Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende yapmadım canım aslında hurmamda var ama bana her nedense sütlü tatlıları anımsatıyo sütlü tatlılarlada pek aram yok
oyüzden pek tutmadım

Emin ol sütlü tatlıları hiç andırmıyor.
Gerçekten harika bir tadı var.
Bence bir dene , bir şey kaybetmezsin.

Selam arkadaslar...

Dıyetıme tam gaz devam edıyorum cok sukur hersey yolunda cok mutluyum cok tokum acıkmıyorum karnımda tok gozumde tok...

Umarım verırım fazla kıloları

aranızda en kılolu benım aslında benı gorsenız bu kıloda oldugumu sanmazsınız ırı yapılı bıde boyum 1.78 omur boyu hep kılolu oldum ama artık sonsuza dek kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan..

Yazılanları okudukca daha cok umutlanıp daha cok gaza gelıyorum

baslayalı bugun tam 10 gun oldu hıc kacamak yapmadım

baslangıcta 141.9 olan kılom bugun 135.9 toplam 6 kılo vermısım ılk gunler oldugu ıcın bıraz gıttı ama sonra nasıl olur bılemıyorum umarım kıloları vermeye devam ederım.

Burdakı arkadasların yazdıklarından cok destek alıyorum ne yıyebılırım dıye dusunmuyorum artık o kadar cok secenek varkı burda cok tesekkurler

bu arada esımle ıddaya gırdık benım kılo verecegıme ınanmıyor bende ınatlastım bu sefer gercekten verecem bırazda gaz vermek ıcın yapıyorda caktırmıyor

bugunkı menumu yazıyım

kahvaltı yapamadım malesef sabah esımle kan tahlıllerımız vardı bır cıktık baya uzun surdu oglen yemegıne yetıstım eve

oglen:tavada ayrılmıs tavuk budu pısırıdm 3 parca kadar
bol salata cesııtlı hyesıllıklerle dolu
bır avuc cevız

aksam:bobrek pısırdım bol soganlı salata ve yogurt

yalnıs yıyorsam lutfen benı uyarın

sevgıler....

Kendin için çoook iyi birşey yapıp yeni ve temiz bir sayfa açıyorsun böyle düşün...Eşin de görsün bu sefer nasıl ilerlediğini:-)

EVET kızlar ya,bir biz kaldık.
heralde fazla düşkün değiliz tatlıya,ondan yapmadık

kayısıyla da oluyor sanırım,tarıfın altında yazıyordu.

masal bulup da paylassa ne guzel olur:27:
analı kızlıyı yapan güzel bir lokanta var mı peki,ben evde yıyemıycem heralde,davet eden yok:19:

truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..

Buyur loxandracımmm ..
Sırf kayısıyla da olur sanırım ama tam tadını vermeyebilir, genelde hurmanın tadını alıyor gibiyim yerken

merhaba arkadaşlar
menüm: 2 haşlanmış yumurta domates biraz acılı sos(ev yapımı) 3 zeytin peynir fındık+ceviz
akşam:fırında etli patlıcan mercimek çorbası yoğurt turşu salata (karatay için biraz fazla gibi)
misafir ve hastane işleri olduğu için bir koşturmaca içindeyim.:43:
diyetim biraz aksasa da yılmak yok.
Kaynanam biraz zayıflamışsın dedi çok sevindirik oldum:1::46:

Teşekkürler arkadaşlar :)

idealist33 Bisiklet benim kuzenime aitti.Kendisi kullanmıyordu nedeni kalori gösteren yeri bozulmuş.Bana verdi.
Ne kadara aldığını bilmiyorum ama 2-3 seneden beri vardı onda. ben ayarını 4-5-6-7-8 olarak değiştirmeli yapıyorum çok ağrıtıyor bacakları ama etkisini göreceğimi söyledi buradaki arkadaslar.
Uygun fiyata bir sürü markanın vardır bence araştırmalısın :)

sağol canım bi araştırayımm benn:34::34:

Yalnız önemli bir detay var arkadaşlar Ahmet Hoca da Canan Hoca da ev yapımı sirke için diyorlar. Ev yapımı olmayan market ürünleri içilmiyor zaten tadı çok kötü ben 3 günde mide kanaması geçiriyorum sanmıştım. Şimdi buldum doğal onu kullanıyorum salatalarımda o kadar hafif ki

Ben bayılırım analı kızlıya benim annem Malatyalı ve gerçekten harika yapar çok canım istedi şimdik. Hafta sonu yaptırayım anneciğime

Hurma için şekerle kurutuluyor diye duydum. Ne derece doğru bilmiyorum ama ben de çok seviyorum. Gerçi yemiyorum ama çok seviyorum

oooo çokk şanslısın cnmmm:34::34::34:

ben de çok severim hurmayı ama o yumuşak olanlar değil sert ve rengi daha koyu olanları zaten onlar doğal olanları diğerlerinin dışı şekerli gibii:26::26:

tamam giyiyorum spor ayakkabıları,oğlum uyumadı hala,umarım sabote etmez beni:57:

ben bir ceviz kıracagı aldım,tabakla sofraya gelıyor o da,bır yandan kırıp bır yandan yıyorum,onceden hazırlamaya gerek kalmıyor:34:
ben bitirdim sporumuu oohhh kendimee geldimm vallaaa:8::8:

ben de aynenn ceviz kıracağı ile gezer oldumm evdeeee:1::1:
Akşam menüm:

4 yemek kaşığı ciğer sote (domates, biber, sarımsak, bol mor soğan ve zerdeçallı)
4 yemek kaşığı havuç salatası (üzerinde dereotu ve keten tohumu koydum çok güzel oldu)
1 kase ev yoğurdu
1 omega 3 (sabah alamamıştım)
1 kuru erik
1 gluc.chon.msm

Şimdi karışık demleme bitki çayımı içiyorum. Belim ağrıyor (regl olacağım için sanırım) o nedenle sporu es geçiyorum bugün. Ufo nun karşısına kuruldum, dizimde pc, yanımda çayım keyif yapıyorum.:37:

afiyett olsunn canımm :16::16:

merhaba arkadaşlar
menüm: 2 haşlanmış yumurta domates biraz acılı sos(ev yapımı) 3 zeytin peynir fındık+ceviz
akşam:fırında etli patlıcan mercimek çorbası yoğurt turşu salata (karatay için biraz fazla gibi)
misafir ve hastane işleri olduğu için bir koşturmaca içindeyim.:43:
diyetim biraz aksasa da yılmak yok.
Kaynanam biraz zayıflamışsın dedi çok sevindirik oldum:1::46:

yılmakk yokkk cnmm:kkk::kkk::8::8::8:
çokk seviniyorr insann gerçektenn incelmişsinnn dediklerindeee:34::34::34:

bacılar yazışıcam diye canatıyom bekliyorum bekliyorum yazmıyosunuz eşime yakalanınca kalkıyorum sonra yine kkaçamak yapıp bidaha oturuyom sanki benim kalkmamı bekliyomuş gibi bi geliyorum kaynatmışsınız bende saphıra gibi sitem edicem haaa bilirsiniz sitem sevgiden doğar:54:

sağol canım bi araştırayımm benn:34::34:

oooo çokk şanslısın cnmmm:34::34::34:

ben de çok severim hurmayı ama o yumuşak olanlar değil sert ve rengi daha koyu olanları zaten onlar doğal olanları diğerlerinin dışı şekerli gibii:26::26:

ben bitirdim sporumuu oohhh kendimee geldimm vallaaa:8::8:

ben de aynenn ceviz kıracağı ile gezer oldumm evdeeee:1::1:

afiyett olsunn canımm :16::16:

Sağolasın şekercim

bacılar yazışıcam diye canatıyom bekliyorum bekliyorum yazmıyosunuz eşime yakalanınca kalkıyorum sonra yine kkaçamak yapıp bidaha oturuyom sanki benim kalkmamı bekliyomuş gibi bi geliyorum kaynatmışsınız bende saphıra gibi sitem edicem haaa bilirsiniz sitem sevgiden doğar:54:

oyyy cnmm benimm öyle denk gelmiştirr sensiz olur muuu?:16::16::16:

:54::54: Alınma profitcimmm ...
Hepimiz seviyoruzz birbirimiziii :16::16:

Kızlar bu zayıflama telkinlerini veya nilgünün hipnomeditasyon cdlerini dinleyen var mı?

Kızlar hocaya dün sormuş olduğum omega 3 ile ilgili soruya cevap gelmiş aşağıda sorumu ve cevabı paylaşıyorum:

Sayın Hocam iyi günler dilerim.
Öncelikle size Kadınlar Kulubündeki tüm arkadaşlarımın sevgi ve saygılarını iletmek isterim. Son günlerde KK'da bulunan topiğimizde Omega 3 konusunda takıldığımız bir kaç yer var, size sormak ve bilgilenmek istedik.Şöyle ki; Omega 3 destek satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Günde kaç miligrama kadar kullanmalıyız? Örneğin ben her sabah 2 adet köy yumurtası,ayrıca 1/2 çay bard.ceviz ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum. Bunların yanında kahvaltıdan sonra Solgar firmasının 950 mg.Omega 3 desteğinden kullanıyorum. (Epa/dha 542/408) Başka bir arkadaşım benimle benzer kahvaltı yapıp içinde her üç kapsülünde 75 mg.dha ve 114 mg epa olan bir ürünü kullanıyor (aynı zamanda bu ürünün içeriğinde 13,6 kkal, 1,23 yağ, bir kapsul 500 mg.balık yağı yazıyormuş) Bizi bu konuda bilgilendirirseniz çok seviniriz. Hatta eğer mümkünse bize marka önermenizi rica ederiz. Ayrıca bayram ertesi kitabınızın çıkacağı bilgisini almıştık. Acaba çıktı mı?
Saygılarımızla,

cevap
Solgar 950'den 4 adet/gün kullanmalısınız. 4x542 EPA, ya da EFA S 1200'den -temel yağ-her gün vücudunuza girmeli. Yanında güçlü bir antioksidan Domates, E vitamini vs. gibi. almalısınız. Sabah Kahvaltıdan sonra tok karnına, dördünü birden almalısınız!!! Korkmayın. EPA İnsülin direncini kıran en önemli temel yağdır!!!

Yan etkileri var mı ? Var tabii sırayla: 1. Kanı sulandırır, 2. Yüksek tansiyonu düşürür, 3. Damarları genişletir, kalp hastalığından korur 3. Kan yağlarını normalleştirir, 4. Diabet hastalarının kan şekerlerinin düzenlenmesini kolaylaştırır (insülin direncini kırmasından dolayı) 5. Kilo verdirir, 6. Depresyonu önler, en güçlü ve doğal antidepresiftir, 7.Eklem, ve vücut ağrılarını, artrit ağrılarını geçirir, 8. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, 9. Adet öncesi sıkıntıları azaltır ve geçirir, 10. Sağlıklı hamile kalmayı sağlar, 11. Demans ve Alzheimer hastalığını önler, çünkü beynimizin ve sinir sistemimizin % 80 ve 90'ı, omega 3'den meydana gelmektedir!!!

Bunları yazmamın nedeni de 'AAAAAA bu kadar alınır mı, kilo aldırır, sakın ha almayın, günde bir tane yeterlidir ' diyen bilgisiz eczacı ve kişilerin olduğunu bilmemden dolayıdır.
NOT: İngilterede, şizofreni hastalarına günde 9gr kadar saf EPA verilmiştir ve bu yan ETKİLERİN!!! ortayaçıktığı görülmüştür...Römatoid artrit ağrı şikayetleri kalmamaıştır!

Kalınız sağlıcakla, KK'ya selam ve sevgilerimle.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay

Biz dee seni çok seviyoruzz Saphıracımm :16:

Bu arada regl dönemindeki kilo artışı ne zaman son buluyor ?

:nazar::nazar: Ne güzel bir menü çıkarmışsın öyle ortaya.
Tebrik ederim.
Yani benim bu ay biraz tuhaf oldu gibi geldi bana.Pirinç diyeti bile - 200 gr. yaptırabilmişti.Bayram sonrası kaçamaklara rağmen (çok fazla değildi ama benimki,yani şerbetli tatlılar,baklavalar hiç yemedim) -900 düm.yani çok net bir cevap veremeyeceğim sanırım canım..Bol bol antioksidan çay içmek gerekiyor
sırf buraya yazayım dıye kalkıp 40 dk kosubandında yurıycem ıyıkı burası var ya :16::16:
işte buuu :46: burası bunun için varrr :124:
Kızlar reklamı gördünüz mü sitenin girindeki ?
Karatay kitabının reklamı ve tıklayınca bizim topic açılıyorr ..
evet canım.Karatay diyetiyle ve kitapla iligili bir süredir vardı zaten ama bizim topiğin karatay diyeti grubumuz adı altında reklamı yoktu,çok hoşuma gitti benim de :124:

birçoğunuz benim büyüğümsünüz, kimseye saygısızlık etmek istemedim ve hala da istemiyorum ama önyargınıza inanamadım. benim sizinle dalga geçmek gibi bi niyetim olmadığı gibi sizinle birlikte bir şeyler yapmak için buraya üye oldum. üye olmadan önce de keyifle takip ediyordum (daha önce de söylediğim gibi). o kadar yanlış suçlamalar olmuş ki, inanamadım. "kepçeyle yağ" ibaresini kullanmadım bile ben... karatay diyetinde yağ sınırı yok dendi diye bol kullanıyorum, kg vereyim derken almayayım diye size danışmıştım sadece. avatarıma gelince... karatay diyeti "sabahları yumurta" temelli bir diyet olduğu için uygun bir avatar olur diye düşündüm. aranızdan birisi topicle uygunsuz demişti... bu da sanırım bunun cevabı olmuş oldu. üslubuma gelince de... sadece önyargılısınız. sizin gibi konuşmuyorum diye, canan karatay'a "hatun" dedim diye benim terbiyesiz olduğumu düşünmenizi an la ya mı yo rum. ben sevimli bulduğum için bu kelimeyi kullanıyorum ve "hala" bir anormallik olduğunu düşünmüyorum.

birçoğunuz büyüğümsünüz. ben sizden yaşça biraz küçüğüm. ama öğretmenim. öğrencilerim var ve onlara kendi yaptığım gibi kimseyi "kırmamayı" "uzaklaştırmamayı" "üzmemeyi" öğretiyorum. oysa sizin için bir insana "iticisin, kusura bakma..." demek ve bunun üzerine rahat bir uyku geçirmek çok kolay gibi. "ben birini üzmüşümdür belki..." düşüncesi hiç olmadan!

kimseyle de dalga geçmedim. burda yazılanlar sayesinde kendime liste oluşturup uyguladım ve şimdiden 1.5 kg vermişim. yine burda yazıldığı için koşarak eczaneye gidip omega 3 aldım. yine burda yazdılar, ben sormuştum, tuz vs. ya neyse...

benim buraya niçin gelmiş olduğum "gözü görene" aşikar. yazdıklarıma dönüp tekrar ama "önyargısız" bakın. hiç bu kadar yanlış anlaşılmamıştım. birazdan okula gideceğim, zor bir sınavım var ama ders çalışamadım çünkü aklıma hakkımda haksız yere yazdıklarınız geldi.

keşke bu kadar kolay olmasaydı insan üzmek...

bende öğretmenim.bizlere eğitim bilimlerinde öncelikli olarak 'insan onuruna saygılı olmayı' öğrettiler.
hiç kimseyi kırmak yada incitmek gibi bir amacım olamaz,bu benim kişiliğime de ters.
sadece yazdıklarınız beni rahatsız etti.dediğiniz gibi olsun,herhalde biz yanlış anladık.

Bugün yine hocamıza tahlil sonuçlarımız için yazdığım soruyu ve cevabı kopyalıyorum:
Hocam iyi günler.
Bugün eşimin ve benim rutin tahlillerimiz yapıldı. Sizin diyetinize göre besleniyoruz. Genel olarak sonuçlar normal fakat sadece kolesterol tahlillerimiz anormal. Ben 34 yaşındayım benim total 292, ldl 206, hdl 76 çıkmış. Eşim 40 yaşında onun total 255, ldl 185,80, hdl 54 çıkmış. Sonuçları değerlendirerek bir yol göstermenizi rica ederim.

Saygılarımla,

Cevap :

Kan yağlarınıznız hepsi normal. Korkmayın.

Carmen soruyu sorduğun ve bizimle paylaştığın için teşekkür ederizz.

Yani benim bu ay biraz tuhaf oldu gibi geldi bana.Pirinç diyeti bile - 200 gr. yaptırabilmişti.Bayram sonrası kaçamaklara rağmen (çok fazla değildi ama benimki,yani şerbetli tatlılar,baklavalar hiç yemedim) -900 düm.yani çok net bir cevap veremeyeceğim sanırım canım..Bol bol antioksidan çay içmek gerekiyor

işte buuu :46: burası bunun için varrr :124:

evet canım.Karatay diyetiyle ve kitapla iligili bir süredir vardı zaten ama bizim topiğin karatay diyeti grubumuz adı altında reklamı yoktu,çok hoşuma gitti benim de :124:

Sanırım ben haftaya net sonucu daha iyi görürüm o zaman.
Bu hafta bitmemiş olacak reglim.
Bol da yeşil çay içiyorum aslında ama.
Hoş belki de çok yoktur fazlalığım.

Ben ilk kez bugün gördüm reklamı çok hoşuma gitti şımardımmm :17:

Afiyet olsun, şu omleti bir bn yiyemedim:56:Yarın aklımda olsun...
bende yemedım henuz:)))merak edıyorum ama yarın sabahta komsum cagırdı kahvaltıya obur sabaha kaldı artık
Akşam oldu artık bugün yediklerimi yazayım günü tamamlamış olayım.

sabah:
kkk (klasik karatay kahvaltısı)

öğle:
sarımsaklı yoğurtlu havuç
ceviz
muz

akşam:
ızgarada palamut
küçük boy mandalina ve elma
meyvelerı sabah ogunune koy ıstersen canım:kkk::kkk:
Selam arkadaslar...

Dıyetıme tam gaz devam edıyorum cok sukur hersey yolunda cok mutluyum cok tokum acıkmıyorum karnımda tok gozumde tok...

Umarım verırım fazla kıloları

aranızda en kılolu benım aslında benı gorsenız bu kıloda oldugumu sanmazsınız ırı yapılı bıde boyum 1.78 omur boyu hep kılolu oldum ama artık sonsuza dek kurtulmak ıstıyorum bu kılolardan..

Yazılanları okudukca daha cok umutlanıp daha cok gaza gelıyorum

baslayalı bugun tam 10 gun oldu hıc kacamak yapmadım

baslangıcta 141.9 olan kılom bugun 135.9 toplam 6 kılo vermısım ılk gunler oldugu ıcın bıraz gıttı ama sonra nasıl olur bılemıyorum umarım kıloları vermeye devam ederım.

Burdakı arkadasların yazdıklarından cok destek alıyorum ne yıyebılırım dıye dusunmuyorum artık o kadar cok secenek varkı burda cok tesekkurler

bu arada esımle ıddaya gırdık benım kılo verecegıme ınanmıyor bende ınatlastım bu sefer gercekten verecem bırazda gaz vermek ıcın yapıyorda caktırmıyor

bugunkı menumu yazıyım

kahvaltı yapamadım malesef sabah esımle kan tahlıllerımız vardı bır cıktık baya uzun surdu oglen yemegıne yetıstım eve

oglen:tavada ayrılmıs tavuk budu pısırıdm 3 parca kadar
bol salata cesııtlı hyesıllıklerle dolu
bır avuc cevız

aksam:bobrek pısırdım bol soganlı salata ve yogurt

yalnıs yıyorsam lutfen benı uyarın

sevgıler....
kolay gelsın canım burdan ayrılma burası cok motıve edıcı ve butun arkadaslar cok tatlı

loxiii truff ı bi deneyemedik bacım yaaa yemeyen ikimiz kaldıkk sanırımmm:1::1::1::1::1:
bende bende Aslında malzemede var ama bu saatte yaparsam dayanamaz yerım dıye korkuyom:(((((
buarada avatarımdaki benim küçük fıstığım 3 sınıfa gidiyor teyzeleri
allah bgıslasın canım sorcatım bende kızınmı dıye
Kızlar hocaya dün sormuş olduğum omega 3 ile ilgili soruya cevap gelmiş aşağıda sorumu ve cevabı paylaşıyorum:

Sayın Hocam iyi günler dilerim.
Öncelikle size Kadınlar Kulubündeki tüm arkadaşlarımın sevgi ve saygılarını iletmek isterim. Son günlerde KK'da bulunan topiğimizde Omega 3 konusunda takıldığımız bir kaç yer var, size sormak ve bilgilenmek istedik.Şöyle ki; Omega 3 destek satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Günde kaç miligrama kadar kullanmalıyız? Örneğin ben her sabah 2 adet köy yumurtası,ayrıca 1/2 çay bard.ceviz ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum. Bunların yanında kahvaltıdan sonra Solgar firmasının 950 mg.Omega 3 desteğinden kullanıyorum. (Epa/dha 542/408) Başka bir arkadaşım benimle benzer kahvaltı yapıp içinde her üç kapsülünde 75 mg.dha ve 114 mg epa olan bir ürünü kullanıyor (aynı zamanda bu ürünün içeriğinde 13,6 kkal, 1,23 yağ, bir kapsul 500 mg.balık yağı yazıyormuş) Bizi bu konuda bilgilendirirseniz çok seviniriz. Hatta eğer mümkünse bize marka önermenizi rica ederiz. Ayrıca bayram ertesi kitabınızın çıkacağı bilgisini almıştık. Acaba çıktı mı?
Saygılarımızla,

cevap
Solgar 950'den 4 adet/gün kullanmalısınız. 4x542 EPA, ya da EFA S 1200'den -temel yağ-her gün vücudunuza girmeli. Yanında güçlü bir antioksidan Domates, E vitamini vs. gibi. almalısınız. Sabah Kahvaltıdan sonra tok karnına, dördünü birden almalısınız!!! Korkmayın. EPA İnsülin direncini kıran en önemli temel yağdır!!!

Yan etkileri var mı ? Var tabii sırayla: 1. Kanı sulandırır, 2. Yüksek tansiyonu düşürür, 3. Damarları genişletir, kalp hastalığından korur 3. Kan yağlarını normalleştirir, 4. Diabet hastalarının kan şekerlerinin düzenlenmesini kolaylaştırır (insülin direncini kırmasından dolayı) 5. Kilo verdirir, 6. Depresyonu önler, en güçlü ve doğal antidepresiftir, 7.Eklem, ve vücut ağrılarını, artrit ağrılarını geçirir, 8. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, 9. Adet öncesi sıkıntıları azaltır ve geçirir, 10. Sağlıklı hamile kalmayı sağlar, 11. Demans ve Alzheimer hastalığını önler, çünkü beynimizin ve sinir sistemimizin % 80 ve 90'ı, omega 3'den meydana gelmektedir!!!

Bunları yazmamın nedeni de 'AAAAAA bu kadar alınır mı, kilo aldırır, sakın ha almayın, günde bir tane yeterlidir ' diyen bilgisiz eczacı ve kişilerin olduğunu bilmemden dolayıdır.
NOT: İngilterede, şizofreni hastalarına günde 9gr kadar saf EPA verilmiştir ve bu yan ETKİLERİN!!! ortayaçıktığı görülmüştür...Römatoid artrit ağrı şikayetleri kalmamaıştır!

Kalınız sağlıcakla, KK'ya selam ve sevgilerimle.

carmencı elıne emegıne saglık bıtanem:16::16::16::16:

Back
X