Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hanımlar sizi nasıl ama nasıl özledimmm :(( sahada çalıştığım için bilgisayara giremiyorum eskisi kadar maalesef şimdi vakit buldum yazıyorum öncelikle pzt beri 600 gr daha vermişim hergün tartılmak istiyorum yok böyle bir duygu:))))

Dün yediklerim ;

Sabah karatay kahvaltısı

Öğlen 2 adet elma acıkmadım akşam üstü 4 gibi tavuklu ıspanaklı bir krep yedim aslında haşlama tavuk istemiştim ama garson yanlış getirince garsona da kıyamadım yaşlı başlı adamdı zaten hafifti yedim
akşam yemek yemedim sadece canım tatlı çekti 1 adet muz yedim

Bugün sabah çok erken çıktım evden yanıma muz ve kuruyemiş bir adet kuru incir aldım yedim fakat nedendir anlamadım 3 saat sonrta acıktım biraz yağlı ama kaju fıstık aldım benziklikten bugün onu yedim öğlende yine istediğimi getirmediler ama salata ile gordon blue yedim hani tavuk diye istedim ama pane yapmışlar mecbur yedim sonra ama ağzıma lokma koymadım koymayacağım yine yarına kadar akşam yemek yememeye alıştım artık yemiyorum ve herkes ne kadar zayıfladığımı söylüyor durmak yok yola devam :D:DD:

ayyy kızlar çıldırmaya ramak kaldı... kaç aydır 1 gram kilo veremedim spor yapıyorum yemeğime çok çok özen gösteriyorum tam konsantre oldum zayıflamaya ama olmuyo gitmiyooo
:5::5::5:

yarın hastaneye gidip metobolizmama baktırcam ve troitlerime baktırcam.. inşallah bişey çıkmaz diyorum ama bişey yoksa nie zayıflayamıyorum yaa offfffff:5::5:

Bugünkü menüm;
sabah kalktığım gibi 1/2lt su. (yaklaşık yarım saat sonra kahvaltımı yaptım.)
sabah(8.00-8.30 arası) 13 zeytin, 1 avuç peynir, 3 domates,5 ceviz, 3 omega3. amaaa arkadaşlarım simit almışlar. ben tam bir simit canavarıyım. minnacık bir parça aldım:26:dayanamadım yaww.
öğle yemeğim(12.30) sebze çorbası, tas kebabı, bulgur pilavı. ve çook yasak bişey. :26: söylemesem mi acaba, neyse yavaş yavaş söyleyeyim; 1 dilim revani tatlısı.
akşam(18.15) fırında köfte, keten tohumlu yoğurt.
bu vakte kadar 3,5 lt su. fincan sayısını haırlamıyorum; yeşil çay, elma çayı ve 1 fincan kayısılı form çay.siyah çay.
eve gittiğimde leslie teyzemle spor yapmayı planlıyorum ama çok yorgunum inşallah vazgeçmem.

öğlen yemeğim 17:00

7-8 tane bulgurlu sarma
1 tabak zeytinyağlı fasulye(üzerine 1yumurta kırdım)
2 ceviz
1 incir,1 günkurusu
2fincan bitki çayı

1saat yürüyüş kızımla parkta koşuşturma
1litre su oldu yatana kadar 2 litre olur
akşam yemeği yemicem:40:sporumuda yapıcam 35dk inş.
kaçamaklarım:3tane patetes cipsi..:17:

Akşam:56::56::56:

3 çeri kaşar
fırında enginarlı köfte:56: çok güzeldi..
6 kaşık yeşil mercimek
3 omega 3
yoğurt
marul maydanoz

üzerine de kahvem
Hepinize afiyet olsunnn

Bu sabah
2 yumurtadan tereyağında omlet
2 zeytin ki pek sevmem
3 ceviz
Salatalık domates
Peynir
Öğlen dışarıda oldugum için yanımda taşıdığım
Yoğurt icine 2 kasık yulaf ezmesi
4 fındık
Tüm arkadaslarım ve esim bır haftada sen bı değiştin inceledin dediler cok mutluyum

Bu sabah
2 yumurtadan tereyağında omlet
2 zeytin ki pek sevmem
3 ceviz
Salatalık domates
Peynir
Öğlen dışarıda oldugum için yanımda taşıdığım
Yoğurt icine 2 kasık yulaf ezmesi
4 fındık
Tüm arkadaslarım ve esim bır haftada sen bı değiştin inceledin dediler cok mutluyum

yulaf ezmesi yada yulaf kepeği yeniyormu o gerçekten çok tok tutucu bi şey

canım tebrik ediyorumm seni hayırların için ve yürüyüş dışında başka bi spor yapıyomusun ...

yok canım baska bır spor yapmıyırum ha bıde 200 er parktakı aletlerle calısıyoorumm

öğleden sonra bolgenin en iyi genel cerrahı oldugu soylenen doktora gittik..
bi gun once dahiliye uzmanı proycil gunde 3 değil 6 icecen demişti..
bu adam tamamen bıraktırdı..bişe yok sende didi..
önemli bi şikayetin oolursa,el titremesi kalp carpıntı sac dokulmesi..
ozaman gel didi..ama 25 gun sonra gel bideha bakalım dedi:53::53::53::53::53::53:
pepeticim soylediğin cıkıyo galiba canım...

:53::53::53::53::53::53::53::53: ınanmıyorum şaka gibi yaaa

çocuğum yok,evli bile değilim ama gözlerim nemli okudum yazını..gerçekten çok güzel ve duygulu..:71:
Allah sana da nasip etsin canımm:16:
Canım hesapta bi yanlışlık var sanırım 6 tanesei 3gr yapıyo...

valla canım hayranım senin şu hayır demelerine...:46:

nasıl yani çizelgelerimize bak istersen:1:

ahh bu yaramazlar sanki işe gidecekler sabahın köründe uyanırlar benimde kızda öylesabah erkenden uyanır ah bi bilse ileride çookkk erken kalkacak...

canım saphiraya mesaj atman gerekiyo listeye girmek için...

canım tebrik ediyorumm seni hayırların için ve yürüyüş dışında başka bi spor yapıyomusun ...

canım peynir ve zeytin mutlaka yemelisin .zeytin 10 kadar yiyebilirsin ayrıca domates salatalık ve yeşillik de yiyebilirsin.bazen canın yumurta yemek istemezse onun yerine muz ,elma da yiyebilirsin ...

menün gayet güzel başlarda 3 öğün yaparsın zaten zamanla 2 öğünde yapabilirisn çünkü sabah kahvaltısını güzelce yapınca 2 öğün yetiyo....

canım ya yazıların çok güzeldi zor tuttum ağlamamak için kendimi ...

canım benimde 2 yaşında bi kızım var benimde annem bakıyo .doğduğu günden beri yanında .Allah razı olsun ondan ve hakkını asla ödeyemem ve bazen düşünüyorumda herhalde başkasına güvenemezdim ama şimdi asla gözüm arkada değil biliyorum ki ben asla onun gibi bakamazdım.Allah çocuklarımıza da annelerimizide sağlık sıhhat versin hep korusun...:34:
Güle güle büyüt kızını canımm:16: evet anneler günü de yaklaşıyor haklarını ödeyemeyiz onların:16:
ozaman gel didi..ama 25 gun sonra gel bideha bakalım dedi:53::53::53::53::53::53:

Canım çok sevindimm.. Demek ondan çok yiyormuşsun ilacın yan etkisiymiş:9:
iyiniyetli baya dokunaklı şeyler yazmışsın biz çalışan kadınlar bu sıkıntıları hep yaşamaktayız benimde kızım var 1,5 yaşından tam 5 ay ben baktım 13 ayrdır da benim kendi annem bakıyor her sabah saat 6:15de otobüsü binip benim evime geliyor annem geliyor ben çıkıyorum işe gitmek için kızım genelde uyuyor ben çıkarken ama bu sabah uyanıktı boynuma sarıldı benim gitmemi istemedi ama gitmek zorundaydım herzmanaki gibi ben gittikten sonra anne gitti demiş annem söyledi annem baktığı için ben çok şaslıyım benden bin kat daha iyi bakıyor hiç gözüm arkamda değil çok şükür onu bıraktığım için üzülüyorum tabi ama ben anneminde bana desteği sayesinde iyiyim evlendiğimden beri bana sürekli destek oldu onun kıymetini bilmem lazım çocuklarımızla geçirdiğimiz kısa vakitleri en kaliteli şekilde geçirmemiz lazım onun dışında bence annelerimizinde her zaman kıymetini bilmemiz lazım...
Sen şanslısın benden benimkine de bakıcı teyzesi bakıyor.. Güle güle büyüt kızını sağlıkla canım..

Üffff ağlattın beni yaaaa:14::14::14::14:.Anne olalı böyle şeylere hiç dayanamaz oldum.
Allahıma binlerce kez şükür ediyorum hergün 2 tane sağlıklı evlat verdiği için ve onları koruması için.Evlat acısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun,düşüncesi bile insanın nefesini kesiyor....
Canım ne şanslısınnn güle güle büyüt evlatlarını sen de :16:
P

İyiniyetli beni ağlayacaksın,dün ikizlerimin doğumgunuydu ve ben dünden beri doğumda yaşadıklarımı yeniden yasıyorum gözlerim dolu dolu ... Ben en iyisi gidip onları okuldan alayim
Ağlamak güzeldir yaa rahatlatır bizi.. Öp ikizleriniii:16::16:
ohh afiyet olsun canım bu arada tahin ve pekmez yasakmı tahin sırf yağ pekmezde çok şekerli olduğu için yasak olabilirmii kii

Tahin pekmez yasak canım..

Allah sana da nasip etsin canımm:16:

Güle güle büyüt kızını canımm:16: evet anneler günü de yaklaşıyor haklarını ödeyemeyiz onların:16:

Sen şanslısın benden benimkine de bakıcı teyzesi bakıyor.. Güle güle büyüt kızını sağlıkla canım..

Canım ne şanslısınnn güle güle büyüt evlatlarını sen de :16:

Ağlamak güzeldir yaa rahatlatır bizi.. Öp ikizleriniii:16::16:

Tahin pekmez yasak canım..

tühhh oda yeneydi iyiydi ama baş sayfalara baktım gülüm tahin helvası yazıyodu menünün birinde accık bende mantık yürütmüştüm o yeniyosa oda yenir diye :9::9::9:

yok canım baska bır spor yapmıyırum ha bıde 200 er parktakı aletlerle calısıyoorumm

:53::53::53::53::53::53::53::53: ınanmıyorum şaka gibi yaaa
sorma ya..içimde hep bi şüphe vardı zaten..senin daha önceki anlattıklarını eşime anlatmıstım buyuk bi heyecanla..ama olurmu oyle şey demişti:47:
şimdi sen de bende haklı cıktık..:21::21::21:

bencedeeee..:52::52::9::9::9::9::9::9:

Sabah 8 de çıkıyorum aksam 5 te eve donüyorum vallahi takip edemiyorum,4 cocuk anneliğim neyse sizi mesgul etmeyeyim
Menümü vereyim
SabbH8.30
Bir kase yoğurt
Omega uç
Bir avuç fıstık
Bir avuk ayçiçeği cekirdegi
Oyle 14.0
Bir tabak kuru fasulye
Salata sadece limonlu
Aksam 18
Bir kase ketentohumlu yoğurt taze nane
4 Kasık barbunya yemeği
Bir litre su ve bol limonlu açık cay belki 10 tane

leylakcım bellimi olur bebeem..vermişsindir belkide..az tuz ve bol suyla vucudunun su tutmasına engel olduysan vermissindir.

canım tuzu minimuma indir..mumkunse kaya tuzu kullan..
ve de eriği oğle yemeği niyetine kuru yemişle ye..yada kahvaltı yada aksam yemeğinin yanında..yani 8 den sonra hiçbişe yeme..
yemek yedikten 4 saat sonra uyuycaksın cunku ve yatmadan once leptin devreye girmiş olacak ve saat 2-5 arası tavan yapcak yani sen deriiiin uykudayken..

inşallah bebişim.ben zaten hiç tuz semen çok az kullanırım canım.ama bazen su içesim gelmiyo hiç:19:

gözünaydın canım...inşallah bir daha kullanmak zorunda kalmazsın.geçmiş olsun:16:

akşam yemeğim

1 kase tavuk suyuna çorba
2 kaşık bulgur pilavı
4 tane çilek

gidip 5 kilo çilek ayıklamam lazım
:53::53:reçel yapıcam yarın:37:

Back
X