Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısı
görüşmek üzere...:16:

canım çok üzüldüm gerçekten durumunuza..özellikle çocuklara..Allah yardımcınız olsun ve sabır versin size..nasıl böyle eğitimci hem de yöneticiler var anlamıyorum..bu kişilerin daha çok desteği olması lazım değil mi böyle çocukları kazanmak için..İl milli eğitime şikayet et diyeceğim ama bu seferde sizden habersiz çocuğa kötü davranırsa..vicdan yok adamda belli çünkü..çocuğun okula gönderip gönderilmemisini psikoloğu daha iyi bilir ama bence sen yine de bu müdür şikayet et..böyle zihniyetle başka çocuklar yetiştirmesin canım..dualarımız sizinle..

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca allah yardımcınız olsun çok zor bir durum tabi bu durumu dahada zorlaştıran bencil insanlar var birde.bencede müdürü şikayet etmelisin kafasına göre iş yapamaz öyle allahım korusun yavrucukları sizlere güç versin bu zor zamanlarda :2:

kızlar akşam yemeğim:

1 kase mercimek çorbası
2 kaşık z.yağlı taze fasulye
ızgara tavuk ve köfte

yarım saat yürüyüş..

sabah geç kaldım kahvaltı için:
1 tane tost ekmeğinden yağsız kaşarlı tost

günaydın arkadaşlar

Canım çok üzüldüm, Allah sizlere sabır versin. Pepeti arkadaşımıza katılıyorum, Allah çocukların bundan sonraki yaşamlarında şanslarını açık etsin ve iyi kişilerle karşılaştırsın. Sizlere bu konuda büyük sorumluluk düşüyor, ama sevgi ve ilgi ile her şey hallolur. Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle, sevgiler.

kızlar merhaba nasılsınız dün akşam misafirlerimi ağırladım nevzine tatlısına bayıldılar burdan bir arkadaş daha sormuştu sanırım esascım sendin nevzine ne ? diye hemen yazayım nevzine hamurlu bir tatlı içine tahin konuluyor hamurun piştikten sonra şerbetinede pekmez katılıyor istersen tarifi yazarım canım.
akşam malesef kaçamak yaptım bende yaptığım makarna salatasından yedim 2-3 çatal umarım bi daha olmaz :5:
kaç gündür sporda yapamıyorum bakalım nolacak böyle
sabah:
3 gün kurusu
1 portakal
1 avuç karışık çerez
biraz peynir

zeytin çekirdeği derken bildiğimiz zeytinin çekirdeğinimi yutuyorsun eğer öyleyse neye faydası var bunun anlamadım açıkşarmısın canım:34:

Canım zeytin çekirdeği çok şifalı,zeytinyağının ham maddesi,birçok faydası var.Ama ben kabızlık için kullanıyorum,bir ara yaptım,şikayetlerim geçince bırakmıştım.Bu ara çok kabızlık var bende tekrar başladım.Sabah aç karnına 3 tane yutuyorum.

İnş. canım günaydın sana da
Yürüyüş de yapılmış..:46::46:
Burası kapalı balıkesir[/QUOTE]

Ankara çok sıcak,sabah erken saat daha iyi oluyor yürüyüş için

dünsabah klasik 2 yumurta ceviz zeytin tuzsuz lor domates yedim ve baş ağrısı başladı çok kötü oldum gözlerimi açamıyordum annem gibi başımı sıkıp yattım..öğle canım hiç bişi istemedi o yüzden bol bol yogurt yedim ....akşam kavrulmamış fındık ve tavuk haşlama ve yoğurt yedim bu kadar ...
bu sabah 2 yumurta ceviz domates zeytin.... peynir yemeği unutmuşum....

Canım suyu fazlalaştır

günaydın arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm

günaydın arkadaşlar ben dün aranıza katılmıştım karatay diyeti özet olarak galiba ekmek ve şekeri kesmek saat 8 den sonra birşey yememek yürüyüş yapmak gibi prensiplerden oluşuyor ben dukanı bırakıla 1 hafta oldu az yememe rağmen hemen 500 gr artı çıktım :53: 6 7 kilo vermek istiyorum diyet listeme uyduğum sürece haftada 1 yada 2 kilo veriyorum metabolizmam iyi yani bu diyette sanırım haftada 1 kg hedefliyor arkadaşlar sizce haziran 30 kadar 6 kg verebilirmiyim birde diyet için bi alışveriş listesi yapacağım neler almam gerek :16: sevgiler:16::16:

sevgiliebe ne diyecegimi bilemiyorum canim simdi...okadar uzuldumki tarifi yok..
o insnlik disi mudur oyle ha demeyle kimseyi tasdiknameyle okuldan atamaz canim,ilkogretimde tasdikname diye bise yok zaten..lise de de cok zor..vebsizin birsuru sebebiniz war..of kotu oldum yaw..

kızlar merhaba nasılsınız dün akşam misafirlerimi ağırladım nevzine tatlısına bayıldılar burdan bir arkadaş daha sormuştu sanırım esascım sendin nevzine ne ? diye hemen yazayım nevzine hamurlu bir tatlı içine tahin konuluyor hamurun piştikten sonra şerbetinede pekmez katılıyor istersen tarifi yazarım canım.
akşam malesef kaçamak yaptım bende yaptığım makarna salatasından yedim 2-3 çatal umarım bi daha olmaz :5:
sabah:
3 gün kurusu
1 portakal
1 avuç karışık çerez
biraz peynir

Senin biraz canın sıkkın..
Spor iyi gelir canım stres attırır..
Ben stresli olduğumda genellikle hiçbişey yiyemem ve zayıflarım.. Herkesin bünyesi ve erdiği tepkiler farklı sakın yemeğe başlama:20:

sabah:
3 gün kurusu
1 portakal
1 avuç karışık çerez
biraz peynir

fizofi ben istiyorum tarifi ay çok düskünüm tatlı pasta tariflerine onuda sanırım yemekteyizden hatırlıyoum ama yaparım issallh zayıflayınca

Canım metanetini koru sabır çok zor durumdasın..
Yaşam bazen çookk acımasız oluyor..
Psikolog desteğine devam ve de senin sevgin ilgin onlara çok iyi gelecektir.
Şimdi öğretmen ve müdür eğer isteksizse çocuk için olumlu değil bu.. Okul değişikliği seney yapın bence.. Yazın az da olsa toparlamaya çalışın kuzucukları..
Seneye de okul değişikliği iyi gelir bence.. O çocukların ilgiye ve sevgiye muhtaç oldukları zaman. Sorun yaşamaları ve de yaşatmaları o kadar doğal ki.. travma çoook büyük
Size aynı zamanda sevgi dolu bir öğretmen de gerekiyor canım.. Keşke yapabileceğim bişi olsaydı:14:

Son düzenleme:
pepeti .petunyaa,nazfiliz,aydın-didem,fizofi,fzgun ficans,iyiniyetli ve diğer duyarlı arkadaşlarım,
desteğiniz için teşekkürler. letafet kardeşim.zaten sene başında okulunu degiştirdik,bulunduğumuz mahalleden başka bir mahalleye kaydını aldırdık.velinin teki( bierde öğretmenmiş)öğretmenleri tenzih ederek söylüyorum,okulu yıkarım yakarım ben çocuğumu sizin çocuğunuz için doğurmadım dedi. oysa olayı onun çocuğu tekme atarak başlatmış.geçen sefer yeğenimiz bir çocuğun kolunu ısırmış bize şikayet ediyorlar.o arada farkettikki yeğenimi demire fırlattığı için ceviz kadar kafasında şişlik, gözünün kenarında kızarıklık,kulağının içinde çizmeden ötürü kanama ve kolunda ısırık vardı.ve ilk tekmeyide o çocuk atmıştı. o bayan bilmiyorki geçen sene benim kardeşimde çocuğunun arkasında koşturuyorduve ömür boyuda koruyacagını zannediyordu. ağlıyorum ama üzülmüyorum.çünkü,Allah yetim ve öksüzlerin korumasını üzrrine aldığını söylüyor.biliyorumki biz birşey yapamazsakta ilahi adalet yerini bulur iyiki varsınız,iyiki desteksiniz....

Son düzenleme:
[SUB]amaan aman kislar,,herkeslerde ne dertler war..halimize sukretmek lazim ya...
Suan diet miet hersey bos geliyo sevgiliebenin halinden sonra....ben kacar:(([/SUB]

pepeti .petunyaa,nazfiliz,aydın-didem,fizofi,fzgun ficans,iyiniyetli ve diğer duyarlı arkadaşlarım,
desteğiniz için teşekkürler. letafet kardeşim.zaten sene başında okulunu degiştirdik,bulunduğumuz mahalleden başka bir mahalleye kaydını aldırdık.velinin teki( bierde öğretmenmiş)öğretmenleri tenzih ederek söylüyorum,okulu yıkarım yakarım ben çocuğumu sizin çocuğunuz için doğurmadım dedi. oysa olayı onun çocuğu tekme atarak başlatmış.geçen sefer yeğenimiz bir çocuğun kolunu ısırmış bize şikayet ediyorlar.o arada farkettikki yeğenimi demire fırlattığı için ceviz kadar kafasında şişlik, gözünün kenarında kızarıklık,kulağının içinde çizmeden ötürü kanama ve kolunda ısırık vardı.ve ilk tekmeyide o atmıştı. o bayan bilmiyorki geçen sene benim kardeşimde çocuğunun arkasında koşturuyorduve ömür boyuda koruyacagını zannediyordu. ağlıyorum ama üzülmüyorum.çünkü,Allah yetim ve öksüzlerin korumasını üzrrine aldığını söylüyor.biliyorumki biz birşey yapamazsakta ilahi adalet yerini bulur iyiki varsınız,iyiki desteksiniz....

canım allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun inşallah en az zararla atlatırlar bu durumu yavrucaklar ve ilerde önemli insanlar olurlar rabbim yardımcıları olsun ... :14:

herkese günaydıınn
kalkınca 2günkurusu ılık su

kahvaltımı yaptım

1,5 biberli yumurta
zeytin
peynir
roka-salatalık
ceviz
omega 3lerim

şimdide çay:7::7:

herkese günaydıınn
kalkınca 2günkurusu ılık su