Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun ikizcim
analı kızlıyı görünce üniversite yıllarım geldi aklıma malatya da okudum benn çok yaparlar orda.
sağolsun malatyalı arkadaşlar çağırırlardı.![]()
loxiii truff ı bi deneyemedik bacım yaaa yemeyen ikimiz kaldıkk sanırımmm![]()
bende malatyalıyım canım....![]()
hımmm evettt bi kere daha muhabbeti geçmişti sanırım sen ben bi de loxiii hatırladım şimdiii...![]()
birde ben.......![]()
nasıl olduğunu bilirsin,sulu ve nohutda oluyor...yememde sakınca olmadığını düşündüm...![]()
birde ben.......![]()
nasıl olduğunu bilirsin,sulu ve nohutda oluyor...yememde sakınca olmadığını düşündüm...![]()
üç olduk şimdi.
hurma alamadım ben inan çok merak ediyorum tadını ama hep bişey çıkıyor gidemiyorum aktara.
genelde aktardan alıyorum ben böyle şeyleri.
acaba sadece kuru kayısıdan da olur mu?:26:
olabilir bence:44:üç olduk şimdi.
hurma alamadım ben inan çok merak ediyorum tadını ama hep bişey çıkıyor gidemiyorum aktara.
yoo canım iyi yapmışsınn oohhh afiyet olsunnn![]()
EVET kızlar ya,bir biz kaldık.
heralde fazla düşkün değiliz tatlıya,ondan yapmadık
kayısıyla da oluyor sanırım,tarıfın altında yazıyordu.
masal bulup da paylassa ne guzel olur
analı kızlıyı yapan güzel bir lokanta var mı peki,ben evde yıyemıycem heralde,davet eden yok![]()
bende yapmadım canım aslında hurmamda var ama bana her nedense sütlü tatlıları anımsatıyo sütlü tatlılarlada pek aram yok
oyüzden pek tutmadım
gun ıcınde 3 meyve fazla mı olmus?:26:
ınsulın dırencını kırmak ıcın akşam sekerlı meyve yerıne kuru yemiş daha faydalı olur sanırım
Canlarım hepinize tekrar teşekkür ederim,güzel dilekleriniz için..Sizin güzel yürekleriniz güzel görüyor..Sizi çok seviyorum![]()
Teşekkür ederimm ..
Ben de bir ara denemiştim de tekrar başlayabilirim aslında.
Sıcak şeyler içiyorum zaten bol bol bu havada.
O da iyi olur hem ben tadını çok seviyorumm.
Selam arkadaslar...
Dıyetıme tam gaz devam edıyorum cok sukur hersey yolunda cok mutluyum cok tokum acıkmıyorum karnımda tok gozumde tok...
Umarım verırım fazla kıloları
aranızda en kılolu benım aslında benı gorsenız bu kıloda oldugumu sanmazsınız ırı yapılı bıde boyum 1.78 omur boyu hep kılolu oldum ama artık sonsuza dek kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan..
Yazılanları okudukca daha cok umutlanıp daha cok gaza gelıyorum
baslayalı bugun tam 10 gun oldu hıc kacamak yapmadım
baslangıcta 141.9 olan kılom bugun 135.9 toplam 6 kılo vermısım ılk gunler oldugu ıcın bıraz gıttı ama sonra nasıl olur bılemıyorum umarım kıloları vermeye devam ederım.
Burdakı arkadasların yazdıklarından cok destek alıyorum ne yıyebılırım dıye dusunmuyorum artık o kadar cok secenek varkı burda cok tesekkurler
bu arada esımle ıddaya gırdık benım kılo verecegıme ınanmıyor bende ınatlastım bu sefer gercekten verecem bırazda gaz vermek ıcın yapıyorda caktırmıyor
bugunkı menumu yazıyım
kahvaltı yapamadım malesef sabah esımle kan tahlıllerımız vardı bır cıktık baya uzun surdu oglen yemegıne yetıstım eve
oglen:tavada ayrılmıs tavuk budu pısırıdm 3 parca kadar
bol salata cesııtlı hyesıllıklerle dolu
bır avuc cevız
aksam:bobrek pısırdım bol soganlı salata ve yogurt
yalnıs yıyorsam lutfen benı uyarın
sevgıler....
afiyet olsun ikizcim
analı kızlıyı görünce üniversite yıllarım geldi aklıma malatya da okudum benn çok yaparlar orda.
sağolsun malatyalı arkadaşlar çağırırlardı.![]()
Hurma için şekerle kurutuluyor diye duydum. Ne derece doğru bilmiyorum ama ben de çok seviyorum. Gerçi yemiyorum ama çok seviyorumüç olduk şimdi.
tamam giyiyorum spor ayakkabıları,oğlum uyumadı hala,umarım sabote etmez benihadii kızlarr sporr yapmayann varsaa leslieee zamanıııı hepp birlikteeee![]()
meyve fazla oldu ben de farkındayım. ceviz daha iyi giderdi ama yemek yaparken ceviz kırmaya fırsat olmadı. Balıklar pişti. sofraya oturduk balıktan sonra da ailece birr meyve yedik.
her gün tekrarlanmadıkça bu şekilde beslenmenin dışına çıkmak zararlı olmaz sanırım :26:
ne güzel olmuş menün,bak toparladın hemen,sporun da çok güzel
şimdi papadıyayla senı gorunce canım cektı,cocukları babasına atabılırsem 2 mıl yapayım en azından
bu truf famirinkinden dimi:26:
evet gordum ama o reklamı kım vermıs anlamadım:44:
onun da tarıfı var kıtapta aslında ama yapacak hamarat hatun nerdeeeeeee![]()
Akşam oldu artık bugün yediklerimi yazayım günü tamamlamış olayım.
sabah:
kkk (klasik karatay kahvaltısı)
öğle:
sarımsaklı yoğurtlu havuç
ceviz
muz
akşam:
ızgarada palamut
küçük boy mandalina ve elma