Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugünde bitiyor mesaii azcık tembellik var üstümde ama yinede yürüyeceğim bu hafta hiç fire vermeden her gün yürüdüm bugünde yürürsem süper olcek bugün öğlen çok acıkmıştım ve malesef yemekte pek uygun şeyler yoktu ama azar azar yedim yoksa akşam fena olabilirdi bu yüzden her ne kadar birazcık üşensemde totomu kaldırıp yürüyeceğim 1 saat olsa yeter şimdiden herkeslere iyi akşamlar diliyorum bıldırcınlar sevgi dolu kalın neşeli kalınnn ....

Neyse arkadaşlar,1 sorum olacak.Çok acill cevap istiyorum.
Yeşil erik sorun yaparmı diyetimize?
Ben 2 akşamdır 9-10 gibi 1 kase eriği biraz tuzla yiyorum.Acaba sakıncası olurmu?

saat sekizden sonra birşey yemiyoruz leptin hormonunun çalışıp yağlarımızı yakması için erik sorun değil ama saati yanlış öğlen yada sabah yemelisin yemekle birlikte özetle dokuzda 10 da yersen sakıncası olur sekizden sonra süt ve ayran dışında bitki çaylarıda olabilir başka birşey yemiyoruz

Son düzenleme:
canım benim tesekürler bal damlıy ağzından:9: 50 ler falan oh ohh insallah sende git bi görün gerekirse atla otobuse ankaraya yada orda subesi varsa nükleer tıp merkezine git doktor okk önemli insallah sendede böle bisey yoktur ha olsa bile tedavisi olduktan sonra önemli değil AALLAH dermansız dert vermesin.

canım onuda ben yazmıstım diyetisyenim demisti gercekten öle sabah aç uyanmak çok önemli acıkmak çok önemli bizim diyette bunu der eskidende insanlar acıkınca avlanır yerlermis zorunlu olarak. su dursunda yiyelim demezlermis biz sartlanmısız saat 10 da yesek de öğlen bisey yeme ihtiyacı duyuyoruz alıskanlık gibi bişey
sen boyle gidersen olcak canımcım inşallah..
son gunlerde daha bi azimli gordum seni..insanlar hedefe ulastıkca ivme kaybederler ama sen ivme kazanıyosun canım maşşallah..:nazar:

Propycilcim doktora git gel merak ettim bak şindik..
Hiç bi belirti yoksa niden ööle çıkıyor acaba testlerin.. Hasta diğilsin o zaman iyice araştırt canım sende pepeti gibi çıkacak sanki sonuçların:34:
bana da hiçbişe yok gibi gelio canım..

canımmm tecrübene ihtiyacım var bende yaklaşık 3 ay dukan yaptım ama artık böğkk gelmişti bana dr uyarısıyla bıraktım dukanı birde emziriyorum karatay uygun gibi geldi bugün ilk günüm vermem gereken 6 yada 7 kilom var haziran sonuna kadar vermek istiyorum sence gidermi? karataya geçtiğime iyi yapmışım değilmi? :16:
emziriyosanız bol bol yeşil mercimek yiyin,hem sut yapar hem karatayda serbest..cok guzel mercimek tariflerimiz var paylasabilirim..

arkadaşlar sabah menüm bugün ilk günüm sizce nasıl?

2 yumurta tereyağlı bir avuç ceviz 2 tane incir 3 tane hurma birazcıkta fındık ve bir bardak kahve kahvesiz duramıyorum :50::50:
yeşillik ve zeytin de ekleyebilirsin..hellim de yasak değil..

Bezelyeyi yedim,artık bi dahakine dikkat ederim...
Yoğurt konusunda sana katılıyorum,oğullarıma(biri 5,diğeri 2 yaşında) hergün evde kendim mayaladığım yoğurttan yediririm.Hatta büyük oğlum yoğurtsuz akşam yemeği yemez.bende bir programda izlediydim,etrafımızda yiyecek.içecek,hava,su herşey kansorejen.Korunmak zor ama hergün evde yapılmış bir kase yoğurdun korunmakta çok faydası olduğunu söylemişti.
Bu arada omega hala alamadım.Mar...cap alacaktım ama geçmiş sayfalarda daha iyi markalardan bahsetmişler,onlardanmı alsam acep???
maddi durumun iyiyse solgar al canım..

Arkadasim emzirmedigim halde 10 gun zor dayandim korkumdan hemen biraktim,emziriyor olsam hayatta dukan yapmam.Ve karatay senin yapabileceginin en uygun diyet.Kaldi ki Canan hoca bu diyet degil yasam sekli ama insanlar ciddiye alsin diye boyle demek zorundayim dedi.Hele de emziriyorsan cocugun icin sutun eminim cok kaliteli hale gelecektir.
6-7 kilo verirmisin bilemem ama kilo verecegin garanti ama ben ayrica hergun en az 1 saat sporumu mutlaka yaptim.Yapamadigim gunun ertesi gunune illa ki en az yarim saati ekledim.

Bu arada benim de bir sorum olucak ben sabahlari normal kahvalti yapiyorum ogleden sonra 5-6 ceviz ve 10 tane findik veya yogurt aksam da diyeti uygun yemegimi yiyorum.bu arada ki 3. Ogun gibi oluyor.Sizce sorun olur mu.
yok canım sorun olmaz bence..ogle proteinini ve karbonhidratını da almıssın zaten..onceleri 3 ogun yiyoruz zaten,ama daha sonraları acıkmazsak 2 ogun yapıyoruz..yani relax ol:))

sabah:1 bardak süt
4 kuru kayısı
1 çay bardağı badem
12 adet zeytin
öğle:
1 adet karnıyarık
1 kase cacık
akşam: saat 19:30 da yemeğimi bitirmiştim
1 tabak taze bakla yemeği
3 adet yaprak sarması
az haşlanmış karnıbahar,2 adet zeytin
1 kase yoğurt
yarım avuç çekirdek
spor: 70 dk tempolu yürüyüş toplam: 15,300 adım :52:
su: 3,5 litre :46:
petus bise sorcam bebaam:
11 bin adım kac kmye tekabul ediyo yaklasık???

sabah yediklerim;
:56:2 zeytinyağda kızartılmış yumurta
:56:6-8 zeytin
:56:avuç içinden az köy peyniri
:7:ve 2 bardak yeşil çay.
uyanıncada 2 km 13,2 hızla yürüdüm.:10:
tartıda bugün 500 gr az çıktm.acaba kilo mu kaybediyorum:9:
kızartılmıs yumurtamıııı:53::53::53::53:

biz aynı günmü başladık almira42 hadi inşallah kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize yahuu lahmacun serbestmiş allahım işte buuu türk usulü beslenme ohh bee :16::16::16:
canım lahmacunu en fazla 2 adet yiyoruz..sen sen ol benim gibi 5 tane yime:9:

tarhana çorbası serbestmi canım yaa
ewet o da serbest..

Bu bilgiyi çok sevdim:1::1::1::1::1:
Sen eski sayfaları okumaya vakit bulabiliyorsun canım, arada bize de yaz önemlileri olur mu? Ben vakit bulamıyorum çünkü:17:
okudukca paylasıyorum bebaam..paylastım hatta bayaa..

ay inşallah vermişimdir canım,gerçi hiç umudum yok reg oldum olucam:50:
leylakcım bellimi olur bebeem..vermişsindir belkide..az tuz ve bol suyla vucudunun su tutmasına engel olduysan vermissindir.

Ben 2 akşamdır 9-10 gibi 1 kase eriği biraz tuzla yiyorum.Acaba sakıncası olurmu?
canım tuzu minimuma indir..mumkunse kaya tuzu kullan..
ve de eriği oğle yemeği niyetine kuru yemişle ye..yada kahvaltı yada aksam yemeğinin yanında..yani 8 den sonra hiçbişe yeme..
yemek yedikten 4 saat sonra uyuycaksın cunku ve yatmadan once leptin devreye girmiş olacak ve saat 2-5 arası tavan yapcak yani sen deriiiin uykudayken..

kızlar şu omega kapsül .arincap kullanıyorum bende.500 mg,60 kapsül.arkadaş 2-3 gr omega almalıyız,oda 6 tane yapıyo diyo ama,500/60= 8,33 yapıyo.yani 8 gr dan fazla.anlamadım şimdi yaa:44:
eczacım da günde en fazla 3 tane al demişti.ne yapmalıyım şimdi:59:

Canım hesapta bi yanlışlık var sanırım 6 tanesei 3gr yapıyo...

evet bu aksam da hayırdı:kkk::nazar::19: tabiii her zaman ki gibi arkadasıma evde bugün misafirlerden kalan hashas tatlısından ve mercimek köftesinden götürdüm esimede yarın işe börekleri götürmesini söyledim yani ziyan olmasın amac dimi ama;

patates salatası,1 adet mercimek köftesi,hashas tatlısı,2 börek,tatlı kurabiye(belkide tuzludu cok bilemedim ama ):20::20::20: ben yemedim sadce 2 bardak cay ictim:62:

Eki Görüntüle 411749

valla canım hayranım senin şu hayır demelerine...:46:

kızlar kilo veren varmı ?:1:

nasıl yani çizelgelerimize bak istersen:1:

:14::14: yaaa sabah 5:45 e saati kurduk yattık yürüyeceğiz diye:14: oğluş uyandııııı gidemedim kiii:14:

Sabah:56::56:
Tereyağına kırılmış 1 yumurta
1 ısırık muz
6 kadar ç.liz kuru üzüm
1 günkurusu kayısı
4 çeri
maydanoz
fındık
ş.siz çay
üzerine malum:7:
Herkese günaydınlar afiyet olsun çıtırlarrr:1:

ahh bu yaramazlar sanki işe gidecekler sabahın köründe uyanırlar benimde kızda öylesabah erkenden uyanır ah bi bilse ileride çookkk erken kalkacak...

gunaydun bayanlar,

dun inanin nefes alacak zamanim yoktu, isimden de izinliydim, ama sanmayin ki burayi ihmal edecegim, 2 gundur o kadar kosusturuyorum ki ibre bile spor olmaksizin inise gecti
:10:

oncellikle dun menumu yazayim : sabah 2 yumurtali omlet , zeytin, 3 gun kurusu ve peynir

ogle : yemek yemege zaman bulamadim

ogleden sonra : dogumgunu kutlamasaydi kucuk dilim pasta yedim

aksam : 1 kase mercimek corbasi ve salata. yemege misafirlikteydik ve balik vardi, canim hiccc istemedi.

bu sabah ise misafirlikte oldugumuz icin ev sahibi bazlama yapmis , yarim avuc ici kadar yedim, sirf kadincagizin merakli bakislarindan kurtulmak icin

arkadaslar ben de listeye dahil olmak istiyorum, menulerimi bu haftayla beraber 2 haftadir bildirmeye calisiyorum, ne yapabilirim?

canım saphiraya mesaj atman gerekiyo listeye girmek için...

kızlar kaçamak kilo vermeyi engelliyor bir ısırık bile olsa bu böyle ben anladım bak güzel gidiyordu kilolar gecen haftalarda

cuma günü öğrencilerim piknik yapcaktılar kuruyemes meyve kek tarzı seylerle ben mısır patlamıs yedim meyve yedim kaçamak gibi gelmimsti öğlen yediydim çünkü ve az yemistik

salı arkadaslar geldi mil föy börek-mozaik-tiramisu-kazandibi yapmıstım- tiramisu ve milföylerden yedim ama sabah önemsemediydim.

cumartesi kısır yedim 10 tane falan

işte bunlar beni bozdu sıfır kılo verdim. bu hafta düzenli beslendim ve bak bugun persembe 58.5 im sonuç zaman kaybıııııııııııııııııı:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

yemeeyinnnnn diyetisyenim derdiki tatlı isteğini yenmenin tek yolu irade derdi onu ye bunu ye tatlı isteğin geçmezz derdi yemiyceksin tek yolu bu

face de dolasan bisi varya zayıflamanın formülu çok basit size uzatılana kafanızı sağa sola slallyarak cevap verin işte o zaman zayıflarsınız derdi. ben inanıyorum kiloluyken

pisboğaz gibi nne verilrse yerdim hayır diyemezdim. gecen velilerim gözleme getirmislerdi çocuklara verdiler hayır dedim yemedim valla ısrar etiler zaten zayıfsınız hocam aa bi

taneden ne olcak dediler yemedim . dün öğlen arkads sigara böreği yapmıs 1 tane bari ye dedi yemedim valla yersem o 2 olur 3 olur dedim :1::1:

şu an boy 158 kilo 58 tam kıvamdayım ama zayıf değilim bennim isteğim söle kotu giyim üstüne beyaz badimi giyeyim ve çıkayım önce yapamıyordum ya bıngıl bıngıl

oluyordum kolar göbek sırt hepsi ayrıyda yanı simdi daha iyiym bide 2 aydır düzenli yürüyünce daha sıkıyım yanii

canım tebrik ediyorumm seni hayırların için ve yürüyüş dışında başka bi spor yapıyomusun ...

arkadaşlar sabah menüm bugün ilk günüm sizce nasıl?

2 yumurta tereyağlı bir avuç ceviz 2 tane incir 3 tane hurma birazcıkta fındık ve bir bardak kahve kahvesiz duramıyorum :50::50:

canım peynir ve zeytin mutlaka yemelisin .zeytin 10 kadar yiyebilirsin ayrıca domates salatalık ve yeşillik de yiyebilirsin.bazen canın yumurta yemek istemezse onun yerine muz ,elma da yiyebilirsin ...

Arkadasim emzirmedigim halde 10 gun zor dayandim korkumdan hemen biraktim,emziriyor olsam hayatta dukan yapmam.Ve karatay senin yapabileceginin en uygun diyet.Kaldi ki Canan hoca bu diyet degil yasam sekli ama insanlar ciddiye alsin diye boyle demek zorundayim dedi.Hele de emziriyorsan cocugun icin sutun eminim cok kaliteli hale gelecektir.
6-7 kilo verirmisin bilemem ama kilo verecegin garanti ama ben ayrica hergun en az 1 saat sporumu mutlaka yaptim.Yapamadigim gunun ertesi gunune illa ki en az yarim saati ekledim.

Bu arada benim de bir sorum olucak ben sabahlari normal kahvalti yapiyorum ogleden sonra 5-6 ceviz ve 10 tane findik veya yogurt aksam da diyeti uygun yemegimi yiyorum.bu arada ki 3. Ogun gibi oluyor.Sizce sorun olur mu.

menün gayet güzel başlarda 3 öğün yaparsın zaten zamanla 2 öğünde yapabilirisn çünkü sabah kahvaltısını güzelce yapınca 2 öğün yetiyo....

ÇOCUĞUMA….

Sadece bu sabah için, içimden ağlamak geldiği haldeØ yüzünü gördüğümde gülümseyeceğim.
Sadece bu sabah için, ne giymekØ istediğinin seçimini sana bırakacağım ve gülümseyerek ne kadar yakıştığını söyleyeceğim
Sadece bu sabah, çamaşırları yıkamaktan vazgeçipØ seninle parkta oynamaya gideceğim
Bu sabah bulaşıkları lavabodaØ bırakıp bulmacanın nasıl çözüldüğünü bana öğretmeni izleyeceğim
Öğleden sonra telefonun fişini çekip bilgisayarı kapatacağım veØ arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracağım
BuØ öğleden sonra dondurma arabası için çığlıklar attığında sana hiç kızmayacağım ve gelirse bir tane alacağım
Bu öğleden sonra seni ilgilendirenØ konularda ikinci bir düşünce üretmeyeceğim
Bu öğleden sonraØ kurabiye pişirirken bana yardim etmene izin vereceğim ve tepende dikilip düzeltmeye çalışmayacağım
Bu öğleden sonra Mc Donald"s aØ gideceğiz ve iki tane çocuk menusu isteyeceğiz ki, iki oyuncak alabilesin
Bu gece seni kollarımda tutacağım ve nasıl doğduğunu seni neØ kadar çok sevdiğimi anlatacağım
Bu gece küvette suları sıçratmanaØ izin vereceğim ve sana hiç kızmayacağım
Bu gece geç saate kadarØ oturmana ve balkonda oturup yıldızları saymana izin vereceğim
BuØ gece yanına uzanıp en sevdiğim TV programlarını bir kenara bırakacağım
Bu gece sen dua ederken parmaklarımı saçlarındaØ dolaştırıp bana en büyük armağanı verdiği için tanrıya şükredeceğim
Kayıp çocuklarını arayan anne ve babalarıØ düşüneceğim
Yatak odaları yerine çocuklarının mezarlarını ziyaretØ edenleri ve hastane odalarında donuk bakışlarla, daha fazla içlerinde tutamadıkları çığlıklarıyla hasta çocuklarını seyreden anne babaları düşüneceğim
Ve bu gece yanağına iyi geceler öpücüğü kondurduğumda seni birazØ daha siki ve biraz daha uzun tutacağım kollarımda Tanrıya senin için teşekkür edip bize yalnızca bir gün daha vermesi için yakaracağım...

İLGİ SEVGİ ANLAYIŞ HOŞGÖRÜ çocuk yetiştirirken olmazsa olmazlardan:34:

Çocuğumuza,
Sürekli meşguldüm o kadar sene
Seninle doyasıya oynayamadım.
Sen beni çağırdın gel oyna diye,
Ben bir türlü zaman ayıramadım.
Giydirdim, doyurdum, seni kolladım,
Sadece bunları yeterli sandım,
Bana oyuncağını getirdiğinde,
Ben seni çoğu kez, başımdan savdım.
Yatağa yatırır seni okşardım,
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım.
Şimdi o günleri çok özlüyorum,
Keşke bir dakika fazla kalsaydım.

Hayat ne kadar kısa, yıllar ne çabuk,
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk,
ona dokunmak için uzandığımda,
Ellerim boş kalır yüreğim buruk.
Artık ne resimler, ne de oyunlar
Ne "İyi geceler", ne sarılmalar,
Hepsi çok geride, ulaşmak zor,
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar.
Artık hiç işim yok, yapayalnızım.
Günlerim çok uzun üstelik bomboş
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım
Küçük arzuların şimdi çok şirin, çok hoş.
Alice Chase
Çeviren bilinmiyor

işte ben bunda ağlıyorum:16:
canım ya yazıların çok güzeldi zor tuttum ağlamamak için kendimi ...

iyiniyetli baya dokunaklı şeyler yazmışsın biz çalışan kadınlar bu sıkıntıları hep yaşamaktayız benimde kızım var 1,5 yaşından tam 5 ay ben baktım 13 ayrdır da benim kendi annem bakıyor her sabah saat 6:15de otobüsü binip benim evime geliyor annem geliyor ben çıkıyorum işe gitmek için kızım genelde uyuyor ben çıkarken ama bu sabah uyanıktı boynuma sarıldı benim gitmemi istemedi ama gitmek zorundaydım herzmanaki gibi ben gittikten sonra anne gitti demiş annem söyledi annem baktığı için ben çok şaslıyım benden bin kat daha iyi bakıyor hiç gözüm arkamda değil çok şükür onu bıraktığım için üzülüyorum tabi ama ben anneminde bana desteği sayesinde iyiyim evlendiğimden beri bana sürekli destek oldu onun kıymetini bilmem lazım çocuklarımızla geçirdiğimiz kısa vakitleri en kaliteli şekilde geçirmemiz lazım onun dışında bence annelerimizinde her zaman kıymetini bilmemiz lazım...

canım benimde 2 yaşında bi kızım var benimde annem bakıyo .doğduğu günden beri yanında .Allah razı olsun ondan ve hakkını asla ödeyemem ve bazen düşünüyorumda herhalde başkasına güvenemezdim ama şimdi asla gözüm arkada değil biliyorum ki ben asla onun gibi bakamazdım.Allah çocuklarımıza da annelerimizide sağlık sıhhat versin hep korusun...:34:

ay inşallah vermişimdir canım,gerçi hiç umudum yok reg oldum olucam:50:
leylakcım bellimi olur bebeem..vermişsindir belkide..az tuz ve bol suyla vucudunun su tutmasına engel olduysan vermissindir.

canım tuzu minimuma indir..mumkunse kaya tuzu kullan..
ve de eriği oğle yemeği niyetine kuru yemişle ye..yada kahvaltı yada aksam yemeğinin yanında..yani 8 den sonra hiçbişe yeme..
yemek yedikten 4 saat sonra uyuycaksın cunku ve yatmadan once leptin devreye girmiş olacak ve saat 2-5 arası tavan yapcak yani sen deriiiin uykudayken..

biz aynı günmü başladık almira42 hadi inşallah kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize yahuu lahmacun serbestmiş allahım işte buuu türk usulü beslenme ohh bee :16::16::16:

evet tatlım aynı gün başladık. lahmacun ve etli ekmek serbest ama paso lahmacun yiyebiliriz anlamına gelmiyo:50:
ama haftada 1 kere bile olsa yemek serbest.o güzel işte:46:

öğleden sonra bolgenin en iyi genel cerrahı oldugu soylenen doktora gittik..
bi gun once dahiliye uzmanı proycil gunde 3 değil 6 icecen demişti..
bu adam tamamen bıraktırdı..bişe yok sende didi..
önemli bi şikayetin oolursa,el titremesi kalp carpıntı sac dokulmesi..
ozaman gel didi..ama 25 gun sonra gel bideha bakalım dedi:53::53::53::53::53::53:
pepeticim soylediğin cıkıyo galiba canım...

bu arada mutluluktan 2. ogunu biraz abarttım gibi geldi..
yada 2 ogun arasında 8 saat gectiginden heralde..

1 avuçdan az fazla ceviz
1 tabak haydari,cevizle cok guzel gitti
salata
ayran
2 tane çiğ kofte
1 tane mini minnacık pirinçli yaprak sarması,pirinç toplamda 5-6 tane gibiydi:9:
1 lokma pide
yeşil nane
1 adet guvecte tvuk-mantar kebabı

ÇOCUĞUMA….

Sadece bu sabah için, içimden ağlamak geldiği haldeØ yüzünü gördüğümde gülümseyeceğim.
Sadece bu sabah için, ne giymekØ istediğinin seçimini sana bırakacağım ve gülümseyerek ne kadar yakıştığını söyleyeceğim
Sadece bu sabah, çamaşırları yıkamaktan vazgeçipØ seninle parkta oynamaya gideceğim
Bu sabah bulaşıkları lavabodaØ bırakıp bulmacanın nasıl çözüldüğünü bana öğretmeni izleyeceğim
Öğleden sonra telefonun fişini çekip bilgisayarı kapatacağım veØ arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracağım
BuØ öğleden sonra dondurma arabası için çığlıklar attığında sana hiç kızmayacağım ve gelirse bir tane alacağım
Bu öğleden sonra seni ilgilendirenØ konularda ikinci bir düşünce üretmeyeceğim
Bu öğleden sonraØ kurabiye pişirirken bana yardim etmene izin vereceğim ve tepende dikilip düzeltmeye çalışmayacağım
Bu öğleden sonra Mc Donald"s aØ gideceğiz ve iki tane çocuk menusu isteyeceğiz ki, iki oyuncak alabilesin
Bu gece seni kollarımda tutacağım ve nasıl doğduğunu seni neØ kadar çok sevdiğimi anlatacağım
Bu gece küvette suları sıçratmanaØ izin vereceğim ve sana hiç kızmayacağım
Bu gece geç saate kadarØ oturmana ve balkonda oturup yıldızları saymana izin vereceğim
BuØ gece yanına uzanıp en sevdiğim TV programlarını bir kenara bırakacağım
Bu gece sen dua ederken parmaklarımı saçlarındaØ dolaştırıp bana en büyük armağanı verdiği için tanrıya şükredeceğim
Kayıp çocuklarını arayan anne ve babalarıØ düşüneceğim
Yatak odaları yerine çocuklarının mezarlarını ziyaretØ edenleri ve hastane odalarında donuk bakışlarla, daha fazla içlerinde tutamadıkları çığlıklarıyla hasta çocuklarını seyreden anne babaları düşüneceğim
Ve bu gece yanağına iyi geceler öpücüğü kondurduğumda seni birazØ daha siki ve biraz daha uzun tutacağım kollarımda Tanrıya senin için teşekkür edip bize yalnızca bir gün daha vermesi için yakaracağım...

İLGİ SEVGİ ANLAYIŞ HOŞGÖRÜ çocuk yetiştirirken olmazsa olmazlardan:34:

çocuğum yok,evli bile değilim ama gözlerim nemli okudum yazını..gerçekten çok güzel ve duygulu..:71:

Son düzenleme:
kızlarrr akşama ne yemek yapayımmmmmmmm
etli mantar sote yap..yanında da yeşil mercimek yemeği veeee yogurt yada cacık..bide salata.. daa noolsunn..

mercimek tarifni veriym sana:
mercimeği haşla once..
daha sonra domates sogan yeşil biberli guzelce dogra..tencereye tereyag koy ve butun malzemelri de koy sonra..ha bide kasıgın ucuyla salca koy.
baharat olarak karabiber,kimyon,ve bol pulbiber at..

istersen pişmeye yakın sarımsak da dogra..
domatesler ve sogan pişince yemeğin hazır..

öğleden sonra bolgenin en iyi genel cerrahı oldugu soylenen doktora gittik..
bi gun once dahiliye uzmanı proycil gunde 3 değil 6 icecen demişti..
bu adam tamamen bıraktırdı..bişe yok sende didi..
önemli bi şikayetin oolursa,el titremesi kalp carpıntı sac dokulmesi..
ozaman gel didi..ama 25 gun sonra gel bideha bakalım dedi:53::53::53::53::53::53:
pepeticim soylediğin cıkıyo galiba canım...

esaaass napıon beawww..
gidecekmi bu hafta kilolar..:86:

canım merhaba çok iyiyim sağol seninde hapları bırakmana çok sevindim umarım kontrolden sonrada tamamen geçmiş olur Allah şifa versin ne dermansız dert vermesin...

kızlar bişey sorabilir miyim?ben bu sabah 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 2 yumurta kırdım da yedim.hatta 1 kaşık bile yoktu sanırım.küçük tavanın dibi ıslanıcak kadar işte.karatay dışı mı bu şimdi?:44::44:

canım merhaba çok iyiyim sağol seninde hapları bırakmana çok sevindim umarım kontrolden sonrada tamamen geçmiş olur Allah şifa versin ne dermansız dert vermesin...
amin canımıniçi..
bende cok sewindim bıraktıgıma yaa..nası mutlu oldum anlatamam..zaten bu ilacı kullanırken ne yaparsan yap kilo almak garantiymiş..ki zaten iştahımı tavan yapıyodu..
senin de iyi olmana sewindim..bu hafta gitmiş kilolar bekliyoz canım senden..

Back
X