- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
çok tşk ederim destinacım
1,65 boy ve 68 kiloyum hedefim 55 olmak![]()
güle güle kullan canım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wsHi3Cw/weight.png
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim destinacım
1,65 boy ve 68 kiloyum hedefim 55 olmak![]()
evet canım edebiyatcı eşim valla edebiyatcıyla evli olmak çok zor söz sanatlarıyla ikna ediyo beni kendi memleketime gitmek isterken kandırdı beni onun memlekete gitcez tabi merkezde açık olursa
leylakım ne diyim Allah merhamet versin
bilgilerinizi yazın ben yapıverem
dogum günün şimdiden kutlu olsun canım ...kuru meyveyi abartma derim bırakamıyosan günde bi tane ye ..pastadanda abartmadan yersin sonuçta senede bi oluyo demüüü![]()
kilo çizelgemi nereye yapıştrıcam pekiyi=(
of tecrübesiz olmak ne zormuş![]()
Profilim'e tılayıp, çizelge kısmına yapıştır canım.
kilo çizelgemi nereye yapıştrıcam pekiyi=(
of tecrübesiz olmak ne zormuş![]()
tatlık çok bakındım ama öyle bir yer bulamadım profilimde.![]()
Bak canım şu kısımda:
GSM Operatörüm
Kan Grubunuz-
Kan Bağışları-
Çizelge
çok tşk ederim kızlar.umarım bol bol leptin verir ALLAH size.
haha.benimde artık bir çizelgem var.yuppiee![]()
çok tşk ederim kızlar.umarım bol bol leptin verir ALLAH size.
haha.benimde artık bir çizelgem var.yuppiee![]()
leylakcım sizede geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun çok zor inşallah ablan diğer çocuklarına yaptığı haksızlığı anlar...
leylakım ne diyim Allah merhamet versin
Doğru diyosun Leylakım çocuğuna rahatça bakarmış öyleyse yazık olmuş. Çocuğunu istemeyen adamla evlenmek de hata bence.. Üvey babayla büyümesi de zor çocukların.. En güzeli evlenmeseymiş..
leylakçım sizde zor zamanlar geçirmişsiniz rabbim bundan sonrası için o çocuklara yardım etsin çok zorkeşke ablan evlenmeseymiş öyle bir adamla ama insan ne yaşayacağını bilmiyor işte çok üzüldüm valla
öğlen yediklerim:
2 haşlanmış yumurtadan salata yaptım
1 tane gün kurusu
1 tane portakal
leylakcım sizin de durumunuz zormuş canım..Allah yardımcınız olsun..Benim henüz çocuğum olmamasına rağmen küçük yeğenimin üzerine nasıl titriyorum..O yüzden anlayamıyorum çocuklarını bırakan anne-babaları..Allah size sabır versin canım..Ablan da en kısa sürede hatasını telafi eder umarım..
Öğle yemeğim:
1 tabak nohut
yoğurt
salata
amiiiiiiiiiiiiinnnnn hepimize inşallahgüle güle kullan canım
Hayırlı olsun canım:)
Her hafta tartıdan mutlu in inşallah :)