Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kendini üzme 1, kendine acıma 2, iradeli ol 3,

Hiç bir güzel şey kolayca elde edilmiyor ben karatayı 2 öğün yiyiyorum akşam yemeği yemiyoırum sanıyor musun ki tokum hayır aç yatıyorum sanıyor musun ki canım tatlı pilav ekmek çekmiyor geberiyorum ama yemiyorum ikramları ben şeker hastasıyım diye geri çeviriyorum ama sonuç ZAYIFLIYORUM GÜZELLEŞİYORUM.

desteğin için teşekür ederi cnlarrr :58:
daha dikkatli olacağımm :16:
:9::9::9:

kızlar yarın için izin aldım. doktora gidecem. laporoskopi ameliyatı iin görüşmeye. inş bu sefer bi umut olur da mucizem gelir:58:
hem polikistiğim var hemde tek tüpüm kapalı ... :58:
benim için dua dermisiniz...

:58:58::58:

dualarımız seninle Allah yardımcın olsun..

Fzgun yoksa sen de mi kaçamak yaptın sesin çıkmıyor:9::9::9:

İyiniyetlim, önce geçmişi okudum. Bayağı yazılmış, ancak bitirdim. Bu hafta iyi gidiyor canım, şimdilik bir kaçamak yok, bugün ben de biraz çiçek biraz biber, 4 tane de domates ektim. İnşallah tutar. Bir de kızımın öğretmeniyle görüşmem vardı. Gün böylece bitti yürüyemedim ama hareketli bir gündü, sen nasılsın canım, sabah yürüyememişsiniz. Çocuklar hep böyle, sanki hissediyorlar.:)

kızlar yarın için izin aldım. doktora gidecem. laporoskopi ameliyatı iin görüşmeye. inş bu sefer bi umut olur da mucizem gelir:58:

Canım dualarımız seninle.:16:

Propycil'ciğim ilacı bırakmana çok sevindim.

2.öğün : 1 dilim ızgara et, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, turşu, 1 bardak süt (arada taze süt vardı)

3.öğün: 1 karnıyarık, 1 kase cacık

dün akşam yemek sonunda, çat kapı, yatılı, hemi de tanımadık bir çift misafir geldi... Tanrı misafiri, elimizden geldiğince ağırlamaya çalıştık ve de buralara uğrayamadım...
dünkü menüden başlayayım bari

Sabah - Klasik karatay kahvaltısı

Öğlen - 1 avuç badem- 1 kutu ayran- 1 portakal

Akşam - Kıymalı patlıcan yemeği, salata (başka bişeyler daha vardı ama unuttum:44:)

Bugünkü menüm:
Sabah - Klasik karatay kahvaltısı

Öğlen - 1 avuç fıstık, 3-4 günkurusu, 1 su bardağı kahveli süt

Akşam - 10 adet bulgurlu lahana sarması, çoban salata, biraz tavuk, 2 omega3

aynen bende canım, 2 gündür iştahım azaldı reglimin yakın olmasına rağmen.bende yemekten bi süre sonra içiyorum.dediğin gibi inşallah böyle devam eder:31::31::31:
:52::52::52::52::52:neymiş bizede söyleyin iştah kesen çaymı:52::52:

teşekkür ederim tatlım allah razı olsun:9:
rabbim isteyen herkese:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ve bana nasip eder inşallah :49::5:
allah sanada isteyen herkese nasip etsin canım

Kolay gelsin canım:16:

sapol canım,kociş yardım etti,çabuk bitti allahtan:1:

dualarım seninle arkadaşım.allah sana ve tüm isteyenlere versin o güzel mucizelerden,tabi bana da:31::31:
:52::52::52::52::52:neymiş bizede söyleyin iştah kesen çaymı:52::52:

allah sanada isteyen herkese nasip etsin canım

2 çay kaşığı papatya
2 çay kaşığı adaçayı
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı anason
çay kaşığı meyan kökü

canım bunları 1 bardak suda demliyorum 5-6 dk.yemeklerden bi süre sonra içiyorum.şimdilik tuvalet sorunumu da çözdü.iştahımı da kesti
:32:

selamlar bende başladım bu diyete şimdi yediğim şeyleri yazıyorum doğru ve yanlış yerlerine yorumlar bekliyorum:)

sabah: 10:00 1 haşlanmış yumurta, 1 adet z.yağı ile yapılmış omlet , avuç içi kadar köy peyniri ,10 zeytin , 1 çaybardağı ceviz ,söğüş salata üzerine azcık sıvıyağ gezdirdim,1 bardak adaçayı

öğlen: 14:30 kısır vardı iş yerinde yarım tabak kısır , yarım salatalık , çeyrek domates ,tatlı kırmızı biber ve derotundan oluşan salata , 1 activya yoğurt , 2 gün kurusu , 10 badem

akşam: 19:30 1 kase çiriş otundan yapılmış çorba , 5- 6 kaşık yoğurt , 1 avuç fındık , 2 gün kurusu , yeşil salata , 2 kaşık kuru fasulye

su:3lt içtim sporumda:lesli 5 mil yaptım

sorum şu fazla mı yedim

sapol canım,kociş yardım etti,çabuk bitti allahtan:1:

:34::34::34::34:
dualarım seninle arkadaşım.allah sana ve tüm isteyenlere versin o güzel mucizelerden,tabi bana da:31::31:

2 çay kaşığı papatya
2 çay kaşığı adaçayı
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı anason
çay kaşığı meyan kökü

canım bunları 1 bardak suda demliyorum 5-6 dk.yemeklerden bi süre sonra içiyorum.şimdilik tuvalet sorunumu da çözdü.iştahımı da kesti
:32:

teşekkürler cım amininş.
:13::13::13::13::13:

herkese iyi akşamlar

çok yoruldum yine neyseki duvar silme işi bitti bugün eşimde evdeydi sağ olsun yardım etti de bitti
sonra pazar gittim öğlen
1muz
2 bardak tarçınlı süt
1ceviz

akşam
1tb.yeşil mercimek yemeği
salata
yarım avuç kabak çekirdeği
yedim
duşumu aldım şimdide çayımı içip dinleneceğim
bugün yürüyüş yapamam heralde

Güle güle kirlen canım ellerine sağlık:34: sporunu da yapmışsın iştee:16::16::16:
Ben de Şallı ile 45 dk plates yaptııımmm :124::8::54:

Öğlen yemeğinde 1 hurma yemiştim, unutmuşum.

Bu arada eşim de Karatay yapıyor. Daha doğrusu sadece ekmek, unlu şeyler yemiyor ve 4 kg verdi.:44:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) tavuk,zeytınyaglı dolma,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

sevgili ırmak bezgin- bekir,leylak84 ve kafa karışıklığından isimlerini kaçırdığım arkadaşlarım ilginiz, samimi duygularınız ve dualarınız için teşekkürler.ah birde hızlı yazabilsem ,anlatacak o kadar şey var ki.Allah vicdan versin.çocuğun babası gözlerinin önünde sırf boşanmak istediği için kardeşimi öldürüyor sonrada kaçamayacağını anlayıp mahalleli beni yaşatmaz diye çocukların gözünün önünde intihar ediyor.kız ölmüş babasını yan çevirip anahtarı alıp kapıyı açıyor.bu çocukların 9 ay içinde normale dönmesini bekliyorlar.yarın okula gidecek inş. normal davranırlar .içimde yangınlar yanıyor.ama biliyorum ki onların sahibi Allah.
kusura bakmayın kendi meselemle sizleri de üzdüm.
2.öğün:salata
yeşil fasulye
3.öğün:tavuk
salata çorba olacak inş.

canım Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm... ne yazacağımı bile bilemiyorum inan... hiç sıkıntı çekmeden hiç acı görmeden yaşasa insanlar ne güzel olur ama maalesef dünyada çok acılar ve üzüntüler var... küçücük çocuklar bile bundan nasibini alabiliyor... yetişkin bir insanın bile üstesinden gelemeyeceği kadar büyük bir olay yaşamış yeğenlerin Allah feraha ulaştırsın inşallah... bu kadar kötü bir olay yaşamış bir çocuğa nasıl böyle davranılır anlamak mümkün değil, bu insanların hiç mi çocuğu çoluğu yok hiç mi vicdan taşımıyolar ne biçim insan bunlar yaaa... İnşallah yeğenlerin bu durumun üstesinden bir an önce gelip sağlıklı huzurlu bir yaşam sürebilirler... dualarımız sizinle canım...

selamlar bende başladım bu diyete şimdi yediğim şeyleri yazıyorum doğru ve yanlış yerlerine yorumlar bekliyorum:)

sabah: 10:00 1 haşlanmış yumurta, 1 adet z.yağı ile yapılmış omlet , avuç içi kadar köy peyniri ,10 zeytin , 1 çaybardağı ceviz ,söğüş salata üzerine azcık sıvıyağ gezdirdim,1 bardak adaçayı

öğlen: 14:30 kısır vardı iş yerinde yarım tabak kısır , yarım salatalık , çeyrek domates ,tatlı kırmızı biber ve derotundan oluşan salata , 1 activya yoğurt , 2 gün kurusu , 10 badem

akşam: 19:30 1 kase çiriş otundan yapılmış çorba , 5- 6 kaşık yoğurt , 1 avuç fındık , 2 gün kurusu , yeşil salata , 2 kaşık kuru fasulye

su:3lt içtim sporumda:lesli 5 mil yaptım

sorum şu fazla mı yedim

keşke biri bana cevap verse :(
doğru mu yanlış mı yapıyorum arkadaşlar

iki gündür giremiyodum biraz okumak nasip oldu... burada aktif olarak bulunan sık sık sohbet etme imkanı bulan arkadaşlarımı çok feci kıskanıyorum yaaaa:84: :84::84::84:

nasıl fırsat buluyosunuz bilmiyorum ama maalesef aynı zamanı ben bulamıyorum şimdi de kızım uykum geldi diye beni çekiştiriyo yani ben yine kaçar:10::10::10:
şööööle rahat rahat yazıp okuyabileceğim bir zaman görüşürüz inşallah bacılarım
sık sık giremesem de sizleri çok seviyorum güzeller
kendinize iyi bakın, bol leptinli geceler:54::54::54:

merhaba canım, aramıza hoşgeldin

menü güzel sadece kuruyemiş ve kurumeyveyi sabah tüketiyoruz... kuruyemiş 1 çaybardağı kadar sabahları tüketebiliyorsun... kurumeyveyi de 3-5 tane olabilir... bunlar dışında menüde sorun yok gibi gözüküyor canım... bir de ilk sayfaları okursan daha iyi bilgi edinebilirsin... kolay gelsin, iyi zayıflamalar:34:

Hoş geldin canım, aspirin arkadaşıma katılıyorum, menün güzel, meyveleri ve kuruyemişi daha çok sabah ve öğlen tüketiyoruz. Şimdiden kolay gelsin. Ben çıkıyorum kızlar, hepinizi öpüyorum, iyi geceler.

Iyi aksamlar kizlarrr
1.ögün (09:40)
1 yumurta
domates-alabas sögüs
5-6 tane badem
5-6 tane yesil zeytin
4 omaga 3 kapsül

2.ögün (16:00)
1,5 lahmacun
bol yesillik
2 bardak ayran
5 hurma (bunlar fazladan gitti ama bu gün tatli istegimi bastiramadim)
Sivi : 2,5 litre su
Spor 9,035km / 12721 adim / 759,8 kalori / 1 saat 31 dakikada :46::46::46::46: aferin bana :52::52::52: varmi kapisan :33::33::33::33:

Back
X