Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar hepinize iyi akşamlar bende aranıza katılmak istiyorum 7 kilo fazlam var yazın bir kaç kilo daha azdım ama yine kilo aldım :50: bakalım yine başlamak niyetindeyim tam da tatile çıkıcam haftaya ama yine bir başlangıç yapmak gerekiyor diye düşünüyorum umarım istediğim kiloya büyük sıkıntılar çekmeden inebilirim :46:

3.öğün:1tabak lahana sarması:17:
2 bardak ayran
2-3 gün kurusu kayısı
ay çok yedim sanki..:59:..ama kızlar lahanayı 1 kase bulgurla yaptım.etide eşitti,hatta daha fazlada olabilir.:44:6-7 tabak oldu.1ini ben yedim sizce çokmu yemişim...:59:

hiç çok değil canım, bulguru az koymuşsun zaten
afiyet olsun:56:

patlamış mısırın ne zararı var kızlar ya lifli bi şey deil mi mısır. neden yasak mısıır. haşlanmış değil patlamışı soruyorum ama bak:kkk:

arkadaşlar alış verişten geldim .bir dünya kuruyemiş kavrulmamış tuzsuzlardan aldım şuan saat geçti.bizim gül yersem birazcık kızabilir diye yemiyorum çünkü şuan saatyirmi :27 oldu sabaha hepsinden güzelce yiycem..
selam arkadaslar bende kaltilmak istedim araniza.bastan sona goz gezdirdim epey zamandir bu diyete bende baslamak istedim hemen kitabimi ismarladim ve gecen pazartesi uygulamaya basladim.benim kilo biraz degil baya bir fazla aranizda en kilolu benim.cok bilgiler edindim en cokta gul63 sana hayran kaldim.yillardir her cesit diyet uyguladim aclik tan baska bisey hissetmedim kilolari hep verdim geri aldim.ama son bir haftadir cok iyiyim ac kalmiyorum ve yiyerek zayiflamaya basladim umarim basarili olurum.simdilik iyi gidiyorum umarim devami gelir.pazartesi gunu basladim bugun yedinci gunum pazartesi kilom 141.9 idi evet arkadaslar soka girmeyin cok fazla benim kilo bugun sabah tartildim 137.0 olmusum ilk hafta oldugu icin dogal olarak sivi kaybi oluyor.desteginizi bekliyorum arkadaslar.
bugunki menum yanlislarimi duzeltin lutfen
sabah ; 2 yumurta avuc ici peynir 8 zeytin birazda ceviz 5 tanede ceri domates
oglen ; yemek yetistiremedim o yuzde iki yumurta yedim
aksam ; birazdan yicem firinda soganli hamsi unsuz zeytinyagi ve tereyagli

oooo arkadaşım hoşgeldin.hiç korkma biz burdayız yanındayız.sende vereceksin hatta öle vereceksinki beni gececeksin bile.
Öncelikle ben burada sizlerinkinden farklı bir diyet yöntemi ile kilo vermiş olsam bile sizlerle aynı amaca yönelik biri olarak sevincimi paylaşmak istedim. Diyet yöntemlerimizi karşılaştırma gibi bir amacım yok. Ama sanırım Dukan diyeti hakkında yanlış bir bilgiye sahipsiniz.Diyet sonrası moral ,konsantrasyon ,cilt vs gibi asla bir sıkıntım olmadı.Bunları okuyunca inan şaşırdım Hatta eskiye göre kendimi daha enerjik hissediyorum Özellikle başlarken yaptırdığım kan sonuçlarıma göre kolestrol oranımda ciddi düşüş oldu. Bu diyette hazır gıdalar elbette serbest değil hatta yasak:) Tamamen sağlıklı besleniyorsunuz. Yani beslenme şekliniz protein ,sebze ve meyvelerden vs. oluşuyor Omega3 ise bolca tüketebiliyorsunuz Sonuçta balık serbest ve sınırsız tüketebiliyorsunuz. Sonuçta bu diyetin yaratıcısı Fransız Tıp Doktoru Dr.Pierre Dukan 35 yılını obezite üzerine çalışarak harcamış birisi. Benim amacım bazen her diyet herkeste olumlu sonuçlar veremeyebiliyor Bu sebeple buradaki arkadaşlara da bir alternatif olabilir diye düşünüyorum Özellikle yağ yakımı konusunda süper Mesela benim karın bölgemde 10 cm incelme olmuştu.Herkese başarılar diliyorum

canım tresa ben ve birkaç arkadaşımız dukandan geçtik buraya .kitabıda var elimizde .kötü demiyorum bende fakat benim açımdan olumsuz.istersen sebeblerini detaylı anlatırım.dukan topiginde arkadaşlarım var hala ordada mesajlarıma devam ediyorum.onlarla irtibatımı koparmam imkansız fakat dukan diyetini bıraktım.çok hastalandım .gecen hafdada dukan sayfasında bir arkadaşım benim gibi oldu.fakat ordakilerede etkilememk adına devam diyorum.çünkü her bünye farklı..fakat banada loxandra 2 ay kadar önce demişti karatay tam bizim yaşam kültürümüze uygun diye .ozamanlar dukandan memnundum gelmemiştim buraya.gecen hafta geldim bu hafdada başladım

Son düzenleme:
arkadaşlarım benim mesaj yazarken simileyler çıkmıyor alta nedendir aceb .bileniniz varmıdır?

benim bu nick yeni deiştirdim.eski nick farklıydı.onda simileyler vardı bunda yok.hadi dedim belki bunda 100 mesaj kuralı vardır..100 mesajıda çoktan geçtim hala yoklar...

nerde bunlar ??????????******

istavriti nasıl pişireceksin.yagdamı unlumu?

bugun bizimde balık günümüz.diyorumki çok yorgunum gidip dışarda yiyelim evdekiler kabul etmiyor.illa sen yapıcan salona kurulacaz birde filim alıcaz rahat rahat yiycez diyorlar ..
bende şimdi ne alayım diye düşünüyorum.mezgitmi çipramı derken sende istavrit yazmışsın?
Yağsız tavada yaptım kısık ateşte çok güzel oldu acaip yağlı bir balıkmış zaten. Yanına da keten tohumu ektiğim bol maydanoz ve kıvırcık salata yaptım. Şimdi de şekersiz çayımı içiyorum.

bugunku menum:

sabah: 2 muz

ogle:6-7 cevız
et haslama

akşam:yarım avuc tahın helvası:52::52::52:
Loxandra akşam olmuş mu yaw?:45:

selam arkadaslar bende kaltilmak istedim araniza.bastan sona goz gezdirdim epey zamandir bu diyete bende baslamak istedim hemen kitabimi ismarladim ve gecen pazartesi uygulamaya basladim.benim kilo biraz degil baya bir fazla aranizda en kilolu benim.cok bilgiler edindim en cokta gul63 sana hayran kaldim.yillardir her cesit diyet uyguladim aclik tan baska bisey hissetmedim kilolari hep verdim geri aldim.ama son bir haftadir cok iyiyim ac kalmiyorum ve yiyerek zayiflamaya basladim umarim basarili olurum.simdilik iyi gidiyorum umarim devami gelir.pazartesi gunu basladim bugun yedinci gunum pazartesi kilom 141.9 idi evet arkadaslar soka girmeyin cok fazla benim kilo bugun sabah tartildim 137.0 olmusum ilk hafta oldugu icin dogal olarak sivi kaybi oluyor.desteginizi bekliyorum arkadaslar.
bugunki menum yanlislarimi duzeltin lutfen
sabah ; 2 yumurta avuc ici peynir 8 zeytin birazda ceviz 5 tanede ceri domates
oglen ; yemek yetistiremedim o yuzde iki yumurta yedim
aksam ; birazdan yicem firinda soganli hamsi unsuz zeytinyagi ve tereyagli

Hoşgeldin arkadaşım.:71: Bu beslenme biçimi ile çok güzel bir şekilde kilo vereceğini düşünüyorum.

Öncelikle ben burada sizlerinkinden farklı bir diyet yöntemi ile kilo vermiş olsam bile sizlerle aynı amaca yönelik biri olarak sevincimi paylaşmak istedim. Diyet yöntemlerimizi karşılaştırma gibi bir amacım yok. Ama sanırım Dukan diyeti hakkında yanlış bir bilgiye sahipsiniz.Diyet sonrası moral ,konsantrasyon ,cilt vs gibi asla bir sıkıntım olmadı.Bunları okuyunca inan şaşırdım Hatta eskiye göre kendimi daha enerjik hissediyorum Özellikle başlarken yaptırdığım kan sonuçlarıma göre kolestrol oranımda ciddi düşüş oldu. Bu diyette hazır gıdalar elbette serbest değil hatta yasak:) Tamamen sağlıklı besleniyorsunuz. Yani beslenme şekliniz protein ,sebze ve meyvelerden vs. oluşuyor Omega3 ise bolca tüketebiliyorsunuz Sonuçta balık serbest ve sınırsız tüketebiliyorsunuz. Sonuçta bu diyetin yaratıcısı Fransız Tıp Doktoru Dr.Pierre Dukan 35 yılını obezite üzerine çalışarak harcamış birisi. Benim amacım bazen her diyet herkeste olumlu sonuçlar veremeyebiliyor Bu sebeple buradaki arkadaşlara da bir alternatif olabilir diye düşünüyorum Özellikle yağ yakımı konusunda süper Mesela benim karın bölgemde 10 cm incelme olmuştu.Herkese başarılar diliyorum
Merhaba Tresa, ben de yaklaşık 35 gün Dukan denedim. Öncelikle kitabı okudum ve bende çok beğendim inanarak başladım. Ancak bende çok kötü etkileri oldu (kaslarımda seyirmeler, güçsüzlük, halsizlik) Fakat şimdi kendimi çok dinamik hissediyorum. Her beslenme biçimi herkese uygun olmuyor. Senin istediğin kiloya ulaşmana sevindim.
3.öğün:1tabak lahana sarması:17:
2 bardak ayran
2-3 gün kurusu kayısı
ay çok yedim sanki..:59:..ama kızlar lahanayı 1 kase bulgurla yaptım.etide eşitti,hatta daha fazlada olabilir.:44:6-7 tabak oldu.1ini ben yedim sizce çokmu yemişim...:59:
Bence hiç çok değil. Sadece 1 kase bulgursa senin tabağa makul bir miktar gelmiş oluyor :34:

kızlar hepinize iyi akşamlar bende aranıza katılmak istiyorum 7 kilo fazlam var yazın bir kaç kilo daha azdım ama yine kilo aldım :50: bakalım yine başlamak niyetindeyim tam da tatile çıkıcam haftaya ama yine bir başlangıç yapmak gerekiyor diye düşünüyorum umarım istediğim kiloya büyük sıkıntılar çekmeden inebilirim :46:
Hoşgeldin.:71:

arkadaşlar alış verişten geldim .bir dünya kuruyemiş kavrulmamış tuzsuzlardan aldım şuan saat geçti.bizim gül yersem birazcık kızabilir diye yemiyorum çünkü şuan saatyirmi :27 oldu sabaha hepsinden güzelce yiycem..

oooo arkadaşım hoşgeldin.hiç korkma biz burdayız yanındayız.sende vereceksin hatta öle vereceksinki beni gececeksin bile.

canım tresa ben ve birkaç arkadaşımız dukandan geçtik buraya .kitabıda var elimizde .kötü demiyorum bende fakat benim açımdan olumsuz.istersen sebeblerini detaylı anlatırım.dukan topiginde arkadaşlarım var hala ordada mesajlarıma devam ediyorum.onlarla irtibatımı koparmam imkansız fakat dukan diyetini bıraktım.çok hastalandım .gecen hafdada dukan sayfasında bir arkadaşım benim gibi oldu.fakat ordakilerede etkilememk adına devam diyorum.çünkü her bünye farklı..fakat banada loxandra 2 ay kadar önce demişti karatay tam bizim yaşam kültürümüze uygun diye .ozamanlar dukandan memnundum gelmemiştim buraya.gecen hafta geldim bu hafdada başladım

Morlady e katılıyorum. Her bünye için uygun olmayabilir. Ama bazıları çok iyi sonuçlar alabiliyor.

iyi akşamlar arkadaşlar songünlerde çok üşeniyorum diyete uygun şeyler hazırlayıp yemeye bazı ailevi sıkıntılarımda var ne buluyorsam yiyorum ama miktarlarını az tutmaya çalışıyorum... bir düzene girene kadar yazmayacaktım ama baktım sonu yok yanlışta olsa yzayım dedim
KAHVALTI.
roka salatası
1dilim ekmek
AKŞAM YEMEĞİ:
yumurtalı patates
turşu
biliyorum az diyeceksiniz ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu için miktarı az tutmaya çalışıyorum acıkırsam ayran içmeyi düşünüyorum

kızlar ayın 25ınde gunum var gunde ev sahıbı tatlı yapıyo salata yapıyo ve dısarıdan pıde veya lahmacun soylenıyo ben napcem sadece salatlardanmı yıyeyım bı akıl verın lahmacun soyleyebılırmıyım

geçenlerde CNN de canan hocayı dinledim lahmacun yiyebilirsiniz dedi.

bugünkü menüm

1.öğün:1 haşlanmış yumurta,2 dilim sucuk(hazır değil),2 zeytin,1 salatalık,yarım domates,çay,omega 3

2.öğün:1 küçük kase antepfıstığı,1 tane mandalina

spor:bugün yok,yarından itibaren devam yürüyüşlere:52:

sıvı:2 lt kadar su,birazdan form çayı

canım ya sen bunlarla doyuyor musun?
acaba ben mi çok yiyorum bilemedim şimdi.

canım ya sen bunlarla doyuyor musun?
acaba ben mi çok yiyorum bilemedim şimdi.

canım ben 2 öğün yiyorum ve her sabah 2 yumurtamı ihmal etmiyorum.fakat bugün misafirim olduğu için az yemek zorunda kaldım.akşam da bana uygun yemek olmadığı için kuruyemiş yedim yoksa daha zararlı şeyler yiyebilirdim:17:yoksa akşamları mutlaka yemeğimi yerim.1 kase çorba,et yada sebze yemeği vs.yani bugünlük böyle oldu sadece....

canım ben 2 öğün yiyorum ve her sabah 2 yumurtamı ihmal etmiyorum.fakat bugün misafirim olduğu için az yemek zorunda kaldım.akşam da bana uygun yemek olmadığı için kuruyemiş yedim yoksa daha zararlı şeyler yiyebilirdim:17:yoksa akşamları mutlaka yemeğimi yerim.1 kase çorba,et yada sebze yemeği vs.yani bugünlük böyle oldu sadece....

sence ben çok mu yiyorum?

kahvaltı: 12.00-13.00
-2 yumurta
-keçi peyniri
-2 domates
-3 yeşil biber
-ceviz,fındık,fıstık(toplamda 1/2 çay bardağı)
-8 siyah zeytin
-omega 3

akşam: 19.00-19.30
-2 kepçe mercimek çorbası
-3 kalem pirzola
-semizotu salatası
-ceviz,fıstık(toplamda 1/2 çay bardağı)(bunları doymadığıiçi yedim normalde akşam yemem)

gün içinde 3 lt su içtim ve 5 km yürüdüm.

yanlış bir şey yok dimi?çünkü ben hiç acıkyorum.hep tokum.bunlar çok mu?

Merhaba arkadaşlar,herkes formunda yine ne güzel....Yeni katılan arkadaşlar da olmuş,birlikten kuvvet doğar dimi ama....Bende bugünkü menümü yazayım,oruç tuttum bugün o yüzden 2 öğün yedim....
SABAH 2 yumurta,domates,salatalık,peynir,6 tane ceviz
AKŞAM çorba,balık
Bol su içiyorum,biraz üşütmüşüm sanırım,genzim yanıyor adaçayı yaptım şimdi de onu içiyorum....:50:
45 dk bantta yürüyüş yaptım...:64:Hiç açlık hissetmedim bugün,sadece üşüttüğüm için kırgınlık var üzerimde...

ben de tertemiz bi ajanda çıkardım dolaptan. her gün yazcam ne yediğimi. başlangıç tarihim de 14 kasım. valla diet yap bırak yap bırak yeter artık. son ümidim karatay. SLOGANIM: KARARLIYIM KARATAYDAYIM :10:

sence ben çok mu yiyorum?

kahvaltı: 12.00-13.00
-2 yumurta
-keçi peyniri
-2 domates
-3 yeşil biber
-ceviz,fındık,fıstık(toplamda 1/2 çay bardağı)
-8 siyah zeytin
-omega 3

akşam: 19.00-19.30
-2 kepçe mercimek çorbası
-3 kalem pirzola
-semizotu salatası
-ceviz,fıstık(toplamda 1/2 çay bardağı)(bunları doymadığıiçi yedim normalde akşam yemem)

gün içinde 3 lt su içtim ve 5 km yürüdüm.

yanlış bir şey yok dimi?çünkü ben hiç acıkyorum.hep tokum.bunlar çok mu?

bence bu yediklerin karataya uygun ve hiç de çok değil,doyana kadar yemeliyiz zaten.sabah menün de akşam menün de bence çok güzel olmuş.bende böyle beslendiğimde hiç acıkmıyorum.ayrıca suyun miktarı ve sporun da harika.böyle devam edersen tartın senin yüzünü yakın zamanda güldürür emin ol

ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben de tertemiz bi ajanda çıkardım dolaptan. her gün yazcam ne yediğimi. başlangıç tarihim de 14 kasım. valla diet yap bırak yap bırak yeter artık. son ümidim karatay. SLOGANIM: KARARLIYIM KARATAYDAYIM :10:

ıyı fıkırmıs ya bız az yedık sansakta bazen yedıklerımızı yazınca baya bı yemıs oldugumuzu goruyoruz

ben yeni bir üyeyim diyete bugün başladım motivasyon çok önemli paylaşımlarınızdan destek alacağıma inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım hosgeldın aramıza:kkk: bugun neler yedın neler ıctın nasıl gectı ılk gunun yas boy kılo bılgılerını paslasmak ıstersen yazarmısın

Back
X