Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aysel110cum deminki alıntıda yazmayı unutmuşum.havucu pişmiş olarak tüketemiyoruz ama çiğ rendeleyip sarımsak yoğurt ve cevizle yine nefis oluyor.çiğken istediğin kadar yiyebilirsin havucu.pişince glisemik indeksi yükseliyor.patates,bezelye,pişmiş havuç yok bize canım

Ay saphira ağzımın suyu aktı valla.Nasıl canım çekti anlatamam:))Akşama yapmalıyım bundan:)))

Ayda yılda bir olacaksa deneyelim tabi aysel arkadaşım, üstelik bayramda şekerli mekerli demeyip baklava tepsisine düşen benin hiiiç konuşmaya hakkı yok :27:

denemeye karar verdim, bakalım ne zaman olur :1:

ben de bugün biber dolma ve kara lahana sarma yapıcam ama bunu bulgurla yapmaya hiiç ama hiç cesaretim yok, hadi beni cesaretlendirin arkadaşlar.. pirinçle yapmayı kafaya koymuştum oysa,, karadenizliler dolmalarda pek bulgur kullanmazlar malum. hani diyorum pirinçle yapsamda sadece öğle yemeğinde yesem akşama yemesem nolur sanki.. :56:

fyz06 alttan alttan okuyosun bu soruma cevap ver merkez :4:
sarmaları dolmaları mümkünse pirinçsiz bulgursuz yapıyoruz biz canım ya da çok az bulgurla yapıyoruz.bulgur olarak da esmer ince bulgur tavsiye ederim çok lezzetli
herkse selam
bende tuhaf değişiklikler başladı ,3 gundur sabahları kahvaltımı ettığım zman aynı hamılelığımdekı gıbı bı agırlık cokuyo ustume uykum gelıyo halsızleşıyorum,canım ıstemıyo ama sankı tatlı bışey atsam agzıma toparlanıcam gıbı oluyorum ama yıne de yemıyorum tatlı bışı.
ıkıncısı yıne uc gundur akşam ogunumden bı saat sonra mıdem yanıyo,benım hıç mıde rahatsızlığım olmazdı cok tuhaf.nasıl yanıyor anlatamam...sızde hıç oldumu bu sorunlardan ben ıkı haftadır dıyetteyım henuz.son uc gundur bunlar belırdı.ne ac hıssedıyorum nede canım bışı ıstıyo ama boyle oluyorum..mesela kahvaltıyı saat 9 da yaptım hala agırlık var ustumde dolanamıyorum evde:((ne yapmam lazım bılgısı olan var mı

sen yeni mi başladın diyete canım?eğer yeni başladıysan ilk hafta halsizlikl çok normal.benim başım da dönüyordu ilk hafta.sonra her şey normale döndü.tatlı bir şey sakın yeme.muhakkak enerji verecektir ama yağ da depolayacaktır.kahvaltılarına taze meyve ekle.mesela bir armut veya bir elma gibi
akşam yemeklerini nasıl bir yağ ile yapıyorsun?ben midemi yakmayan z.yağını bulana kadar baya bir deneme yaptım diyebilirim.En son yudum marka sızma zeytinyağ aldım ve memnunum.Salatalara da aynı yağı kullanıyorum.Ne pişmişken ne çiğken yağımda ve dolayısıyla midemde sorun yaşamıyorum :34:

Ay saphira ağzımın suyu aktı valla.Nasıl canım çekti anlatamam:))Akşama yapmalıyım bundan:)))

ayy çok özür dilerim canım..eyvahh biz bu kısmı hiç düşünmedik tabi,habire yemek konuşuyoruz.Akşama hemen yap da ye,buraya da yedim diye yaz,içime dert olmasın :70::71:

Kahvaltıda kuru kayısı, incir, erik gibi kuru meyvalar yemiyor musun arkadaşım, benim tatlı ihtiyacımı 3 gün kurusu kayısı karşılıyor mesela, gerçekten tatlı birşeyler olmadan olmuyor.. kahvaltı oldukça doyurucu bana da fazla geliyor bazen zorla bitiriyorum ama gün boyu çok faydasını görüyorum tee 2.30 - 3.00 gibi acıkıyorum sıkı kahvaltım sayesinde. doygunluk hissinden halsizleşiyor olabilirsin.

Ayy yok yemiyorum onlardan,banada fazla geliyor iki yumurta zeytin fındık yedigimde tikaniyorum.sabahlari kuru kayısı yiyeyim bencede tatlı eksikliğinden oluyor.
Bu arada show da diyetisyen yasemin bradley var.

:
ayy çok özür dilerim canım..eyvahh biz bu kısmı hiç düşünmedik tabi,habire yemek konuşuyoruz.Akşama hemen yap da ye,buraya da yedim diye yaz,içime dert olmasın :70::71:

:16:Olmasın olmasın yaparım merak etme.Ama resmen ağzımın suyu aktı.Ben kerevizle falan yaprım öyle yoğurtlu,havuçla denemedim hiç.Zaten pisboğazım ya normalde de canım çekerdi zaten:)))

Merhaba kızlar,

Bugün doktor kontrolümüz olduğundan geciktim. Sabah erkenden kan verdik. Uzun uzun kahvaltı yapamadığım için 1 kase mercimek çorbası ve maydanoz yedim.

Tahlil sonuçlarımızda kolesteroller dışında hepsi normal. Ama normalde 180 lerde olan total kolesterolüm 292'ye, 100 lerde olan Ldl kolesterolümde 206 ya çıkmış. Bilmiyorum ne olacak. Canan Hoca ve Ahmet Hoca ya yazdım, onlardan cevap bekliyorum.

Sevgiler hepinize,

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Bugün doktro kontrolümüz olduğundan geciktim. Sabah erkenden kan verdik. Uzun uzun kahvaltı yapamadığım için 1 kase mercimek çorbası ve maydanoz yedim.

Tahlil sonuçlarımızda kolesteroller dışında hepsi normal. Ama normalde 180 lerde olan total kolesterolüm 292'ye, 100 lerde olan Ldl kolesterolümde 206 ya çıkmış. Bilmiyorum ne olacak. Canan Hoca ve Ahmet Hoca ya yazdım, onlardan cevap bekliyorum.

Sevgiler hepinize,

Ya bu kolesterol sonuçları ürkütmeye başladı beni.Sanırım hepimiz bi baktırsak iyi olacak.Gerçi hoca kolesterole inanmıyor ama yine de baktırmalı.Sanırım yeterince doğal beslenemiyoruz ondan çıkıyor kolesteroller.

iyi günler :3::3::3:
sabah:2 yumurtadan omlet(haşlama yiyemiyorum:50:)
peynir
10 zeytin
ceviz
süt
sonra 1 nescafe içtim(şekersiz içiyorum ama tatlı yiyormuşum hissi veriyor:44::1::1:)

sarmaları dolmaları mümkünse pirinçsiz bulgursuz yapıyoruz biz canım ya da çok az bulgurla yapıyoruz.bulgur olarak da esmer ince bulgur tavsiye ederim çok lezzetli

sen yeni mi başladın diyete canım?eğer yeni başladıysan ilk hafta halsizlikl çok normal.benim başım da dönüyordu ilk hafta.sonra her şey normale döndü.tatlı bir şey sakın yeme.muhakkak enerji verecektir ama yağ da depolayacaktır.kahvaltılarına taze meyve ekle.mesela bir armut veya bir elma gibi
akşam yemeklerini nasıl bir yağ ile yapıyorsun?ben midemi yakmayan z.yağını bulana kadar baya bir deneme yaptım diyebilirim.En son yudum marka sızma zeytinyağ aldım ve memnunum.Salatalara da aynı yağı kullanıyorum.Ne pişmişken ne çiğken yağımda ve dolayısıyla midemde sorun yaşamıyorum :34:

Dediğim gibi iki haftadır diyetteyim,kullandığım yağdan olacağı hiç aklıma gelmemişti açıkçası.bende komili nin zeytin yağını kullanıyorum canım ama hep onu kullanırdım zaten .benim sağlıklı tatlı yemem gerikiyor demekki,elma kuru kayısı erik gibi.ben sadece bir elmq yiyordum günde.yeterli olmuyor sanırım.
Yeşil çay dışında başka hangi bitki çaylarını tüketiyorsunuz?

Merhaba kızlar,

Bugün doktor kontrolümüz olduğundan geciktim. Sabah erkenden kan verdik. Uzun uzun kahvaltı yapamadığım için 1 kase mercimek çorbası ve maydanoz yedim.

Sevgiler hepinize,

canım ben tembelliğimden hocalara yazmadım benimde değerlerim sana yakındı sana ne diycekler çok merak ediyorum. canan hoca kolesterol ölçtürmem ben diyor ama. bi gerçek var felçler ve damar tıkanıklıkları bu yuzden değilmi yağlı yemek ve hareketsizlikten.

aslında canan hoca doğal herseyden yiyin ve yürüyün diyor. peki biz ne kadarını yapıyoruz . hepimiz günümüzde ne kadar doğal beslenebiliyoruz yada doğal ne kadar ürün bulabılıyoruz. belki içinizde ben tekim 500 nufuslu bir köyde öğretmenim bnde bile değerler yüksek. benim doktorum bana istiyorsan ye istediğin sekilde beslen ama şu gerçek damarlar tıkanır bu kadar yuksek kolesterolde dedi ilaçla düsürülmeli eğer düzenliyse bu durum dedi.haa canan hoca dediki gecen kolesterol yüksekse vücütta bi anormallik vardır dedi. yanı bu durum mikropsuz enfeksiyon durumu gibidir dedi.ve ben arastırtmadım sonuçta ne için yüksek diye güzel ülkemin güzel doktoruda arastırmaya ğerek görmeden ilaç vercem dedi.ne yazıkki bu sartlarda yaşıyoruz . ve ben 28 yasındayım. düzenli yürümüyorum her yere arabayla gidiyorum. bunlar kafamı çok karıstırıyor ama bu diyette tek sevdiğim sey acıkmamak ve saldırmamak.

bazı seyleri yanlıs yorumluyoruz .bence okuyorum bi çok arkadasım yağ yaktım üstüne gezdirdim diyor. canan hoca eminim böle yemiyordur.:26
:

Merhaba kızlar,

Sevgiler hepinize,
geçmiş olsun canım.cevapları bizimle de paylaşır mısın?:16: bizlerde durum ne acaba?ben hiç tahlil yaptırmadım.yaptırsam mı diye düşünmeye başladım :26:
Ya bu kolesterol sonuçları ürkütmeye başladı beni.Sanırım hepimiz bi baktırsak iyi olacak.Gerçi hoca kolesterole inanmıyor ama yine de baktırmalı.Sanırım yeterince doğal beslenemiyoruz ondan çıkıyor kolesteroller.
valla aynen katılıyorum canım
Dediğim gibi iki haftadır diyetteyim,kullandığım yağdan olacağı hiç aklıma gelmemişti açıkçası.bende komili nin zeytin yağını kullanıyorum canım ama hep onu kullanırdım zaten .benim sağlıklı tatlı yemem gerikiyor demekki,elma kuru kayısı erik gibi.ben sadece bir elmq yiyordum günde.yeterli olmuyor sanırım.
Yeşil çay dışında başka hangi bitki çaylarını tüketiyorsunuz?
komili de iyi bir marka tabi ama belki sana dokunuyordur.
ben karışık içiyorum canım.Sürekli aynı şeyleri içmiyorum.antioksidan ne bulursam içiyorum :1::7:

olmaz mı , okurken bile beyinde hoş bir tat bırakıyor. Zaten ben sarımsaklı yoğurt döktükten sonra kösele ayakkabı bile yenir grubundanım.

BU öğlen de havucu kavurup sarımsaklı yoğurt döküp yiyeyim diye plan yapıyordum. (Üstüne de ceviz tabii)
ayselcım cok yasa emı.guldurdun benı ama haksız degılsın :1:
tatlım acı bıber tursunu nasıl yıyosun sabah sabah helal kıs sana

ıoohh super bır öğün afiyet ossun bacım
sagol tatlım :16:
Slm kizlar,bizim evde de temizlik var bugun,kadin yapiyor ama 6dan beri ayaktayim,kadin agir isleri yapiyor ben de cekmeceleri felan duzeltiyorum,bitmezbu isler

Morlady canim tebrik ederim sonunda eksileri gormussun,bir de spor yapsan kimbilir neler olcak:52:

Papadiyacim tarifi aldim da sabah sabah sarimsalli yogurt yersem isyerinde halim nice olur:9:
Haftasonu yapayim en iyisi:40:
kolay gelsın loxıcım calısan ıcın evet sarımsak olmaz ben sabah deneyıp sana bıldırırım emınım lezzetlı bısey olcak

zeytin yağı bile marketten 45 -46 ya alıyorum. 5 lt sini ama şöle minik siselerde setılıyor 17 tl falan onlar daha doğal sanırım ki ondan pahalı o kadar pahalı olandan kullansak herhalde herseye yağ gezdirmeyiz

Size resim koyayım mıııı :1:

kmrr.jpg

Eklentiler

• $kmrr.webp
    $kmrr.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 116
Canım kızının dgununden mı.ayy cok guzelsın yaaa masallah:nazar::nazar::nazar:
cok sevımlı ve temız bır yuzun var prensesınde cok tatlı allah bagıslasın:16::16:

evet canım.6 kasım hem bayram hem kızımla ikimizin d.günü kutlaması,aile arasındaki :)
çokkkk teşekkür ederim tatlımmm o senin güzelliğinnnn :70: aminnnn teyzesii :)

canım ben tembelliğimden hocalara yazmadım benimde değerlerim sana yakındı sana ne diycekler çok merak ediyorum. canan hoca kolesterol ölçtürmem ben diyor ama. bi gerçek var felçler ve damar tıkanıklıkları bu yuzden değilmi yağlı yemek ve hareketsizlikten.

aslında canan hoca doğal herseyden yiyin ve yürüyün diyor. peki biz ne kadarını yapıyoruz . hepimiz günümüzde ne kadar doğal beslenebiliyoruz yada doğal ne kadar ürün bulabılıyoruz. belki içinizde ben tekim 500 nufuslu bir köyde öğretmenim bnde bile değerler yüksek. benim doktorum bana istiyorsan ye istediğin sekilde beslen ama şu gerçek damarlar tıkanır bu kadar yuksek kolesterolde dedi ilaçla düsürülmeli eğer düzenliyse bu durum dedi.haa canan hoca dediki gecen kolesterol yüksekse vücütta bi anormallik vardır dedi. yanı bu durum mikropsuz enfeksiyon durumu gibidir dedi.ve ben arastırtmadım sonuçta ne için yüksek diye güzel ülkemin güzel doktoruda arastırmaya ğerek görmeden ilaç vercem dedi.ne yazıkki bu sartlarda yaşıyoruz . ve ben 28 yasındayım. düzenli yürümüyorum her yere arabayla gidiyorum. bunlar kafamı çok karıstırıyor ama bu diyette tek sevdiğim sey acıkmamak ve saldırmamak.

bazı seyleri yanlıs yorumluyoruz .bence okuyorum bi çok arkadasım yağ yaktım üstüne gezdirdim diyor. canan hoca eminim böle yemiyordur.:26
:
Bence de biz yanlış yorumluyoruz.Sonuçta doğal yumurta kaç kişi bulabiliyordur ki.Ya da özgür dolaşan hayvanın etini.Doğal tereyağ diye aldığımız acaba doğal mı emin değiliz ki.Zaten örnek menüye baktığında sebze yanında 2 parça et diyor mesela.Biz napıyoruz serbest deyip koca bir tabak eti götürüyoruz.Sanırım bi yerde hata yapıyoruz.Gerçi bir araştırma okumuştum orada damar tıkanıklığı ve kolesterol arasında bir bağlantı olmadığını yazıyordu.Canan hoca da diyor ya damarları tıkayan şekerdir diye.Aman ne bileyim kafam karıştı.Bir taraftan da hayatımın en kolay ve keyifli diyetini yapıyorum.Acıkmıyorum,saldırmıyorum.Şimdi yanlış bişey yesem mutsuz oluyorum ve ruh halinin beslenme ile çok ilintil olduğunu düşünüyorum.Ben en son 3 ay önce falan baktırmıştım kan değerlerime herşey normaldi ama yarın yine baktırmayı düşünüyorum.Eğer yanlış bişey varsa normal olan değerler değişir diye düşü
nüyorum.

Back
X