Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 8 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bence bu hocanın kıtabını bır okuyun derım.
papadıya canım senın nıye tıcker ın yok,yapamıyorsan ben yapayım gondereyım ozelden
evet loxıcım yapamam dıye hıc denemedım bıle.kımseyede yaparmısın dıyemedım.zahmet olmazda yaparsan cok memnun olurum valla
canım loxı yok sanırım sen bana bu cumaki bildirimini yolla yapayım ben
tamam gamzecım gonderırım cok cok tsk ederımbu cuma senmı yapıyosun lısteyı
Hosgeldin aramiza Almanyadanmisin?
hergün yediğim bir paket petibörü,üç günde bir bitirdğim nutella kavanozunu,ekleri,ekmeği ve şekeri çıkardığım halde 1 aydır yalnızca 2 kilo verdim ya bu nası iştir sabrım kalmadı artık(
hergün yediğim bir paket petibörü,üç günde bir bitirdğim nutella kavanozunu,ekleri,ekmeği ve şekeri çıkardığım halde 1 aydır yalnızca 2 kilo verdim ya bu nası iştir sabrım kalmadı artık(
Kızlar Nil Gün'ün kitabını okuyorum.
Kaç kiloya programlısınızı bitirdim.
Pazartesi rejime başlıyoruma başladım.
Yeni bilgi.
Duygusal açlıklarımız var ya.
Eğer sinirli ve öfkeli iseniz kıtır kıtır yenilecek şeyler arıyorsunuz
Eğer özellikle anne sevgisi ise eksikliğini hissettiğiniz veya şefkat vs ise; puding gibi yumuşak şeyler arıyorsunuz.
Baba güveni ise veya genel bir güven problemi. Tuzlu, yağlı doyurucu gıdalar arıyorsunuz.
Psikolojik açlıkla canımızın istedikleri bu şekildeymiş.
selam canim...aynen ekmeksiz olmaz diyenlerdendim bende...ama artik anladim..o kepek ekmegini yedigin icin zaten acikiyorsun..sorun orda.. 1 dilim dahi olsa yeesen daha cok acikirsin bir sonraki ögüne...yani bu bir döngü böyle devam eder gider..ekmegi yedikce daha cok ve cabuk acikirsin...
ilk gün diyeti bozdum sebebide birsey olmaz diyerek yedigim 1 dilim ekmekti...sen en iyisi ekmegi cikart...yani sabah klasik 2 yumurta,ceviz,beyaz peynir ,domates salatalik sögüs,-8-10 tane zeytini ye..ve 4 ile 5 saat bekle..ikinci ögünündede ton balikli yada balikli bir menü yap kendine salata ile...cünki balik tok tutuyor mideyi..yada izgara köfte firinda köfte salata ile..et türleride tok tutar mideyi..zaten sen ilk 1 ci günü yap arkasi gelir..ekmek filan istemezsin bir dahaki sefere..kolay gelsin simdiden..vucudunu ekmek aliskanligindan kurtar:)))cünki vucut alisiyor ve devam istiyor hep..sen bu aliskanligi bir kere kirarsan devami gelmiyor zaten..
ama kacamak yapiyim diyip biraz dahi olsa yedinmiydi yeniden basliyor ekmek aliskanligi ve vucut devam istiyor:))
tartıldım ama kilomu söylemiyeceğim.Adet görüyorum çünkü.
kahvaltı:2 yumurta
:6 zeytin
:beyaz peynir
:4 ceviz
:salatalık
sabah uyanır uyanmaz 3 tane gün kurusu ,biraz keten tohumu ,dün burda okudum
1 çay kaşığı çörek otu 2 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?