arkadas sen ununu elemıs elegını asmıssınn zaten topu topu 1.6 kg fazlanız kalmıs ya aSkolsun sıze, tabıkı talı yollara gırebılırsın,yukun az yukun,ama unutma kamyonlar ancak ve ancak anayoldan gıtmek zorundalardır,zorlanırlar cunku kılon kadar konus arkadasım yaKızlar boyle yorumlara bakarken kılolara da dıkkat edın Karatay Dıyetıne uyun gerısıne karısmayın ,unutmayın buyuk vastalar yavas gıtmek zorundalar,talı yolları denemeyın zaman kaybedersınız yol uzar. Sabırlı olun, bunca dıyet sıtesınde dolasıyorum ınanıngenel katı gıda agırlıklı.
Inanın bu dıyet herkese yonelık arkadasım lutfen paylasın mutlaka bızım sızden,sızın bızden ogrenecegı cok sey vardır mutlaka.asıl hedefim 54 fln hedefi yavaş yavaş ilerletiyorum, motive olayım diye.
canım tabi ki kilo fazlalığının ne kadar olduğu çok önemli, bazen çekiniyorum bu yüzden yorum yaparken yanlış anlaşılmamak için.
ama katı bi yasakçı tutum herkesin motivesini olumsuz etkilebilir, herkes kendine göre ayarlar bunu da.
su ıc aksam sekızden sonra ne yemıstın?Kahvaltılarını kuvvetlı yapmıyor musun?Bu saatte o kadar açım kii ..
Resmen midem kıyılıyor ama yemeyeceğimm ..
su ıc aksam sekızden sonra ne yemıstın?Kahvaltılarını kuvvetlı yapmıyor musun?
Ayran ya da sut ıcseydın keske.Yanımda su ikidebir içip duruyorum.
saat 19 gibi yedim akşam yemeğimi o saatten beri hiç bir şey yemedim.
Kahvaltımı da güzel yapıyorum aslında ama bugün niye böyle oldu anlamadım.
Sanırım geç yattığımdan oluyor.
19dan beri 10 saate yakın geçmiş ..
Ayran ya da sut ıcseydın keske.
ımkan varsa saat onbırden sonra uyumak lazımmıs,safra kesesı bu saatten sonra salgı yApıyormus,zaten bazı devlet adamlarına bak goz torbalı butun bellı kı gec uyuyorlar.Yanımda su ikidebir içip duruyorum.
saat 19 gibi yedim akşam yemeğimi o saatten beri hiç bir şey yemedim.
Kahvaltımı da güzel yapıyorum aslında ama bugün niye böyle oldu anlamadım.
Sanırım geç yattığımdan oluyor.
19dan beri 10 saate yakın geçmiş ..
ımkan varsa saat onbırden sonra uyumak lazımmıs,safra kesesı bu saatten sonra salgı yApıyormus,zaten bazı devlet adamlarına bak goz torbalı butun bellı kı gec uyuyorlar.
Çok teşekkürler zelisce çok haklısın.Ben bu ay toplamda 5 kilo filan verdim ve neden daha hızlı gitmedi ilk ayım diye sinir oldum.Ama aylık hedefim benim de 3 ila 4 kg normalde.Ayrıca diyette değilim ben cidden sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.Dün kendimde bir şey fark ettim paylaşmadan geçemiycem sizinle cildimde pütür pütür minik kabarcıklar vardı onlar kaybolmuş.
Canım kendine niye böyle bir haksızlık ediyorsun ki sinir oluyorum diye... Ben senin yerinde olsan her sabah kalktığımda aynanın karşısına geçip kendime tşk eder, kendimi kutlardım. Ayda 5 kg büyük bir başarı, kendine haksızlık etme... Önemli olan sabır ve istikrar... Aslında dr ların önerdiği ayda 2 kg.., kesinlikle geri gelmiyormuş. Ben bir keresinde, bundan yıllar önce bir diyetle ayda 10 kg vermiştim. Sonuç 3 ay içinde 20 kg aldım... Bu mu başarı... Ben diyorum ki sağlıklı beslenme alışkanlığıyla kalıcı kg lar olsun... Egosuz incelmek çok önemli, sabırlı olmak... Ego hırs yaratıyor daha hızlı daha hızlı diye, sabırsızlanıyor...
Senin üzerinden şöyle bir örnekleme yapalım. Sen karar verip kg lara dur demeseydin eminim ki şu anda beş kg daha almıştın. 100 kg ile başladın, sb ye başlamamış olsaydın 105 kg dun ama şimdi 5 kg verdin 95 kg sun. 10 kg kardasın. Şimdi olayın güzel yanını daha iyi anlıyoruz değil mi...
Ben de 90 kg da dur dedim o kadar hızlı kg alıyordum ki anlatamam. İki hafta oldu. Dur demeseydim şu anda 90 lı kg ları telafuz ediyor olacaktım. İlk hafta 85.5 kg ya düştüm, bayramda 1 kg aldım, 86,5, bu hafta 86 altı. Ben biliyorum ki bir haftada 4,5 kg vermem mümkün değil, bu yazımda da bahsettiğim gibi ödem vs. Ama şimdi 80 li kg ları telafuz ediyorum... Karar vermek, dur demek çok önemli o açıdan, bu sitedeki herkes çok çok başarılı bana göre, başta birinci olan ve diğer arkadaşlarımızın hepsini de kutluyorum. Yola devam canlarım diyorum.
Sevgiyle kalalım......... Başarılarımız daim olsun.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?