masallh diyelim nazar deymesin çok tatlı bir yüzün var ay gibisin
saphiracım duru okyanusa da maşalh
evet canım haklısın
canımmm çok teşekkür ederimmm
hay maşallah ikinizede yazayımda nazarım degmesin.süpersiniz analı kızlı.
çokkkk teşekkürlerrrr
ya sız supersızınız anasına bakta kızını masallah suphanallah nazar degmesın cnm .cok tatlı bı yuzunvar kızında gelecekte cok canlar yakacaga benzıyo supersınız
çokkkk teşekkür ederimmm
Tabi ki paylaşırım.
Canım sonuçta komili de bir market ürünü aslında sorun burada neyi ne kadar doğal alabiliyoruz?
Gerçekten anne-kız ikinizde çok şirin ve güzelsiniz. Maşallah
Canım 10-12 saatlik açlıkla gidiliyor.
Şimdi genel olarak şöyle aslında mesela hem eşimde hem bende trigliserid yani kandaki yağ çok düşmüş. (Benim 49 eşimin 76 ki eşimin 180 lerde olduğunu bilirim) Karaciğer, böbrek fonskiyonları hep normal. Hemogramlar normal. Sadece kolesteroller yükselmiş ki aslında kolesterol ile kalp hastalıkları arasında bağlantı olmadığı bir çok araştırma sonucunda ortaya çıktı. Bir de ben kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Sağlıklı, dinamik, hareketli. Bir de hocalarımızdan gelen cevaplara göre bakalım neler olacak?
Sevgiler hepinize
evet bence de.aslında organik zeytinyağlar satılıyor nette.ben kızıma ek gıdalara yeni başladığım dönemlerde almıştım.yalnız onun yemeklerine kullanıyordum ve 1 çay kaşığı.2 sene önce 500 ml si 8-10 TL gibi bir şeydi.yalnız tadı hakikaten muhteşemdi.Bir de Kipada görmüştüm bir z.yağ litresi 72 TL idi
oooowwww saphiracım bu ne güzellik,çok tatlısın...kızın da senden tatlı maşallah

çokk çokk teşekkürler
canımmm çok teşekkürler
tekrar mrb kızlar
majorşarkı isimli arkadaşımız aynen zumushun dediği gibi sanırım yazı dilinden dolayı yanlış anlaşıldı.
kendisine şahsım olarak ta çağrı yapmak istiyorum lütfen burda kalıp deneyimlerini paylaşmaya devam et...
tylholcum nasılsın nasıl hissediyorsun kendini?

Saphiracım kızında sen de çok güzel ve tatlısınız maşşAllah size
ben bir kaç gündür doğru dürüst yazamadım sizleri hepinizi okumak istedim.
kolestrrol konusuna benim de aklım takılmadı değil şimdi..
Loxicim 1 ayda 3,5 kg.vermişsin çok güzel maşş.
Mattikacım tedavi nasıl gidiyor ?
Leylakcım sen regl oldun mu?Benim ilaç bitti 3 gün oluyor sabırsızlanıyorum olsun da gerçek kg.mu göreyim diyorum.Çünkü 1 aydır çok iyi ilerleme kaydetmedim tartıda...
Gözlemecim sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim.
Şekerkız gün geçtikçe diyete alıştığını gördüm tebriklerrr
Son olarak ta zumush ve birbeneksiktim sizi daha sık görmek istiyorum bu sayfalarda..
Unuttuklarım için özür dilerim çok yazmak istiyorum ama vaktim sınırlı..
Sevgiler...

canım çok teşekkürler.alıntısız nasıl da tutmuşsun her şleyi aklında.omega 3 kullanıyormuydun sen?
afiyet olsun ama jambon yemıyoruz canımmm
41 kere massallahh,cookkkk guzelsınız analı kızlı
çookkk teşekkürler
acaba bizi analiz etti mi ne dersin

okusunlar yafuuu ne doktorlar ne psikolglar okudu da topiğimizi yine vermedik
Saphira editörümüze ve sevimli kızına hayırlı, sağlıklı ve asla kilo problemi olmayan güüpgüzel bir yaşam diliyorum
Asıl benim aklıma neden gelmemiş paylaşmak, ben de çocuklarım da pek severek yeriz bu güzel yemeği, afiiyet şekeer olsun hepinize, yağlarınız erim erim erisin, fit mi fit olun inşallah
Teşekkür ediyorum ceylin, inan bana ben de kendimi burada daha sık görmek istiyorum

yazmadığım zamanlarda da sürekli okuyucuyum ama yazmak gerçekten olumlu yönde etkiliyor insanı..
Bu arada bu gün o kadar yemek muhabbeti yaptık ki, bir yandan da dolmanın beni benden alan kokusu.. ilk kez bu kadar acıktım pişsede yesek
çok teşekkür ederim canım inşallah
okurlar elbette!
ben okuyup ta paylaşım yapmamalarına bir gönderme yapmak istedim kendimce
papadiş Alman atasözü "Kahvaltın krallar gibi,öğlen yemeğin... (işte onun bir aşağısı tabaka:.:),akşam yemeğinse dük gibi olmalıdır."
öğlen yemeği dükl,akşam yemeği fakir gibi daatlım :)
hmm anladım canım..
o alman atasözü benim ilkem olmuş durumda..
yemeklerde
sabah kral öğle memur akşam fakir olmak zayıf kalmanın tek ama tek yolu..tabii bunu canan hocamın beslenme düzeni ile beslenerek destekleyince hem sağlık hem zayıf kalıcaz inş.
% 100 katııyorum sana.bu arada ben ve kızım akrep burcuyuz,nickin çok yakın geliyor bana
saphiracım güzelliğin topiğin dilinde bir nazar duası oku herkeş senden çok etkilendi bak
. yüzüm sivilcelendi demistin Allh korusun artar falan
olur tatlışım okurum.bir tek regl dönemimde sivilce olur tek tük onun dışında olmaz çokk şükür

çok teşekkürler
Hanginize bakacağımı şaşırdım.
İkiniz de birbirinizden güzelsiniz.
Ne güzel bir yüzün gülümsemen var, ışık saçıyor.
Kızın dersen nasıl bir güzellik aman nazar değmesin ikinize de.
ooyyy canım benim yaa çok teşekürler
Saphıracımmmmm 

Ben de 2-3 günden beri biraz uyuşuk muyum neyim fazla okuyup yazamadım.
Sen görünmez olur musun hiç ?
2 gün olma hemen eksikliğin hissediliyor.
biliyorum canım,biliyorum.biraz kapris yapıp dikkat çektim sadece,çok seviyorum sizleri
canımmm çok teşekkürlerrr
sen de sarışın ol canım,ol tabi.Ten rengin uygunsa kuaförler anında sarışın yapıyorlar valla

loxiye yazdığına baya sesli güldüm yalnız
bişi sorucam vucut kaç saat aç kalmalı yani diyorlar ya kıtlık sendromuna girer yağ depolamaya başlar vucut die diyetisyenler ara ögün falan öneriyorlar hani burda bazıları 2 ögün yiyormuş kaç saat oluoki 2 ögün araında
merhaba :)
yeni başladığın için öyle hissediyorsun.6 saatten fazla aç kalmak iyi değil diye biliyorum,kas erimesi olabiliyormuş.En uzun açlık gece uykuda oluyor,onu da kuvvetli bir kahvaltıyla hallediyoruz
Merhaba,
Bencede un ve şeker yok gerisi teferruat. Doktordan geldim şimdi kızlar. Oooo kolesterol uçmuş dedi, hemen ilaç yazmaya kalktı. (Bu arada süper olan diğer değerlere bakmadı bile bknz.trigliserid) Ben de ilaç istemiyorum dedim. İyi o zaman 3 ay sonra kontrole gel dedi. Ve bana kendi reçetesini verdi, herşeyi ye yağları yeme yemekleri zeytinyağı ve ayçiçekyağını karıştırarak yap

ekmek ye dedi. Tabi ben içimden güldüm kendisinin kocaman bir göbeği var sanırım o benden daha vahim durumda ama halâ yağsız ye, kırmızı eti 2 den fazla yeme diyor. Haa bir de en komik kısmı senin yaşında haftada 2 yumurtayı aşmamak lazım dedi (yaşım 34 bu arada)

Günde iki yiyorum desem şok yaşardı herhalde zavallı
anlatışına çok güldüm canım.tüm dr. larımıza saygımız sonsuz ama bizim dr. umuz hocaların hocası,ondan iyi bilecek değiller ya
Saphiracım küsmedin değil mi gerçekten?????
Sensiz buraların tadı tuzu olur mu hiç
yok tatlım küsmedim,küser miyim hiç.çok teşekkürler
Çoook tatlısınız, gülen yüzünüz hiç solmasın Saphiracım...
Minik fıstığı mıncıklar öperim
amin canım çok teşekkürler
Merhabalarrrr bende diyete 4 gün önce başladım 2 öğün yapıyorum ama öğünlerim gaaaaayet sağlam :) 4 günde 1 kilo vermişim sizin yediklerinizi okudumda gözüme çok az göründü ya ben çok mu yiyorum diye düşündüm ama kilo verdiğime göre sorun yok sanırım birde bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor gayet motive edici gözüktü gözüme :)
Merhaba tekrar :) Çok güzel vermişsin.tebrikler...senin de yediklerin yakında sana fazla gelecek merak etme.İlk başlarda aç kurt gibiydim ben de.Hele bi 1 haftan bitsin
Yuppiii ben de keşke yemeklerin toplandığı bir sayfa olsa diyordum. Başka şey isteseymşim olacakmış.
kız sayısalı tutturayım fi,lan deseydin keşke
Kızlar,
Ne zamandır tartılmıyorum biliyorsunuz. Şimdi bilgisayarımda notlarıma bakarken 31.10.11 tarihinde aldığım ölçülerimi gördüm. Tesadüfen üzerimde o günkü elbisem var. Hemen çıkardım çantamdan mezuramı ölçtüm. 31.10.11 tarihinde belim 97 cm. imiş şimdi ise 93 cm. yine basen 113 cm.miş şimdi 111 cm. üstelik 2 gün sonra regl olacağım ve karnım ciddi manada şiş.
Hemen paylaşmak istedim
ooo süpersin canım,tebrikler

canım kaç kilosun ve kaç beden giyiyorsun?Ben de dün akşam eşime ölçtürdüm de,benim de azalmalar var.Göğüs:110-Bel:94-Kalça:116 ve 44 bedenim eğer yanılmıyorsam,en kötü ihtimalle 44-46 arasıyım
off yaaa..valla kendime uyuz oluyorum.Önce ,dün akşam o muhallebiyi yedim sonrasında 1,5 km. gece gece yürüdüm.bugün saat 3 de ise 1 tabak mercimek çorbası,zeytinyağında tava yapılmış tavuk yedim amaaaaa piyaz yapmıştım ve soğuk mercimek salatası,onlardan da o kadar yedim ki hem midem fırladı hem de ağrıyor..kendime olan sinirimi söylemiyorum bile.Akşama bir şey yemeyeceğim.Zaten bu akşam Hürrem var onu izlerken koşu bandında yürürüm.offfff,hem pişman hem şişmanım.

canım üzme kendini,bak sporla hallediyorsun ve halledeceksin
canım eger profesyonel bır elden cıkmıssa karalahananın dolmasında yemegınede doyum olmaz etlı dolma ıcını haslanmıs ve ıkıye bolunmus lahanalara sarıyosun tencerenın en dıbıne etlı kemık dosuyosun uzerıne dolmaları dızıyosun suyunu verıp pısırıyosun kemıgın buharıyla muthıs oluyo sekerım gel yapayımda ye:)))
bak bu ıyı olmus elıne saglık

Süper fikir gerçekten teşekkürler.

Teşekkür ederim, tartıya çıkmaya korkuyorum ama regl sonrasını bekleyeceğim.
uzmanlar regl döneminde tartılınmasını doğru bulmuyorlar zaten.yanlış çıkıyor.en son ben 2.5 kg fazlaydım
Süper oldu bu eline sağlık canım...