ayyy cok sekersınnnnn..masallahh kızına da sana da..
çok teşekkür ederiz canımmm :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy cok sekersınnnnn..masallahh kızına da sana da..
Size resim koyayım mıııı
![]()
Kızın da sende birbirinizden güzelsiniz.Allah uzun mutlu ve güzel ömür versin kızına:)))
masallh diyelim nazar deymesin çok tatlı bir yüzün var ay gibisinSize resim koyayım mıııı
![]()
Bence de biz yanlış yorumluyoruz.Sonuçta doğal yumurta kaç kişi bulabiliyordur ki.Ya da özgür dolaşan hayvanın etini.Doğal tereyağ diye aldığımız acaba doğal mı emin değiliz ki.Zaten örnek menüye baktığında sebze yanında 2 parça et diyor mesela.Biz napıyoruz serbest deyip koca bir tabak eti götürüyoruz.Sanırım bi yerde hata yapıyoruz.Gerçi bir araştırma okumuştum orada damar tıkanıklığı ve kolesterol arasında bir bağlantı olmadığını yazıyordu.Canan hoca da diyor ya damarları tıkayan şekerdir diye.Aman ne bileyim kafam karıştı.Bir taraftan da hayatımın en kolay ve keyifli diyetini yapıyorum.Acıkmıyorum,saldırmıyorum.Şimdi yanlış bişey yesem mutsuz oluyorum ve ruh halinin beslenme ile çok ilintil olduğunu düşünüyorum.Ben en son 3 ay önce falan baktırmıştım kan değerlerime herşey normaldi ama yarın yine baktırmayı düşünüyorum.Eğer yanlış bişey varsa normal olan değerler değişir diye düşü
nüyorum.
Size resim koyayım mıııı
![]()
Merhaba kızlar,
Bugün doktor kontrolümüz olduğundan geciktim. Sabah erkenden kan verdik. Uzun uzun kahvaltı yapamadığım için 1 kase mercimek çorbası ve maydanoz yedim.
Tahlil sonuçlarımızda kolesteroller dışında hepsi normal. Ama normalde 180 lerde olan total kolesterolüm 292'ye, 100 lerde olan Ldl kolesterolümde 206 ya çıkmış. Bilmiyorum ne olacak. Canan Hoca ve Ahmet Hoca ya yazdım, onlardan cevap bekliyorum.
Sevgiler hepinize,
Size resim koyayım mıııı
![]()
Haşlanmış yumurtaları istediğimiz büyüklükte kesip, üzerine aynı mantıda olduğu gibi sarmısaklı yoğurt ve tereyağında pul biber sosuyla tadlandırıp kahvaltınızda afiyetle yiyebilirsiniz.. çok enfes oluyor :131:
olmaz mı , okurken bile beyinde hoş bir tat bırakıyor. Zaten ben sarımsaklı yoğurt döktükten sonra kösele ayakkabı bile yenir grubundanım.
BU öğlen de havucu kavurup sarımsaklı yoğurt döküp yiyeyim diye plan yapıyordum. (Üstüne de ceviz tabii)
canım ben tembelliğimden hocalara yazmadım benimde değerlerim sana yakındı sana ne diycekler çok merak ediyorum. canan hoca kolesterol ölçtürmem ben diyor ama. bi gerçek var felçler ve damar tıkanıklıkları bu yuzden değilmi yağlı yemek ve hareketsizlikten.
aslında canan hoca doğal herseyden yiyin ve yürüyün diyor. peki biz ne kadarını yapıyoruz . hepimiz günümüzde ne kadar doğal beslenebiliyoruz yada doğal ne kadar ürün bulabılıyoruz. belki içinizde ben tekim 500 nufuslu bir köyde öğretmenim bnde bile değerler yüksek. benim doktorum bana istiyorsan ye istediğin sekilde beslen ama şu gerçek damarlar tıkanır bu kadar yuksek kolesterolde dedi ilaçla düsürülmeli eğer düzenliyse bu durum dedi.haa canan hoca dediki gecen kolesterol yüksekse vücütta bi anormallik vardır dedi. yanı bu durum mikropsuz enfeksiyon durumu gibidir dedi.ve ben arastırtmadım sonuçta ne için yüksek diye güzel ülkemin güzel doktoruda arastırmaya ğerek görmeden ilaç vercem dedi.ne yazıkki bu sartlarda yaşıyoruz . ve ben 28 yasındayım. düzenli yürümüyorum her yere arabayla gidiyorum. bunlar kafamı çok karıstırıyor ama bu diyette tek sevdiğim sey acıkmamak ve saldırmamak.
bazı seyleri yanlıs yorumluyoruz .bence okuyorum bi çok arkadasım yağ yaktım üstüne gezdirdim diyor. canan hoca eminim böle yemiyordur.:26:
Canım sonuçta komili de bir market ürünü aslında sorun burada neyi ne kadar doğal alabiliyoruz?geçmiş olsun canım.cevapları bizimle de paylaşır mısın?bizlerde durum ne acaba?ben hiç tahlil yaptırmadım.yaptırsam mı diye düşünmeye başladım :26:
valla aynen katılıyorum canım
komili de iyi bir marka tabi ama belki sana dokunuyordur.
ben karışık içiyorum canım.Sürekli aynı şeyleri içmiyorum.antioksidan ne bulursam içiyorum![]()
Size resim koyayım mıııı
![]()
geçmiş olsun canım ya.dur bende bi baktırayım yarına.
açmı gidiyorduk doktorA.
Size resim koyayım mıııı
![]()
sabah cevız yemedım 3 tane badem yedım nedendır bılmem ılk defa bugun acıktım yaaa 10 da yedım saat 14 desek 4 saatte acıktım normalde 6 saatte acıkıyodum((((( ıkıncı ogunumu 16da yıyodum hep o saatı beklıyorum
1. öğün
7adet siyah zeytın
3-4 cevız
1avuc beyaz peynır
2 ince dılım dana jambon
2 dılım salatalık
2 dılım domates
sekersız cay
2tane gün kurusu
2.öğün
mercimek çorbası
3-4 catal kuru fasulye tanesi içim almadı
Size resim koyayım mıııı
![]()
badem az olmuş cnm başka neler yedin?
bu kadar kisiyı nasıl aklında tuttun kıztekrar mrb kızlar
majorşarkı isimli arkadaşımız aynen zumushun dediği gibi sanırım yazı dilinden dolayı yanlış anlaşıldı.
kendisine şahsım olarak ta çağrı yapmak istiyorum lütfen burda kalıp deneyimlerini paylaşmaya devam et...
tylholcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendini?
Saphiracım kızında sen de çok güzel ve tatlısınız maşşAllah size
ben bir kaç gündür doğru dürüst yazamadım sizleri hepinizi okumak istedim.
kolestrrol konusuna benim de aklım takılmadı değil şimdi..
Loxicim 1 ayda 3,5 kg.vermişsin çok güzel maşş.
Mattikacım tedavi nasıl gidiyor ?
Leylakcım sen regl oldun mu?Benim ilaç bitti 3 gün oluyor sabırsızlanıyorum olsun da gerçek kg.mu göreyim diyorum.Çünkü 1 aydır çok iyi ilerleme kaydetmedim tartıda...
Gözlemecim sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim.
Şekerkız gün geçtikçe diyete alıştığını gördüm tebriklerrr
Son olarak ta zumush ve birbeneksiktim sizi daha sık görmek istiyorum bu sayfalarda..
Unuttuklarım için özür dilerim çok yazmak istiyorum ama vaktim sınırlı..
Sevgiler...![]()