan hasta olunca da azarlamaya kalkıyolar.

okadar okudum hep unutmuşum aklımdakileri

Son düzenleme:
ben başlangıçta 3 öğün tavsiye ederim....alıştıkça 2 öğüne düşebilir bence...:17:
ay bende ne güzel 2 öğün yiyordum..3-4 gün bir kaçamak yaptım,başa döndüm:59:

yalnız bana doktorum aç kalmaman gerek dedi. açlık nöbetleri tetikliyormuş. ve ben normalde 4-5 öğün yiyorum. abarttım son zamanlarda annem sağolsun hamur işi şeyleri falan hep çay saatlerinde önüme koydu:43:

harbi kaçtı bunlar

loxi bak hala yanlızım bacım nerelerdesin .gelin gayri.gül sende yoksun bugun.
bakın yanlızlık beni strese sokuyor yiycem bir sürü şey bu saate.:))))
emre aydından müslüm gürsese terfi ederim mazallah !!!!!!!!!amann diyem.

yada gidip yatayım en iyisi.yamekde yapcaktım kaldı oda sabah 6da kalkarım artık.

loxi ya benim simileyler yok ortalıkda nice oldularkine.mesaj yazdıgım yerde yoklar.ne yapmam lazım sen biliyormusun.yada bilen bana yardımcı olabilirmi????

kızlar yahu ne yazmışsınız kaç saattir oku oku bitmedi:53:
saatlerdir aşağıdayım orda napıyosun demediniz biriniz:35:

saphira canım maşallah sana ve kızına, pek güzelsiniz..
profit senin cimcime de pek şeker:nazar:

ceylin tedavide yumuş büyütme dönemindeyim. şişkinlik var hafif ilaçlardan ötürü ama tartıda eksideyim
cuma günü birinciliğe oynıcam :27:
tedavide 3-5 kilo alanlar var şimdilik almadım mutluyum

major arkadaşa biraz kaba davrandık sanırım. herkesin tarzı farklı, ben tarzına takılmadım.
ama listedekileri aynen ayarlamaya çalışma benzerlerini yiyebilirsin diye birkaç defa yazmama rağmen yarın öğlen okulda nasıl fasülye yerim diyo, sanki ben o msjları başkasına yazdım. boşa konuşuyo gibi hissettim. kırıldım demiş ama yazdığım msjları okumamış gibi umursamaz olması da baya kırıcı

yemek tarifleri uçuşmuş, şöyle rahat rahat yemek yapmayı özledim, hep araya sıkıştırıp yapıyorum.
famirin turftan yapcam bi hurma alamadım, vakit olmadı

kolestrolu fazla çıkan carmen arkadaş mıydı, alıntı yapmamışım isimleri yanlış hatırlarsam affedin
hoca değerler normal demiş. diğer dr ilaç yazıyomuş.
bu dr.lara hiç güvenmiyorum artık. bilinçli sorgulayan hasta olunca da azarlamaya kalkıyolar.

okadar okudum hep unutmuşum aklımdakileri

hoşgeldin canım..:38:..evet ya sayfalar çok hızlı akıyor...:19:
ben profitin cimcimeyi görmedim..kaçırdımmı ne:44:

gencjeo
sen onlar gelene kadar bizim ilk sayfa varya ordan başla okumaya orda liste var günlük ne yemen gerektigi.

bu diyette ac kalmıyorsun üstüne üstlük çok yiyorsun hemde saglıklı şeyler yiyorsun yanlız hamur işleri yasak

Son düzenleme:
yalnız bana doktorum aç kalmaman gerek dedi. açlık nöbetleri tetikliyormuş. ve ben normalde 4-5 öğün yiyorum. abarttım son zamanlarda annem sağolsun hamur işi şeyleri falan hep çay saatlerinde önüme koydu:43:

ama annende sana kıyamıyordur...:70:
canım önemli olan öğünlerin arasında3.5-4 saat olacak....birde akşam 20:00dan sonra hiçbirşey yememek bunu yap yeter...:38:

Back
X