SelaM arkadaşlar ben daha önce başka gruplarda YER ALMAYA çalıştım ancak pek verimli olmadı benim için.zaten gruplarda herkes birbiriyle tanıdık yenilerin kendini tanıtması içinde zaman lazım.Fakat ben oz amanı ve sabrı gösteremedim.Karatay diyetini duymuştum yalnız canan hanımı cüneyt özdemrin programında dinleyince denemeye karar verdim.ve araştırırken burada da uygulayanlar olduğunu gördüm.dün itibari ile başladım.Şu örnek menüyü baz alarak hareket ediyorum.tabi birebir değil hergün balık yiyemem mesela...sonuç aldıkça yada alamadıkça sizlerle paylaşıcam.belki birilerine fikir olur ve faydalı ise diğer insalara örnek olabiliriz.Ben yaklaşık 7-8 ay dır .aynı kiloda bir aşağı iki yukarı hesabı gidip geliyorum.Dün sabah 67.0 idim.bu sabah 66.6 umarım başarılı oluruz..........
Hosgeldınız

Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 7 ay kadar oldu ,ılk 5.5 ay uc ogun yedım vE artık ıkı ogunle tok gezıyorum ayrıca ara ogunlere gerek kalmadı,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle ,beslenmeyı ogretıyor bu dıyet,33 kılo verdım,Hedefım.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma

,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.

Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum

Gıdıdıyor kılolarrr.

varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor

Iyı hıssedıyorum

Daha cok calısabılıyorum

Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum

zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa

Tutmayın benı tutmayın

Kıs kıs kılolar kıs kıs

Lımonu sıkarım fıs fıs

Oynamam lazım hopaaa

kalk bacım kalk oyna bu dıyette kavrulmamıs fındık,cevız,,fıstık serbest

Tereyagı zeytınyagı serbest.

Gunde sekız yumurta serbest

Hopaaa

Tutmayın benı.

Tılıılılılııı

hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı.Artık beslenırız,zehırlenmeyız.:13: