Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam ne yedimm:56::56::56:

öğleyin 5 erik bolca çilek yidim ben

2 köfte - biraz et (patatesli güveç yemeğimiz patateslerinden yemedim.. Çatalın ucuyla azıcıkkk patates püresi (çok güzel olmuştuu:17:)
yeşil mercimekli salata
yarım kase yoğurt
3 omega 3 tablet

üzerine de :7::34::54:

Hepinize afiyet olsun güzeller..

Son düzenleme:
slm kıslarrrr;
Geçmişe bakmadan hemen menümü yazayım dedim.
SABAH:2 yumurta ve ince bir dilim kaşarlı omlet
domat
salatalık
8 zeytin
4 dilim kızarmış hellim
6 adet yeni kırılmış ceviz
3 kayısı (saat 11 gibi bitti.)
2.ÖĞÜN(18.de bitti)
bir tabak salata
2-3 kaşık bakla,2-3 kaşık bulgurlu semizotu yemeği,3 haşlanmış tavuk butu,1 bardak ev yapımı yoğurttan ayran.

Yalnız bugün kadın doğum kontrolüm vardı.Hormonlu spiralimi taktıralı 1 sene oldu,onu kontrol ettirdim.Bu ay adet hiç görmedim,10 gün geçti.Meğer ufak bir kist oluşmuş,dr. 2 hafta bekleyelim adet olmazsan ilaç veririm dedi.Sanırım bu kist yüzünden bu hafta 400 gr verebildim.Acayip karnım şiş hissediyorum.!-2 hafta daha sabredeceğim artık.

geçmiş olsun canım..
Afiyet olsun..
Bir de hellim peyniri alıp tereyağında kızartıp ben de yiyeyim bari:1:

tüm diyetler yalan karatay gerçek..8 aydır verdiğim kilodayım kilomu koruyorum,bu sefer karatay sayesinde başardım şu kilo koruma işini..:32:

tartını begendim zayıf gösteriyomuş markasını ne bacııııım :9::9:

canım ogluşuna rabbim acil şifalar versin canan hocaya doktorlar sitesindende ulaşıp soru sorabilirsin

canım sağol doktor sitesine sorumu sordum umarım cevap gelir ..tartım sinbo ama adet yüzünden ben de acayip bi şişlik oluyo o yüzden öle oldu.. diyete başlamak için güzel gün değil mi:1:

akşam yemeğim 19:00 bitti
4kaşık pirinç pilavı(çok canım istedi yemicektim aslında:)
3 kaşık oturtma
3kaşık yoğurt
yarım avuç içi kadar peynir
yarım ceviz
doymadım ama akşam akşam yeterli geldi...
2litre su
40dk spor (akşama)

Selam kızlar :)

sabah:
domates,salatalık,bol yeşillik ,3 dilim peynir , 1 çay bardağı ( ceviz , fınfık , badem karışık yedim )
2 yumurtadan yapılmış tereyağlı omlet,4 gün kurusu , 8 zeytin

öğlen:
1 avuç fıstık , 1 tabak mercimek köftesi , 1 türk kahvesi sütlü :)

akşam:
1 avuç fıstık , 1 kase yoğurt , 2 kaşık sebze yemeği

su: 3 lt
spor : şimdilik yok yapınca yazarım

Canım merhaba, nasıl gidiyor zayıflama serüvenün
hamuru kulak memesi kıvamında yaparsın..

Zayıflama güzel gidiyor iyiniyetlicim,canım ben ölçüsüz yapamıyorum,ilk piştiğinde çok güzel sonradan sertleşiyor,bu yüzden de pek yapmam,annem yapar sağolsun arada,ondan sormuştum

1) Daha çok su için.

2) Terleyin!

3) Tuz tüketimini azaltın.

4) Sodyum tüketimini azaltın.

5) Glisemik endeksi yüksek karbonhidratları azaltın.

6) Lifli beslenmeyi atlamayın.

7) Kahve ve yeşil çay tüketin.

8) Antioksidanlara güvenin.

9) Stres atın.

10) Uykunuzu alın!

geçmiş olsun canım..
Afiyet olsun..
Bir de hellim peyniri alıp tereyağında kızartıp ben de yiyeyim bari:1:

Walla ben direk teflon tavada yağsız pişiriyorum,önce kendi suyunu salıyo sonra o suyu çekip kızarıyo.Hııııııımmmmmmmm nefis oluyor,bayılıyorum.Şiddetle tavsiye edrim kıslarrrrrrr.:56::56::56::56::56:

iyi akşamlar
bugün mutfak dolaplarını temizliyorum dahada bitmedi
öğle yemeğim
yeşil mercimek yemeği
kefir
1 avuç kabak çekirdeği

akşam yemeğim
yoğurt çorbası
güveçte mantar tavuk
salata

bol bol su içiyorum

koçişle oğluş maç izlemeye gittiler onlar gelene bitireyim artık çok yorulmuşum
mutfakta ıvır zıvır çok işide zor oluyor herşeyi yıkadım

herkese iyi akşamlar bakalım kim şampiyon olcak

İyi akşamlar hanımlar,

meraba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) yaklaşık 3 hafta önce bende karatay diyetine başladım ama bir süre sonra sabahları ceviz ve yumurta olayı çekilmez hale geliyo bilmiyorum aranızda benim gibi sıkılan var mıdır=)) hem sıcaklar geldi benim alerji yapıyo yumurta yani 2 gün yiyosam 3 gün yiyemiyorum kahvaltıda muz fikride pek açmıyo biber falan közlüyorum onun yerine. herneyse işte 60.7 yle başladığım diyete şuan 58.1 le devam ediyorum aslında bu hafta baya bozdum p.tesi,perşembe bide dün baya bi bozdum diyeti makarnalar browniler derken ama çok canım çektiii pişman değilimmm=))) bu yediklerimin acısı soradan gelir mi sizce kilo alımı olarak =)) bide sporda yapıyorum basenlerimde 4 cm incelme oldu bacaklardanda 2 şer cm . kızlar aslında önceki sayfaları okucaktım ama gözüm korktu 1440 ları gözrünce neyse hepimize başarılarr diyorumm çok konuştum :)

merhaba arkadaşlar.bende aranızda yeniyim ve karatay diyetine yaklaşık 2 aydır devam edenlerdenim.8 kilo verdim şimdiye kadar ve 68 oldum.daha verilecek 8 kilo var.hepimize başarılar...

Hoş geldiniz hanımlar.

Kızlar yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden yazayım hepinizin anneler günü kutlu olsun.anne olmayanlarada inşallah Allah tez zamanda bi bebek nasip etsin.öpüyorum hepinizi hafta sonunuz güzel ve kaçamaksız geçsin...:54::54::54:

Senin de kutlu olsun canım.

2.öğün: 3 biber dolması, yoğurt, turşu
3.öğün: 2 kase mercimek çorbası, 3 kaşık kıy.semizotu yemeği, yoğurt, 2 hurma

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı kofte ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı kofte ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

gul63 bugun Sozcu gazetesine cikan siz misiniz?

Kızlar yarın giremeyebilirim o yüzden şimdiden yazayım hepinizin anneler günü kutlu olsun.anne olmayanlarada inşallah Allah tez zamanda bi bebek nasip etsin.öpüyorum hepinizi hafta sonunuz güzel ve kaçamaksız geçsin...:54::54::54:

hoşbuldum esas arkadaşım inşallah canan hocanın söylediklerine uyarsak çok kolay.

ama ben dün biraz kaçamaklar yaptım.çiğ köfteyle yarım dilim etimek tatlısı yedim...

canım çiğ köfte yasak diil ..hatta canan hoca kitabında faydalı diyor..bilgin olsun:42::42:

canım iyi dileklerine katılıyorum..senin de anneler günün kutlu olsun:42:

Back
X