Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

muhencim nerelerdesin bacım ya..moralim cok bozuk bugun.
tsh cok dusuk ve t3 gayet normal degerlerde olmasına ragmen
bu dahiliye uzmanı bana propycili gunde 6 ya cıkar dedi.:47::47::47:
kafayı yiycem yaaaa...bişe bilmiomu sallıomu yoksa dogru mu konusuyo anlayamadım yaaa..:47::47:
en mantıklısı bi endokrin uzmanına gitmek ama nası gitcem nerde gitcem..
ah şu okul ahhhhh:47:

Canım basınız sag olsun..Allah kolaylıklar versin ..
Cok üzgünüm . :2:

Arkadaslar sizlere bir sorum var ..

Ne kadar omega3 okadar kilo kaybimidir ?
Neden günde 3 , 4 tane almalıyız ?
Benimkinin (lucovitaal) üzerinde günde bir tane yazıyor veya diyoki 3 günde 1 kere

Aciklayabilirmisiniz ?

Cok faydalı olduğunu biliyorum fakat neden 1 kapsül yeterli değil ?
:26:

uydusu olan arkadaşlar,karamel tv de hergün 11 ve 16 saatlarinde plates var,bende yeni keşfettim.30 dk sürüyo sadece,denemek gerek:112::112:

Arkadaslar sizlere bir sorum var ..

Ne kadar omega3 okadar kilo kaybimidir ?
Neden günde 3 , 4 tane almalıyız ?
Benimkinin (lucovitaal) üzerinde günde bir tane yazıyor veya diyoki 3 günde 1 kere

Aciklayabilirmisiniz ?

Cok faydalı olduğunu biliyorum fakat neden 1 kapsül yeterli değil ?
:26:

canım senin kullandığın markanın mg mı yüksektir belkide,ondan günde 1 tane alınması yazılmıştır.mesela bizim aldığımız marka 500 mg lık.yani günde 2-3 gr a kadar alabiliyoruz o da 6 adet yapıyo.sende mg ına dikkat et canım

akşam menüm
bitabak kısır bi salatalık, biraz badem
ben de merak ediyorom omega 3 ü niye 3 tane diye ....300mg lık seven seas 1 tane yetmezmi

sağolasın loxim yeniden sizlere katılmak çok güzel duygu. allah nasip ederse yaz sonu da düğünüm var şekle şemale girmek için işleri daha sıkı tutmam gerekiyor artık. dediğin gibi menülerim ve sporumda sorun yoktu ama bu süreçte dengem değişti. hastanede tostla beslendim, 15 saat sandalye tepelerinde uyudum vs vs neyse hatırlamak istemiyorum şimdi, sizlerin de keyfinizi kaçırmak istemiyorum. şöyle hesap vereceğim, mahçup etmemeye çalışacağım senin gibi güzel insanlar olduğu sürece bu işi başarırım gibime geliyor, aynı desteği de elbette isteyen herkese seve seve vereceğim. geçmişi bir kaç ay öncesine kadar tek tek okumuştum ancak affedin aynı enerjiyi artık kendimde bulamıyorum. buradan sonrasını takipleyeceğim. hepinize bol sağlıklı günler olsun inşallah :16:

Başınız sağ olsun, yeniden hoş geldiniz.

akşam: küçük bir dilim somon, yoğurtlu semizotu salatası, 2 kaşık zey. patlıcan yem., 1 dilim helva

Propycil, bacım ne haber bugün okul nasıl gitti. Elin iyileşiyor mu?

Bu arada annesinin kuzusu ortalıklarda yok. nerelerdesin canım?

selam kızlar
çayımı yudumlarken akşam menüm

hamsi buğulama
çok az mantar sote
1 kuru biber dolması
2 ceviz
tükkan kapandı:1:

Merhaba canlar,
Menülerimi yazayım:

Sabah: Karatay kahvaltısı
Öğlen:4 köfte,4 mercimek köfte, 1 tavuk pirzola, salata
Akşam yemedim. Tokum. Acıkırsam bu saatten sonra ayran içerim artık.

Pikniğe gittik. Bu hafta 2. oldu yürüyüş yapamadığım:(

Su falan da içemedim. Tuvalete gidemem oralarda diye:))

sağolun canlarım,hiçbir çocuk üzülmese,ağlamasa,anne-babasız kalmasa keşke:14:

allah sabır versin canım
bir adam için çocuklarından vazgeçen insanları anlayamıyorum
valla eşim iyidir hoştur ama onada diyorum önce çocuklarım sonra sen onları dünyalara değişmem
ablanı kötülemiş gibi oldum kusura bakma

yeniden çizelge yaptım kendime,yoksa salıyorum kendimi:19::19:

farkettim şeker hedef iyice aşağı çekilmiş

sağolasın asyacım. menülerimi de paylaşacağım zevkle :16:
başınsağolsun canım

Muhteşem Leylakım benimm:16::16::16:
Harikasın canım:46::46:

sende harikasın tişkürler
eve gelincede yarın arkadaş evine çıkacak oraya götürmek için tarçınlı kurabiye yaptım
ooohh ev mis gibi koktu ama ben yemem asla:kkk::kkk::kkk:

günaydın arkadaşlar
iki gündür giremiyorum .moralim çok bozuk, biliyorsunuz iki tane öksüz ve yetimimiz var.küçük geçirdiği travmayı üstünden atamadı.(babası ve annesi gözünün önünde öldü.)okulda ilk zamanlar ögretmeni çok çabaladı.bizde devemlı psikolog ve psikiyatıra götürüyoruz.artık öğretmende biraz yoruldu galiba. sık sık okula gidiyoruz.diger çocukların yaramazlıkları göze batmıyor.oysa yiğenim sözlü veya fiziki sataşma olmadığı zaman pek tepki vermiyor.bu tür bir olayla karşılaştığında da aşırı tepki veriyor.
müdür bey her sene okulunu değiştirin diye bize çocuğu almamız için baskı yapıyor. oysa psik. ve psikoloğu çocugun zaten güvensiz olduğunu bunun onu daha güvensiz hissettireceğini söylüyor.müdüre başkasının evinde kalan çocukların pinpon -topu gibi oradan oraya fırlatmak istiyorsunuz dedim. ben okuldan almayacağımızı söyleyince bizde tasdiknameyle göndeririz dedi.siz 30 -40 yaşında caniden bahsediyorsunuz dedim.çocukhenüz 10 yaşında.biliyorum kolay bir çocuk değil. fakat kolay eğitilen bir çocuğu herkez yetiştirir.600 öğrenci içinde 1 tane sorunlu öğrenci eğitilirse o zaman başarıya ulaşılmıştır ve alkışa değer.okuldan alıp sokaklara bırakıp tinerci veya canimi yetiştirelim.iki gündür uykumyok çok üzgünüm. kardeşimin emanetini iyi kollayamadık.9 aydır koşuşturuyoruz evimizin yolunu unuttuk.ama demekki yeterli olmamış . şu anda ağlayarak yazıyorum çocuğu iki gündür okula göndermiyoruz.Allah yardımcımız olsun.
1. öğün:klasik karatay kahvaltısıgörüşmek üzere...:16:[/QUOTE

Canım Allah yardımcınız olsun. Çocuğa okul bulursunuz. Belki daha bile iyi olur. Ama sen de, kardeşimin emanetine sahip çıkamadım diye kendine yüklenme lütfen. Sen çok iyi bir teyzesin. Allah senden razı olsun.

Ogle yemegim

Tarhana corbasi,suzme yogurt,biraz kuruyemis

Aksam yemegim

Kofte,yogurt,1 lokma patates,1 lokma kurabiye

Leylakcim Allah sizinde yardimciniz olsun,Allah kimsenin duzenini bozmasin,sasirtmasin

Bezgin bekir Allah rahmet eylesin canim

sanırım can sıkıntısından iyiniyetlim doğru söylüyorsun yememem lazım bencede dikkat edicem canım sağol :16:
bu arada benimde yaza düğün var eşimle nikahlar tamam ama düğün yaza 2 temmuza bakalım ne olacak kilo vermeye devam etmeliyim :1:

tamam canım veriyorum hemen tarifi
hamuru için:
1 çay b. zeytin yağı
150 gr yaklaşık 5 çorba kaşığı tereyağ
3 çorba k yoğurt
3 çorba k tahin
1 paket kabartma tozu
5 bardak un
1 bardak çekilmiş ceviz
önce sıvıları iyice karıştır tereyağ yumuşamış olacak sonra unu ekle iyice yoğur hamuru fırın tepsisine incecik yay daha sonra çatalla üstüne bastırarak şekil ver dilediğin gibi
şerbeti:
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
1-2 damla limon
şerbet 10 dk kaynayacak son 1-2 dk kala birkaç damla limon sık şerbet şekerlenmesin altını kapatırkende 1 çay bardağı pekmez dök
hamurda şerbette sıcak olacak hamuru fırından çıkarınca ilk sıcaklığı çıktığında yani bir dk sonra filan sıcak şerbeti dök üstüne
ağızda helva gibi dağılan harika bir tatlı :1:

Ennnn sevdiğim tatlıdır. Deneyeceğim de yemedem duramam ki...

allah sabır versin canım
bir adam için çocuklarından vazgeçen insanları anlayamıyorum
valla eşim iyidir hoştur ama onada diyorum önce çocuklarım sonra sen onları dünyalara değişmem
ablanı kötülemiş gibi oldum kusura bakma

farkettim şeker hedef iyice aşağı çekilmiş

başınsağolsun canım

sende harikasın tişkürler
eve gelincede yarın arkadaş evine çıkacak oraya götürmek için tarçınlı kurabiye yaptım
ooohh ev mis gibi koktu ama ben yemem asla:kkk::kkk::kkk:

Bişiycik değil canımm:16:
Canım puğaça yaptım bi dene bilem yemedim:20:
tatlı kurabiye yaptım hiiiiiiiçççç yemedimm:20:
makarna vardı bugün ne yiyeceğimi şaştım ama hiiiiç yemediiimm.
ama lahmacunu 2.5 tane yidim:1:

Yemez benim Leylakım..
Eşim 86 kilocuk zayıfmış:60: onu kandırdım 6-7 arası yarın sabah yürüyüşe çıkacağız :emir_bebek:uyuyor o sıra ablası da evde.. Yoksa eşim akşamüstü yürüyor :emir_bebek:uyanık olduğu için yürüyemiyorum.

bugün yogun bi gündü komsular dün haber vermişlerdi bugün icin ziyarete geldiler pasta börek tatlı derken sabahtan beri kosusturdum:34:

sabah kahvaltım(09:10 bitti)
:56:1 adet köy yumurtası
:56:1 adet domates
:56:1salatalık
:56:10 zeytin
:56:1 cay bardagı fındık
:56:3 erik,10 adet cagla badem
:7: omega3 2 kapsül

$Fotoğraf-0643.webp

öglen komsularla(15:30 bitti)
:56:8 adet mercimek köftesi
:7:2 bardak cay (sekersiz)

$Fotoğraf-0645.webp

misafirler gitti hemen yürüyüsümü yaptım(17:30-18:30)
5km:8:
270 kalori:8:,
60 dk
:8:7800 adım oleyyyyy:62:

aksam yemegim(20:00bitti) dün aksam ki menümde aynı :1::1:
:56:sote seklinde tohumluca mantarı
:56:1 kase yogurt(ev yapımı,keten tohumlu)

$Fotoğraf-0650.webp

birazdan da arkadaslara gitcez ikramlara hayır tabiiii:1::1::kkk:
yarında günümüz var arkadasa gitcez,yarın pc evde olmayacak aksama görüsürüz kızlar birde yarın yine cok yürüyecem:8:

Son düzenleme:
Back
X