Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

loxiii truff ı bi deneyemedik bacım yaaa yemeyen ikimiz kaldıkk sanırımmm:1::1::1::1::1:

birde ben.......:3::3:

nasıl olduğunu bilirsin,sulu ve nohutda oluyor...yememde sakınca olmadığını düşündüm...:32:

üç olduk şimdi.:52::52:
hurma alamadım ben inan çok merak ediyorum tadını ama hep bişey çıkıyor gidemiyorum aktara.:50:
genelde aktardan alıyorum ben böyle şeyleri.:34:
acaba sadece kuru kayısıdan da olur mu?:26:

EVET kızlar ya,bir biz kaldık.
heralde fazla düşkün değiliz tatlıya,ondan yapmadık

kayısıyla da oluyor sanırım,tarıfın altında yazıyordu.

masal bulup da paylassa ne guzel olur:27:
analı kızlıyı yapan güzel bir lokanta var mı peki,ben evde yıyemıycem heralde,davet eden yok:19:

hurma alamadım ben inan çok merak ediyorum tadını ama hep bişey çıkıyor gidemiyorum aktara.:50:
olabilir bence:44:
yoo canım iyi yapmışsınn oohhh afiyet olsunnn:21::21::21:
:38::38::38::38::38:
EVET kızlar ya,bir biz kaldık.
heralde fazla düşkün değiliz tatlıya,ondan yapmadık

kayısıyla da oluyor sanırım,tarıfın altında yazıyordu.

masal bulup da paylassa ne guzel olur:27:
analı kızlıyı yapan güzel bir lokanta var mı peki,ben evde yıyemıycem heralde,davet eden yok:19:

canım ben malatyalıyım ama..orda yaşamıyorum.sadece tatillerde geliyorum..o nedenle restorantları pek bilmiyorum..:50:

iyi akşamlar arkadaşlar bugün biraz hoş olmayan zelzeleler yaşamışız ama tepkileriniz biraz sert olmuş arkadaşımız burda gördüğü samimiyet ve içtenlikten dolayı yaşınında küçüklüğünden dolayı butarz konuşmalarının hoşumuza gideceğini düşünmüştür yoksa burada haddini aşan öyle seviyesiz kmse yok insan 30 dan önce kiminle ne şekil konuşması gerektiğini kestiremiyor cahilliğine saysaydınız
neyse olan olmuş ben bugün yediklerimi yazayım
KAHVALTI:
klasik karatay kahvaltısı
ÖĞLEN:
yumurtalı prasa
AKŞAM:
CİĞER kavurma
salata
NOT:major arkadaşım et demeyle sürekli bonfile,antrikot değil bütçemize göre yada damağımıza göre sırasıyla negelirse yapıyoruz bu bazen yemeğimizin içindeki kemikli veya kuşbaşıda olabiliyorlisteye gelince osadece örnek öğretmenim diyorsun bunu anlamalıydın bu diyet protein ağırlıklı aşağı yukarı bütün diyetlerde bu konuda hem fikir sana tavsiyem uslubunu biraz gözden geçir ve devam et emin ol buradaki samimiyet çok farklı sigara gibi insanın aklına vuruyor burada sohbet etmek

bende yapmadım canım aslında hurmamda var ama bana her nedense sütlü tatlıları anımsatıyo sütlü tatlılarlada pek aram yok
oyüzden pek tutmadım

profitcimm aslında merak ediyorum çok övdülerr kızlarr tadını. ama bi türlü nasip olmadı sanırım tatlıya pek düşkün olmadığımdn loxinin de dediği gibi. en sevdiğm şey çikolataydı tatlı adına ama yemiyorum yemeyeceğimmmm

gun ıcınde 3 meyve fazla mı olmus?:26:
ınsulın dırencını kırmak ıcın akşam sekerlı meyve yerıne kuru yemiş daha faydalı olur sanırım

meyve fazla oldu ben de farkındayım. ceviz daha iyi giderdi ama yemek yaparken ceviz kırmaya fırsat olmadı. Balıklar pişti. sofraya oturduk balıktan sonra da ailece birr meyve yedik.

her gün tekrarlanmadıkça bu şekilde beslenmenin dışına çıkmak zararlı olmaz sanırım :26:

Teşekkürler arkadaşlar :)

idealist33 Bisiklet benim kuzenime aitti.Kendisi kullanmıyordu nedeni kalori gösteren yeri bozulmuş.Bana verdi.
Ne kadara aldığını bilmiyorum ama 2-3 seneden beri vardı onda. ben ayarını 4-5-6-7-8 olarak değiştirmeli yapıyorum çok ağrıtıyor bacakları ama etkisini göreceğimi söyledi buradaki arkadaslar.
Uygun fiyata bir sürü markanın vardır bence araştırmalısın :)

Canlarım hepinize tekrar teşekkür ederim,güzel dilekleriniz için..Sizin güzel yürekleriniz güzel görüyor..Sizi çok seviyorum :16::16::16:

Sensin güzellik :34:

Teşekkür ederimm ..
Ben de bir ara denemiştim de tekrar başlayabilirim aslında.
Sıcak şeyler içiyorum zaten bol bol bu havada.
O da iyi olur hem ben tadını çok seviyorumm.

Yalnız önemli bir detay var arkadaşlar Ahmet Hoca da Canan Hoca da ev yapımı sirke için diyorlar. Ev yapımı olmayan market ürünleri içilmiyor zaten tadı çok kötü ben 3 günde mide kanaması geçiriyorum sanmıştım. Şimdi buldum doğal onu kullanıyorum salatalarımda o kadar hafif ki

Selam arkadaslar...

Dıyetıme tam gaz devam edıyorum cok sukur hersey yolunda cok mutluyum cok tokum acıkmıyorum karnımda tok gozumde tok...

Umarım verırım fazla kıloları

aranızda en kılolu benım aslında benı gorsenız bu kıloda oldugumu sanmazsınız ırı yapılı bıde boyum 1.78 omur boyu hep kılolu oldum ama artık sonsuza dek kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan..

Yazılanları okudukca daha cok umutlanıp daha cok gaza gelıyorum

baslayalı bugun tam 10 gun oldu hıc kacamak yapmadım

baslangıcta 141.9 olan kılom bugun 135.9 toplam 6 kılo vermısım ılk gunler oldugu ıcın bıraz gıttı ama sonra nasıl olur bılemıyorum umarım kıloları vermeye devam ederım.

Burdakı arkadasların yazdıklarından cok destek alıyorum ne yıyebılırım dıye dusunmuyorum artık o kadar cok secenek varkı burda cok tesekkurler

bu arada esımle ıddaya gırdık benım kılo verecegıme ınanmıyor bende ınatlastım bu sefer gercekten verecem bırazda gaz vermek ıcın yapıyorda caktırmıyor

bugunkı menumu yazıyım

kahvaltı yapamadım malesef sabah esımle kan tahlıllerımız vardı bır cıktık baya uzun surdu oglen yemegıne yetıstım eve

oglen:tavada ayrılmıs tavuk budu pısırıdm 3 parca kadar
bol salata cesııtlı hyesıllıklerle dolu
bır avuc cevız

aksam:bobrek pısırdım bol soganlı salata ve yogurt

yalnıs yıyorsam lutfen benı uyarın

sevgıler....

Bence menün çok güzel (tabi kahvaltı olmaması dışında bugün benim de tahlil günümdü geç kahvaltı çorba içtim. Peki tahlil sonuçların nasıl? Umarım bütün sopnuçların iyidir.

Ben de eşini mahcup edeceğini düşünüyorum.

afiyet olsun ikizcim:16:
analı kızlıyı görünce üniversite yıllarım geldi aklıma malatya da okudum benn çok yaparlar orda.
sağolsun malatyalı arkadaşlar çağırırlardı.:34::34:

Ben bayılırım analı kızlıya benim annem Malatyalı ve gerçekten harika yapar çok canım istedi şimdik. Hafta sonu yaptırayım anneciğime

Hurma için şekerle kurutuluyor diye duydum. Ne derece doğru bilmiyorum ama ben de çok seviyorum. Gerçi yemiyorum ama çok seviyorum

Son düzenleme:
hadii kızlarr sporr yapmayann varsaa leslieee zamanıııı hepp birlikteeee :8::8::8::8::8::8::8::8::8:
tamam giyiyorum spor ayakkabıları,oğlum uyumadı hala,umarım sabote etmez beni:57:

meyve fazla oldu ben de farkındayım. ceviz daha iyi giderdi ama yemek yaparken ceviz kırmaya fırsat olmadı. Balıklar pişti. sofraya oturduk balıktan sonra da ailece birr meyve yedik.

her gün tekrarlanmadıkça bu şekilde beslenmenin dışına çıkmak zararlı olmaz sanırım :26:

çok nadırse sorun olmaz bence de:7:

ben bir ceviz kıracagı aldım,tabakla sofraya gelıyor o da,bır yandan kırıp bır yandan yıyorum,onceden hazırlamaya gerek kalmıyor:34:

Akşam menüm:

4 yemek kaşığı ciğer sote (domates, biber, sarımsak, bol mor soğan ve zerdeçallı)
4 yemek kaşığı havuç salatası (üzerinde dereotu ve keten tohumu koydum çok güzel oldu)
1 kase ev yoğurdu
1 omega 3 (sabah alamamıştım)
1 kuru erik
1 gluc.chon.msm

Şimdi karışık demleme bitki çayımı içiyorum. Belim ağrıyor (regl olacağım için sanırım) o nedenle sporu es geçiyorum bugün. Ufo nun karşısına kuruldum, dizimde pc, yanımda çayım keyif yapıyorum.:37:

Son düzenleme:
ne güzel olmuş menün,bak toparladın hemen,sporun da çok güzel

şimdi papadıyayla senı gorunce canım cektı,cocukları babasına atabılırsem 2 mıl yapayım en azından:8:

bu truf famirinkinden dimi:26:

evet gordum ama o reklamı kım vermıs anlamadım:44:

onun da tarıfı var kıtapta aslında ama yapacak hamarat hatun nerdeeeeeee:33:

Sayenizde canım, kendimi yalnız hissetmeyince zor olmuyor hakkaten:-)

Back
X