Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

SelaM arkadaşlar ben daha önce başka gruplarda YER ALMAYA çalıştım ancak pek verimli olmadı benim için.zaten gruplarda herkes birbiriyle tanıdık yenilerin kendini tanıtması içinde zaman lazım.Fakat ben oz amanı ve sabrı gösteremedim.Karatay diyetini duymuştum yalnız canan hanımı cüneyt özdemrin programında dinleyince denemeye karar verdim.ve araştırırken burada da uygulayanlar olduğunu gördüm.dün itibari ile başladım.Şu örnek menüyü baz alarak hareket ediyorum.tabi birebir değil hergün balık yiyemem mesela...sonuç aldıkça yada alamadıkça sizlerle paylaşıcam.belki birilerine fikir olur ve faydalı ise diğer insalara örnek olabiliriz.Ben yaklaşık 7-8 ay dır .aynı kiloda bir aşağı iki yukarı hesabı gidip geliyorum.Dün sabah 67.0 idim.bu sabah 66.6 umarım başarılı oluruz..........
Hosgeldınız :71: Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 7 ay kadar oldu ,ılk 5.5 ay uc ogun yedım vE artık ıkı ogunle tok gezıyorum ayrıca ara ogunlere gerek kalmadı,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle ,beslenmeyı ogretıyor bu dıyet,33 kılo verdım,Hedefım.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma :66:,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.:52: :24: Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum:24:Gıdıdıyor kılolarrr.:24: varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor :24: Iyı hıssedıyorum :24: Daha cok calısabılıyorum :24: Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum :24:zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa :66: :66: :66: :46: :46: :46: Tutmayın benı tutmayın :24: Kıs kıs kılolar kıs kıs :24: Lımonu sıkarım fıs fıs :24: Oynamam lazım hopaaa :46: :46: :46: kalk bacım kalk oyna bu dıyette kavrulmamıs fındık,cevız,,fıstık serbest :24: Tereyagı zeytınyagı serbest.:46: :46: :46: Gunde sekız yumurta serbest :24: Hopaaa :66: :66: Tutmayın benı. :1: Tılıılılılııı :66: :66: :46: :46: hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı.Artık beslenırız,zehırlenmeyız.:13:

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrrrr
sabah sabah sporumu da yapmış oldum markete gidip ellerim kollarım dolu 6 kat inip 6 kat çıkarak:8::8:
yumurtamı aldıktan sonra hemen kahvaltımınyaptımm:56::56:

2 yumurtadan az mantarlı biberli omlet
yarımşar domates salatalık
peynir-zeytin
ceviz-kuru kayısı
yeşil çay

günaydın kıslar kacamaksız bır gece atlattıktan sonra yenı gune merhaba dıyelım

1. öğün

2 dılım domates
3 dılım salatalık
6tane zeytın
bide arkadaslar fırından sıcacık sımıt almışlar küçüçuk kedıye versen yemez:) bı parca kırdım cok ısrar edınce
1 subardagı sekersız cay
gunaydın canım.
bu kahvaltı karatay olmamıs ki?:50:

daha bızım vermemız gereken cok kılo var,uzun sure sabretmek ıcın ozellıkle kahvaltıyı tam yapmalıyız:56:
SelaM arkadaşlar ben daha önce başka gruplarda YER ALMAYA çalıştım ancak pek verimli olmadı benim için.zaten gruplarda herkes birbiriyle tanıdık yenilerin kendini tanıtması içinde zaman lazım.Fakat ben oz amanı ve sabrı gösteremedim.Karatay diyetini duymuştum yalnız canan hanımı cüneyt özdemrin programında dinleyince denemeye karar verdim.ve araştırırken burada da uygulayanlar olduğunu gördüm.dün itibari ile başladım.Şu örnek menüyü baz alarak hareket ediyorum.tabi birebir değil hergün balık yiyemem mesela...sonuç aldıkça yada alamadıkça sizlerle paylaşıcam.belki birilerine fikir olur ve faydalı ise diğer insalara örnek olabiliriz.Ben yaklaşık 7-8 ay dır .aynı kiloda bir aşağı iki yukarı hesabı gidip geliyorum.Dün sabah 67.0 idim.bu sabah 66.6 umarım başarılı oluruz..........

hosgeldın.
hergun balık yıyemıyorsan omega-3 takvıye almalısın mutlaka.

çok hastayım antibiyotiği yarım bırakınca tekrarladı boğaz enfeksiyonum kulaklarım gece mahvoldum sabah olsada ilaç alsam diye bekledim hemen hastane gidip ve ilaç aldım. okuldayım rapor verdi ama ben geldim yine ya çocuklar bayramda ara verdiler diye. hava çok soğuk soba yanıyor mis kimin:16:. sabah kahvaltı yapmayı unutmusum :53: evden çıkarken aklıma geldi ve hemen 1 dlm ekmek ve biraz peynir hüplettim :39::39: canım istemedi de gerçi

bir papatya 1 de ekinezya sallama çay içtim

günaydınn kızlarrrrrr
sabah sabah sporumu da yapmış oldum markete gidip ellerim kollarım dolu 6 kat inip 6 kat çıkarak:8::8:
yumurtamı aldıktan sonra hemen kahvaltımınyaptımm:56::56:

2 yumurtadan az mantarlı biberli omlet
yarımşar domates salatalık
peynir-zeytin
ceviz-kuru kayısı
yeşil çay
gunaydın canım,afiyet olsun.
işte gerçek bir karatayist:46::46::46::46::1::1::1::1::1:

çok hastayım antibiyotiği yarım bırakınca tekrarladı boğaz enfeksiyonum kulaklarım gece mahvoldum sabah olsada ilaç alsam diye bekledim hemen hastane gidip ve ilaç aldım. okuldayım rapor verdi ama ben geldim yine ya çocuklar bayramda ara verdiler diye. hava çok soğuk soba yanıyor mis kimin:16:. sabah kahvaltı yapmayı unutmusum :53: evden çıkarken aklıma geldi ve hemen 1 dlm ekmek ve biraz peynir hüplettim :39::39: canım istemedi de gerçi

gecmıs olsun canım.bol bol bıtkı cayı ve su ıcmelısın :48::48::48::48:

günaydın fıstıklar

aç karnına 2 kuru kayısı ve 300 ml su

kahvaltı:

2 yumurta
50 gr. kadar peynir
9 zeytin
1 avuç ceviz
3 küçük domates az zeytinyağlı kekikli
2 ad. sivri biber
1 fincan karışık bitki form çay

öğleden sonra günüm var.kendi yemeğimi yanımda götüreceğim,oradaki mamalara dayanma gücüm olsun diye.tavuk haşlıyorum,yeşil salata yapıp tavukları da didikleyip salataya karıştırıcam.al sana tavuklu salata :34:

gunaydın kızlar ,sabah kahvaltım:
3 yumurtadan ,yumurta salatası(papadiya benım soganlar acıydı ,soganları ayıklayarak edım ancak)
15 zeytın
yarım avuc peynır
6-7 ceviz
2 kuru erik
2 omega-3

loksandracım yaptım yumurta salatasını su an yıyorum super bısey oldu denemek ısteyen arkadaslarahemen tarıfını vereyım

2haslanmıs yumurta
ıkı dal roka
ıkı dal maydanoz
ıkı dal dereotu
2dal nane
2 cerı domates
kuru yada yesıl sogan
zyagı
lımon suyu
pul bıber
karabıber
az tuz
peyaz peynır
bırkac zeytın

hepsını karıstırıp afıyetle yıyın cok saglıklı ve doyurucu bır salata cıkıyo ortaya

çok geçmiş olsun pepeticimm...
dikkat et kendine, yorma kendini fazla.
fedakar öğretmenim benimm:16::16::16:

gecmıs olsun canım.bol bol bıtkı cayı ve su ıcmelısın :48::48::48::48:

içiyorum bakalımm yarına fark eder insallah. sabah acıle gittim :60: sütyen + atlet çıtçıtlı giyiyorum +badim+ince hırkam+trençkotum+şalım boğazımda:12::12::12: doktor ağzıma kulağıma baktı ciğerlerinizi dinlemeliyim didi :1::1: aman Allahım lahana gibiyim yapmayın doktor bey dedim adam olmaz didi rezaletti açtım sırtımı zor bela. şükür bişi yokmuş.

pepetim çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine :71:

papadiyam afiyet olsun,yağ olmasın canım :16: salata tarifni kaydettim :)

Son düzenleme:
loksandracım yaptım yumurta salatasını su an yıyorum super bısey oldu denemek ısteyen arkadaslarahemen tarıfını vereyım

2haslanmıs yumurta
ıkı dal roka
ıkı dal maydanoz
ıkı dal dereotu
2dal nane
2 cerı domates
kuru yada yesıl sogan
zyagı
lımon suyu
pul bıber
karabıber
az tuz
peyaz peynır
bırkac zeytın

hepsını karıstırıp afıyetle yıyın cok saglıklı ve doyurucu bır salata cıkıyo ortaya

annem genelde pazar günleri yapardı yumurta salatasını biz okula giderkene.soğanlı olunca :27::27::27:
arada ben de yapıyorum çok lezzetli oluyor gerçekten.:52::52:
afiyet olsun cnmm:16::16:

günaydın fıstıklar

aç karnına 2 kuru kayısı ve 300 ml su

kahvaltı:

2 yumurta
50 gr. kadar peynir
9 zeytin
1 avuç ceviz
3 küçük domates az zeytinyağlı kekikli
2 ad. sivri biber
1 fincan karışık bitki form çay

öğleden sonra günüm var.kendi yemeğimi yanımda götüreceğim,oradaki mamalara dayanma gücüm olsun diye.tavuk haşlıyorum,yeşil salata yapıp tavukları da didikleyip salataya karıştırıcam.al sana tavuklu salata :34:

eferinnn sana :46::46::46:kim tutar saphiracımı :10:bu da bendennn:71:
çok geçmiş olsun pepeticimm...
dikkat et kendine, yorma kendini fazla.
fedakar öğretmenim benimm:16::16::16:

tesekkürler canım benim:16::16::16::16:

pepetim çok geçmiş olsun canım.dikkat et kendine :71:

papadiyam afiyet olsun,yağ olmasın canım :16: salata tarifni kaydettim :)
tsk ederım canım yarın sabah dene garantı verıyorum super oldu:56:
annem genelde pazar günleri yapardı yumurta salatasını biz okula giderkene.soğanlı olunca :27::27::27:
arada ben de yapıyorum çok lezzetli oluyor gerçekten.:52::52:
afiyet olsun cnmm:16::16:
sagol canım buyur bırlıkte yıyelım.:1::1:her sabah yumurta yıyceksek degısık tarıfler sart oldu:56:

gunaydın canım.
bu kahvaltı karatay olmamıs ki?:50:

daha bızım vermemız gereken cok kılo var,uzun sure sabretmek ıcın ozellıkle kahvaltıyı tam yapmalıyız:56:

tatlım yumurtam ve cevızım eksık dımı baska bı yanlışım varmı pekı?

Back
X