ÇOCUĞUMA….
Sadece bu sabah için, içimden ağlamak geldiği haldeØ yüzünü gördüğümde gülümseyeceğim.
Sadece bu sabah için, ne giymekØ istediğinin seçimini sana bırakacağım ve gülümseyerek ne kadar yakıştığını söyleyeceğim
Sadece bu sabah, çamaşırları yıkamaktan vazgeçipØ seninle parkta oynamaya gideceğim
Bu sabah bulaşıkları lavabodaØ bırakıp bulmacanın nasıl çözüldüğünü bana öğretmeni izleyeceğim
Öğleden sonra telefonun fişini çekip bilgisayarı kapatacağım veØ arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracağım
BuØ öğleden sonra dondurma arabası için çığlıklar attığında sana hiç kızmayacağım ve gelirse bir tane alacağım
Bu öğleden sonra seni ilgilendirenØ konularda ikinci bir düşünce üretmeyeceğim
Bu öğleden sonraØ kurabiye pişirirken bana yardim etmene izin vereceğim ve tepende dikilip düzeltmeye çalışmayacağım
Bu öğleden sonra Mc Donald"s aØ gideceğiz ve iki tane çocuk menusu isteyeceğiz ki, iki oyuncak alabilesin
Bu gece seni kollarımda tutacağım ve nasıl doğduğunu seni neØ kadar çok sevdiğimi anlatacağım
Bu gece küvette suları sıçratmanaØ izin vereceğim ve sana hiç kızmayacağım
Bu gece geç saate kadarØ oturmana ve balkonda oturup yıldızları saymana izin vereceğim
BuØ gece yanına uzanıp en sevdiğim TV programlarını bir kenara bırakacağım
Bu gece sen dua ederken parmaklarımı saçlarındaØ dolaştırıp bana en büyük armağanı verdiği için tanrıya şükredeceğim
Kayıp çocuklarını arayan anne ve babalarıØ düşüneceğim
Yatak odaları yerine çocuklarının mezarlarını ziyaretØ edenleri ve hastane odalarında donuk bakışlarla, daha fazla içlerinde tutamadıkları çığlıklarıyla hasta çocuklarını seyreden anne babaları düşüneceğim
Ve bu gece yanağına iyi geceler öpücüğü kondurduğumda seni birazØ daha siki ve biraz daha uzun tutacağım kollarımda Tanrıya senin için teşekkür edip bize yalnızca bir gün daha vermesi için yakaracağım...
İLGİ SEVGİ ANLAYIŞ HOŞGÖRÜ çocuk yetiştirirken olmazsa olmazlardan