canım mesaj gonderdim saphiraya senin için..[/QUOTE]mesaj sayım 100 olmadıgı için atamıyorum, sizlerden rica etsem atar mısız?
coook tesekkur ederım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mesaj gonderdim saphiraya senin için..[/QUOTE]mesaj sayım 100 olmadıgı için atamıyorum, sizlerden rica etsem atar mısız?
Akşam
3 çeri kaşar
fırında enginarlı köfteçok güzeldi..
6 kaşık yeşil mercimek
3 omega 3
yoğurt
marul maydanoz
üzerine de kahvem
Hepinize afiyet olsunnn
Bu sabah
2 yumurtadan tereyağında omlet
2 zeytin ki pek sevmem
3 ceviz
Salatalık domates
Peynir
Öğlen dışarıda oldugum için yanımda taşıdığım
Yoğurt icine 2 kasık yulaf ezmesi
4 fındık
Tüm arkadaslarım ve esim bır haftada sen bı değiştin inceledin dediler cok mutluyum
canım tebrik ediyorumm seni hayırların için ve yürüyüş dışında başka bi spor yapıyomusun ...
öğleden sonra bolgenin en iyi genel cerrahı oldugu soylenen doktora gittik..
bi gun once dahiliye uzmanı proycil gunde 3 değil 6 icecen demişti..
bu adam tamamen bıraktırdı..bişe yok sende didi..
önemli bi şikayetin oolursa,el titremesi kalp carpıntı sac dokulmesi..
ozaman gel didi..ama 25 gun sonra gel bideha bakalım dedi
pepeticim soylediğin cıkıyo galiba canım...
Allah sana da nasip etsin canımmçocuğum yok,evli bile değilim ama gözlerim nemli okudum yazını..gerçekten çok güzel ve duygulu..![]()
Güle güle büyüt kızını canımmCanım hesapta bi yanlışlık var sanırım 6 tanesei 3gr yapıyo...
valla canım hayranım senin şu hayır demelerine...
nasıl yani çizelgelerimize bak istersen
ahh bu yaramazlar sanki işe gidecekler sabahın köründe uyanırlar benimde kızda öylesabah erkenden uyanır ah bi bilse ileride çookkk erken kalkacak...
canım saphiraya mesaj atman gerekiyo listeye girmek için...
canım tebrik ediyorumm seni hayırların için ve yürüyüş dışında başka bi spor yapıyomusun ...
canım peynir ve zeytin mutlaka yemelisin .zeytin 10 kadar yiyebilirsin ayrıca domates salatalık ve yeşillik de yiyebilirsin.bazen canın yumurta yemek istemezse onun yerine muz ,elma da yiyebilirsin ...
menün gayet güzel başlarda 3 öğün yaparsın zaten zamanla 2 öğünde yapabilirisn çünkü sabah kahvaltısını güzelce yapınca 2 öğün yetiyo....
canım ya yazıların çok güzeldi zor tuttum ağlamamak için kendimi ...
canım benimde 2 yaşında bi kızım var benimde annem bakıyo .doğduğu günden beri yanında .Allah razı olsun ondan ve hakkını asla ödeyemem ve bazen düşünüyorumda herhalde başkasına güvenemezdim ama şimdi asla gözüm arkada değil biliyorum ki ben asla onun gibi bakamazdım.Allah çocuklarımıza da annelerimizide sağlık sıhhat versin hep korusun...![]()
Canım çok sevindimm.. Demek ondan çok yiyormuşsun ilacın yan etkisiymişöğleden sonra bolgenin en iyi genel cerrahı oldugu soylenen doktora gittik..
Sen şanslısın benden benimkine de bakıcı teyzesi bakıyor.. Güle güle büyüt kızını sağlıkla canım..iyiniyetli baya dokunaklı şeyler yazmışsın biz çalışan kadınlar bu sıkıntıları hep yaşamaktayız benimde kızım var 1,5 yaşından tam 5 ay ben baktım 13 ayrdır da benim kendi annem bakıyor her sabah saat 6:15de otobüsü binip benim evime geliyor annem geliyor ben çıkıyorum işe gitmek için kızım genelde uyuyor ben çıkarken ama bu sabah uyanıktı boynuma sarıldı benim gitmemi istemedi ama gitmek zorundaydım herzmanaki gibi ben gittikten sonra anne gitti demiş annem söyledi annem baktığı için ben çok şaslıyım benden bin kat daha iyi bakıyor hiç gözüm arkamda değil çok şükür onu bıraktığım için üzülüyorum tabi ama ben anneminde bana desteği sayesinde iyiyim evlendiğimden beri bana sürekli destek oldu onun kıymetini bilmem lazım çocuklarımızla geçirdiğimiz kısa vakitleri en kaliteli şekilde geçirmemiz lazım onun dışında bence annelerimizinde her zaman kıymetini bilmemiz lazım...
Canım ne şanslısınnn güle güle büyüt evlatlarını sen deÜffff ağlattın beni yaaaa.Anne olalı böyle şeylere hiç dayanamaz oldum.
Allahıma binlerce kez şükür ediyorum hergün 2 tane sağlıklı evlat verdiği için ve onları koruması için.Evlat acısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun,düşüncesi bile insanın nefesini kesiyor....
Ağlamak güzeldir yaa rahatlatır bizi.. Öp ikizleriniiiP
İyiniyetli beni ağlayacaksın,dün ikizlerimin doğumgunuydu ve ben dünden beri doğumda yaşadıklarımı yeniden yasıyorum gözlerim dolu dolu ... Ben en iyisi gidip onları okuldan alayim
ohh afiyet olsun canım bu arada tahin ve pekmez yasakmı tahin sırf yağ pekmezde çok şekerli olduğu için yasak olabilirmii kii
Allah sana da nasip etsin canımm
Güle güle büyüt kızını canımmevet anneler günü de yaklaşıyor haklarını ödeyemeyiz onların
Canım çok sevindimm.. Demek ondan çok yiyormuşsun ilacın yan etkisiymiş
Sen şanslısın benden benimkine de bakıcı teyzesi bakıyor.. Güle güle büyüt kızını sağlıkla canım..
Canım ne şanslısınnn güle güle büyüt evlatlarını sen de
Ağlamak güzeldir yaa rahatlatır bizi.. Öp ikizleriniii
Tahin pekmez yasak canım..
tühhh oda yeneydi iyiydi ama baş sayfalara baktım gülüm tahin helvası yazıyodu menünün birinde accık bende mantık yürütmüştüm o yeniyosa oda yenir diye![]()
Canım balıktan sonra az tahin helvası yeniyor sadece
Bence de iyiydiii...
Nasıl gidiyor canım diyet
sorma ya..içimde hep bi şüphe vardı zaten..senin daha önceki anlattıklarını eşime anlatmıstım buyuk bi heyecanla..ama olurmu oyle şey demiştiyok canım baska bır spor yapmıyırum ha bıde 200 er parktakı aletlerle calısıyoorumm
ınanmıyorum şaka gibi yaaa
bencedeeee..Canım çok sevindimm.. Demek ondan çok yiyormuşsun ilacın yan etkisiymiş![]()
leylakcım bellimi olur bebeem..vermişsindir belkide..az tuz ve bol suyla vucudunun su tutmasına engel olduysan vermissindir.
canım tuzu minimuma indir..mumkunse kaya tuzu kullan..
ve de eriği oğle yemeği niyetine kuru yemişle ye..yada kahvaltı yada aksam yemeğinin yanında..yani 8 den sonra hiçbişe yeme..
yemek yedikten 4 saat sonra uyuycaksın cunku ve yatmadan once leptin devreye girmiş olacak ve saat 2-5 arası tavan yapcak yani sen deriiiin uykudayken..
öğleden sonra bolgenin en iyi genel cerrahı oldugu soylenen doktora gittik..